Aj daj recite onom adminu da ja nista nisam reka i da je sve zajebancija, i to jedna velika zajebancija
A ti majti, kad ti dadu ponovo alate reci da su ti alati s greskm i da ne mos nikog banat
..miki, miki.. nikad s tobom na zelenu granu.miky0 » wrote:Jeste vi ludi...da dvi godine
Aj daj recite onom adminu da ja nista nisam reka i da je sve zajebancija, i to jedna velika zajebancija
A ti majti, kad ti dadu ponovo alate reci da su ti alati s greskm i da ne mos nikog banat
ja? sta ja, sta meni? meni je to puno. ono za popizdit puno. a tebi je to ono, sta.. ti to u sezoni u po dana zaradis.miky0 » wrote:Unda, kad ti je malo dvista triata eura, os da ti posaljem svoj broj deviznog javno ili putem PMa
Opet na moj rođendan ili hoćeš neki drugi datum?..a unda » wrote: ..nego, stichu.. jes ti za to da se rusi rekord ili ono, boli te kua?
..a unda » wrote:a sve zbog jebenih 350 eura. mislim, ne da si bracanin, bracani su mecene prema tebi..
kompjuter.Pero » wrote:Mene kopka jedna stvar, kako to da Admin koji ima poteškoća s engleskim pisanim objavama ima informaciju o hrvatskim jezikom pisanim navodnim terorističkim promocijama na ovom forumu. Tko to čita, analizira, prevodi i dojavljuje?
Znači puška i sabor su ključne riječi. Ja sam nedavno spomenuo ISIS, pa izgleda da to nisu izanalizirali zasad. A i na temi o ratu u Ukrajini se svojedobno svašta pisalo, pa je lišo prošlo. I na temi o izbjeglicama. Ne znam samo kako forum Stormfronta onda uspijeva funkcionirati - misliš da oni imaju neki popust?..a unda » wrote: kompjuter.
..a ono, na struju, jel. kolko ima svaki dan botova ovdje? uvijek najmanje dva, tri. ok, sad trenutno nema nijedan, u zasjedi su.
a imaju valjda one neke kejvorde za svaki jezik i ako pise..puska, sabor, onda on to nekako valjda kaze.. ahaa i pali alarme, uzbune.. onda,. ono.. komp se okrene samo prema tome, aktivira bolji program za prepoznavanje i zalipi se za taj forum ili za taj nik, ip i ko bladhanter ga prati po netu, ne mos mu utec nikako.
..i onda, nakon nekog vremena se pali humani alarm, obavjestava dezurnog admina i onda ovaj pogelda o cemu se radilo, tj komp mu isprica, izlista i eto..
Kakav dar-mar, malo lete, malo bombaju, koje je to značajne teritorijalne dobitke ostvario Assad kojem pomažu?..a unda » wrote: jel te jos sta kopka? jel te kopka kako su rusi napravili dar mar u siriji. nema amerikanaca nigdje. kmece, placu, vicu.. polupani loncici, polupani loncici..
..evo ga. jos jedan. ma di ste vi to ucili logiku da mi je znat.Pero » wrote: Znači puška i sabor su ključne riječi. Ja sam nedavno spomenuo ISIS, pa izgleda da to nisu izanalizirali zasad. A i na temi o ratu u Ukrajini se svojedobno svašta pisalo, pa je lišo prošlo. I na temi o izbjeglicama. Ne znam samo kako forum Stormfronta onda uspijeva funkcionirati - misliš da oni imaju neki popust?
Kakav dar-mar, malo lete, malo bombaju, koje je to značajne teritorijalne dobitke ostvario Assad kojem pomažu?
Ja je nisam učio, nije postojala kao predmet u školama koje sam pohađao...a unda » wrote: ..evo ga. jos jedan. ma di ste vi to ucili logiku da mi je znat.
Znači po tvojoj logici puška i sabor su pandan vrbovanju ljudi za ISIS i klanju po Europe?..a unda » wrote: ko to zna sta su oni izanalizirali do sad i kako i koga i jel su ti to trebali javit. ne znam ,testiraj, otvori topik i pocni vrbovat ljude za izis, pa ces vidjet.
i opet, upri dobro, govori kako ces poklat po evrope, ali nemoj ostat razocaran ako ti se odmah niko ne javi.. ti samo upri kolko god mos vise i duze, javit ce ti se oni, netko, ne znam, garant ce ti se javit.
Evo ti link, pa prosurfaj malo..a unda » wrote: koji stormfronta, sta, sta je to? ne znam nista o tome i ne znam u kakvim su oni dilovima i s kim.
Kakve veze imaju moji osjećaji prema Rusima s rezultatima ruskog bombanja u Siriji? Pitao sam kako su oni to dosad ključno pomogli Assadu radi kojeg su i došli tamo, kakav su to dar-mar napravili. To si izbjegao odgovoriti i prebacio se na osjećajnu stranu...a unda » wrote: eto.. ma ne voli pero ruse i to ti je. ne moze ih u stampu. god bles amerika i jebiga..
vidi se da nije logika postojala kao predmet. ili sta vec.Pero » wrote: Ja je nisam učio, nije postojala kao predmet u školama koje sam pohađao.![]()
Znači po tvojoj logici puška i sabor su pandan vrbovanju ljudi za ISIS i klanju po Europe?![]()
Evo ti link, pa prosurfaj malo
https://www.stormfront.org/forum/
Npr temica - Great Adolf Hitler speech on the Jews infiltrating nations.
Možda pronađeš "hateful, threatening" materijala koji je promakao sveanalizirajućem softveru.![]()
Kakve veze imaju moji osjećaji prema Rusima s rezultatima ruskog bombanja u Siriji? Pitao sam kako su oni to dosad ključno pomogli Assadu radi kojeg su i došli tamo, kakav su to dar-mar napravili. To si izbjegao odgovoriti i prebacio se na osjećajnu stranu.
Evo ti još jedna stvar za kopkanje:Pero » wrote:Mene kopka jedna stvar, kako to da Admin koji ima poteškoća s engleskim pisanim objavama ima informaciju o hrvatskim jezikom pisanim navodnim terorističkim promocijama na ovom forumu. Tko to čita, analizira, prevodi i dojavljuje?
Poslušao sam te i otvorio temu ujutro. Onda sam ko pravi radni čovjek radio cijelo vrijeme i sad vidim da je nema. Netko ju je maknuo, a da ja nisam dobio zasad nikakvu sankciju zbog otvaranja teme. Jel si je ti vidio?..a unda » wrote: ope ti.pa ne znam ja kako to oni rade. kuzis, ne znam. aj ih fino pitat ili eto, ponavljam, testiraj, pisi bilo sto sto ti mislis da ce im privuc paznju, pozivaj na dzihad, prijeti sabornicima, kazi da ces otet avion.. ne znam, odluci se za bilo sto sto tebi znaci rijec..znaci.
daj malo maste, razmisli, radi nesto, ti oces sve na gotovo, ali ne znas sta i to oces odmah.
Pa surfam pa naletim. Slučajno - moš vjerovat i ne moraš...a unda » wrote: ma koji ti je to sturmfront? odakle ti na tim opskurnim forumima?
Nemam, imam samo nick na fhr-u, ali ga ne koristim, ne pišem tamo...a unda » wrote: jel imas i nik tamo? bit ce si sto posto na nekoj temi protiv rusa.
Pa dobro koje je to mjesto na kojem treba pitat. Evo ja sam htio poslat PM ovom misterioznom Adminu i ne mogu ili ne znam. Jebi ga, godine su u pitanju...a unda » wrote: ti na silu oces odgovor od onog ko ti odgovor ne moze dat, a ne zelis pitat na mjestu na kojem to treba pitat.
Dobro unda, Rusi su napravili dar-mar u Siriji, efekata još nekako baš i nema, al glavno da ti tvrdiš da su napravili dar-mar. Mikiju bi napisao da tvrdi kurac...a unda » wrote: nisam nista izbjegao odgovorit, dao sam sve od sebe, ali to tebi nije dovoljno. ipak, ostaje da ti ne mos ruse u stampu, a amerika do pekinga. i onda se jos cudis odakle u svijetu tolko terorizma.. .D
..ne znam sta si ti otvarao i zasto. fino posaljes mejl tamo na phbb i pitas ih. isto kao sto neces guugl bota ovdje nista pitat, nego sve sto te zanima u vezi njega pitas guugl.Pero » wrote: Poslušao sam te i otvorio temu ujutro. Onda sam ko pravi radni čovjek radio cijelo vrijeme i sad vidim da je nema. Netko ju je maknuo, a da ja nisam dobio zasad nikakvu sankciju zbog otvaranja teme. Jel si je ti vidio?![]()
Pa surfam pa naletim. Slučajno - moš vjerovat i ne moraš.![]()
Nemam, imam samo nick na fhr-u, ali ga ne koristim, ne pišem tamo.![]()
Pa dobro koje je to mjesto na kojem treba pitat. Evo ja sam htio poslat PM ovom misterioznom Adminu i ne mogu ili ne znam. Jebi ga, godine su u pitanju.![]()
Dobro unda, Rusi su napravili dar-mar u Siriji, efekata još nekako baš i nema, al glavno da ti tvrdiš da su napravili dar-mar. Mikiju bi napisao da tvrdi kurac.
ima smisla, ali nema veze balge.Eks » wrote:Jel možete osjetiti nečiju vibru? U smislu da vas kontakt s nekim čini da nekako poprimite njihovo ne baš raspoloženje nego neke dublje stvari, tipa da osjetite prazninu, tamu, nešto tako? Ili ja ludim?Dešavalo mi se to par puta u životu, da osjetim nešto u komunikaciji s nekim što nije "moje". Jel to ima smisla?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 7 guests