schmokljan » wrote:Usto, Byrone, moj stav je da bi se svaki Hrvat morao odrediti o zločinima nad nehrvatima u Hrvatskoj. Logično, očekujem da se i vegani odrede o
zločinima počinjenim u ime veganstva.
A ja logično očekujem da netko to se razbacuje takvim ultradesničkim zadrtim izjavama to nečim i potkrijepi: statističkim podacima o tim zločinima, recimo.
Koliko je bilo slučajeva da su majke, katolkinje, Hrvatice,
mesojedi ubile svoju novorođenčad i bacile je u smeće? Ja se sjećam dva o kojima se pisalo u proteklih godinu i nešto. Koliko je hrvatskih očeva mesojeda ubilo svoju djecu? Nedavno se pisalo o tipu koji je zaklao svojih dvoje (+ženu).
Pribrojimo tome zločine počinjene u ime hrvatstva (da zamijenim "veganstvo" iz tvojeg posta) i tvojom smo logikom došli do osude cijelog hrvatskog naroda: čista psihopatologija, Hrvati ubijaju novorođenčad, kolju ne samo svoju djecu nego i tuđu (Aleksandra Zec, da nabrojim samo jedno dijete).
Slijedom tvoje logike i tvojih postova, "odredi" se o tome. Preuzmi dio krivnje za to.
(Usput, što znači "odrediti se o nečemu"?)
Zašto ti i tebi slični ubijate novorođenčad i koljete nervatsku djecu u ime neke vaše ideologije?
Jer ako si Hrvat, onda si jedan od tih koji to rade i logično očekujem da se "o tome odrediš".