slično mi se dogodi nekad dok spavam u vikendici pa se probudim i nisam ziher gdje sam, izbezumim se i mislim da sam doma. *na listi za shopping- 2 noćna svjetla za djetetinu *..a unda » wrote: to mi se isto dogadjalo, kao i svima valjda, i onda obicno budem sretan sto sam se napokon stoposto probudio.![]()
a znalo mi se i desit, ali rijetko kolko se sjecam da je neki san ili spavanje bilo toliko intezivno pa mi se izmijesa sve u tom jednom bunovnom trenutku kad se probudim. ono, san traje, a znam da sam budan. e, pa jebate..
ono sto mi je cesto, tj kad zaspem tokom dana, jest kad se probudim ne znam koje je doba dana i to mi nije bas neki ludo sretni osjecaj. jel se to kaze..zbunjen?
Sanjarica - ovdje tumačimo naše i vaše snove
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Blah, ja sam sanjao da otvaram postanski sanducic a u njemu 5 paketica sa stvarima koje narucujem s ebaya.
Di su ona vremena kad sam svake noci sanjao sifone, opacinu, nemoral, razvrat...
Di su ona vremena kad sam svake noci sanjao sifone, opacinu, nemoral, razvrat...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
-
visekratni klon
Pa jesam, rekla sam, sanjala sam da si išao u neke stare kurve, jesam ja to kriva, a?..a unda » wrote:..sta ja umisljam. nista ja nisam rekao. zali se beaui. beuaioui..
Idem ti iskopat taj post.
Evo ga
visekratni klon » wrote:Idem leć, a bojim se zaspat.
Noćas sam, bogpitaj zašto i kako, mislila sam da sam prestala sanjati forumaše, sanjala undu.
Lako to.
Nego sam sanjala da priča s mojom babom o mačkama.
I ne znam jel pametno da kažem ostatak.
Ok, reći ću, neće me valjda on i Silajn ubit.
Sanjala sam da ide jese kaže u kurve ili na kurve?![]()
I to stare.
Mislim, nije bila u pitanju, božemeprosti, moja baba.
Bolje da idem leć šta pričam.
I bio je čudan, imao je sto godina, bio je nizak i mršav te izboran.
Mislim da je imao i šešir.
I tako.
Recite mi samo kakve ovo crne veze ima sa mnom?
-
visekratni klon
sanjala sam da mi je 16. godišnjica mature.
na kojoj je moja prijateljica i bivša kolegica, jedan kolega, bivši šef i ja.
bivši šef mi je baš jako drag i ne znam hoću li ga ikad više vidjeti, i kad o njemu razmišljam, uvijek me neka tuga ulovi.
u snu, a to se meni rijetko dešava, dolazim do ogledala i tamo se vidim drugačiju.
imam tamnosmeđu kosu do ispod uha, neku jebačku frizuru i crnu dugu haljinu do poda.
baš sam se gledala, sjećam se tog trenutka, kao, vidi kako izgledaš/ćeš izgledati.
probudila sam se, nisam znala ni koji je dan ni koje je vrijeme. baš sam bila pogubljena.
inače, jedan put prije ovog sam sanjala gledanje u ogledalo. bila sam u vjenčanici i stala sam pred ogledalo i bila sam pod velom, stala sam i sve prebacila s lica iza.
ta ogledala su mi baš zanimljiva.
ne znam što reći o 16 godišnjici, koji kujac.
Papa Franjo i odlazak u kurve su mi
na kojoj je moja prijateljica i bivša kolegica, jedan kolega, bivši šef i ja.
bivši šef mi je baš jako drag i ne znam hoću li ga ikad više vidjeti, i kad o njemu razmišljam, uvijek me neka tuga ulovi.
u snu, a to se meni rijetko dešava, dolazim do ogledala i tamo se vidim drugačiju.
imam tamnosmeđu kosu do ispod uha, neku jebačku frizuru i crnu dugu haljinu do poda.
baš sam se gledala, sjećam se tog trenutka, kao, vidi kako izgledaš/ćeš izgledati.
probudila sam se, nisam znala ni koji je dan ni koje je vrijeme. baš sam bila pogubljena.
inače, jedan put prije ovog sam sanjala gledanje u ogledalo. bila sam u vjenčanici i stala sam pred ogledalo i bila sam pod velom, stala sam i sve prebacila s lica iza.
ta ogledala su mi baš zanimljiva.
ne znam što reći o 16 godišnjici, koji kujac.
Papa Franjo i odlazak u kurve su mi
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ajd da ja probam bit vidovita Bepa Joseph....
:freud:
Vrijeme ti je da diplomiraš.
A nekad si bila vunderkind, jesam li pogodila?

Simbolike koliko hoćeš... obli Zagorski brežuljci po kojima plazi usamljeni treker... a tek sobica i kućica...Euklid » wrote:Sanjao sam da sam na trekingu u Zagorju. Trcim po bregima i dolazim na cilj u neku kucicu.
Ne prijavljujem se odmah da sam stigao nego prvo pricam s nekim ljudima koji mi kazu da je prijava u nekoj sobici.
Nis posebno san. Nikakve simbolike, nikakve jebacine...
Mislim da misliš kako je drugima lako u životu i znaju što rade. Osjećaš se izloženo, pokušavaš se odvojiti od toga ali baš ne ide.Starfish » wrote:napravili su klizalište u mom kvartu i to tako da me klizači dok rade piruete mogu vidjeti u sobi![]()
pokušavam spustiti rolete, ali zapinje zbog snijega, povučem rukom i strese me struja![]()
mama mi dolazi u pomoć, čujem je kako me zove i pita jesam dobro, ali ne mogu ni odgovoriti, niti se pomaknuti, samo stojim ukipljeno.
tu sam se probudila
ŠKOLSKOM, kažeš?visekratni klon » wrote:Opet su mi to napravili, opet sam pratila seriju koju su otkazali kad je bilo najnapetije. Šta ima veze da je šrot, oću kraj! Zašto onda ne lansiraju završnu epizodu?!
E da, sanjala sam na temelju što je ota u seriji dobila veliki ček, da sam pobijedila i to pazite na ŠKOLSKOM natjecanju za neki kurčev sastav iz prirode i društva i dobila ogroman ček.Jao, divno bješe. Kasnije je prešlo u noćne more u vezi fhr, oca, plaže- eto, prokleto ljeto, prokleto, to je sve od ove južine i toga se baš i ne sjećam.
Nije dobro. Još patim za natječajima. A vata me i dalje panika kada se prisjećam tih stvari.
A ovdje su već u igri čitavi paraleni svjetovi, životi, identiteti... ako ikada skužiš odakle to dolazi, javi mi...a unda » wrote: ma ne znam.. recimo da pamtim nekako snove, relativno dobro, ali ih i brzo zaboravljam, ne zelim se jos i njima opterecivat.![]()
ali.. znam se sjetit nekih snova nakon..mjesec, dva dana..cak i nakon godinu mozda. mozda i vise.
bude mi nekako poznata neka situacija, na nesto me podsjeca i mislim se..ma odakle mi je to poznato i onda se sjetim..sanjao sam, i onda se sjetim i citavog sna, pa i dijela prije i dijela nakon tog sna..cak citave sekvence i kontinuitete koje sanjam ono.. jednom, pa nakon nekog vremena, nekoliko dana ili duze nastavim nekako taj san od prije..ide ono skoro kao serija, svaki utorak ili srijedu..![]()
ko to zna sta to sve ima u glavi, di sve to stane i kako.. a ima svasta. svasta..
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ne trolaj. To je sanjala Beauouea.Éowyn wrote:Ja sam sanjala da mi netko pokusava provaliti u spavacu sobu kroz prozor
I taj neko je bio konj. Da ne kazem konjina...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Leteća, pogodila si. 
Vrijeme je, da, a već dugo ja sanjam sve oblike škole.
Vrijeme je, da, a već dugo ja sanjam sve oblike škole.
sanjala sam da sam trudna i 9 mjeseci provodim u denialu, kao sve kul, ništa se posebno ne događa.
napokon rodim, shvatim što se događa i da je to to, nema nazad, i primi me jeza, što i kako, da li odustati od faksa, zaposliti se, koliko vremena ostati s djetetom doma prije nego se zaposlim, hrpa misli, strah.
nakon par mjeseci javlja se otac djeteta, kao nije se htio javiti dok ne diplomira i ne postane magistar okoliša
odem javiti roditeljima da je došao, da ih hoće pozdraviti, a moj otac počne vaditi račune za internet i kaže neka izvoli platiti za sve te mjesece koje ga nije bilo
tu se budim.
napokon rodim, shvatim što se događa i da je to to, nema nazad, i primi me jeza, što i kako, da li odustati od faksa, zaposliti se, koliko vremena ostati s djetetom doma prije nego se zaposlim, hrpa misli, strah.
nakon par mjeseci javlja se otac djeteta, kao nije se htio javiti dok ne diplomira i ne postane magistar okoliša
odem javiti roditeljima da je došao, da ih hoće pozdraviti, a moj otac počne vaditi račune za internet i kaže neka izvoli platiti za sve te mjesece koje ga nije bilo
tu se budim.
-
visekratni klon
Umrijet ću.
Magistar okoliša i plaćanje neta.
Koja simbolika.
Vako, nisam Bepa, Bona, ali mogu pogledati.
Trudnoća ti znači da je tvoja prokrastinacija narasla do kritične točke u tebi. Dobit ćeš diplomu čistačice i platiti to što si provela vrijeme na netu umjesto da si učila. To ti tvoja podsvijest poručuje.
Magistar okoliša i plaćanje neta.
Vako, nisam Bepa, Bona, ali mogu pogledati.
Trudnoća ti znači da je tvoja prokrastinacija narasla do kritične točke u tebi. Dobit ćeš diplomu čistačice i platiti to što si provela vrijeme na netu umjesto da si učila. To ti tvoja podsvijest poručuje.
-
visekratni klon
A možda si gledala Babicu na Fox Lifeu, mater mi pričala da je bila točno takva epizoda sinoć. 
-
visekratni klon
Sad sam se sjetila kad si ubila svoj nick i imala si mislim drugi koji nisi koristila pa sam bila pitala kako ti ide odvikavanje od neta pa je unda mislim
rekao da mi ne moš reć kako ti ide ako ti ide, nešto tako. Kvaka 22. 
visekratni klon » wrote:A možda si gledala Babicu na Fox Lifeu, mater mi pričala da je bila točno takva epizoda sinoć.
ček, šta je to, emisija o porodima? vjerojatno neki reality
ali naletila sam prije par dana na jubitou na snimku poroda, dobila je epiduralnu i svejedno patila. malo sam plakala
sjećam se togavisekratni klon » wrote:Sad sam se sjetila kad si ubila svoj nick i imala si mislim drugi koji nisi koristila pa sam bila pitala kako ti ide odvikavanje od neta pa je unda mislimrekao da mi ne moš reć kako ti ide ako ti ide, nešto tako. Kvaka 22.
-
visekratni klon
Nije nego prava serija, ali bila je epizoda gdje neka rodi, a nitko nije znao da je trudna pa starci popizde.Starfish » wrote:
![]()
ček, šta je to, emisija o porodima? vjerojatno neki reality![]()
ali naletila sam prije par dana na jubitou na snimku poroda, dobila je epiduralnu i svejedno patila. malo sam plakala
Auč.
moji su znali, ali ja nisam uopće mogla prihvatiti činjenicu, ignoriranje trudnoće
ali taj dio s trudnoćom se brzo odvija, najgora je ova agonija nakon poroda, našla sam se s frendicom u gradu i srele smo hrpu ljudi i svi su saznali da sam rodila, čudili se, a ja samo razmišljam kako sam sve sjebala, i što će to jadno dijete sa mnom
ali taj dio s trudnoćom se brzo odvija, najgora je ova agonija nakon poroda, našla sam se s frendicom u gradu i srele smo hrpu ljudi i svi su saznali da sam rodila, čudili se, a ja samo razmišljam kako sam sve sjebala, i što će to jadno dijete sa mnom
-
visekratni klon
To je prava noćna mora. Kakvi mrtvaci, kakve kurbe.Starfish » wrote:moji su znali, ali ja nisam uopće mogla prihvatiti činjenicu, ignoriranje trudnoće![]()
-
- Information
-