Drugi summit Nesvrstanih

Stare teme i začeci foruma
Tea Tree

Post 19 Feb 2012, 22:15

OliverZG » wrote: kuki :xlux:, opet sam online.
:rofl: :rofl: :rofl:

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 19 Feb 2012, 22:15

ex anais » wrote: :rofl:

Mislim da se mutno sjećam tog tvog Vremeplova. :misli:
Na krivoj temi se sjećaš :rofl:
Eks

Post 19 Feb 2012, 22:16

OliverZG » wrote: Na krivoj temi se sjećaš :rofl:
Ne želim začetavat tamo.

Kuki je pobjegla off. :zubo:
nodens

Post 19 Feb 2012, 22:17

kuki » wrote:Upravo slušam betovena. :rofl: Ovo je skeri. :rofl:
Čekaj, zašto skeri? Pa maločas sam napisao ono 'možda je i Charlesu Mansonu...'...

Recimo, 'our humble narrator' iz Clockwork Orange (Alex) - također je obožavao Beethovena. Lovely Ludwig van. :rofl: Je l' ti i to bilo skeri? :cerek:
Karlinjo

Post 19 Feb 2012, 22:18

ex anais » wrote: Kuki je pobjegla off. :zubo:
A vidim, uvijek joj pobjegne nešto po čemu skužim da nisam na ignore, ali ne brini već će doć neka tema o djecu, lozinkama, prezimenima ili raspojasanim damama. :D
Eks

Post 19 Feb 2012, 22:19

OliverZG » wrote: A vidim, uvijek joj pobjegne nešto po čemu skužim da nisam na ignore :rofl:, ali ne brini već će doć neka tema o djecu, lozinkama, prezimenima ili raspojasanim damama. :D
A ne znaš ti za opciju display this post? Pa kad ti je netko na ignore onda možeš tu i tamo vidjeti pojedini post ako želiš. :zubo:
Tea Tree

nodens » wrote:
Postoji li neki klub gdje se pušta isključivo Beethoven? :rofl:

Ne znam zašto, ali nekako sumnjam. LOL.
Baš samo Beethoven? Drugi ne dolaze u obzir?

Pa ima mjesta gdje se može čuti klasika, naravno.
Ali, ti samo klasiku slušaš, ništa drugo? :D
Karlinjo

nodens » wrote: Čekaj, zašto skeri? Pa maločas sam napisao ono 'možda je i Charlesu Mansonu...'...
Nemoj mi kvarit raspoloženje :samar:, ja umišljam da je to zato što ja volim klasiku.
Karlinjo

Post 19 Feb 2012, 22:21

ex anais » wrote: A ne znaš ti za opciju display this post? Pa kad ti je netko na ignore onda možeš tu i tamo vidjeti pojedini post ako želiš. :zubo:
Ne, nikad nisam nikoga stavljao na ignore.
nodens

Post 19 Feb 2012, 22:23

Tea Tree » wrote: Baš samo Beethoven? Drugi ne dolaze u obzir?

Pa ima mjesta gdje se može čuti klasika, naravno.
Ali, ti samo klasiku slušaš, ništa drugo? :D
Ne samo klasiku, ali zapravo ne bih rekao da 'slušam' išta. Tu i tamo mi dođe da nešto baš idem 'slušat', i to je onda uglavnom nešto klasično; ali ne nužno, ima dosta i moderne glazbe koja mi je 'uhu ugodna'.
Tea Tree

Post 19 Feb 2012, 22:26

nodens » wrote:
Gle, 'priznati' da sam probao nekakvu 'drogu' zbilja mi ne bi bila nikakva 'frka' - pa izrekao sam mnogo težih stvari. :zubo:
Paaa, razna priznanja što se droga tiče moraju biti vrlo oprezno izrečena, jer te mogu odvesti u zatvor ili barem pritvor, dok se za ove teže stvari koje spominješ ne ide nikud posebno. :zubo:
Ne znam, valjda su mi svi argumenti za isprobavanje tih supstanci zvučali nedovoljno jaki... :ne zna: :rofl:
Pa ne trebaju tu neki posebno jaki argumenti, razlika je samo u ovom potencijalnom zatvoru. :D
Koliko ti jak argument treba za popiti butelju vina?
A teoretski, ne znam zapravo, čini mi se da sam s vremenom razvio i nekakvu fobiju od 'mind-alternig substances'. Nekako mi se ne mili ni ideja da se napijem (do one točke gdje gubiš 'kontrolu'), a kamoli nešto žešće.
Ma ne gubi se kontrola tako lako, pusti ti to. Gube je oni koji je ni inače nemaju. :mig:
Vjerojatnije je da ćeš povratiti alkohol i još uvijek imati kontrolu.
Tea Tree

Post 19 Feb 2012, 22:29

nodens » wrote:
Ne samo klasiku, ali zapravo ne bih rekao da 'slušam' išta. Tu i tamo mi dođe da nešto baš idem 'slušat', i to je onda uglavnom nešto klasično; ali ne nužno, ima dosta i moderne glazbe koja mi je 'uhu ugodna'.
Pa ni ja u zadnje vrijeme ne mogu reći da nešto posebno slušam. Nemam vremena pa sam prestala pratiti i tako se to pomalo razvodni.
Ali znam što me veselilo neizmjerno prije dok sam više pažnje tome posvećivala. I danas mi je dosta od te muzike mrak!!
A, što ti je ok od moderne glazbe?
Tea Tree

Post 19 Feb 2012, 22:32

OliverZG » wrote: Ne, nikad nisam nikoga stavljao na ignore.
A, zašto si ti njoj (povremeno) na ignore?
nodens

Post 19 Feb 2012, 22:35

OliverZG » wrote: Nemoj mi kvarit raspoloženje :samar:, ja umišljam da je to zato što ja volim klasiku.
:bicedobro: Dobro kažeš da 'umišljaš'. :rofl:

Naime, pa zar ne vidiš da sam dva posta prije njenog napisao 'ima li klub gdje se pušta isključivo Beethoven'? Znači, na to je replicirala, a ne na tebe. :zubo:

Tea Tree » wrote: Paaa, razna priznanja što se droga tiče moraju biti vrlo oprezno izrečena, jer te mogu odvesti u zatvor ili barem pritvor, dok se za ove teže stvari koje spominješ ne ide nikud posebno.
Ti ovo ozbiljno? :misli: Je l' ikad netko s foruma završio ma i u pritvoru, samo zato što je napisao da je 'probao nešto' (u prošlom vremenu)? Nekako ne vjerujem da je to čak zakonski moguće, ali istina, nisam pravnik.

Tea Tree » wrote:Pa ne trebaju tu neki posebno jaki argumenti, razlika je samo u ovom potencijalnom zatvoru. :D
Koliko ti jak argument treba za popiti butelju vina?
VRLO jak. Jedina okolnost gdje me uspiju natjerati na vino su vjenčanja... a idem samo na ona koja bi bilo ružno izbjeći. :zubo: A kad sam već tamo, onda 'moram' jer sam tamo samo statist pa mi nije logiučno da furam neki svoj film. U svim drugim okolnostima, teško ćeš me natjerati da se napijem - jednostavno ne vidim dobrog razloga za to. :rofl: Da je piće bar ukusno, možda bi čak i išlo; no s obzirom da mi je okus alkoholnih pića uglavnom od 'bljutav/neukusan' do 'grozan'... slabo to ide.

Tea Tree » wrote:Ma ne gubi se kontrola tako lako, pusti ti to. Gube je oni koji je ni inače nemaju. :mig:
Vjerojatnije je da ćeš povratiti alkohol i još uvijek imati kontrolu.
Pa da. :ne zna: Kažem, ni na vjenčanjima gdje bih popio relativno 'mnogo' alkohola (za moj pojam) nisam nikad imao osjećaj da nemam kontrolu; svejedno - da se naliješ baš do daske, mislim da to ne bi bilo moguće izbjeći.
Karlinjo

Post 19 Feb 2012, 22:36

Tea Tree » wrote: A, zašto si ti njoj (povremeno) na ignore?
Ne znam :crying: . Mislim u zadnje vrijeme zbog prstića od barbike.
Eks

Post 19 Feb 2012, 22:38

OliverZG » wrote: Ne znam :crying: . Mislim u zadnje vrijeme zbog prstića od barbike.
Perverzno. :rofl:

Sjećam se toga. :rofl:
Karlinjo

Post 19 Feb 2012, 22:38

nodens » wrote: Naime, pa zar ne vidiš da sam dva posta prije njenog napisao 'ima li klub gdje se pušta isključivo Beethoven'? Znači, na to je replicirala, a ne na tebe. :zubo:
Slabije vidim :D. Znači ti hoćeš reći da sam i dalje na ignore :gaah: .
Eks

Post 19 Feb 2012, 22:39

OliverZG » wrote: Slabije vidim :D. Znači ti hoćeš reći da sam i dalje na ignore :gaah: .
Jesi. Imaš sreće što ja sve živo kvotam i inače pa usput i tebe. :rofl:
Karlinjo

Post 19 Feb 2012, 22:42

ex anais » wrote: Jesi. Imaš sreće što ja sve živo kvotam i inače pa usput i tebe. :rofl:
Hvala :crying:.
nodens

Post 19 Feb 2012, 22:42

Tea Tree » wrote: Pa ni ja u zadnje vrijeme ne mogu reći da nešto posebno slušam. Nemam vremena pa sam prestala pratiti i tako se to pomalo razvodni.
Ali znam što me veselilo neizmjerno prije dok sam više pažnje tome posvećivala. I danas mi je dosta od te muzike mrak!!
A, što ti je ok od moderne glazbe?
:ne zna: Teško je reći... mislim da mi se najviše sviđa ono što ima 'kompliciranu i lijepu melodiju'. Što jednostavnija, meni uhu bezveznija. :zubo: Doduše, nekad i jednostavna melodija može biti (meni) lijepa; nekad je aranžman zgodan, nekad je nešto interesantno zbog inovacije, nekad je tekst npr. dobar...

(s tim da je meni 'dobar' tekst zapravo onaj kojeg mogu 'prepoznati' :zubo: - a to često ne mogu)

(a nekad je tekst toliko loš da poželiš da ga nisi ni pročitao, LOL)
nodens

Post 19 Feb 2012, 22:43

ex anais » wrote:
Perverzno. :rofl:

Sjećam se toga. :rofl:

Što, što? :tračbaba:
Tea Tree

Post 19 Feb 2012, 22:48

nodens » wrote: Dobro kažeš da 'umišljaš'.

Naime, pa zar ne vidiš da sam dva posta prije njenog napisao 'ima li klub gdje se pušta isključivo Beethoven'? Znači, na to je replicirala, a ne na tebe.
Ne bi' se štela mešat, samo mislim da je Oliver bio ironičan i da je to išlo kuki, jer ga iz nekih razloga stavlja na ignore pa si oni tako tepaju. :cerek:
Ti ovo ozbiljno? :misli: Je l' ikad netko s foruma završio ma i u pritvoru, samo zato što je napisao da je 'probao nešto' (u prošlom vremenu)? Nekako ne vjerujem da je to čak zakonski moguće, ali istina, nisam pravnik.
Ma ne, naravno da ne može imati posljedice ako spominje da je probao nešto u prošlom vremenu. Ali se ljudi zaborave pa pomiješaju vremena, i tako, omakne im se svašta. :D Kad bi se netko zainatio, moglo bi biti svega.
VRLO jak. Jedina okolnost gdje me uspiju natjerati na vino su vjenčanja... a idem samo na ona koja bi bilo ružno izbjeći. :zubo: A kad sam već tamo, onda 'moram' jer sam tamo samo statist pa mi nije logiučno da furam neki svoj film.
Jooj, ja sam se ufurala da ne postoje ona koja bi bilo ružno izbjeći pa izbjegavam sva. :zubo:
Srećom, nemam brata ni sestru pa nema ni takvih vjenčanja na koja bih "morala" ići.
U svim drugim okolnostima, teško ćeš me natjerati da se napijem - jednostavno ne vidim dobrog razloga za to. :rofl: Da je piće bar ukusno, možda bi čak i išlo; no s obzirom da mi je okus alkoholnih pića uglavnom od 'bljutav/neukusan' do 'grozan'... slabo to ide.
Pa nije neka fora napit se do faze riganja, onda je loše, to nije gušt. Ali popiti dobro vino, pivo, konjak, štogod, eh, to je već druga stvar.
I kako to misliš bljutavo i neukusno? :gaah:
Pa da. :ne zna: Kažem, ni na vjenčanjima gdje bih popio relativno 'mnogo' alkohola (za moj pojam) nisam nikad imao osjećaj da nemam kontrolu; svejedno - da se naliješ baš do daske, mislim da to ne bi bilo moguće izbjeći.
Ma bi. Vjeruj mi, znam. :zubo:
Bilo mi je glupo napisati da sam se nalijevala do raznih dasaka, ali kako je ovo gore kao i da sam to napisala, onda mi na isto dođe.
Uglavnom, ni nalivena do daske nisam bila bez kontrole. I vozila sam. :brukica:
Tea Tree

Post 19 Feb 2012, 22:51

nodens » wrote:
:ne zna: Teško je reći... mislim da mi se najviše sviđa ono što ima 'kompliciranu i lijepu melodiju'. Što jednostavnija, meni uhu bezveznija. :zubo: Doduše, nekad i jednostavna melodija može biti (meni) lijepa; nekad je aranžman zgodan, nekad je nešto interesantno zbog inovacije, nekad je tekst npr. dobar...

(s tim da je meni 'dobar' tekst zapravo onaj kojeg mogu 'prepoznati' :zubo: - a to često ne mogu)

(a nekad je tekst toliko loš da poželiš da ga nisi ni pročitao, LOL)
Ovo boldano, nažalost, da.

Pa daj neki link, što ti je ok. :cerek:
Nemoj na glazbu, tu stavi. :D
Eks

Post 19 Feb 2012, 22:52

Tea Tree » wrote: Uglavnom, ni nalivena do daske nisam bila bez kontrole. I vozila sam. :brukica:
Upozoravaj ti na izjave o drogama, ali tebe će u zatvor zbog izjava o vožnji. Onih otprije i ovo sad. :rofl:
Tea Tree

Post 19 Feb 2012, 22:53

OliverZG » wrote: Ne znam :crying: . Mislim u zadnje vrijeme zbog prstića od barbike.
Mene isto zanimaju ti prstići. :D

Idem sad izvesti pasa, da vidim prstiće dok se vratim! :o :rofl:
  • Information