To ti je ona pička u koju bi mogao metnuti blitvu i češnjak, ispeći pa bi dobio soparnik!
Mršavi i seksi model - utjecaj medija na privlačnost
- Megalodona
morat ćemo se složit da se ne slažemo vezano uz pamet moje rečeniceEmericzy » wrote:
Oprosti, ali ovo ti nije bilo baš najpametnije.
ako govoriš o fizičkom izgledu, onda se ne slažemo, zaista mislim da je normalno prihvatiti se onakav kakav jesi.Jako, jako malo ljudi koje sam u životu upoznao imalo je tri čiste biti onakvi kakvi jesu i tako živjeti. A već dugo živim.
ukoliko govorimo o nefizičkim karakteristikama, to je druga tema.
ali, ovaj, svi smo vanserijskiBila je na haeru mastodontska diskusija o onoj glumici našoj koja ima golemu nosinu, ne sjećam se više kako se zove. Bar pedeset posto ljudi zgraža se nad njezinim nosom, operiralo bi ga iz ovih stopa i misle da je ona luda što to ne učini. A pazi, žena nije svakodnevna, s ulice, trajnica na općini ili blagajnica u Konzumu ili teta u vrtiću. Žena je kakti zvijezda. Napravila karijeru kakvu je samo poželjet mogla. I svejedno velika većina misli da se s takvim nosom ne bi trebalo živjeti.
Da, kad si takav vanserijski, u bilo kojem pogledu, treba imati puno snage i hrabrosti biti baš takav kakav jesi. Ne treba biti hrabar samo kad si isti kao i svi drugi.
i kod te glumice, ne vidim problem. to što je većina ljudi blesava pa misle da trebaju biti obilježeni kao prihvatljivi od strane kumice jelke koja će ih iskomentirat u polazu, mi je jednostavno nakaradno.
i, da, đokićka mi je skladna, uživo je predivna i baš nekako, zrači, što god to značilo
postoje mi ljudi i koji su mi potpuno neskladni. neću nikada reći da su ružni, jer nisu, ali po mojim kriterijma ljepote, nisu lijepi. e, sad je na njima da kažu da ih boli kurac što ja mislim o njihovoj građi.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
E, jebiga, Lastan bi to znao... mislim da je u pitanju hiperbola. Ono, male usne, a u njih stane kila blitve...
Jel nije to isto što i ona pička koja se zove konobarskim novčanikom? 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
- Beta ženka
Obrisano. A vrtić je praviti frku oko toga.ombia » wrote:
Ili cek Beta ti?
Pa ono ako bi moglo da stavljas one bez citata mene. Mislim da hocu zavrsiti na fejsu, postala bi tamo. Koji djecji vrtic.
Vrlet nema fejs, a zaslužuje širu publiku.ombia » wrote:
Moram reci da mi je cudan poriv kopirati post odavde i staviti si na fejs.![]()
A i juznije i sjevernije od Mure jesam.![]()
A tol'ki jebač, alaaaaa... Očekivano, zapravo.Nikolajevna » wrote:Judolino ne prepoznaje umjetne sise.
Kojoj vise male stidne usne, možeš ih raširiti kao leptirova krila itd. ...
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Zaslužuje on i slike sisa u PM. To se nisi sjetila?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Megalodona
ali, tko je kazao da punašno ne može biti privlačno? to si sami ljudi postavljaju granice. moja mama, kad joj gledam stare slike, je ljepotica i pol, kao djetetu mi je bio san izrast u nju. nisam, izrasla sam u tatinu mamu, štrkljicujudolino » wrote: Uopće ga ne diskvalificira. Svojim blogom poručuje punašnijim ženama da mogu izgledati privlačno, a da se ne ubiju UN dijetama, vožnjom sobnog bicikla i sličnim pizdarijama.
Uostalom, ova tema potvrđuje skučenost razmišljanja jednog dijela ženske populacije.
na to ti ne znam odgovorit, žene oko mene se ne izgladnjuju nego se vole onakve kakve jesu.Budimo realni: ako Emer, Lastan i ja nemamo baš ništa protiv debeljuškastih komada, za koga se žene izgladnjuju? Za blentave nogometaše? Za fiskalno odgovorne gastarbajtere? Za pokvarene menadžere?
sad si dodao unutarnju ljepotuMalo kome je privlačna grba na leđima ili iskopano oko, ali zapravo prava ljepota uvijek, ali baš uvijek, krije se ispod tjelesne ambalaže.
Meni su neke forumašice tako privlačne da me nikako ne bi mogao razočarati susret s njima. Kad pročitam postove intligentne i duhovite forumašice, ona mi je privlačna, bez obzira na to koliko imala kila. Kako netko duhovit, inteligentan i dobronamjeran može biti ružan? S druge strane, kako netko glup, uskogrudan i sebičan može biti lijep?
Evo, da ne ispadne da lupam bez veze: počeo sam fukati s petnaest godina i imao sam dosta prilika, ali uvijek sam volio imati svoju curu i ne šarati (baš previše) uokolo. Tek sam nakon ohoho godina skužio kakav sam komad bio. Ali ja sam se htio curama svidjeti svojim duhovnim, a ne tjelesnim osobinama (osim maratonskog i nesebičnog seksa, he he). Ženu koju nisam ubio kurcem uopće ne računam da sam ju jebavao. A nikada, ali ama baš nikada mi se nisu svidjele praznoglave, ušminkane, trendovske kokoši. A povalio sam ljepotice da se smrzneš. Situacija: svidi ti se neka mala u bezveznoj, komotnoj odjeći, odvedeš je doma, ona se skine, a tebi ladica padne do poda. Prohodaš s njom, kažeš joj da je blesava što misli da nijem komad, ona se obuče, našminka - i cijeli grad pada u nesvijest, frendovi te pitaju pa kak ti uvijek nekog urnebesnog komada iskopaš.
Jebiga, drugovi, treba vidjeti ljepotu.
I sam sam imao kratkotrajnu fazu praćenja trendova (s osmog na prvi razred): kupovao obleku, češljao se u trendu i takve gluposti, ali, hvala moćnom Kromu, kratko je trajalo. Pa opet, svjestan sam da veliki broj ljudi puši takve gluposti jer ne zna za bolje. Nastojim gledati na situaciju objektivno () koliko god mogu. Jer, lako je meni, s godinama iskustva, inteligencijom i širim pogledom na svijet od krda biti opušten i prosipati mudrosti. Većina je ljudi nesigurna u suvremenom pokvarenom društvu (što ne znači da su prijašnja društva bila manje pokvarena, osim socijalizma, ali ni to ne čini veliku razliku) i teži pripadnosti krdu - jer u krdu smrdi, ali je sigurnije.
Kad god kupite nešto što vam nameću, a to nije stvar koja vam uistinu treba, zapravo su vas ošišali kao majmuna. Kad god krenete na dijetu da biste izgubili jebeni centimetar, dva oko struka - ošišali su vas ko majmuna. Kad žderete na silu ne biste li se udebljali - okkm, ponovno.
Pogledajte ovaj forum. Pa majku mu božju, ovdje nitko nije dobio ban već mjesecima (osim onoga čije se ime ne spominje, jelte).* Tu se nešto malo pokoškamo, ali, drugovi i drugarice - nisam primijetio da ima zle krvi.
Pa zašto to ne bi funkcioniralo u stvarnom svijetu?
Možda zato što se ovdje ne možemo predstavljati drukčijima nego što jesmo materijalnim sranjima, nego samo sposobnošću muljanja i petljanja?
Ne znam postoji li ijedno ljudsko biće koje ne uljepšava svoje priče (u ta bića ne ubrajam svece, naravno), ali opet kroz diskusiju možemo doći do pravog stanja stvari.
Evo, za kraj: svojedobno sam pitao Elli je li ono njezina slika na avataru. Ne, to je slika Bridget Fondae (jesam li ovo dobro deklinirao,Lastane?). Poslije sam upoznao Elli i mogu vam reći da ne izgleda kao Bridget u najboljim danima. Ali da je bolja riba od nje - evo, ako lažem, neka me Stič demantira!
Ispričavam se svima na iscrpnoj demagiji. :fidel:
o tome opet svatko ima svoj stav koje karakteristike su mu lijepe.
što se tiće trendova, trendovi su tu da te zabave i da biraš što iz njih želiš, a što ne.
mislim, pričamo kao da nas netko forsira da budemo točno takvi kakve stavljaju u časopise. to je kao da kažem da svaki mjesec kupim časopis s super kuhinjama i patim jer mi se ne uklapaju u veličinu kuće. pa strgam kuću, izgradim novu kuhinju i onda sam sva presretna. dok ne dođe novi trend.
pa nisam idiot, valjda ću kuhinju kupovat po kući, ne obrnuto.
možda sam mašila analogiju, ali ista je stvar s tijelom. na naslovnici vidim recimo predivnu putenu ženu. što radim? nadebljam se, ugradim silikone i budem si sva super jer je određeni postotak drutva rekao da je to super? ne, kažem da je žena lijepa ako je skladna i vozim dalje, u svom tijelu, takvom kakvo jest.
edit: najdraže mi je uletit u čet
kad ni sama više nemam pojma zašto pišem jer ste prošli već 13 tema od mog zadnjeg upisa
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Beta ženka
Kake to veze ima sa mnom?vrrrlet » wrote:
Zaslužuje on i slike sisa u PM. To se nisi sjetila?
Nije valjda da ću ti JA vrbovati forumašice za to.
Ako ti to meni - ionako reče da sam frigidna, pa ne troši vrijeme uzalud.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ne slažem se. Čovjek je cjelina. Svi mi koji mamo tjelesne mane (a to znači APSOLUTNO svi - uvijek će se naći netko kome se naše navodno parcijalno savršenstvo ne sviđa) nismo kompletni ljudi ako ne naučimo živjeti s njima.Megalodona » wrote: morat ćemo se složit da se ne slažemo vezano uz pamet moje rečenice
ako govoriš o fizičkom izgledu, onda se ne slažemo, zaista mislim da je normalno prihvatiti se onakav kakav jesi.
ukoliko govorimo o nefizičkim karakteristikama, to je druga tema.
Jer sloboda je reći: evo me, mornar sam Popaj ja, kakav sam - takav sam. A to da Oliva nije ružna nego samo tako izgleda, to je već sranje.
Evo, baš sam primijetio koliko je situacija kompleksna. Već par dana nisam palio televizor. Sve je drukčije, oči mi pate zbog nedostatka vizualnih informacija. Evo, sad si palčevima trljam dlanove, slatko je. Svira prva ploča Santane. Uši se ne bune,dapače, uživaju. Evo kreće Bijelo Dugme: Hotel, motel. Pijem gemišt. Izvana se miris cvijeća i mladih biljćica bori s duhanskim dimom (premda nisam Lastan da mi smrdi).
Ljudi, otišli smo u kurac, ta vizualnost je ropstvo. Što uopće znači vid i vizualnost?
Možda sam u krivu, ali to za mene znači površnost. Gledam neke klince (prije par godina u RL, a sad na onom forumu), i uistinu mislim da je čulo vida najizdajničkije čulo od svih. Nijedno te ne može toliko zajebati.
Uzmimo, za primjer, Severinu. Ona izgleda sjajno. Al jebo ju je onaj Hercegovac ružni na jahti, a sad je prči Srbenda. Al dobro. Popijem ja par gemišta, i taman da je puknem, al nemrem...
A mogao bih. Da mi se privije na čvrste, muške, maljave grudi (to maljave je zbog Regijona), i kaže da se osjeća ko zadnja kurva jer su je svi jebali... Mislim da bih je puko.
Ali dok god je ona cajka koja se udaje za tajkune - mrš u pičku materinu, kurvo!
Ja sam te kao gabaritnu doživljavao drukčije, al dobro... :A.P. » wrote:Jel nije to isto što i ona pička koja se zove konobarskim novčanikom?
Izgladnjivanje je jednako debilno kao prežderavanje. Treba se jesti normalno i kretati normalno, što znači svaki drugi dan znojenje po sat vremena.Megalodona wrote: na to ti ne znam odgovorit, žene oko mene se ne izgladnjuju nego se vole onakve kakve jesu.
Ne seri.Megalodona » wrote: ali, tko je kazao da punašno ne može biti privlačno? to si sami ljudi postavljaju granice. moja mama, kad joj gledam stare slike, je ljepotica i pol, kao djetetu mi je bio san izrast u nju. nisam, izrasla sam u tatinu mamu, štrkljicumoja mama je bila puna, putena žena skladne figure pješčanog sata.
Uostalom, ova tema potvrđuje skučenost razmišljanja jednog dijela ženske populacije.
na to ti ne znam odgovorit, žene oko mene se ne izgladnjuju nego se vole onakve kakve jesu.
Nije istina, inače ne bi nabili mali milijun stranica na ovoj temi.
Vidi vraga, drug Vrlet se upinje ponovno postati razumno ljudsko biće...vrrrlet » wrote:
Izgladnjivanje je jednako debilno kao prežderavanje. Treba se jesti normalno i kretati normalno, što znači svaki drugi dan znojenje po sat vremena.
E jebiga, normalno ljudsko biće, a bivši Vrlete, zaboravijo si spomenuti da treba piti taman koliko treba.
Piti i ljubiti.
U principu, ja sam rastafarijanac, samo što oni vole pušiti i ljubiti, a ja se više furam na Vucu...
Aj ne seri, do jučer te niko nije htio, a sad si već nezasitna...ElliQuinn » wrote: A zašto bi seksa bilo tek svaki drugi dan?
Đes ti živila,pod staklenim zvonom, prcezo, pardon, princezo?
- Megalodona
ne serem, moja mama stvarno jest predivna žena
i šta bi ti da ti ja odgovorim na ovo?judolino wrote: Ne slažem se. Čovjek je cjelina. Svi mi koji mamo tjelesne mane (a to znači APSOLUTNO svi - uvijek će se naći netko kome se naše navodno parcijalno savršenstvo ne sviđa) nismo kompletni ljudi ako ne naučimo živjeti s njima.
Jer sloboda je reći: evo me, mornar sam Popaj ja, kakav sam - takav sam. A to da Oliva nije ružna nego samo tako izgleda, to je već sranje.
Evo, baš sam primijetio koliko je situacija kompleksna. Već par dana nisam palio televizor. Sve je drukčije, oči mi pate zbog nedostatka vizualnih informacija. Evo, sad si palčevima trljam dlanove, slatko je. Svira prva ploča Santane. Uši se ne bune,dapače, uživaju. Evo kreće Bijelo Dugme: Hotel, motel. Pijem gemišt. Izvana se miris cvijeća i mladih biljćica bori s duhanskim dimom (premda nisam Lastan da mi smrdi).
Ljudi, otišli smo u kurac, ta vizualnost je ropstvo. Što uopće znači vid i vizualnost?
Možda sam u krivu, ali to za mene znači površnost. Gledam neke klince (prije par godina u RL, a sad na onom forumu), i uistinu mislim da je čulo vida najizdajničkije čulo od svih. Nijedno te ne može toliko zajebati.
Uzmimo, za primjer, Severinu. Ona izgleda sjajno. Al jebo ju je onaj Hercegovac ružni na jahti, a sad je prči Srbenda. Al dobro. Popijem ja par gemišta, i taman da je puknem, al nemrem...
A mogao bih. Da mi se privije na čvrste, muške, maljave grudi (to maljave je zbog Regijona), i kaže da se osjeća ko zadnja kurva jer su je svi jebali... Mislim da bih je puko.
Ali dok god je ona cajka koja se udaje za tajkune - mrš u pičku materinu, kurvo!
nego, brijem da sam se krivo izrazila, nisam mislila da se ljudi ne trebaju prihvatiti s karakternim manama, ako to zaista jesu. trebaju, ali ako im te mane čine nesretne ljude oko njih, onda mi je normalno poraditi na njima. ne znam kako objasnit, evo moj primjer: obožavam kad mi padne na pamet nešto napraviti i onda očekujem da svi skoče taj tren jer je meni to palo na pamet. e, jebiga, to ne ide, i nemam se pravo ljutit ako mi npr. brat kaže, čekaj, poslije ću ti pomoć premjestit ormar, sad radim nešto drugo. a ja bi tako rado da on ostavi sve što radi i makne moj ormar. pa sam navikla samu sebe ljudima najavljivat stvari, i prihvatila da moja ideja o novom mjestu ormara nije svima centar svemira.
Ti ne trebaš, ti si genetski Oliva. Ti svaki treći dan.
Sviđa mi se kako si znojenje spojila s ležanjem. Lukavo.ElliQuinn wrote: A zašto bi seksa bilo tek svaki drugi dan?![]()
Ne treba biti isključiv, od svih kultura i vjera treba uzeti što nam paše. Vozači autobusa na azijskim cestama smrti imaju sve bogove u kokpitu. Jedan će ih sigurno spasit'.judolino » wrote: Vidi vraga, drug Vrlet se upinje ponovno postati razumno ljudsko biće...
E jebiga, normalno ljudsko biće, a bivši Vrlete, zaboravijo si spomenuti da treba piti taman koliko treba.
Piti i ljubiti.
U principu, ja sam rastafarijanac, samo što oni vole pušiti i ljubiti, a ja se više furam na Vucu...
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Sve pet dok Heku ne daš naočale pa primijeti da ne izgledam dobro kao avatar si. I tako, dok ga neka dobra duša ne spasi, maksimalno koristim priliku.judolino » wrote: Aj ne seri, do jučer te niko nije htio, a sad si već nezasitna...
Đes ti živila,pod staklenim zvonom, prcezo, pardon, princezo?
Daj, nemoj me jebat!Megalodona » wrote: ne serem, moja mama stvarno jest predivna žena![]()
![]()
i šta bi ti da ti ja odgovorim na ovo?
nego, brijem da sam se krivo izrazila, nisam mislila da se ljudi ne trebaju prihvatiti s karakternim manama, ako to zaista jesu. trebaju, ali ako im te mane čine nesretne ljude oko njih, onda mi je normalno poraditi na njima. ne znam kako objasnit, evo moj primjer: obožavam kad mi padne na pamet nešto napraviti i onda očekujem da svi skoče taj tren jer je meni to palo na pamet. e, jebiga, to ne ide, i nemam se pravo ljutit ako mi npr. brat kaže, čekaj, poslije ću ti pomoć premjestit ormar, sad radim nešto drugo. a ja bi tako rado da on ostavi sve što radi i makne moj ormar. pa sam navikla samu sebe ljudima najavljivat stvari, i prihvatila da moja ideja o novom mjestu ormara nije svima centar svemira.
Neš buraza zvat da ti gura ormar, nego kršnog susjeda.
Onda ti njemu pokazuješ u napetoj trenirci kao bi to trebalo gurnut, a on gleda i sve mu se nešto gura.
I onda gurnete ormar, i on ga gurne, i svi sretni, lijepi i veseli.
Zar je to tako teško?
Jebite se, drugovi (i drugarice)! :milena dravić:
-
- Information
-