Bios wrote:
To ona odgovara Klonki koje balerinke treba gledati u zaboravila-sam-kojem dućanu.
Mršavi i seksi model - utjecaj medija na privlačnost
- MadnessInMethod
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Nemam ja fejs, Beta je sve kriva. Nju jebi. Iako mi je malo kretenski bojati se fejsa, a ovdje svima na uvid daješ svoje riječi.ombia » wrote:
Ne otvara sama vrata?
To je prvo sto moje zivotinje naucebilo pas ili macka.
I cujem da stavljas svoje postove na fejs, gdje, zasto?![]()
Ili cek Beta ti?
Pa ono ako bi moglo da stavljas one bez citata mene. Mislim da hocu zavrsiti na fejsu, postala bi tamo. Koji djecji vrtic.
Imao sam hrta, davno, i jazavčarku, i mačka Sifka, oni su znali otvarati vrata. S vremenom sam se okružio inteligentnijim vrstama koje znaju da je bolje za otvaranje vrata prvenstveno pitati onoga tko te hrani.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Hrvatski jezik te rascetvori pa sprzi na obicnoj ranojutarnoj kavi. Drugdje su ljudi generalno opusteniji i tolerantniji sto se tice toga kako drugi izgledaju.Pješčana » wrote: ili jednostavno nema mehanizme jer joj nisu trebali? možda je odrasla okružena tolerantnijim ljudima?
svi generalno boluju od kurcobolje?
....
mislim da mi kao društvo imamo veća očekivanja i stroža pravila nego jedna Amerika, po pitanju ženske ljepote
Ne nuzno. Dobar dio mrsavih tipova voli hm zene s mrvicu vise oblina. Ne debele al zenstvenije gradje. I obrnuto, ima mrga od muskarca koji voli sicuscnu zensku.Ako, recimo, voliš vitke do mršave tipove, pobrinut ćeš se i da ti budeš takva da bi te takav zapazio, ili ne?
Mene recimo privlace visoki i mrsavi tipovi i takve sam i dobivala dosad, a nisam mrsava. Nisam ni debela al mrsava nisam vec duze.
Pjescana ovu zensku koju si stavila u rozoj vecernjoj haljini, sta nije ona bila na operaciji zeluca i smrsavila ful puno?
Ono za crveni ruz, nisu li crvene usne jedan od suptilnih znakova plodnosti (napeta koza, fini bokovi) i nije li to nacin da se u kriznim vremenima privuce potkozeni mentor/skrbnik?
I mislim da su suknje isto krace, istom analogijom, sto je drzava vise u banani.
ombia » wrote:
Ne nuzno. Dobar dio mrsavih tipova voli hm zene s mrvicu vise oblina. Ne debele al zenstvenije gradje. I obrnuto, ima mrga od muskarca koji voli sicuscnu zensku.
Mene recimo privlace visoki i mrsavi tipovi i takve sam i dobivala dosad, a nisam mrsava. Nisam ni debela al mrsava nisam vec duze.
Moram reci da mi je cudan poriv kopirati post odavde i staviti si na fejs.vrrrlet » wrote:
Nemam ja fejs, Beta je sve kriva. Nju jebi. Iako mi je malo kretenski bojati se fejsa, a ovdje svima na uvid daješ svoje riječi.Kao, sjevernije od Mure nisam kurva?
Imao sam hrta, davno, i jazavčarku, i mačka Sifka, oni su znali otvarati vrata. S vremenom sam se okružio inteligentnijim vrstama koje znaju da je bolje za otvaranje vrata prvenstveno pitati onoga tko te hrani.
A i juznije i sjevernije od Mure jesam.
Nemam inteligentne ljubimce. Zeljela sam da si sto vise nalikujemo.
I ne smij mi se ti....ti....biciklisticka hlacice.
Cijeli zivot sam bila mrsava i krakata, pa sam se razboljela i udebljala, pa nakon toga konacno dosla na normalu.
Ja joj i kažem, ali em slabo čuje, em od toga ništa više mlijeka ne daje. S vremenom sam oguglao. A nekako mi je potajno i poi sitno i draga, sa svim tim manama. Jebiga.vrrrlet » wrote:Pa ako si se borio, ti joj prvi možeš reći da je debela krava. Odnosno, mršava krava koja ne daje mlijeko.
This.kuki » wrote: Ne, što je državi ekonomski gore, suknje su kraće, jer se žene pokušavaju udat i osigurat se egzistencijalno na taj način.
Ditto za crvene ruževe.
Ja sam shvatio koliko nam je zemlja u kurcu lani, kad sam sjedio u busu i pomalo odozgo gledao dvije cure u dopičnjacima. Iz te perspektive trebao sam im zapravo gledati dekoltee, ali bogme su se vidjele i gaćice.
Jebiga, kraće ne ide. Dakle, potonemo li dublje, morat ćemo kopati.
Oprosti, ali ovo ti nije bilo baš najpametnije.Megalodona » wrote:neš ti hrabrosti, živjet onakva kakva si stvorena.
Jako, jako malo ljudi koje sam u životu upoznao imalo je tri čiste biti onakvi kakvi jesu i tako živjeti. A već dugo živim.
Bila je na haeru mastodontska diskusija o onoj glumici našoj koja ima golemu nosinu, ne sjećam se više kako se zove. Bar pedeset posto ljudi zgraža se nad njezinim nosom, operiralo bi ga iz ovih stopa i misle da je ona luda što to ne učini. A pazi, žena nije svakodnevna, s ulice, trajnica na općini ili blagajnica u Konzumu ili teta u vrtiću. Žena je kakti zvijezda. Napravila karijeru kakvu je samo poželjet mogla. I svejedno velika većina misli da se s takvim nosom ne bi trebalo živjeti.
Da, kad si takav vanserijski, u bilo kojem pogledu, treba imati puno snage i hrabrosti biti baš takav kakav jesi. Ne treba biti hrabar samo kad si isti kao i svi drugi.
Moram priznat da potkrepljujem teoriju. I to žarko.Pješčana » wrote:ne znam je li britanska mjera, ali čitala sam davno članak da, što je društvu gore po ekonomskim pokazateljima, žene troše više crvenih ruževa, valjda da uljepšaju život.
Inače, glede Nadie, ne mislim da je potrebna hrabrost ili ne znam kakva narcisoidnost. Odvažnost u svakom slučaju, što je super.
Meni Nadia izgleda kao netko tko se dobro zabavlja i uživa u svojim interesima. Netko s kim bih se, recimo, rado družila.
Nosata glumica mi je jako zgodna. Inače, volim velike noseve i na ženama i frajerima. Njen je malo prevelik, al odlično ga nosi.
Nije to Mortina.Perzefona » wrote: A ona Mortina mi je trupasta. Odbojno ružne cice, izgledaju umjetno.
RAdije bih izgladala kao debela kad smršavi, nego kao ova Mortina. Ta si ne može pomoći.
To je judolinova, on ju je stavio kao pojam pravog komada.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Kompleksaši koje ne mogu čak ni žaliti.Emericzy » wrote:
Oprosti, ali ovo ti nije bilo baš najpametnije.
Jako, jako malo ljudi koje sam u životu upoznao imalo je tri čiste biti onakvi kakvi jesu i tako živjeti. A već dugo živim.
Bila je na haeru mastodontska diskusija o onoj glumici našoj koja ima golemu nosinu, ne sjećam se više kako se zove. Bar pedeset posto ljudi zgraža se nad njezinim nosom, operiralo bi ga iz ovih stopa i misle da je ona luda što to ne učini.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Zgodna je. Al nije mi draga nešto. U Stankovića mi je, recimo, bila potpuno bezveze.
Ma iskreno, nisam baš puno gledala neke njezine intervjue i izjave, govorim samo o izgledu.BoDerek » wrote:Zgodna je. Al nije mi draga nešto. U Stankovića mi je, recimo, bila potpuno bezveze.
A i njihova muzika mi je odlična.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
osamdesetih je, dok su još postojale obline na modelima, ova lepojka nosila nadimak The body

možemo li nju smatrati zlatnom sredinom?
bila je prava krasotica u licu što je i isticala naglašavajući šminkom velike, bademste oči, umjesto skretanja pažnje na pregolemo dupe
svoje pozamašne gabarite je naglašavala samo kad nam se prijetila: nagazim li te, završit ćeš na ortopediji
tako da mi se kod Nadie inat čini kao vjerojatan pokretač hrabrosti

možemo li nju smatrati zlatnom sredinom?
ne znam što je na stvari ali sam se, potaknuta ovom temom, sjetila profesorice koja je imala vrlo sličnu, čudnu građu: do struka sve pet, a onda odjednom dupe kao krušna pećBoDerek wrote:Inače, glede Nadie, ne mislim da je potrebna hrabrost ili ne znam kakva narcisoidnost. Odvažnost u svakom slučaju, što je super.
bila je prava krasotica u licu što je i isticala naglašavajući šminkom velike, bademste oči, umjesto skretanja pažnje na pregolemo dupe
svoje pozamašne gabarite je naglašavala samo kad nam se prijetila: nagazim li te, završit ćeš na ortopediji
tako da mi se kod Nadie inat čini kao vjerojatan pokretač hrabrosti
- Nikolajevna
Kao prvo, meni je djevojka s Pješčaninog linka zgodna. Cijela.
No, neki koji me znaju bi vjerojatno rekli da moj sud ne vrijedi jer da nemam kriterije.
Kao drugo... šta sam ono htjela pitat ... ah da,
Vrle, jebeš li ti šta?
Kao treće, evo malo psihologije za kuharice :schmokljan:
Ljudi koji s neobično velikom odbojnošću (gotovo agresivnošću) govore o debelim ljudima su imali ili imaju veoma debelu majku. I cijelo je djetinjstvo gledali kako ždere.
Šta kažeš, Almost Rosey, ima li tu šta?
No, neki koji me znaju bi vjerojatno rekli da moj sud ne vrijedi jer da nemam kriterije.
Vrle, jebeš li ti šta?
Kao treće, evo malo psihologije za kuharice :schmokljan:
Ljudi koji s neobično velikom odbojnošću (gotovo agresivnošću) govore o debelim ljudima su imali ili imaju veoma debelu majku. I cijelo je djetinjstvo gledali kako ždere.
E da, a meni muzika baš nije dragaMorticia » wrote:
Ma iskreno, nisam baš puno gledala neke njezine intervjue i izjave, govorim samo o izgledu.
A i njihova muzika mi je odlična.
Pješčana, koja je ono žena na slici za koju si rekla da ti je jedna od ljepših?
Ne kažem da nije hrabrost. Ali to hrabrost mi se u ovom kontekstu naglašava kao nešto negativno, ili barem ne odveć pozitivno.baja » wrote:tako da mi se kod Nadie inat čini kao vjerojatan pokretač hrabrosti
Ne bi išlo, moja je majka bila debela (ne veoma, al debela), a debeli ljudi su mi dragi. Za štipanjeNikolajevna wrote:Kao treće, evo malo psihologije za kuharice :schmokljan:
Šta kažeš, Almost Rosey, ima li tu šta?![]()
Nije mi uspilo stavit sliku, al baš sam gledala malo slike Linde Evangeliste. Jebote, najljepša je od svih. Vanserijska ljepotica.
edit: Ne volim Elle. Malo mi je iritantna čak. Al dobro tijelo.
A oni koji tako govore o mršavima?Nikolajevna » wrote:Kao treće, evo malo psihologije za kuharice :schmokljan:
(s jednom drugog bloga)
niš posebno, žena je visoka ko žirafa (iz moje perspektive), ima noge do stropa i vitka je, i nikad ne bih nsila to što ona nosi, so simpatična je i duhovita i meni jako, jako zgodna.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Zašto, misliš li da su zgodne cure izumrla vrsta? Sve i da jesu, ostaju mi psi i koze, zar ne?Nikolajevna » wrote:Kao prvo, meni je djevojka s Pješčaninog linka zgodna. Cijela.
Vrle, jebeš li ti šta?
Moja mater ima 55 kila i jede dvaput dnevnoNikolajevna » wrote:Kao treće, evo malo psihologije za kuharice :schmokljan:
Al' dobro, mislim da ni nisam govorila o debelima s nekom odbojnošću ili agresivnošću.
Puno više od debljine mi odbojnost izazivaju kompleksaši svih vrsta, a to uključuje i već spomenuto iščuđavanje/divljenje nad time kako neki debeli tuljan može uopće obući modernu odjeću i izaći na cestu ili kako sirota Jadranka Đokić može živjeti s tom nosurdom, valjda je trebala umrijeti jadnica od neoperirane kljuke
Baš kao što Megi reče - neš ti hrabrosti živjeti onakav kakav si se rodio.
Pa nek su stoput u manjini ljudi takva stava, stoput su i bolji od ostalih, pa dođe na isto.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
I da, Elle je božanstvena 
http://www-hollywoodlife-com.vimg.net/w ... 115407.jpg
Sretan joj 48. rođendan

http://www-hollywoodlife-com.vimg.net/w ... 115407.jpg
Sretan joj 48. rođendan
Vid stvarno, ispravila sam seMorticia » wrote:Nisam to ja rekla.
-
- Information
-