nodens » wrote:
Na ovakvu logiku je moj omiljeni odgovor...
'Možda je i Charlesu Mansonu omiljeno voće također breskve'
Drugi summit Nesvrstanih
Ja sam izlazio ... u srednjoj školi, jedno 7-8 puta me nagovorilo, no budući da nisam uočio ništa interesantno u toj aktivnosti, dalje mi se više nije dalo.Tea Tree » wrote:To je baš neobično.Kad vidim da netko tako mlad ne izlazi, prva misao mi bude da ga treba izbaciti iz kuće i natrpati u njega ljutih droga i alkohola. :vrrrle:
Pokušavao sam nagovorit neke ljude da mi objasne smisao izlaženja, ali uglavnom ili nisu znali ili su lupali (implicitne)
Dobro, onda jeftineTea Tree » wrote: Ostale su sve lake.![]()
Nimalo, ja sam jedan miran, više introvertiran tip.Onako, na prvu mi djeluješ kao speed tip. A, što ti kažeš?
Nisi ubrao foru, hoće reći da se ne može biti 'majka' ako si 'djevica'.OliverZG » wrote: Pa što, ima djevica u dvadesetim, dobro ranim dvadesetim.
U biti ne samo jednom. Čitao sam jednu interesantnu SF priču Radivoja Papića 'Djevica iz legende'... iz jednog prastarog broja Siriusa. Dapače, čitao sam to dok još nisam znao što točno termin 'djevica' znači (LOL). Toliko davno. Enivej, zahvaljujući današnjoj računalnoj tehnologiji, mogu čak staviti link na tu priču iz Siriusa:
Sirius br. 31: Djevica iz legende
To je bila neka bezvezna ekipanodens » wrote: Ja sam izlazio ... u srednjoj školi, jedno 7-8 puta me nagovorilo, no budući da nisam uočio ništa interesantno u toj aktivnosti, dalje mi se više nije dalo.![]()
Pa muzika je najveći razlog. Ne možeš doma imati razglas kao u klubu, a ako ga i imaš, onda imaš i susjede pa ti ne znači što ga imaš.Pokušavao sam nagovorit neke ljude da mi objasne smisao izlaženja, ali uglavnom ili nisu znali ili su lupali (implicitne)- valjda 'svi znaju čemu to služi'. Et jebiga, ja ne znam. Čemu služi izaći s nekim na mjesto gdje ima hrpa ljudi koje ne želiš i ne namjeravaš upoznati? Bzvz. A ako namjeravaš upoznati, onda još gore
Ma hrpa ljudi je tamo zato što (vjerojatno) imaju iste te muzičke interese, a ne zato što su željni jedni druge upoznati. Ponekad se i to upoznavanje desi slučajno, ali nije upoznavanje cilj takvih izlazaka.
Drogama? Što da kažem o drogama hmm?Tea Tree » wrote:Nodens, vidim te!Dođi reći koju o drozama, vidiš da Oliver zabušava.
Edit: preteče me.
Ja mislim da je ono što ti smatraš pod lake nekako prilično u zadnje vrijeme poskupilo.OliverZG » wrote: Dobro, onda jeftine![]()
Baš zato.Nimalo, ja sam jedan miran, više introvertiran tip.
Glazba hmm to mi zvuči poznato. Zapravo, glazba i ples, navodno je zgodno se 'isplesat' na tu vrstu glazbe... no, zajeb je što je meni draža nešto kontemplativnija i manje ritmična glazba, a plesanje... bolje da ne kažem ništa na tu temuTea Tree » wrote:Pa muzika je najveći razlog. Ne možeš doma imati razglas kao u klubu, a ako ga i imaš, onda imaš i susjede pa ti ne znači što ga imaš.![]()
Ma hrpa ljudi je tamo zato što (vjerojatno) imaju iste te muzičke interese, a ne zato što su željni jedni druge upoznati. Ponekad se i to upoznavanje desi slučajno, ali nije upoznavanje cilj takvih izlazaka.
BTW, ako cure i izlaze s namjerom da slušaju glazbu i da se isplešu, imam neki opak dojam da većina muških ne izlazi s takvom motivacijom.
Misliš, drogu u širem smislu?Tea Tree » wrote: Pa koja ti se najviše sviđa?
U užem smislu, ne znam, nisam ništa probao.
Ma to je onako samo njihanje nekakvo, ne moraš baš znati plesne korake. Iako sam i sama sklonija šanku nego plesanju.nodens » wrote:
Glazba hmm to mi zvuči poznato. Zapravo, glazba i ples, navodno je zgodno se 'isplesat' na tu vrstu glazbe... no, zajeb je što je meni draža nešto kontemplativnija i manje ritmična glazba, a plesanje... bolje da ne kažem ništa na tu temu![]()
Pa to je tako kako kažeš u cajkaškim klubovima.BTW, ako cure i izlaze s namjerom da slušaju glazbu i da se isplešu, imam neki opak dojam da većina muških ne izlazi s takvom motivacijom.
Na kul mjestima nije.
U klubovima bi se puštala neka random muzika s radija i eto, neka se bare.
Tea Tree » wrote: Ja mislim da je ono što ti smatraš pod lake nekako prilično u zadnje vrijeme poskupilo.Ozbiljno.
Ne bih znao, ako sam ikad i bio u doticaju s time, nikad nisam kupovao.
Ti to meni kao prepisuješ kao kakav lijek?Baš zato.![]()
Ne mislim u širem smilsu.nodens » wrote:
Misliš, drogu u širem smislu?Onda igre na kompu i forum.
![]()
U užem smislu, ne znam, nisam ništa probao.![]()
A, u užem - pa možeš ovdje reći da si probao, nije to neka frka. Samo se ne smije prodavati i nagovarati druge da prodaju.
A, teoretski, da sad hoćeš probati, za koju bi se odlučio?
Ne. Nisam ja rekla da si introvertiran, otkud bih ja to znala? Ali kad si već sam rekao, onda mi se speed za početak čini baš kjut.Ti to meni kao prepisuješ kao kakav lijek?
OŠ' samnomex anais » wrote:Oliver će se drozirat!
Budem reko teti apotekarkiTea Tree wrote: Ne. Nisam ja rekla da si introvertiran, otkud bih ja to znala? Ali kad si već sam rekao, onda mi se speed za početak čini baš kjut.![]()
Postoji li neki klub gdje se pušta isključivo Beethoven?Tea Tree » wrote: Pa to je tako kako kažeš u cajkaškim klubovima.
Na kul mjestima nije.Da je tako jednostavno, onda ne bi ni postojali različiti klubovi s različitim vrstama muzike, i ne samo muzike, uopće cijelom pričom oko kluba i ekipe koja tamo dolazi.
U klubovima bi se puštala neka random muzika s radija i eto, neka se bare.
Ne znam zašto, ali nekako sumnjam. LOL.
Gle, 'priznati' da sam probao nekakvu 'drogu' zbilja mi ne bi bila nikakva 'frka' - pa izrekao sam mnogo težih stvari.Tea Tree » wrote: Ne mislim u širem smilsu.![]()
A, u užem - pa možeš ovdje reći da si probao, nije to neka frka. Samo se ne smije prodavati i nagovarati druge da prodaju.![]()
![]()
A, teoretski, da sad hoćeš probati, za koju bi se odlučio?
Ne znam, valjda su mi svi argumenti za isprobavanje tih supstanci zvučali nedovoljno jaki...
A teoretski, ne znam zapravo, čini mi se da sam s vremenom razvio i nekakvu fobiju od 'mind-alternig substances'. Nekako mi se ne mili ni ideja da se napijem (do one točke gdje gubiš 'kontrolu'), a kamoli nešto žešće.
-
- Information
-