Mršavi i seksi model - utjecaj medija na privlačnost

Za antropologiju, ekonomiju, filozofiju, povijest, sociologiju...
Megalodona

Post 29 Mar 2012, 16:12

judolino » wrote: Daj, nemoj me jebat!
Neš buraza zvat da ti gura ormar, nego kršnog susjeda.
Onda ti njemu pokazuješ u napetoj trenirci kao bi to trebalo gurnut, a on gleda i sve mu se nešto gura.
I onda gurnete ormar, i on ga gurne, i svi sretni, lijepi i veseli.
Zar je to tako teško? :gaah:
Jebite se, drugovi (i drugarice)! :milena dravić:
nemam kršne susjede :tuzni:
nisi morao stavljat sol na ranu :mad:

umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 16:12

ElliQuinn » wrote: Sve pet dok Heku ne daš naočale pa primijeti da ne izgledam dobro kao avatar si. I tako, dok ga neka dobra duša ne spasi, maksimalno koristim priliku. :ne zna:
Dosta!
Neću ni riječi više!
Ajmo, ženite se, ovo je zadnji voz za Čačak, put je veoma dugačak...:rofl:

Elli, nisam te puko drukčije, al zadovoljit ću se i ovim: :five:
A.P.
Cactus

Post 29 Mar 2012, 16:14

judolino » wrote: Ja sam te kao gabaritnu doživljavao drukčije, al dobro... : :yess:
Odjebi :mad:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 16:19

Megalodona » wrote: nemam kršne susjede :tuzni:
nisi morao stavljat sol na ranu :mad:
Zovi, samo zovi...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 16:20

A.P. » wrote:
Odjebi :mad:
Aj ne budi pizda!
Kad slavim ekvinocij, i kad mi mošnje i prepucij bestidno landaraju - misliš li da mi je svejedno?! :rofl:
Megalodona

Post 29 Mar 2012, 16:23

judolino » wrote: Zovi, samo zovi...
:giggle:

kako mi je zabavan ovaj retardirani giggle smajlić :cerek:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 16:44

Megalodona » wrote: :giggle:

kako mi je zabavan ovaj retardirani giggle smajlić :cerek:
Možda je smajlić i retardiran, ali ja mogu biti i intardiran...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Mar 2012, 16:50

Dosta seksa, rajo. napio sam se. idem se družit sa seoskim pederima pred dućanom...
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 29 Mar 2012, 16:58

A.P. » wrote:Jel nije to isto što i ona pička koja se zove konobarskim novčanikom? :misli:
Ne, to je pička salatara. :D
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Morticia

Post 29 Mar 2012, 17:25

judolino » wrote:napio sam se..
Ma nemoj nam rec, nikad ne bi skuzili. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Vodena

Post 29 Mar 2012, 17:36

Samo da nekaj velim pa idem delat dalje...lako se vama tu mršavima zajebavat. :gaah:

:rofl:

oukej, naime, moja jedna kolegica se sva rastopi u tri pičke materine kad joj netko veli kak je fino mršava, a kad meni kolega veli da me se ima zakaj primit onda se iščuđava u tri premile again....

ja nemam išjues sa mršavošću niti debljinom, smatram da svatko nosi svoje kile i da se to nikoga drugoga ne tiče....jedina iznimka je kad je bolest u pitanju, onda jebi ga....

samo toliko, što ste se svi uzjebali oko ove teme? :raspa:

pa svi znaju da ako nekome kažeš da je mršav, to je kompliment, a ak veliš da je debel, asocira te odmah na svinju koja ne bi trebala više nikad stavit u usta nešto što bi trebalo progutat....zato :gaah:

i na kraju....

ajajajajaj

i krasnija mi ova nego ona Kira votevr....a sad, nije da mi punije ne bi voljele biti mršavije. :mama:

Image
ombia

Post 29 Mar 2012, 18:14

judolino » wrote:
Gledam neke klince (prije par godina u RL, a sad na onom forumu), i uistinu mislim da je čulo vida najizdajničkije čulo od svih. Nijedno te ne može toliko zajebati.!
Image

I meni draga, visi mi doma jedan Escher

Image
a svi znaju da ako nekome kažeš da je mršav, to je kompliment, a ak veliš da je debel, asocira te odmah na svinju koja ne bi trebala više nikad stavit u usta nešto što bi trebalo
Nis ne kuzis. Al sad ce tebi Morticia to opet objasniti. Ne zali oan truda na ovoj temi. :o
Almost Rosey

Post 29 Mar 2012, 19:00

Emericzy » wrote:
Oprosti, ali ovo ti nije bilo baš najpametnije.

Jako, jako malo ljudi koje sam u životu upoznao imalo je tri čiste biti onakvi kakvi jesu i tako živjeti. A već dugo živim.

Bila je na haeru mastodontska diskusija o onoj glumici našoj koja ima golemu nosinu, ne sjećam se više kako se zove. Bar pedeset posto ljudi zgraža se nad njezinim nosom, operiralo bi ga iz ovih stopa i misle da je ona luda što to ne učini. A pazi, žena nije svakodnevna, s ulice, trajnica na općini ili blagajnica u Konzumu ili teta u vrtiću. Žena je kakti zvijezda. Napravila karijeru kakvu je samo poželjet mogla. I svejedno velika većina misli da se s takvim nosom ne bi trebalo živjeti.

Da, kad si takav vanserijski, u bilo kojem pogledu, treba imati puno snage i hrabrosti biti baš takav kakav jesi. Ne treba biti hrabar samo kad si isti kao i svi drugi.
Jel ima ovo više uopće smisla, sad kad ste svi napustili igralište?
Al hajd.

Neki ljudi, da, žive upravo onakvi kakvi su stvoreni. Jer, pajsadovo - nemaju alternative. Tojest, trenutno nemaju poštene, izvedive i isplative, alternative. Šta, samo zato što netko ima velik nos će sjedit kod kuće i plakad na sudbom si gorkom? E neće, jebemumater. I dam ruku u vatru da ne bi većina populacije, samo što falabogu imaju normalne noseve pa toga nisu svjesni. Za vanserijskost ne treba nikakva specijalna snaga - to oni serijski samo misle.
elma

Post 29 Mar 2012, 19:17

Meni je na onoj ženi s bloga većina toga ružna/premala. Ja to ne zovem hrabrošću nego neukusom
kuki

Post 29 Mar 2012, 20:06

Morticia » wrote:
A da, sad sto. :durica:
Ne znam kad sam zadnji put ovo čula od nekog osim svog brata. :rofl:
Beta ženka

Post 29 Mar 2012, 20:07

Vodena » wrote: Image
Taman sam jučer dobila mail s tom i drugim slikama iz te serije, a naslov maila "sicepra su ponovo u modi". :zubo:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Herp
Nikki Gauda

Post 29 Mar 2012, 20:30

judolino » wrote: Ne seri.:D
Nije istina, inače ne bi nabili mali milijun stranica na ovoj temi.
Pa nije Megi tako u krivu. Ljudi se druže sa sebi sličnima. Netko tko ima zdrav odnos prema svome tijelu i izgledu, te je istima zadovoljan, teško da će se okružiti kompleksašima raznih vrsta.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Beta ženka

Post 29 Mar 2012, 20:59

Herp » wrote:
Pa nije Megi tako u krivu. Ljudi se druže sa sebi sličnima. Netko tko ima zdrav odnos prema svome tijelu i izgledu, te je istima zadovoljan, teško da će se okružiti kompleksašima raznih vrsta.
Neke ljude moraš sretati gotovo svakodnevno, htio-ne htio. :o
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Pješčana

Post 29 Mar 2012, 21:08

nisam sigurna da sam vas razumjela. vas par tvrdi da će debeli završiti s debelima u vezi, a mršavi s mršavima, te da će se i družiti s ljudima koji imaju slične gabarite?
ozbiljno?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Almost Rosey

Post 29 Mar 2012, 21:12

Pješčana » wrote:nisam sigurna da sam vas razumjela. vas par tvrdi da će debeli završiti s debelima u vezi, a mršavi s mršavima, te da će se i družiti s ljudima koji imaju slične gabarite?
ozbiljno?
Mislim da ne misle na fizičku sličnost, nego sličnost stavova. Ono, teško da će se s ovom blogericom družit neki, štajaznam, Karl Lagerfeld :D nego će to vjerojatnije biti netko sa sličnom dijagnozom kurcobolje.
Lastan

Post 29 Mar 2012, 21:34

Pješčana » wrote:nisam sigurna da sam vas razumjela. vas par tvrdi da će debeli završiti s debelima u vezi, a mršavi s mršavima, te da će se i družiti s ljudima koji imaju slične gabarite?
ozbiljno?
S obzirom na broj parova gdje je ona kitovo mladunče a on čačkalica, ili obratno, rekao bih da to i nije neko pravilo. :D
Pješčana

Post 29 Mar 2012, 21:35

Rosey, ne, na ovo sam mislila. našla :D
Morticia » wrote: Ustvari, čini mi se da (barem na ovoj temi, po onome što je napisano i što sam vidjela)- slično teži sličnom.
Krupniji muškarci su se izjasnili da vole krupnije žene.
Oni mršaviji preferiraju mršavije.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lastan

Post 29 Mar 2012, 21:35

Almost Rosey » wrote: Mislim da ne misle na fizičku sličnost, nego sličnost stavova. Ono, teško da će se s ovom blogericom družit neki, štajaznam, Karl Lagerfeld :D nego će to vjerojatnije biti netko sa sličnom dijagnozom kurcobolje.
E, nemoj mi Lagerfelda.

Čovjek je bio vodenkonj, a onda za Heidi Klum izjavio da je predebela.
Almost Rosey

Post 29 Mar 2012, 21:37

Pješčana » wrote:Rosey, ne, na ovo sam mislila. našla :D
Aha, a i ja interpretiram tuđe postove bezveze :D

@Lastan, zato ga i spomenuh, zbog incidenta s Adele :D
Herp
Nikki Gauda

Post 29 Mar 2012, 21:43

Beta ženka » wrote:
Neke ljude moraš sretati gotovo svakodnevno, htio-ne htio. :o
Ja sam je shvatila kao da su to ljudi koje je izabrala :ne zna:
A što se tiče onih koji ne izaberemo nego su jednostavno tu (radne kolegice, naprimjer) :zubo: s njima u pravilu nisam tako dobra da bih znala izgladnjuju li se ili ne. Nijedna ne izgleda kao da se izgladnjuje. :ne zna:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
  • Information