..kvelli della notte

Razgovor ugodni, divan natenane
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 13 Oct 2015, 10:06

Jeste vi ludi...da dvi godine :facepalm:

Aj daj recite onom adminu da ja nista nisam reka i da je sve zajebancija, i to jedna velika zajebancija :moli:

A ti majti, kad ti dadu ponovo alate reci da su ti alati s greskm i da ne mos nikog banat ;)

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 13 Oct 2015, 10:09

Stitch » wrote:..
..nego, stichu.. jes ti za to da se rusi rekord ili ono, boli te kua? :kokice:

:D
..a unda
Undaminator

Post 13 Oct 2015, 10:20

miky0 » wrote:Jeste vi ludi...da dvi godine :facepalm:

Aj daj recite onom adminu da ja nista nisam reka i da je sve zajebancija, i to jedna velika zajebancija :moli:

A ti majti, kad ti dadu ponovo alate reci da su ti alati s greskm i da ne mos nikog banat ;)
..miki, miki.. nikad s tobom na zelenu granu.

zajebancija je zajebancija. zamisli, pokvari ti se nesto u kuci, zoves mestra i on ti kaze..velika je zajebancija to napravit.
to ti odmah znaci.. kostat ce to. :kokice:
isto kao ti tvoji mestri od zanata koji su ti radili tu oko kuce, pa su je po zanatu napravili da se u nju slijeva voda, umjesto da se od kuce odvodi voda.
nema dzaba, kuzis?

zato ti je bolje rec da je to bila mala zajebancija. mala zajebancija, das dvista eura i sve rijeseno. mislim, jel..valjda je to dvista eura.. mozda trista, ne znam.
mala ti je to para za svu zajebanciju koju si napravio majtiju i karambolu, a i svima nama jer je trkeljanje skoro ugaseno zbog tebe.

dakle velika zajebancija, velika lova.. sumnjam da bi to moglo ic ispod sedam osam iljada eura, sto je jos i jevtino obzirom na zajebanciju koju si mogao imat, odvjetnici, ovo, ono..

zato bolje da ispadne da se radi o maloj zajebanciji, manje ce te kostat. :kokice:

i sta, ono, jos izboksas s majtijem da on ispregovara da za tih dvicavih i tricavih dvista trista eura mos pisat sta oces na trkeljanju. :kokice:
to ono, start paket i onda jos poslije jedno bedeset eura godisnje sibnes karambolu i majtiju da mos godisnje pisat sta te god volja na trkelju.
pa razmisli malo, dis bolje..di to ima?
npr, bil ti dao sto eura da na velikom forumu na politici mos pisat sta oces i da te ne smiju banat?
pa bio bi lud kad ne bi na to pristao.
eto, ovdje, bedeset eura godisnje, plati pa se rugaj. dis postenije. :kokice:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 13 Oct 2015, 11:44

Unda, kad ti je malo dvista triata eura, os da ti posaljem svoj broj deviznog javno ili putem PMa :misli:
..a unda
Undaminator

Post 13 Oct 2015, 12:24

miky0 » wrote:Unda, kad ti je malo dvista triata eura, os da ti posaljem svoj broj deviznog javno ili putem PMa :misli:
ja? sta ja, sta meni? meni je to puno. ono za popizdit puno. a tebi je to ono, sta.. ti to u sezoni u po dana zaradis. :kokice:

zato ja pazim sta pisem. jebiga miki moj, tako ti je to oduvijek.. onaj ko ima, moze sta oce, a onaj ko nema, mora stat kuco gobo, mora pazit i sta radi i sta govori.

osim toga, kamo srece da se u zivotu moze sve s lovom rjesavat. aj, razmisli malo.. zamisli koliko ustedis s tih dvista trista eura, zamisli koliko vremena, zajebancije, svega.. trista eura i slobodan ko ticica, mos sta oces. :kokice:

tj, ne da ustedis, nego jos i zaradis, jel ti shvacas to?

ili opet, evo npr..na velikom forumu ne smijes pisat na politici jer pricas pizdarije. barem tako oni tamo misle.
i sad, zamisli ti kolka ti je to steta. to je veliki forum, svi to citaju, gledaju sta ljudi misle, kupe ideje.. ko zna kolko su tvojih ideja pokupili ekonomisti, politicari, zamisli koliki je tvoj utjecaj i na politiku, i na javno mnijenje. ko zna koliko desetaka tisuca klikova dnevno tamo ima politika.
vise niko ne ide po portalima, na velikom forumu se sve odmah i najprije dozna, bilo sto da se zeli odlucit ili se odlucilo, odmah politicari idu tamo cekirat i.. jasno, vide neki tvoj post npr, odmah ako vide da nesto ne valja sto su napravili ili sto ce napravit.. pa ovo, pa ono, koregiraju se i nakon par dana..nismo mi to tako mislili.
a sve to zbog, npr.. tebe.

ili, evo, sace izbori. glavna politicka borba se vodi na velikom forumu, ljudi proturuju svoje ideje, argumentiraju, njihova rijec se cuje i ko zna kolko je onih..a masa ih je, masa koji su politicki nepismeni, ne znaju za koga bi glasali, a glasali bi i sad oni tamo gledaju, citaju, kazu npr..a vis, vis, ovog mikija, ima on prav, vidis ti, mogao bih njega poslusat.
i sve ce se to odvijat.. bez tebe. :kokice:

a npr, kolko bi ti, eto, platio velikom forumu da mos na poltici pisat onako kako ti oces, a da te ne banaju, a znas da bi ti mogao dobit izbore na nacin da uvjeris da i drugi glasaju za opciju za koju i ti zelis? eto, ja sam rekao bezveze, sto eura, ali da je i pesto, to je nista, nista.. ono, ma nista, sitnica.. jer, pises sto zelis, ne banaju te, masa te ljudi cita, postanes relevantan, pa onda malo postanes moderator, pa ond ate neko skuzi pa ti ponudi neko mjesto u nekoj stranci, pa onda pocnes malo pisat i po portalima, pa onda ostali elektro mediji.. ono, sve zanima sto miki misli, a ulaz za to je npr.. 500 eura. pa jel to puno, a?

evo, kako je vojki. godinama tamo amo, malo tamo pdf pravo, pa poceo piskarat na politici, pa ono, aj vojki ne pizdi, pa ban, pa drugi ban i, jebiga, vidio vojki u cemu je stvar, odrisio kesu, pa moderator, pa supermoderator i evoga, indeks, kolumnist, svaki dan na radiju, na teve, a? jes vidio ti njega? :kokice:
i on sad propagira ono sto on oce, nametnuo se, nema vise ono.. aj, vojki ne pizdi, nego ono, lip, sestan, pametan.. evo ti ga i na listi haenesovoj za ove izbore. tj ako i ne bude na listi, evo ti njega za koju godinu u vladi. :kokice:

i sve samo za to jer je npr tebi zmija u dzepu, jebate oni bracki gen zadrti. kolko toga si propustio i ti, ai nacija, samo zato jer nja nja, ko ce dat sto eura.

i eto, sad ti je tako kako ti je, ali nije sve izgubljeno. das sad, da se ispegla ovo sto si zakenjao, trista eura, jos bedeset godisnje platis trkeljanju i lipo pises sta oces, necete se banat, a i jednom kad ti je javno objavljen post, onda ga mos okolo kvotat, po drugim forumima i portalima, niko ti ne moze nista jer je to vec javno objavljeno i onda samo recikliras nesto dok ide i tako to udje u kolektivnu svijest, kuzis?

i sve to.. sve to, citav taj svemir, moc, utjecaj.. za start paket na trkeljanju za trista eura i jos pedeset fiksno godisnje.
i tebi je to puno?
ako oces veliko nesto, moras i gledat veliko, siroko, moras i bit velik, nije beg cicija.

a ako nes, jebiga, reci sebi, ponosni sam bracanin, vise vridi moja kuna u dzepu nego iljadu na stablu, ko ce se na stablo penjat, moras kupit skale, pa moras marendat, pa moras litru vina popit..
..nista bez zrtve i rizika, miki, nista.. :kokice:

a sve zbog jebenih 350 eura. mislim, ne da si bracanin, bracani su mecene prema tebi.. :kokice:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 629 times
Been thanked: 985 times
Post 13 Oct 2015, 13:36

..a unda » wrote: ..nego, stichu.. jes ti za to da se rusi rekord ili ono, boli te kua? :kokice:
Opet na moj rođendan ili hoćeš neki drugi datum? :D
..a unda » wrote:a sve zbog jebenih 350 eura. mislim, ne da si bracanin, bracani su mecene prema tebi.. :kokice:
:rofl: :rofl:
Potpisi su za budale.
Pero

Post 13 Oct 2015, 19:29

Mene kopka jedna stvar, kako to da Admin koji ima poteškoća s engleskim pisanim objavama ima informaciju o hrvatskim jezikom pisanim navodnim terorističkim promocijama na ovom forumu. Tko to čita, analizira, prevodi i dojavljuje? :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 13 Oct 2015, 19:38

Pero » wrote:Mene kopka jedna stvar, kako to da Admin koji ima poteškoća s engleskim pisanim objavama ima informaciju o hrvatskim jezikom pisanim navodnim terorističkim promocijama na ovom forumu. Tko to čita, analizira, prevodi i dojavljuje? :ne zna:
kompjuter. :kokice:

..a ono, na struju, jel. kolko ima svaki dan botova ovdje? uvijek najmanje dva, tri. ok, sad trenutno nema nijedan, u zasjedi su.

a imaju valjda one neke kejvorde za svaki jezik i ako pise..puska, sabor, onda on to nekako valjda kaze.. ahaa i pali alarme, uzbune.. onda,. ono.. komp se okrene samo prema tome, aktivira bolji program za prepoznavanje i zalipi se za taj forum ili za taj nik, ip i ko bladhanter ga prati po netu, ne mos mu utec nikako.
..i onda, nakon nekog vremena se pali humani alarm, obavjestava dezurnog admina i onda ovaj pogelda o cemu se radilo, tj komp mu isprica, izlista i eto.. :kokice:

jel te jos sta kopka? jel te kopka kako su rusi napravili dar mar u siriji. nema amerikanaca nigdje. kmece, placu, vicu.. polupani loncici, polupani loncici.. :kokice:
Pero

Post 13 Oct 2015, 20:07

..a unda » wrote: kompjuter. :kokice:

..a ono, na struju, jel. kolko ima svaki dan botova ovdje? uvijek najmanje dva, tri. ok, sad trenutno nema nijedan, u zasjedi su.

a imaju valjda one neke kejvorde za svaki jezik i ako pise..puska, sabor, onda on to nekako valjda kaze.. ahaa i pali alarme, uzbune.. onda,. ono.. komp se okrene samo prema tome, aktivira bolji program za prepoznavanje i zalipi se za taj forum ili za taj nik, ip i ko bladhanter ga prati po netu, ne mos mu utec nikako.
..i onda, nakon nekog vremena se pali humani alarm, obavjestava dezurnog admina i onda ovaj pogelda o cemu se radilo, tj komp mu isprica, izlista i eto.. :kokice:
Znači puška i sabor su ključne riječi. Ja sam nedavno spomenuo ISIS, pa izgleda da to nisu izanalizirali zasad. A i na temi o ratu u Ukrajini se svojedobno svašta pisalo, pa je lišo prošlo. I na temi o izbjeglicama. Ne znam samo kako forum Stormfronta onda uspijeva funkcionirati - misliš da oni imaju neki popust?
..a unda » wrote: jel te jos sta kopka? jel te kopka kako su rusi napravili dar mar u siriji. nema amerikanaca nigdje. kmece, placu, vicu.. polupani loncici, polupani loncici.. :kokice:
Kakav dar-mar, malo lete, malo bombaju, koje je to značajne teritorijalne dobitke ostvario Assad kojem pomažu?
..a unda
Undaminator

Post 13 Oct 2015, 21:33

Pero » wrote: Znači puška i sabor su ključne riječi. Ja sam nedavno spomenuo ISIS, pa izgleda da to nisu izanalizirali zasad. A i na temi o ratu u Ukrajini se svojedobno svašta pisalo, pa je lišo prošlo. I na temi o izbjeglicama. Ne znam samo kako forum Stormfronta onda uspijeva funkcionirati - misliš da oni imaju neki popust?
..evo ga. jos jedan. ma di ste vi to ucili logiku da mi je znat. :D

sta ja znam sta kome sta znaci. pretpostavljam, eto. imaju valjda neki algoritam, nesto, neki dogovor s nekim, guuglom, ovim, onim.
nego sta ti mislis, da negdje sjedi dvista iljada ljudi s onim telefonom na kurblu i da tako prisluskuju internet? :D

ko to zna sta su oni izanalizirali do sad i kako i koga i jel su ti to trebali javit. ne znam ,testiraj, otvori topik i pocni vrbovat ljude za izis, pa ces vidjet.
i opet, upri dobro, govori kako ces poklat po evrope, ali nemoj ostat razocaran ako ti se odmah niko ne javi.. ti samo upri kolko god mos vise i duze, javit ce ti se oni, netko, ne znam, garant ce ti se javit. :D

koji stormfronta, sta, sta je to? ne znam nista o tome i ne znam u kakvim su oni dilovima i s kim. :D
Kakav dar-mar, malo lete, malo bombaju, koje je to značajne teritorijalne dobitke ostvario Assad kojem pomažu?
:zubo:

eto.. ma ne voli pero ruse i to ti je. ne moze ih u stampu. god bles amerika i jebiga.. :D
Pero

Post 14 Oct 2015, 05:44

..a unda » wrote: ..evo ga. jos jedan. ma di ste vi to ucili logiku da mi je znat. :D
Ja je nisam učio, nije postojala kao predmet u školama koje sam pohađao. :D
..a unda » wrote: ko to zna sta su oni izanalizirali do sad i kako i koga i jel su ti to trebali javit. ne znam ,testiraj, otvori topik i pocni vrbovat ljude za izis, pa ces vidjet.
i opet, upri dobro, govori kako ces poklat po evrope, ali nemoj ostat razocaran ako ti se odmah niko ne javi.. ti samo upri kolko god mos vise i duze, javit ce ti se oni, netko, ne znam, garant ce ti se javit. :D
Znači po tvojoj logici puška i sabor su pandan vrbovanju ljudi za ISIS i klanju po Europe? :D
..a unda » wrote: koji stormfronta, sta, sta je to? ne znam nista o tome i ne znam u kakvim su oni dilovima i s kim. :D
Evo ti link, pa prosurfaj malo
https://www.stormfront.org/forum/
Npr temica - Great Adolf Hitler speech on the Jews infiltrating nations.
Možda pronađeš "hateful, threatening" materijala koji je promakao sveanalizirajućem softveru. :zubo:
..a unda » wrote: eto.. ma ne voli pero ruse i to ti je. ne moze ih u stampu. god bles amerika i jebiga.. :D
Kakve veze imaju moji osjećaji prema Rusima s rezultatima ruskog bombanja u Siriji? Pitao sam kako su oni to dosad ključno pomogli Assadu radi kojeg su i došli tamo, kakav su to dar-mar napravili. To si izbjegao odgovoriti i prebacio se na osjećajnu stranu. :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2015, 10:40

Pero » wrote: Ja je nisam učio, nije postojala kao predmet u školama koje sam pohađao. :D

Znači po tvojoj logici puška i sabor su pandan vrbovanju ljudi za ISIS i klanju po Europe? :D

Evo ti link, pa prosurfaj malo
https://www.stormfront.org/forum/
Npr temica - Great Adolf Hitler speech on the Jews infiltrating nations.
Možda pronađeš "hateful, threatening" materijala koji je promakao sveanalizirajućem softveru. :zubo:

Kakve veze imaju moji osjećaji prema Rusima s rezultatima ruskog bombanja u Siriji? Pitao sam kako su oni to dosad ključno pomogli Assadu radi kojeg su i došli tamo, kakav su to dar-mar napravili. To si izbjegao odgovoriti i prebacio se na osjećajnu stranu. :D
vidi se da nije logika postojala kao predmet. ili sta vec. :D

ope ti. :D pa ne znam ja kako to oni rade. kuzis, ne znam. aj ih fino pitat ili eto, ponavljam, testiraj, pisi bilo sto sto ti mislis da ce im privuc paznju, pozivaj na dzihad, prijeti sabornicima, kazi da ces otet avion.. ne znam, odluci se za bilo sto sto tebi znaci rijec..znaci. :D
daj malo maste, razmisli, radi nesto, ti oces sve na gotovo, ali ne znas sta i to oces odmah. :D

eto, smisli nesto kako ces testirat na sto oni tamo reagiraju. odakle ja to mogu znat, aj.. odakle?
ili, imas njihov kontakt, nadji kontakt i pitaj ih. :D

ma koji ti je to sturmfront? odakle ti na tim opskurnim forumima? jel imas i nik tamo? bit ce si sto posto na nekoj temi protiv rusa. :D
ocu, sve trcim ic po tiom tvojim strumpf frontovima. osim toga, nemam pojma na kojem je sw taj strumfront. pitaj vlasnika tog sw o cemu se tu radi.
ti na silu oces odgovor od onog ko ti odgovor ne moze dat, a ne zelis pitat na mjestu na kojem to treba pitat. :D

nisam nista izbjegao odgovorit, dao sam sve od sebe, ali to tebi nije dovoljno. ipak, ostaje da ti ne mos ruse u stampu, a amerika do pekinga. i onda se jos cudis odakle u svijetu tolko terorizma.. .D
nina williams
Has thanked: 1 time

Post 14 Oct 2015, 14:30

Pero » wrote:Mene kopka jedna stvar, kako to da Admin koji ima poteškoća s engleskim pisanim objavama ima informaciju o hrvatskim jezikom pisanim navodnim terorističkim promocijama na ovom forumu. Tko to čita, analizira, prevodi i dojavljuje? :ne zna:
Evo ti još jedna stvar za kopkanje:
kako to da Admin more pisat po Trkelju, a nije član Trkelja?
:duh:
:trk:

:rofl:
Pero

Post 14 Oct 2015, 14:35

..a unda » wrote: ope ti. :D pa ne znam ja kako to oni rade. kuzis, ne znam. aj ih fino pitat ili eto, ponavljam, testiraj, pisi bilo sto sto ti mislis da ce im privuc paznju, pozivaj na dzihad, prijeti sabornicima, kazi da ces otet avion.. ne znam, odluci se za bilo sto sto tebi znaci rijec..znaci. :D
daj malo maste, razmisli, radi nesto, ti oces sve na gotovo, ali ne znas sta i to oces odmah. :D
Poslušao sam te i otvorio temu ujutro. Onda sam ko pravi radni čovjek radio cijelo vrijeme i sad vidim da je nema. Netko ju je maknuo, a da ja nisam dobio zasad nikakvu sankciju zbog otvaranja teme. Jel si je ti vidio? :D
..a unda » wrote: ma koji ti je to sturmfront? odakle ti na tim opskurnim forumima?
Pa surfam pa naletim. Slučajno - moš vjerovat i ne moraš. :zubo:
..a unda » wrote: jel imas i nik tamo? bit ce si sto posto na nekoj temi protiv rusa. :D
Nemam, imam samo nick na fhr-u, ali ga ne koristim, ne pišem tamo. :D
..a unda » wrote: ti na silu oces odgovor od onog ko ti odgovor ne moze dat, a ne zelis pitat na mjestu na kojem to treba pitat. :D
Pa dobro koje je to mjesto na kojem treba pitat. Evo ja sam htio poslat PM ovom misterioznom Adminu i ne mogu ili ne znam. Jebi ga, godine su u pitanju. :zubo:
..a unda » wrote: nisam nista izbjegao odgovorit, dao sam sve od sebe, ali to tebi nije dovoljno. ipak, ostaje da ti ne mos ruse u stampu, a amerika do pekinga. i onda se jos cudis odakle u svijetu tolko terorizma.. .D
Dobro unda, Rusi su napravili dar-mar u Siriji, efekata još nekako baš i nema, al glavno da ti tvrdiš da su napravili dar-mar. Mikiju bi napisao da tvrdi kurac. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 14 Oct 2015, 21:49

Pero » wrote: Poslušao sam te i otvorio temu ujutro. Onda sam ko pravi radni čovjek radio cijelo vrijeme i sad vidim da je nema. Netko ju je maknuo, a da ja nisam dobio zasad nikakvu sankciju zbog otvaranja teme. Jel si je ti vidio? :D

Pa surfam pa naletim. Slučajno - moš vjerovat i ne moraš. :zubo:

Nemam, imam samo nick na fhr-u, ali ga ne koristim, ne pišem tamo. :D

Pa dobro koje je to mjesto na kojem treba pitat. Evo ja sam htio poslat PM ovom misterioznom Adminu i ne mogu ili ne znam. Jebi ga, godine su u pitanju. :zubo:

Dobro unda, Rusi su napravili dar-mar u Siriji, efekata još nekako baš i nema, al glavno da ti tvrdiš da su napravili dar-mar. Mikiju bi napisao da tvrdi kurac. :zubo:
..ne znam sta si ti otvarao i zasto. fino posaljes mejl tamo na phbb i pitas ih. isto kao sto neces guugl bota ovdje nista pitat, nego sve sto te zanima u vezi njega pitas guugl. :D

ne znam, meni je taj sturmfront sumnjiv nesto. nemaju sta tu radit posteni ljudi. :D

pa kako nisu rusi nartavili dar mar, kad jesu. tj u pozitivnom smislu. mogao sam rec i da napokon tamo neko uvodi malo reda i ravnoteze, a da amerikanci ustvari rade dar mar i slucajno i namjerno.
vidis da sad svi oce da ih rusi brane. kad oni upale masine, onda se bome ide, ane ko amerikanci.. sad bi, sad ne bi, a kako, a ovo, a ono. obuce dvije brigade za borbu protiv islamista, aod te dvije brigade tri im prebjegnu islamistima.
bacakaju malo oruzjica tamo amo i onda tako naoruzavaju islamiste. idu energicno reagirat, dignu avione, sestu flotu, sve zivo, veliki napad, pusta tehnologija, sateliti, cije, spijuni, dzipiesi i onda sastave sa zemljom kompletnu.. bolnicu. :D

rusi dignu sest suhoja i nestane citava ta drzava isilska skoro u tjedan dana, malo zakoce rucnom prilikom ateriranja i rep im ono malo zaslajfa preko turske granice i onda ovi popizde da kako to.. a to je samo predstava za publiku, za amerikance da im se pokaze kao se leti. :D

kao nema efekata? jel asad jos tamo? je. vidis da ima efekata. :D
..a unda
Undaminator

Post 16 Oct 2015, 22:01

..deset sati je. jel sad notte? je.

a di su quelli? :kokice:

amo, zbor! :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2015, 00:54

..ope nikog. :kokice:

bit ce gledaju teve..porniju neku. :kokice:
Frulica

Post 18 Oct 2015, 01:00

Viči mic, mic. :D
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2015, 01:05

sta je.. gotova pornija, pa ti je jos ostalo ono.. mic, mic..? :D

necu ja nista, ti ces..

evo, frulica vas zove i govori vam ..mic, mic, mic, mic.. piju, piju, piju, c,c,c..na, baki, na.. :D
Frulica

Post 18 Oct 2015, 01:07

Neću ja niš' mic mic. Ti mic,mic, ono izleti krokodil ili tako nešto. :zubo:
Eks

Post 18 Oct 2015, 01:07

Jel možete osjetiti nečiju vibru? U smislu da vas kontakt s nekim čini da nekako poprimite njihovo ne baš raspoloženje nego neke dublje stvari, tipa da osjetite prazninu, tamu, nešto tako? Ili ja ludim? :zubo: Dešavalo mi se to par puta u životu, da osjetim nešto u komunikaciji s nekim što nije "moje". Jel to ima smisla?
Frulica

Post 18 Oct 2015, 01:09

Ne budi prosta ex.
Eks

Post 18 Oct 2015, 01:11

Frulica » wrote:Ne budi prosta ex.
:rofl: :durica:

Ozbiljno pitam.
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2015, 01:19

Eks » wrote:Jel možete osjetiti nečiju vibru? U smislu da vas kontakt s nekim čini da nekako poprimite njihovo ne baš raspoloženje nego neke dublje stvari, tipa da osjetite prazninu, tamu, nešto tako? Ili ja ludim? :zubo: Dešavalo mi se to par puta u životu, da osjetim nešto u komunikaciji s nekim što nije "moje". Jel to ima smisla?
ima smisla, ali nema veze balge. :D

tj ima smisla ako oces da ima smisla. tj to sto ti sojecas si ti prema tebi, pa ti se onda to bas i nesvidja.

a inace, sasvim je moguce, normalno je da te neko oraspolozi ili neraspolozi..ili polozi, jel. :D
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2015, 01:20

Eks » wrote:
:rofl: :durica:

Ozbiljno pitam.
pa ozbiljno ti on i govori. :D
  • Information