OliverZG » wrote: kuki, opet sam online.
Drugi summit Nesvrstanih
Čekaj, zašto skeri? Pa maločas sam napisao ono 'možda je i Charlesu Mansonu...'...
Recimo, 'our humble narrator' iz Clockwork Orange (Alex) - također je obožavao Beethovena. Lovely Ludwig van.
A vidim, uvijek joj pobjegne nešto po čemu skužim da nisam na ignore, ali ne brini već će doć neka tema o djecu, lozinkama, prezimenima ili raspojasanim damama.ex anais » wrote: Kuki je pobjegla off.
A ne znaš ti za opciju display this post? Pa kad ti je netko na ignore onda možeš tu i tamo vidjeti pojedini post ako želiš.OliverZG » wrote: A vidim, uvijek joj pobjegne nešto po čemu skužim da nisam na ignore, ali ne brini već će doć neka tema o djecu, lozinkama, prezimenima ili raspojasanim damama.
Ne, nikad nisam nikoga stavljao na ignore.ex anais » wrote: A ne znaš ti za opciju display this post? Pa kad ti je netko na ignore onda možeš tu i tamo vidjeti pojedini post ako želiš.
Ne samo klasiku, ali zapravo ne bih rekao da 'slušam' išta. Tu i tamo mi dođe da nešto baš idem 'slušat', i to je onda uglavnom nešto klasično; ali ne nužno, ima dosta i moderne glazbe koja mi je 'uhu ugodna'.Tea Tree » wrote: Baš samo Beethoven? Drugi ne dolaze u obzir?
Pa ima mjesta gdje se može čuti klasika, naravno.
Ali, ti samo klasiku slušaš, ništa drugo?
Paaa, razna priznanja što se droga tiče moraju biti vrlo oprezno izrečena, jer te mogu odvesti u zatvor ili barem pritvor, dok se za ove teže stvari koje spominješ ne ide nikud posebno.nodens » wrote:
Gle, 'priznati' da sam probao nekakvu 'drogu' zbilja mi ne bi bila nikakva 'frka' - pa izrekao sam mnogo težih stvari.![]()
Pa ne trebaju tu neki posebno jaki argumenti, razlika je samo u ovom potencijalnom zatvoru.Ne znam, valjda su mi svi argumenti za isprobavanje tih supstanci zvučali nedovoljno jaki...![]()
![]()
Koliko ti jak argument treba za popiti butelju vina?
Ma ne gubi se kontrola tako lako, pusti ti to. Gube je oni koji je ni inače nemaju.A teoretski, ne znam zapravo, čini mi se da sam s vremenom razvio i nekakvu fobiju od 'mind-alternig substances'. Nekako mi se ne mili ni ideja da se napijem (do one točke gdje gubiš 'kontrolu'), a kamoli nešto žešće.
Vjerojatnije je da ćeš povratiti alkohol i još uvijek imati kontrolu.
Pa ni ja u zadnje vrijeme ne mogu reći da nešto posebno slušam. Nemam vremena pa sam prestala pratiti i tako se to pomalo razvodni.nodens » wrote:
Ne samo klasiku, ali zapravo ne bih rekao da 'slušam' išta. Tu i tamo mi dođe da nešto baš idem 'slušat', i to je onda uglavnom nešto klasično; ali ne nužno, ima dosta i moderne glazbe koja mi je 'uhu ugodna'.
Ali znam što me veselilo neizmjerno prije dok sam više pažnje tome posvećivala. I danas mi je dosta od te muzike mrak!!
A, što ti je ok od moderne glazbe?
A, zašto si ti njoj (povremeno) na ignore?OliverZG » wrote: Ne, nikad nisam nikoga stavljao na ignore.
OliverZG » wrote: Nemoj mi kvarit raspoloženje, ja umišljam da je to zato što ja volim klasiku.
Naime, pa zar ne vidiš da sam dva posta prije njenog napisao 'ima li klub gdje se pušta isključivo Beethoven'? Znači, na to je replicirala, a ne na tebe.
Ti ovo ozbiljno?Tea Tree » wrote: Paaa, razna priznanja što se droga tiče moraju biti vrlo oprezno izrečena, jer te mogu odvesti u zatvor ili barem pritvor, dok se za ove teže stvari koje spominješ ne ide nikud posebno.
VRLO jak. Jedina okolnost gdje me uspiju natjerati na vino su vjenčanja... a idem samo na ona koja bi bilo ružno izbjeći.Tea Tree » wrote:Pa ne trebaju tu neki posebno jaki argumenti, razlika je samo u ovom potencijalnom zatvoru.![]()
Koliko ti jak argument treba za popiti butelju vina?
Pa da.Tea Tree » wrote:Ma ne gubi se kontrola tako lako, pusti ti to. Gube je oni koji je ni inače nemaju.![]()
Vjerojatnije je da ćeš povratiti alkohol i još uvijek imati kontrolu.
Ne znamTea Tree » wrote: A, zašto si ti njoj (povremeno) na ignore?
Perverzno.OliverZG » wrote: Ne znam. Mislim u zadnje vrijeme zbog prstića od barbike.
Sjećam se toga.
Slabije vidimnodens » wrote: Naime, pa zar ne vidiš da sam dva posta prije njenog napisao 'ima li klub gdje se pušta isključivo Beethoven'? Znači, na to je replicirala, a ne na tebe.![]()
Jesi. Imaš sreće što ja sve živo kvotam i inače pa usput i tebe.
Tea Tree » wrote: Pa ni ja u zadnje vrijeme ne mogu reći da nešto posebno slušam. Nemam vremena pa sam prestala pratiti i tako se to pomalo razvodni.
Ali znam što me veselilo neizmjerno prije dok sam više pažnje tome posvećivala. I danas mi je dosta od te muzike mrak!!
A, što ti je ok od moderne glazbe?
(s tim da je meni 'dobar' tekst zapravo onaj kojeg mogu 'prepoznati'
(a nekad je tekst toliko loš da poželiš da ga nisi ni pročitao, LOL)
Ne bi' se štela mešat, samo mislim da je Oliver bio ironičan i da je to išlo kuki, jer ga iz nekih razloga stavlja na ignore pa si oni tako tepaju.nodens » wrote: Dobro kažeš da 'umišljaš'.
Naime, pa zar ne vidiš da sam dva posta prije njenog napisao 'ima li klub gdje se pušta isključivo Beethoven'? Znači, na to je replicirala, a ne na tebe.
Ma ne, naravno da ne može imati posljedice ako spominje da je probao nešto u prošlom vremenu. Ali se ljudi zaborave pa pomiješaju vremena, i tako, omakne im se svašta.Ti ovo ozbiljno?Je l' ikad netko s foruma završio ma i u pritvoru, samo zato što je napisao da je 'probao nešto' (u prošlom vremenu)? Nekako ne vjerujem da je to čak zakonski moguće, ali istina, nisam pravnik.
Jooj, ja sam se ufurala da ne postoje ona koja bi bilo ružno izbjeći pa izbjegavam sva.VRLO jak. Jedina okolnost gdje me uspiju natjerati na vino su vjenčanja... a idem samo na ona koja bi bilo ružno izbjeći.A kad sam već tamo, onda 'moram' jer sam tamo samo statist pa mi nije logiučno da furam neki svoj film.
Srećom, nemam brata ni sestru pa nema ni takvih vjenčanja na koja bih "morala" ići.
Pa nije neka fora napit se do faze riganja, onda je loše, to nije gušt. Ali popiti dobro vino, pivo, konjak, štogod, eh, to je već druga stvar.U svim drugim okolnostima, teško ćeš me natjerati da se napijem - jednostavno ne vidim dobrog razloga za to.Da je piće bar ukusno, možda bi čak i išlo; no s obzirom da mi je okus alkoholnih pića uglavnom od 'bljutav/neukusan' do 'grozan'... slabo to ide.
I kako to misliš bljutavo i neukusno?
Ma bi. Vjeruj mi, znam.Pa da.Kažem, ni na vjenčanjima gdje bih popio relativno 'mnogo' alkohola (za moj pojam) nisam nikad imao osjećaj da nemam kontrolu; svejedno - da se naliješ baš do daske, mislim da to ne bi bilo moguće izbjeći.
Bilo mi je glupo napisati da sam se nalijevala do raznih dasaka, ali kako je ovo gore kao i da sam to napisala, onda mi na isto dođe.
Uglavnom, ni nalivena do daske nisam bila bez kontrole. I vozila sam.
Ovo boldano, nažalost, da.nodens » wrote:
Teško je reći... mislim da mi se najviše sviđa ono što ima 'kompliciranu i lijepu melodiju'. Što jednostavnija, meni uhu bezveznija.
Doduše, nekad i jednostavna melodija može biti (meni) lijepa; nekad je aranžman zgodan, nekad je nešto interesantno zbog inovacije, nekad je tekst npr. dobar...
(s tim da je meni 'dobar' tekst zapravo onaj kojeg mogu 'prepoznati'- a to često ne mogu)
(a nekad je tekst toliko loš da poželiš da ga nisi ni pročitao, LOL)
Pa daj neki link, što ti je ok.
Nemoj na glazbu, tu stavi.
Upozoravaj ti na izjave o drogama, ali tebe će u zatvor zbog izjava o vožnji. Onih otprije i ovo sad.Tea Tree » wrote: Uglavnom, ni nalivena do daske nisam bila bez kontrole. I vozila sam.
Mene isto zanimaju ti prstići.OliverZG » wrote: Ne znam. Mislim u zadnje vrijeme zbog prstića od barbike.
Idem sad izvesti pasa, da vidim prstiće dok se vratim!
-
- Information
-