Lovu, lovu, lovu?
Raspizdio me poso, hoću nekome nešto jebat!
Da je to rekao neki muž...još bi shvatio, ali kaj tebi je??
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
A jebovasja, koji vam je?
Čoek dao otkaz. Naživciralo ga na poslu. Posvadio se s prijateljima. Dobijo čir.
Umjesto da pokušate pomoć, potapšete po leđima, il bar nasmijete, vi se skupili veselit što komšiji crkava krava.
Pa podjebajete.
A ondak krene priča o kruhu.
Abogvasmazo.
Alo, slušaj vamo, vako to iđe:
U zadnje vrijeme pušu neki čudni vjetrovi. Čoek više jednostavno ne zna kud bi pišo.
Čoek dao otkaz. Naživciralo ga na poslu. Posvadio se s prijateljima. Dobijo čir.
Umjesto da pokušate pomoć, potapšete po leđima, il bar nasmijete, vi se skupili veselit što komšiji crkava krava.
Pa podjebajete.
Abogvasmazo.
U zadnje vrijeme pušu neki čudni vjetrovi. Čoek više jednostavno ne zna kud bi pišo.
Inače se slažem s onim što su napisali Đepika i mirza.
E sad ti nešto objasni rukometašu, a uz to i Bosancu!m.za » wrote: Pa onda to prodaja kruha u pekarama NE dokazuje, a ne - dokazuje
Ombia je rekla da se ne prodaje ništa što nema marketing.
Običan kruh iz pekare to demantira.
To što se osim običnog prodaje i neobični kruh ne utječe na činjenicu da se ovaj prvi očito ipak prodaje masovno. I da ljudi i dalje traže običan jednostavan proizvod kojem marketing NIJE potreban niti ga ima.
Što demantira tvrdnju o apsolutno neizostavnom marketingu.
A sad...sjemenke...forneti...ima u pekarama i Cocacole pa to za ovu gore stvar još uvijek ne znači da je jebenoj običnoj "kili kruha" potreban marketing.
Uostalom, pričekajmo Faktotuma, on bi mogao bolje od nas to znati.
Pa vic je u tome da "običnog" kruha NEMA. Obični kruh imao je čvrstu strukturu, trajao je više dana, izrađivan je od brašna, vode, soli i kvasca i prodavan je na kilograme, jebemu kru!
No dobro, negdje ga se i nađe, ali jebem ja taj pi ar i marketing kad se ja moram najebat ko Isus ne bi li kupio nekoć najbanalniji kruh!
Diploma ekonomskog smjera za bavljenje organizacijskim komuniciranjem može proći samo u Hrvatskoj, i u sličnim, pseudokapitalističkim državicama. Otkad je to neko s ekonomije znao bolje komunicirati s javnošću od nekog s diplomom komunikacijskih zanosti. Kada se komunikolozi umesto ekonomista budu bavili budžetom, tada ću slobodno dozvoliti i da se ekonomisti bave internom i eksternom, organizacijskom komunikacijom. Goebels je sigurno imao diplomu ekonomskog smijera (firma: Drittes Reich). I Henry Kissinger (diplomacija u sprezi sa spinovanjem i PR-om). I Walter Lippmann. I William Randolph Hearst. Sigurno. A Maynard Keynes je na čelu američke politike fabricirao istinu o ratu u Vijetnamu, kako bi se invazija prikazala kao "obrana nacionalnih interesa". Ne, dragi moj Mirza, to je prava Džobma što pišeš. *A simpatičan je dečko pravo*m.za » wrote: Ako si po zanimanju komunikolog onda uopće nisi bio kvalificiran za taj posao, jer nemaš diplomu ekonomskog smjera.
I nemoj se ljutiti, ali prilično visoko pucaš za nekog tko nije još uspio savladati ni hrvatski jezik.
Mada mi nakon ovog pari da je zapravo riječ o klonu jednog trkeljaša kojemu je dosadno
A ti, judolino, ne kenjaj, trebala bi ti biti čast što te porede s menon.
Evo, sad ću i ja dobit čir što jedan kumunikolog manje radi za opće dobro. Kamo će ovaj svijet bez komunikologa?nina williams » wrote:A jebovasja, koji vam je?
Umjesto da pokušate pomoć, potapšete po leđima, il bar nasmijete, vi se skupili veselit što je komšiji crkava krava.
Pa podjebajete.
![]()
Abogvasmazo.
Bog mu jebo mater, za koji sam ja kurac u školi učio hrvatski i engleski? Kaj mi sad treba komunikologija da bih znao čitati, pisati i razgovarati?
Evo, ja trenutno prevodim knjige, ali razmišljam o tome da dam otkaz. Rado bih bio ginekolog, astronaut, pljačkaš egipatskih grobova, vodič kipova na pišanje, a možda i predsjednik neke veće i bogatije države.
Ma šta ja glumim, koji kurac? Neću više prevodit, nemerem ja to izdurat, odo ja u nuklearne fizičare.
Đepika, javi onim svojim šupcima u kutama da će im sad doć novi šef!
judolino, ti izgrađuješ nove trendove...sviđa mi se tvoja inicijativa! Ova tri boldana bi i ja, ako ostaneš pri odluci da se transferiraš u nuklearne fizičare...I meni je pun kua ovog jebeno dosadnog, servilnog i neinspirativnog posla...judolino » wrote: Evo, sad ću i ja dobit čir što jedan kumunikolog manje radi za opće dobro. Kamo će ovaj svijet bez komunikologa?
Bog mu jebo mater, za koji sam ja kurac u školi učio hrvatski i engleski? Kaj mi sad treba komunikologija da bih znao čitati, pisati i razgovarati?
Evo, ja trenutno prevodim knjige, ali razmišljam o tome da dam otkaz. Rado bih bio ginekolog, astronaut, pljačkaš egipatskih grobova, vodič kipova na pišanje, a možda i predsjednik neke veće i bogatije države.
Ma šta ja glumim, koji kurac? Neću više prevodit, nemerem ja to izdurat, odo ja u nuklearne fizičare.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Grrr...ćukomater.judolino » wrote:
Ti dobijo permu, skočijo tlak, otvorijo temu, dobijo tapš-tapš.
Kad si dobivo pljus-pljus...nije bilo fino, a?
E pa....
...nije ni njemu fino, jebemučavledrvene.
Pa nisam ja dobio laganiji oblik ulcera zbog toga što više ne radim, već zbog toga što sam radio...judolino » wrote: Evo, sad ću i ja dobit čir što jedan kumunikolog manje radi za opće dobro. Kamo će ovaj svijet bez komunikologa?
Ajde se malo informiraj o komunikologiji, oliti komunikacijskim zanostima http://www.communicationencyclopedia.co ... 58_ss106-1 , prije nego nastaviš u vrtićkoj maniri omalovažavati struku. Kaj si ti završio? Školu za profesionalnog jebivjetra? Možda jesi stariji, ali si i ružniji...
Mozak?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
A kaj imate problema s podnaslovom? Daj 'vamo prijedloge na sunce da odmah režem, križam, brišem, gužvam...obećavam da ćete dobti čir na želucu.Zekoslawa » wrote:Komunikolože, evo ti honorarni poslić, neš dobit čir, obećavam. Pomozi nam s podnaslovom za Medije, književnost, jezik.
Dođi dolje i vidi temu s prijedlozima. Skupit ćemo u škrabicu da ti platimo.faktotum » wrote:
A kaj imate problema s podnaslovom? Daj 'vamo prijedloge na sunce da odmah režem, križam, brišem, gužvam...obećavam da će te dobiti čir na želucu.
To se zove volontiranje.Zekoslawa » wrote:Komunikolože, evo ti honorarni poslić, neš dobit čir, obećavam. Pomozi nam s podnaslovom za Medije, književnost, jezik.
i meni, al se nisam mogla sjetiti nickaschmokljan » wrote:Meni se čini da je faktotum - selobirty-a.
to bi bilo važno u jednom detaljčiću, a taj je da se donedavni posao ne može optužiti za popizditis
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Ajd da vidim.Zekoslawa » wrote: Dođi dolje i vidi temu s prijedlozima. Skupit ćemo u škrabicu da ti platimo.
-
- Information
-