Hoće li se opet smjeti pušiti u restoranima?

Sve od javnog i tajnog interesa
ali

Post 05 Apr 2012, 14:11

Morticia » wrote:
Evo, u ovoj raspravi sam ja na strani nepušača, iako sam pušač.
Ja sam nepušač, pa sam na strani pušača.
..a unda wrote: govorim kao, jebiga, pusac koji pusi kao na natjecanju.
Mislim da imamo problem sa identitetima :rofl:

Meni ne smeta nečije pušenje sve dok to meni ne smrdi. Tj. ako će netko tik do mene pušit ... ako taj dim ne dolazi do mene, pa puši brate kolko oš :zubo:

Ovako su svi na gubitku: pušači jer se osjećaju diskriminirano, ugostitelji jer im se smanjio promet, država jer joj pristiže manje love u proračun, nepušači jer je ići u restoran postalo dosadno :rofl:

Morticia

Post 05 Apr 2012, 14:11

vrrrlet » wrote:
Puši kurac. Ovo je silovanje 30% hrvatskih građana.
Pa, bolje 30 nego 70%. :ne zna:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 05 Apr 2012, 14:13

Ne razumijem zašto bi se pušači osjećali diskriminirano zato što im se ne dozvoljava pušenje u restoranima/bolnicama/itd...
Pa nitko im nije zabranio da posjećuju iste.
Samo im je zabranjeno svoj nezdravi, ogavni porok tamo sprovoditi u djelo, pritom trujući druge ljude. :ne zna:

Jbte, upucala bih se da je pušenje jedino što me određuje i da se u trenutku kad mi netko kaže- ne smiješ tu pušiti osjetim diskriminirano.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
blaze

Post 05 Apr 2012, 14:16

svi mi tu idemo u restorane da se sve praši. nepušači svaki dan otkako je zabranjeno pušenje :rofl: kad ga odbrane, iz protesta će si sami doma kuhati
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
ali

Post 05 Apr 2012, 14:17

BoDerek » wrote: A ja na strani pušača iako sam nepušač.
Genijalne smo :lux:
Amen :S
Amen
:D
Morticia wrote:Upravo slušam na radiju- zakon o pušenju ostaje isti! :lux: :lux: :lux:
E jebiga, propade tema :rofl:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 05 Apr 2012, 14:18

ali » wrote:..
E jebiga, propade tema :rofl:
..pa da zapalimo onda jednu i prodivanimo kao ljudi. :D
Morticia

Post 05 Apr 2012, 14:18

..a unda » wrote: ..pa da zapalimo jednu i prodivanimo kao ljudi. :D
Blago vama, ja ne smijem (više) u uredu! :o :zubo:
vrrrlet

Post 05 Apr 2012, 14:19

Morticia » wrote:
Pa, bolje 30 nego 70%. :ne zna:
Nije 70%, nisu svi nepušači lastanoliki. Nepušači nadalje imaju slabiji socijalni život i manje su po vani. Omjer je više fifti-fifti.
Morticia wrote:Ne razumijem zašto bi se pušači osjećali diskriminirano zato što im se ne dozvoljava pušenje u restoranima/bolnicama/itd...
Samo im je zabranjeno svoj nezdravi, ogavni porok tamo sprovoditi u djelo, pritom trujući druge ljude. :ne zna:

Jbte, upucala bih se da je pušenje jedino što me određuje i da se u trenutku kad mi netko kaže- ne smiješ tu pušiti osjetim diskriminirano.
E pa ja se osjećam diskriminirano. Alkohol kao teška droga je legalan, a marica kao laka nije. Što je to nego diskriminacija.

U restoranu smiješ smrditi, ali ne smiješ pušiti. Smiješ trovati ljude automobilom, ali ne smiješ cigaretom. Ljudi se smiju debljati kao tovne svinje, ali na hamburgeru ne piše upozorenje PREŽDERAVANJE VAS MOŽE UBITI.

Neka izvade brvno iz svojih usta prije nego meni miču cigaretu. :Isus:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ali

..a unda » wrote: ..pa da zapalimo jednu i prodivanimo kao ljudi. :D
Uffff, da pušim sad bi zapalila s guštom :S

(a kako sam tek u mislima zapalila uz onu forvardušu.....uffffff Image)
..a unda
Undaminator

Morticia » wrote:
Blago vama, ja ne smijem (više) u uredu! :o :zubo:
..daj otkaz. :ne zna:
Beau

Post 05 Apr 2012, 14:20

Morticia » wrote:Ne razumijem zašto bi se pušači osjećali diskriminirano zato što im se ne dozvoljava pušenje u restoranima/bolnicama/itd...

Ne kužim zašto se ne bi pušilo ispred bolnica?
Zašto u restoranima postoji prostorija za pušenje, ali u tu prostoriju ne smije ući hrana?!?
To je imbecilno.
Morticia

Post 05 Apr 2012, 14:23

Vrlete, to s maricom će se promijeniti, uvjerena sam u to.
Ali i tad neće biti dozvoljeno duvati u restoranu dok ti Lastan sjedi za stolom do. :zubo:

Automobili su, bez obzira na otrov koji ispuštaju, u današnje vrijeme nužnost i od njih ima koristi.
Ne u ovolikom broju u kojem ih ima, ali svejedno.
Kod cigareta toga nema, ne postoji.
Čika je porok koji služi isključivo trovanju.
Jbga, dimi kol'ko te volja, al' daj barem nazovi stvari svojim imenom. :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 05 Apr 2012, 14:23

BoDerek » wrote: Ne kužim zašto se ne bi pušilo ispred bolnica?
Zašto u restoranima postoji prostorija za pušenje, ali u tu prostoriju ne smije ući hrana?!?
To je imbecilno.
sto se tice cigareta, ja sam da se zabrane potpuno za javnu upotrebu. ma i za osobnu. prohibiciju napravit. :cheer:

..onda bi se pusilo tajno, izlazili bi oglasi..pusim po kucama. :)
ali

Post 05 Apr 2012, 14:24

Morticia » wrote: Automobili su, bez obzira na otrov koji ispuštaju, u današnje vrijeme nužnost i od njih ima koristi.
Služi i državnom proračunu :mig:
I to prilično dobro.
Morticia

Post 05 Apr 2012, 14:25

ali » wrote: Služi i državnom proračunu :mig:
I to prilično dobro.
Da, ali bi se poprilično komotno živjelo i bez toga, tj. ne bi se svijet okrenuo naglavačke da sutra nestanu sve cigarete.
Beau

Post 05 Apr 2012, 14:26

..a unda » wrote: sto se tice cigareta, ja sam da se zabrane potpuno za javnu upotrebu. ma i za osobnu. prohibiciju napravit. :cheer:

..onda bi se pusilo tajno, izlazili bi oglasi..pusim po kucama. :)
Pa ni smirtanje nije loše :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 05 Apr 2012, 14:27

..ma maricu isto zabranit. i alkohol. ok, aj, osim vina. nekako racionirat, po litre dnevno po glavi onom ko pije vino. pivo, travaricu i konjak neki..na recept samo. dec pive prije jela se uzima kao dijeta za cir na zelucu, travarica za dezinfekciju, malo konjaka dobrog za srce.. :cheer:
Morticia

Post 05 Apr 2012, 14:28

Uostalom, i osobu koja se prepije pa radi pizdarije i na taj način njezino ispijanje alkohola počinje smetati drugima će uglavnom ukloniti iz nekog prostora. :ne zna:
Ni alkohol ne poslužuju u okrugu bolnice. :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 05 Apr 2012, 14:28

BoDerek » wrote: Pa ni smirtanje nije loše :raspa:
ne znam ja sta je to. :ne zna: ..jel to nesto na struju? :ne zna:
vrrrlet

Post 05 Apr 2012, 14:36

Morticia » wrote:Vrlete, to s maricom će se promijeniti, uvjerena sam u to.
Ali i tad neće biti dozvoljeno duvati u restoranu dok ti Lastan sjedi za stolom do. :zubo:

Automobili su, bez obzira na otrov koji ispuštaju, u današnje vrijeme nužnost i od njih ima koristi.
Jbga, dimi kol'ko te volja, al' daj barem nazovi stvari svojim imenom. :ne zna:
Kutija cigareta tršižno košta manje od pet kuna. Petnaest kuna su državni nameti. Svaki pušač ovoj jebenoj državi daje 500 kuna mjesečno. 500 kuna.

Koliko ono košta dopunsko zdravstveno? 80? Koliko košta turboubermega zdravstveno? Ni blizu 500 kuna. Moj rak je debelo preplaćen, mogu imati deset rakova, i državi bi se još isplatio.

Slažem se, nazovimo stvari pravim imenom. Hajka na cigarete je licemjerna do Boga.

Neka zabrane vožnju automobilom svima koji nemaju dobar razlog. Umjesto da tjeraju mene da ne pušim, i još me pri tome potkradaju, neka tjeraju sve ove debele svinje da idu na posao biciklom. Daj molim te, što zadimi grad više, pušači ili automobili?

A mene smeta kretenska muzika, kao što Lastana smeta dim. I nogometne utaklmice, koja je svrha hrvatske nogometne lige? Više ljudi ima u kazalištu nego na utakmici, i to čak u ovoj zemlji čobana.

Nabijem ih nakurac. Jučer Srbi, danas cigarete. Mrš.
ali

Post 05 Apr 2012, 14:37

Morticia » wrote:
Da, ali bi se poprilično komotno živjelo i bez toga, tj. ne bi se svijet okrenuo naglavačke da sutra nestanu sve cigarete.
Mislim da se državni proračuni ne bi složili s tobom.
Isto kao i po pitanju alkohola kojeg bi isto trebalo zabraniti, a to se nikad neće dogoditi.
Beau

Post 05 Apr 2012, 14:38

..a unda » wrote: ne znam ja sta je to. :ne zna: ..jel to nesto na struju? :ne zna:
:rofl:

smoking + flirting = smirting :love: :hek:

To kad ne smiješ zapalit u restoranu, pa izađeš vanka, a tamo već neka lipotica puši. Pa joj kažeš: hajde da smirtamo :D
Morticia

Post 05 Apr 2012, 14:39

Ja ne pušim kutiju dnevno, nadam se da ću dobiti neki jeftin rak. :zubo:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 05 Apr 2012, 14:39

ali » wrote: Mislim da se državni proračuni ne bi složili s tobom.
Isto kao i po pitanju alkohola kojeg bi isto trebalo zabraniti, a to se nikad neće dogoditi.
Dalo bi se i od marihuane napraviti jednako profitabilna aktivnost. Pa još su u 18. stoljeću države prosudile da im je kockanje unosnije legalizirati nego progoniti, a riječ je bila o prosvijećenim apsolutistima koji su svoju vladavinu još uvijek temeljili na pravdi Boga.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
vrrrlet

Post 05 Apr 2012, 14:40

Morticia » wrote:
Daj ne drobi, daj ne drobi. :moli: 30 % od 4.500.000 milijuna puta 15 kuna dnevno. To je preko 20 milijuna kuna dnevno, preko 7 milijardi godišnje.

Bez nas, ova država se raspada. Čuješ li Lastane, R-A-S-P-A-D-A!!!

Ma boli me kurac, dobro Unda kaže, neka budu ilegalne, ja ću ih i dalje kupovati na crnom tržištu, gdje će biti jeftinije od današnje cijene.
  • Information