Sanjarica - ovdje tumačimo naše i vaše snove

Znanost kakvu u potaji priželjkujete
Splenda

Post 08 Jan 2014, 15:17

..a unda » wrote: to mi se isto dogadjalo, kao i svima valjda, i onda obicno budem sretan sto sam se napokon stoposto probudio. :zubo:
a znalo mi se i desit, ali rijetko kolko se sjecam da je neki san ili spavanje bilo toliko intezivno pa mi se izmijesa sve u tom jednom bunovnom trenutku kad se probudim. ono, san traje, a znam da sam budan. e, pa jebate..

ono sto mi je cesto, tj kad zaspem tokom dana, jest kad se probudim ne znam koje je doba dana i to mi nije bas neki ludo sretni osjecaj. jel se to kaze..zbunjen? :kokice:
slično mi se dogodi nekad dok spavam u vikendici pa se probudim i nisam ziher gdje sam, izbezumim se i mislim da sam doma. *na listi za shopping- 2 noćna svjetla za djetetinu * :D

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 08 Jan 2014, 17:35

Blah, ja sam sanjao da otvaram postanski sanducic a u njemu 5 paketica sa stvarima koje narucujem s ebaya.

Di su ona vremena kad sam svake noci sanjao sifone, opacinu, nemoral, razvrat... :tuzni:
'if you fall, i'll be there' (floor)
visekratni klon

Post 08 Jan 2014, 19:03

..a unda » wrote: ..a cuj, sto se babi snilo.. :zubo:
Ne umišljaj si, ne sanjam više ništa. :raspa:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 08 Jan 2014, 19:16

..sta ja umisljam. nista ja nisam rekao. zali se beaui. beuaioui.. :D
visekratni klon

Post 08 Jan 2014, 19:24

..a unda » wrote:..sta ja umisljam. nista ja nisam rekao. zali se beaui. beuaioui.. :D
Pa jesam, rekla sam, sanjala sam da si išao u neke stare kurve, jesam ja to kriva, a? :facepalm: :mama:

Idem ti iskopat taj post.

Evo ga
visekratni klon » wrote:Idem leć, a bojim se zaspat.

Noćas sam, bogpitaj zašto i kako, mislila sam da sam prestala sanjati forumaše, sanjala undu.
Lako to.
Nego sam sanjala da priča s mojom babom o mačkama.
I ne znam jel pametno da kažem ostatak.
Ok, reći ću, neće me valjda on i Silajn ubit.
Sanjala sam da ide jese kaže u kurve ili na kurve? :zubo:
I to stare.
Mislim, nije bila u pitanju, božemeprosti, moja baba.
Bolje da idem leć šta pričam. :no:
I bio je čudan, imao je sto godina, bio je nizak i mršav te izboran.
Mislim da je imao i šešir.
I tako.
Recite mi samo kakve ovo crne veze ima sa mnom? :ne zna:
:facepalm:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 08 Jan 2014, 19:49

..kaze se na kurbe. :kokice:
visekratni klon

Post 08 Jan 2014, 19:50

..a unda » wrote:..kaze se na kurbe. :kokice:
Briga me, reci mi šta to znači, jesam bolesna? :mama:
Pješčana

Post 08 Jan 2014, 19:51

sanjala sam da mi je 16. godišnjica mature.
na kojoj je moja prijateljica i bivša kolegica, jedan kolega, bivši šef i ja.
bivši šef mi je baš jako drag i ne znam hoću li ga ikad više vidjeti, i kad o njemu razmišljam, uvijek me neka tuga ulovi.
u snu, a to se meni rijetko dešava, dolazim do ogledala i tamo se vidim drugačiju.
imam tamnosmeđu kosu do ispod uha, neku jebačku frizuru i crnu dugu haljinu do poda.
baš sam se gledala, sjećam se tog trenutka, kao, vidi kako izgledaš/ćeš izgledati.

probudila sam se, nisam znala ni koji je dan ni koje je vrijeme. baš sam bila pogubljena.

inače, jedan put prije ovog sam sanjala gledanje u ogledalo. bila sam u vjenčanici i stala sam pred ogledalo i bila sam pod velom, stala sam i sve prebacila s lica iza.

ta ogledala su mi baš zanimljiva.

ne znam što reći o 16 godišnjici, koji kujac.

Papa Franjo i odlazak u kurve su mi :S
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Leteća
babin nakurnjak

Post 08 Jan 2014, 20:11

Ajd da ja probam bit vidovita Bepa Joseph....
Euklid » wrote:Sanjao sam da sam na trekingu u Zagorju. Trcim po bregima i dolazim na cilj u neku kucicu.

Ne prijavljujem se odmah da sam stigao nego prvo pricam s nekim ljudima koji mi kazu da je prijava u nekoj sobici.

Nis posebno san. Nikakve simbolike, nikakve jebacine... :ne zna:
Simbolike koliko hoćeš... obli Zagorski brežuljci po kojima plazi usamljeni treker... a tek sobica i kućica... :cerek: :freud:

Starfish » wrote:napravili su klizalište u mom kvartu i to tako da me klizači dok rade piruete mogu vidjeti u sobi :confused:
pokušavam spustiti rolete, ali zapinje zbog snijega, povučem rukom i strese me struja :confused:
mama mi dolazi u pomoć, čujem je kako me zove i pita jesam dobro, ali ne mogu ni odgovoriti, niti se pomaknuti, samo stojim ukipljeno.
tu sam se probudila
Mislim da misliš kako je drugima lako u životu i znaju što rade. Osjećaš se izloženo, pokušavaš se odvojiti od toga ali baš ne ide.
visekratni klon » wrote:Opet su mi to napravili, opet sam pratila seriju koju su otkazali kad je bilo najnapetije. Šta ima veze da je šrot, oću kraj! Zašto onda ne lansiraju završnu epizodu?!

E da, sanjala sam na temelju što je ota u seriji dobila veliki ček, da sam pobijedila i to pazite na ŠKOLSKOM natjecanju za neki kurčev sastav iz prirode i društva i dobila ogroman ček. :ckzubo: Jao, divno bješe. Kasnije je prešlo u noćne more u vezi fhr, oca, plaže- eto, prokleto ljeto, prokleto, to je sve od ove južine i toga se baš i ne sjećam.
Nije dobro. Još patim za natječajima. A vata me i dalje panika kada se prisjećam tih stvari. :mad:
ŠKOLSKOM, kažeš? :cerek: Vrijeme ti je da diplomiraš. :E A nekad si bila vunderkind, jesam li pogodila? :cerek:
..a unda » wrote: ma ne znam.. recimo da pamtim nekako snove, relativno dobro, ali ih i brzo zaboravljam, ne zelim se jos i njima opterecivat. :zubo:
ali.. znam se sjetit nekih snova nakon..mjesec, dva dana..cak i nakon godinu mozda. mozda i vise.
bude mi nekako poznata neka situacija, na nesto me podsjeca i mislim se..ma odakle mi je to poznato i onda se sjetim..sanjao sam, i onda se sjetim i citavog sna, pa i dijela prije i dijela nakon tog sna..cak citave sekvence i kontinuitete koje sanjam ono.. jednom, pa nakon nekog vremena, nekoliko dana ili duze nastavim nekako taj san od prije..ide ono skoro kao serija, svaki utorak ili srijedu.. :kokice:

ko to zna sta to sve ima u glavi, di sve to stane i kako.. a ima svasta. svasta.. :kokice:
A ovdje su već u igri čitavi paraleni svjetovi, životi, identiteti... ako ikada skužiš odakle to dolazi, javi mi. :zubo:
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Éowyn

Post 08 Jan 2014, 20:26

Ja sam sanjala da mi netko pokusava provaliti u spavacu sobu kroz prozor :ne zna:
Desire makes slaves out of kings.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 08 Jan 2014, 21:41

Éowyn wrote:Ja sam sanjala da mi netko pokusava provaliti u spavacu sobu kroz prozor :ne zna:
Ne trolaj. To je sanjala Beauouea.
I taj neko je bio konj. Da ne kazem konjina...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Starfish

Post 08 Jan 2014, 21:49

Mislim da misliš kako je drugima lako u životu i znaju što rade. Osjećaš se izloženo, pokušavaš se odvojiti od toga ali baš ne ide.
jel se baviš i horoskopima? :zubo: :o
visekratni klon

Post 08 Jan 2014, 21:51

Leteća, pogodila si. :raspa:
Vrijeme je, da, a već dugo ja sanjam sve oblike škole. :tuzni:
Éowyn

Post 08 Jan 2014, 21:53

Vidis to sam zaboravila.

Skuzila sam prije spavanja da nisam zatvorila zaluzine, a nije mi se dalo dici iz kreveta. Zato sam valjda to sanjala :ne zna:
Desire makes slaves out of kings.
Starfish

Post 09 Jan 2014, 19:18

sanjala sam da sam trudna i 9 mjeseci provodim u denialu, kao sve kul, ništa se posebno ne događa.
napokon rodim, shvatim što se događa i da je to to, nema nazad, i primi me jeza, što i kako, da li odustati od faksa, zaposliti se, koliko vremena ostati s djetetom doma prije nego se zaposlim, hrpa misli, strah. :crying:
nakon par mjeseci javlja se otac djeteta, kao nije se htio javiti dok ne diplomira i ne postane magistar okoliša :S
odem javiti roditeljima da je došao, da ih hoće pozdraviti, a moj otac počne vaditi račune za internet i kaže neka izvoli platiti za sve te mjesece koje ga nije bilo :rofl:
tu se budim.
visekratni klon

Post 09 Jan 2014, 19:21

Umrijet ću. :S :lol: :lol:

Magistar okoliša i plaćanje neta. :lol: Koja simbolika.

Vako, nisam Bepa, Bona, ali mogu pogledati.

Trudnoća ti znači da je tvoja prokrastinacija narasla do kritične točke u tebi. Dobit ćeš diplomu čistačice i platiti to što si provela vrijeme na netu umjesto da si učila. To ti tvoja podsvijest poručuje. :E
Starfish

Post 09 Jan 2014, 19:21

:mama: :mama: :mama: :mama: :mama: :rofl:
visekratni klon

Post 09 Jan 2014, 19:22

A možda si gledala Babicu na Fox Lifeu, mater mi pričala da je bila točno takva epizoda sinoć. :D
visekratni klon

Post 09 Jan 2014, 19:23

Sad sam se sjetila kad si ubila svoj nick i imala si mislim drugi koji nisi koristila pa sam bila pitala kako ti ide odvikavanje od neta pa je unda mislim :misli: rekao da mi ne moš reć kako ti ide ako ti ide, nešto tako. Kvaka 22. :rofl:
Starfish

Post 09 Jan 2014, 19:24

visekratni klon » wrote:A možda si gledala Babicu na Fox Lifeu, mater mi pričala da je bila točno takva epizoda sinoć. :D
:lol:
ček, šta je to, emisija o porodima? vjerojatno neki reality :rofl:

ali naletila sam prije par dana na jubitou na snimku poroda, dobila je epiduralnu i svejedno patila. malo sam plakala :crying:
Starfish

Post 09 Jan 2014, 19:25

visekratni klon » wrote:Sad sam se sjetila kad si ubila svoj nick i imala si mislim drugi koji nisi koristila pa sam bila pitala kako ti ide odvikavanje od neta pa je unda mislim :misli: rekao da mi ne moš reć kako ti ide ako ti ide, nešto tako. Kvaka 22. :rofl:
sjećam se toga :rofl:
visekratni klon

Post 09 Jan 2014, 19:25

Starfish » wrote:
:lol:
ček, šta je to, emisija o porodima? vjerojatno neki reality :rofl:

ali naletila sam prije par dana na jubitou na snimku poroda, dobila je epiduralnu i svejedno patila. malo sam plakala :crying:
Nije nego prava serija, ali bila je epizoda gdje neka rodi, a nitko nije znao da je trudna pa starci popizde.

Auč. :mama:
Starfish

Post 09 Jan 2014, 19:30

moji su znali, ali ja nisam uopće mogla prihvatiti činjenicu, ignoriranje trudnoće :rofl:
ali taj dio s trudnoćom se brzo odvija, najgora je ova agonija nakon poroda, našla sam se s frendicom u gradu i srele smo hrpu ljudi i svi su saznali da sam rodila, čudili se, a ja samo razmišljam kako sam sve sjebala, i što će to jadno dijete sa mnom
visekratni klon

Post 09 Jan 2014, 19:30

Starfish » wrote:moji su znali, ali ja nisam uopće mogla prihvatiti činjenicu, ignoriranje trudnoće :rofl:
ali taj dio s trudnoćom se brzo odvija, najgora je ova agonija nakon poroda, našla sam se s frendicom u gradu i srele smo hrpu ljudi i svi su saznali da sam rodila, čudili se, a ja samo razmišljam kako sam sve sjebala, i što će to jadno dijete sa mnom
To je prava noćna mora. Kakvi mrtvaci, kakve kurbe. :S
Starfish

Post 09 Jan 2014, 20:34

sad mi je palo na pamet da je ovaj magistar okoliša ziher onaj princ na bijelim klizaljkama, trebala sam slušati Savjetodavku :gaah:
  • Information