Vidiš kako projiciraš. To je ono što ti misliš o PR-u, i meni. Misliš da ganjam posao zato što želim biti faca "kao oni u Americi"; jer "mislim da sam bogomdan". Zanimljivo. Drago mi je što me tako doživljavaš. Pa nisam ti ja jappy, curice. Pretpostavljam da još nisi završila faks, ako studriraš.A.P. » wrote:Uglavnom je opaska o mojoj prijateljici koja radi u thtu bila ovo što baja govori. Sanjaš neke sne u kojima si bogomdan jer su americi u pr-ovi face. Hmda
Raspizdio me poso, hoću nekome nešto jebat!
Ako si po zanimanju komunikolog onda uopće nisi bio kvalificiran za taj posao, jer nemaš diplomu ekonomskog smjera.faktotum » wrote:
Što se tiče oglasa, nedavno je bio konkurs za radno mjesto šefa PR službe hotela Milenij; a to je fina pozicija. Samo nisam dovoljno bio kvalificiran za to; jer traže osobu s velikim iskustvomn, a ja sam tek početnik.
I nemoj se ljutiti, ali prilično visoko pucaš za nekog tko nije još uspio savladati ni hrvatski jezik.
Mada mi nakon ovog pari da je zapravo riječ o klonu jednog trkeljaša kojemu je dosadnoAko ništa drugo, otvorit ćemo jednog dana soju PR agenciju, a onda ću konkurenciji jebat mater...i usput nadoknaditi frustracije koje sam nagomilao vucarajući se, godinam po besmislenim firmama, i fakultetima. Najveći poraz medikoriteta je vaš uspjeh. Samo čekam taj dan.
Pa ono, post je malo nepovezan. Za početak nije mi jasno što su tebi konkretno radni kolege skrivili osim što su 'poslušnici' i smatraš ih manje vrijednim osobama od sebe.faktotum » wrote:@Eowyn
Nisam obolio, imam malo sjeban želudac, doći će to na svoje. Problem je u tome što se ne mogu. još uvijek baviti stvarima koje volim...čekam, čekam, a čekanje me ubija.
Po zanimanju sam komunikolog.
Koji točno dijelovi iz mog uvodnog posta su ti nejasni?
Što me iživciralo, hm. Mnogo toga, a najviše nedostatak slobode, (jer sam ja vojnik slobode), pretjerana, nepotrebna disciplina, dizanje u 6, a moj bioritam je biološki tempiran na ciklus spavanja od 1 ujutro do 8-9 ujutro.Uvijek sam imao manjak sati spavanja. Onda, kancelarija, inertnost, ekskomunikacija svih članova jednih od drugih, zabranjenost kretanja, osjećaj kao da si u nekoj kazneno-popravnoj ustanovi, nepostojanje volje za suradnjom, odbijanje promijena, etc,
Što je to pretjerana i nepotrebna disciplina? Ja se bez budlice ne mogu probuditi prije 2 popodne, ali mi ne pada na pamet očekivati da se svi prilagode meni i mom bioritmu. Fiksno radno vrijeme definitivno ne spada u pretjeranu i nepotrebnu disciplinu.
Dala bih ti jedan savjet - idi ranije spavati pa nećeš imati manjak sati spavanja.
Kancelarija? Pa ono, ja nisam htjela raditi u kancelariji pa sam pazila koje ću zanimanje odabrati (iako sam pola radnog vremena u uredu, pola na terenu). Što si točno očekivao gdje ćeš raditi?
Inertnost? Čija točno?
Ekskomunikacija svih članova jednih od drugih...
Zabranjenost kretanja? Pa ako si na poslu i imaš svoje radno vrijeme i za taj si posao plaćen, gdje bi se ti i zašto kretao ako svoj posao obavljaš u uredu?
Ako sam dobro razumjela, tebi je užasna trauma bila to što moraš raditi u uredu s hrpom inferiornih ljudi, moraš se buditi kad ti nije vrijeme i ne smiješ odšetati do kioska da si kupiš cigarete kad ti padne na pamet?
I još mi je nejasno zašto ti je toliko teško vidjeti razliku između John Malkovicha i dubrovačkog gradonačelnika? John Malkovich je mogao doći na prijem i u ronilačkom odjelu jer on, za razliku od dubrovačkog gradonačelnika, nije službena osoba i nije na službenoj dužnosti.
Desire makes slaves out of kings.
Uopće ne govorim o našoj međusobnoj komunikaciji, nego o tvom prvom postu iz kojeg se da iščitati ono što sam napisao. Simptomatična je i ova tvoja reakcija, jer očito misliš da bi ti netko mogao to napisati samo ako je osobno pogođen, a ni ne kužiš s kakvim prijezirom u prvom postu govoriš o svemu oko sebe, istodobno uzdižući sebe i zamjerajući svijetu što ne cijeni tvoju veličinu.faktotum » wrote:
Hvala ti na tom ugodnom i vrlo vješto plasiranom ad hominem.
A otkud tebi ideja da ja imam osobine osobe s narcisističkim poremećajem? Na osnovu toga što sam na tvoje podjebavanje da sam "bolesno iracionalan" odgvorio to šta sam odgovorio, što je potaklo nagomilane frustracije da uskuljaju, nakon čega sam opalio po svima. Da, ti jesi uzrok, sa svojim "bolesnim iracionaliziranjem"; do tada sam sasvim uredno komunicirao; uostalom, ako nisi vidio, na inicijativu moderatorice nine svima sam se ispričao za "grandiozno" ponašanje i objasnio u čemu je stvar. Ova tema je priodna posljedica toga. Osjetio sam nepoštovanje (prvo s tvoje strane), a kad čovjek osjeti nepoštovanje i sprdanje, tada je logično da se nakostriješi i počne djelovati ko neki narcisitički gad. Zato te molim da ubuduće sa mnom komuniciraš normalnije, pa neće biti ni takovih reakcija s moje strane.![]()
Ne baš, ipak se industrija zasniva na tehnologiji i proizvodima, a ne na nekome tko piše priopćenja za javnost i organizira publicity evente.A što se tiče PR praktičara i njihovog zanimanja kao bezveznog in đeneral, ali kao cool i hip u vremenima kada nema recesije; e pa reći ću ti nešto. Kompletna US industrija, kao i industrija cijelog svih razvijenih zemalja svijeta se zasniva na PR-u.
http://hjp.srce.hr/index.php?show=searc ... d=narcizamP.S. Usput, piše se - 'narcisizam', ne - 'narcizam'.
Biti i mniti svemiropolisno
Baš gledam, ovi tvoji PR-ovci u Americi imaju prosječnu bruto plaću od $50k, što je oko 35k neto, tj. oko 2.9k neto mjesečno. S tom plaćom u Americi nisi baš nikakva faca, o čemu ti fantaziraš?faktotum » wrote:
Vidiš kako projiciraš. To je ono što ti misliš o PR-u, i meni. Misliš da ganjam posao zato što želim biti faca "kao oni u Americi"; jer "mislim da sam bogomdan". Zanimljivo. Drago mi je što me tako doživljavaš. Pa nisam ti ja jappy, curice. Pretpostavljam da još nisi završila faks, ako studriraš.
Biti i mniti svemiropolisno
Kog ti imaš pravo prozivati za ad homineme, majketi milefaktotum » wrote:
Vidiš kako projiciraš. To je ono što ti misliš o PR-u, i meni. Misliš da ganjam posao zato što želim biti faca "kao oni u Americi"; jer "mislim da sam bogomdan". Zanimljivo. Drago mi je što me tako doživljavaš. Pa nisam ti ja jappy, curice. Pretpostavljam da još nisi završila faks, ako studriraš.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Hvala, i tebi pička materina!
Ti si zapravo Simona Gotovac!
Na koji si foru mene povezala s tim likom???
judolino » wrote: Hvala, i tebi pička materina!
Pa ako ćemo pravo - dokazuje!m.za » wrote: Što svakodnevno dokazuje prodaja kruha u pekari
U pekarama danas ionako ima svakakvih pizdarija umjesto kruha - ili barem onoga što bi kruh trebao biti.
Ne kužim te što onda prodaja kruha dokazujejudolino » wrote: Pa ako ćemo pravo - dokazuje!
U pekarama danas ionako ima svakakvih pizdarija umjesto kruha - ili barem onoga što bi kruh trebao biti.
Misliš na one gnjecave oblike punjene svim i svačim, u bojama i bez boja?? Raznorazne franšizne odmrzotine koje se prodaju na frekventnim mjestima i blizu škola? Na gumaste štruce koje pretenciozno nazivaju "bijelim kruhom"?judolino » wrote: Pa ako ćemo pravo - dokazuje!
Je, svašta trpamo u čvalje...
Dokazuje to da ti i u pekarama uvaljuju muda pod bubrege.m.za » wrote: Ne kužim te što onda prodaja kruha dokazuje
Pravi je kunst kupiti najobičniji pšenični ili raženi kruh koji ima strukturu i okus kruha, a da ne govorim o sastojcima.
Pun mi je kurac onih gluposti s devetnaest vrsta sjemenki, jebote, nisam ptica pjevica!
Jednom je netko u birtiju donio one fornete, koja katastrofa... Loši ugljikohidrati + loše masti, došlo mi slabo i pao sam u depresiju.karambol » wrote:
Misliš na one gnjecave oblike punjene svim i svačim, u bojama i bez boja?? Raznorazne franšizne odmrzotine koje se prodaju na frekventnim mjestima i blizu škola? Na gumaste štruce koje pretenciozno nazivaju "bijelim kruhom"?
Je, svašta trpamo u čvalje...
Da to jedem mjesec dana, počeo bih repati, igrati košarku, dilati drogu i nosio bih opasač na koljenima. I bilo bi me lakše preskočit neg zaobić.
E upravo to što ih je taj netko donio u papirnatoj vrećici u birtiju skrivili su "prodavači mišljenja" svojom aktivnošću. Uvjerivši i njega (donositelja fujneta) i sve koji to kupuju da je baš guba peskakati oble ljudeskare napete od pojačivača okusa, lažnog kvasca,umjetnih okusa šumskog voća i bijelog kruha namazanog umjetnim maslacem i poklopljenog lažnim sirom iz konzuma....judolino » wrote: Jednom je netko u birtiju donio one fornete, koja katastrofa... Loši ugljikohidrati + loše masti, došlo mi slabo i pao sam u depresiju.
Da to jedem mjesec dana, počeo bih repati, igrati košarku, dilati drogu i nosio bih opasač na koljenima. I bilo bi me lakše preskočit neg zaobić.
Pa onda to prodaja kruha u pekarama NE dokazuje, a ne - dokazujejudolino » wrote: Dokazuje to da ti i u pekarama uvaljuju muda pod bubrege.
Pravi je kunst kupiti najobičniji pšenični ili raženi kruh koji ima strukturu i okus kruha, a da ne govorim o sastojcima.
Pun mi je kurac onih gluposti s devetnaest vrsta sjemenki, jebote, nisam ptica pjevica!
Ombia je rekla da se ne prodaje ništa što nema marketing.
Običan kruh iz pekare to demantira.
To što se osim običnog prodaje i neobični kruh ne utječe na činjenicu da se ovaj prvi očito ipak prodaje masovno. I da ljudi i dalje traže običan jednostavan proizvod kojem marketing NIJE potreban niti ga ima.
Što demantira tvrdnju o apsolutno neizostavnom marketingu.
A sad...sjemenke...forneti...ima u pekarama i Cocacole pa to za ovu gore stvar još uvijek ne znači da je jebenoj običnoj "kili kruha" potreban marketing.
Uostalom, pričekajmo Faktotuma, on bi mogao bolje od nas to znati.
Eh, sto bih ja dala za Simonicinu sisu...judolino » wrote: Hvala, i tebi pička materina!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-