Raspizdio me poso, hoću nekome nešto jebat!

Stare teme i začeci foruma
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 30 Jan 2012, 17:29

Morticia » wrote:
Eh, sto bih ja dala za Simonicinu sisu... :tuzni:
Lovu, lovu, lovu?

Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
karambol

Post 30 Jan 2012, 17:31

Morticia » wrote:
Da je to rekao neki muž...još bi shvatio, ali kaj tebi je??
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 30 Jan 2012, 17:33

A jebovasja, koji vam je?
Čoek dao otkaz. Naživciralo ga na poslu. Posvadio se s prijateljima. Dobijo čir.
Umjesto da pokušate pomoć, potapšete po leđima, il bar nasmijete, vi se skupili veselit što komšiji crkava krava.

Pa podjebajete.

A ondak krene priča o kruhu.
:confused:

Abogvasmazo.

Alo, slušaj vamo, vako to iđe:
U zadnje vrijeme pušu neki čudni vjetrovi. Čoek više jednostavno ne zna kud bi pišo.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 30 Jan 2012, 17:34

Pa što ne čučne?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Beau

Post 30 Jan 2012, 17:40

:rofl: pa da. Il nek stisne malo.

Inače se slažem s onim što su napisali Đepika i mirza.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 30 Jan 2012, 17:52

m.za » wrote: Pa onda to prodaja kruha u pekarama NE dokazuje, a ne - dokazuje :D

Ombia je rekla da se ne prodaje ništa što nema marketing.
Običan kruh iz pekare to demantira.
To što se osim običnog prodaje i neobični kruh ne utječe na činjenicu da se ovaj prvi očito ipak prodaje masovno. I da ljudi i dalje traže običan jednostavan proizvod kojem marketing NIJE potreban niti ga ima.
Što demantira tvrdnju o apsolutno neizostavnom marketingu.

A sad...sjemenke...forneti...ima u pekarama i Cocacole pa to za ovu gore stvar još uvijek ne znači da je jebenoj običnoj "kili kruha" potreban marketing.

Uostalom, pričekajmo Faktotuma, on bi mogao bolje od nas to znati.
E sad ti nešto objasni rukometašu, a uz to i Bosancu!
Pa vic je u tome da "običnog" kruha NEMA. Obični kruh imao je čvrstu strukturu, trajao je više dana, izrađivan je od brašna, vode, soli i kvasca i prodavan je na kilograme, jebemu kru!
No dobro, negdje ga se i nađe, ali jebem ja taj pi ar i marketing kad se ja moram najebat ko Isus ne bi li kupio nekoć najbanalniji kruh!
faktotum

Post 30 Jan 2012, 17:53

m.za » wrote: Ako si po zanimanju komunikolog onda uopće nisi bio kvalificiran za taj posao, jer nemaš diplomu ekonomskog smjera.

I nemoj se ljutiti, ali prilično visoko pucaš za nekog tko nije još uspio savladati ni hrvatski jezik.

Mada mi nakon ovog pari da je zapravo riječ o klonu jednog trkeljaša kojemu je dosadno :zubo:
Diploma ekonomskog smjera za bavljenje organizacijskim komuniciranjem može proći samo u Hrvatskoj, i u sličnim, pseudokapitalističkim državicama. Otkad je to neko s ekonomije znao bolje komunicirati s javnošću od nekog s diplomom komunikacijskih zanosti. Kada se komunikolozi umesto ekonomista budu bavili budžetom, tada ću slobodno dozvoliti i da se ekonomisti bave internom i eksternom, organizacijskom komunikacijom. Goebels je sigurno imao diplomu ekonomskog smijera (firma: Drittes Reich). I Henry Kissinger (diplomacija u sprezi sa spinovanjem i PR-om). I Walter Lippmann. I William Randolph Hearst. Sigurno. A Maynard Keynes je na čelu američke politike fabricirao istinu o ratu u Vijetnamu, kako bi se invazija prikazala kao "obrana nacionalnih interesa". Ne, dragi moj Mirza, to je prava Džobma što pišeš. *A simpatičan je dečko pravo* :ne zna:

A ti, judolino, ne kenjaj, trebala bi ti biti čast što te porede s menon.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 30 Jan 2012, 17:57

nina williams » wrote:A jebovasja, koji vam je?
Čoek dao otkaz. Naživciralo ga na poslu. Posvadio se s prijateljima. Dobijo čir.
Umjesto da pokušate pomoć, potapšete po leđima, il bar nasmijete, vi se skupili veselit što je komšiji crkava krava.

Pa podjebajete.

A ondak krene priča o kruhu.
:confused:

Abogvasmazo.

Alo, slušaj vamo, vako to iđe:
U zadnje vrijeme pušu neki čudni vjetrovi. Čoek više jednostavno ne zna kud bi pišo.
Evo, sad ću i ja dobit čir što jedan kumunikolog manje radi za opće dobro. Kamo će ovaj svijet bez komunikologa?
Bog mu jebo mater, za koji sam ja kurac u školi učio hrvatski i engleski? Kaj mi sad treba komunikologija da bih znao čitati, pisati i razgovarati?
Evo, ja trenutno prevodim knjige, ali razmišljam o tome da dam otkaz. Rado bih bio ginekolog, astronaut, pljačkaš egipatskih grobova, vodič kipova na pišanje, a možda i predsjednik neke veće i bogatije države.
Ma šta ja glumim, koji kurac? Neću više prevodit, nemerem ja to izdurat, odo ja u nuklearne fizičare.
Đepika, javi onim svojim šupcima u kutama da će im sad doć novi šef!
karambol

Post 30 Jan 2012, 18:03

judolino » wrote: Evo, sad ću i ja dobit čir što jedan kumunikolog manje radi za opće dobro. Kamo će ovaj svijet bez komunikologa?
Bog mu jebo mater, za koji sam ja kurac u školi učio hrvatski i engleski? Kaj mi sad treba komunikologija da bih znao čitati, pisati i razgovarati?
Evo, ja trenutno prevodim knjige, ali razmišljam o tome da dam otkaz. Rado bih bio ginekolog, astronaut, pljačkaš egipatskih grobova, vodič kipova na pišanje, a možda i predsjednik neke veće i bogatije države.
Ma šta ja glumim, koji kurac? Neću više prevodit, nemerem ja to izdurat, odo ja u nuklearne fizičare.
judolino, ti izgrađuješ nove trendove...sviđa mi se tvoja inicijativa! Ova tri boldana bi i ja, ako ostaneš pri odluci da se transferiraš u nuklearne fizičare...I meni je pun kua ovog jebeno dosadnog, servilnog i neinspirativnog posla... :gaah:
schmokljan

Post 30 Jan 2012, 18:03

Dobro je, dobro je. :tulum:
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 30 Jan 2012, 18:09

Grrr...ćukomater.
Ti dobijo permu, skočijo tlak, otvorijo temu, dobijo tapš-tapš. :cerek:
Kad si dobivo pljus-pljus...nije bilo fino, a? :gaah:

E pa....

...nije ni njemu fino, jebemučavledrvene.

:zubo:
ombia

Post 30 Jan 2012, 18:13

Isuse gdje ode tema. :facepalm:
faktotum

Post 30 Jan 2012, 18:13

judolino » wrote: Evo, sad ću i ja dobit čir što jedan kumunikolog manje radi za opće dobro. Kamo će ovaj svijet bez komunikologa?
Pa nisam ja dobio laganiji oblik ulcera zbog toga što više ne radim, već zbog toga što sam radio...:D

Ajde se malo informiraj o komunikologiji, oliti komunikacijskim zanostima http://www.communicationencyclopedia.co ... 58_ss106-1 , prije nego nastaviš u vrtićkoj maniri omalovažavati struku. Kaj si ti završio? Školu za profesionalnog jebivjetra? Možda jesi stariji, ali si i ružniji...;) Nabijem te u pank, da te nabijem...
Zekoslawa

Post 30 Jan 2012, 18:21

Komunikolože, evo ti honorarni poslić, neš dobit čir, obećavam. Pomozi nam s podnaslovom za Medije, književnost, jezik. :D
vrrrlet

Post 30 Jan 2012, 18:23

Morticia » wrote:
Mozak?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
faktotum

Post 30 Jan 2012, 18:25

Zekoslawa » wrote:Komunikolože, evo ti honorarni poslić, neš dobit čir, obećavam. Pomozi nam s podnaslovom za Medije, književnost, jezik. :D
A kaj imate problema s podnaslovom? Daj 'vamo prijedloge na sunce da odmah režem, križam, brišem, gužvam...obećavam da ćete dobti čir na želucu. :D
Zekoslawa

Post 30 Jan 2012, 18:27

faktotum » wrote:
A kaj imate problema s podnaslovom? Daj 'vamo prijedloge na sunce da odmah režem, križam, brišem, gužvam...obećavam da će te dobiti čir na želucu. :D
Dođi dolje i vidi temu s prijedlozima. Skupit ćemo u škrabicu da ti platimo. :D
vrrrlet

Post 30 Jan 2012, 18:31

Faktotum, a zašto ne pojebeš kćer bivšem šefu? :ne zna:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ombia

Post 30 Jan 2012, 18:33

Zekoslawa » wrote:Komunikolože, evo ti honorarni poslić, neš dobit čir, obećavam. Pomozi nam s podnaslovom za Medije, književnost, jezik. :D
To se zove volontiranje. :zubo: Honorarci se placaju. :zubo:
blaze

Post 30 Jan 2012, 18:42

schmokljan » wrote:Meni se čini da je faktotum - selobirty-a.
i meni, al se nisam mogla sjetiti nicka

to bi bilo važno u jednom detaljčiću, a taj je da se donedavni posao ne može optužiti za popizditis :cerek:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
faktotum

Post 30 Jan 2012, 18:44

Zekoslawa » wrote: Dođi dolje i vidi temu s prijedlozima. Skupit ćemo u škrabicu da ti platimo. :D
Ajd da vidim.
Morticia

Post 30 Jan 2012, 18:47

vrrrlet » wrote:
Mozak?
Sto? :trep:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 30 Jan 2012, 18:48

vrrrlet » wrote:
Mozak?
A nemreš dobit neš za niš, nije ni Simona više tak naivna... :cice:
Morticia

Post 30 Jan 2012, 18:51

O pizdo jedna, koju poganu jezicinu imas! Dabogda ti iduca zena imala istu takvu! :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
faktotum

Post 30 Jan 2012, 18:52

vrrrlet » wrote:Faktotum, a zašto ne pojebeš kćer bivšem šefu? :ne zna:
Nećemo o šefu; šef je, kao i ja, žrtva u koncima nesnosne sudbe...Šefu, naklon; a od ostalih zaklon...
  • Information