Drugi summit Nesvrstanih

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 22 Jan 2012, 03:53

Tea Tree » wrote: Vidjela sam i to da je rekla da će ispast kurva. :rofl: Super! Možda je i prebije i pritom joj još nabije na nos da se jebe s nekom drugom ženskom. Jer je kurva to zaslužila! :lux:
Mislim da žive u nekom manjem gradu/mjestu. Nisam vidjela da je to negdje napisala, ali ovo da će ispast kurva mi nešto liči na to.
Da, uskoro bi i mogla pisati na temi o nasilju. Ima na ljesu isto tako neka s ons-om iz inata. Koji kurac. :rofl:

Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 03:58

ex anais » wrote:
Da, uskoro bi i mogla pisati na temi o nasilju. Ima na ljesu isto tako neka s ons-om iz inata. Koji kurac. :rofl:
Jednom davno mi je jedna frendica rekla kako je zabrijala s nekim likom tako iz inata, jer se nešto posvađala s tadašnjim dečkom. Tadašnji dečko se nije bio ni kurvao, nešto su se bezveze posvađali.
Naravno, nije mu rekla za taj ONS. Sad ne kužim gdje je tu inat, osveta ili išta, ako ovaj prevareni ne sazna da je prevaren. Kako to onda?
Što kaže ta na LJES-u, je li mu nabila na nos taj ONS? Ili je to više za svoj gušt? :rofl:
Isusa ti, kakvi idioti, zapravo, to svijet nije vidio. :rofl:
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 22 Jan 2012, 03:59

Ja neam pojma o čemu vi pričate. :facepalm:
Iđem leć. Ako se sad ovaj moj probudi, pizdit ću na njega, kad me vorum već raspizdijo. :gaah:
Ziher opet spava na mom jastuku. Sinoć sam legla paralelno s donjim dijelom kreveta, jer se on ispružio po cijelom uzglavlju. :gaah:
Slikala ja mobitelom, imam prepun mob slika njegovih divljih poza u spavanju, on se rastopio od miline kad je sliku vidijo. Reko mi da jel vidim kolko mu falim kad i za jastukom mojim poseže dok me nema. A i ja padam na svakojake baljezgarije, bog i bogme.

Ma narafski da sam se cerekala od smijeha dok sam ga slikala. Evo odma sam bolje volje čim se tog sjetim. Prevtljiva sam, sve u svemu. Kad bolje razmislim, bit će seksa, a ne spižđenja, probudi li se. :zubo:
Ajte zdrao.
:w
Eks

Post 22 Jan 2012, 04:00

Za svoj gušt. Od nesreće. :o Bili prekinuli, on nju ostavio i nije se više nikako javljao i onda se javio poslije toga :rofl: i sad ona sirota se muči dal da mu kaže. Sad se on kaje što ju je povrijedio pa se i ona kaje.
Eks

Post 22 Jan 2012, 04:01

Nina :rofl: ajd i nemoj ga u snu umlatiti ako budeš sanjala forum. :zubo: Noć. :w
nina williams

Post 22 Jan 2012, 04:05

ex anais » wrote:Nina :rofl: ajd i nemoj ga u snu umlatiti ako budeš sanjala forum. :zubo: Noć. :w
Ja spavam mirno ko bubica. :durica:
On se batrga. Podsjeća me na helikopter, onaj s dva propelera-noge rade, ruke rade. I to asinkrono, jedne u odnosu na druge. Dobro da živa izađem iz kreveta. :rofl:
Joj, iđem, ovaj put zaozbiljno. :zubo:
Laku noć
Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 04:07

nina williams » wrote:Ja neam pojma o čemu vi pričate. :facepalm:
Iđem leć. Ako se sad ovaj moj probudi, pizdit ću na njega, kad me vorum već raspizdijo. :gaah:
Ziher opet spava na mom jastuku. Sinoć sam legla paralelno s donjim dijelom kreveta, jer se on ispružio po cijelom uzglavlju. :gaah:
Slikala ja mobitelom, imam prepun mob slika njegovih divljih poza u spavanju, on se rastopio od miline kad je sliku vidijo. Reko mi da jel vidim kolko mu falim kad i za jastukom mojim poseže dok me nema. A i ja padam na svakojake baljezgarije, bog i bogme.

Ma narafski da sam se cerekala od smijeha dok sam ga slikala. Evo odma sam bolje volje čim se tog sjetim. Prevtljiva sam, sve u svemu. Kad bolje razmislim, bit će seksa, a ne spižđenja, probudi li se. :zubo:
Ajte zdrao.
Ma kako nemaš pojma, sve smo ti napisali, čak sam i ja išla tamo vidjeti o čemu se radi. Znaš ti šta je to, kolika je to žrtva? :zubo:
Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 04:09

Nevezano za išta, ja samo imam potrebu reći da imam najljepšeg pasa. :cerek:
Ponekad je se ne mogu dovoljno nagledati. Nije što je moja, ali stvarno. :cerek:
Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 04:12

ex anais » wrote:Za svoj gušt. Od nesreće. :o Bili prekinuli, on nju ostavio i nije se više nikako javljao i onda se javio poslije toga :rofl: i sad ona sirota se muči dal da mu kaže. Sad se on kaje što ju je povrijedio pa se i ona kaje.
To, to! To je pos'o! :rofl:
Kakvo govno! Pojebala se s nekim bezveze likom za "svoj gušt" od nesreće, jer je "onaj pravi" spucao.
Mogu mislit koji je to gušt bio. :cerek:
Eks

Post 22 Jan 2012, 04:12

nina williams » wrote: Ja spavam mirno ko bubica. :durica:
On se batrga. Podsjeća me na helikopter, onaj s dva propelera-noge rade, ruke rade. I to asinkrono, jedne u odnosu na druge. Dobro da živa izađem iz kreveta. :rofl:
Joj, iđem, ovaj put zaozbiljno. :zubo:
Laku noć
: w
A imaš tu neku modricu na avataru ispod oka. :misli:
Tea Tree wrote:Nevezano za išta, ja samo imam potrebu reći da imam najljepšeg pasa. :cerek:
Ponekad je se ne mogu dovoljno nagledati. Nije što je moja, ali stvarno. :cerek:
:rofl:

Sad će ti se mačke osvetiti. :raspa:
Eks

Post 22 Jan 2012, 04:14

Tea Tree » wrote: To, to! To je pos'o! :rofl:
Kakvo govno! Pojebala se s nekim bezveze likom za "svoj gušt" od nesreće, jer je "onaj pravi" spucao.
Mogu mislit koji je to gušt bio. :cerek:
To meni nikad nije bilo jasno. Kako se od puste nesreće spotakne na kurac. :s A možda je i on bio jako nesretan, tko će ga znat, samo on ne otvara teme. :ne zna:
Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 04:32

ex anais » wrote: To meni nikad nije bilo jasno. Kako se od puste nesreće spotakne na kurac. :s A možda je i on bio jako nesretan, tko će ga znat, samo on ne otvara teme. :ne zna:
Možda je on na nekom drugom forumu. :rofl:
Pa to ti je najlakše: ona je duboko nesretna, hoda po cesti, plače, roni suze i ne vidi kud hoda. Onda se spotakne na nešto, kad tamo - kurac. Što je tebi tu čudno? :ne zna:
Eks

Post 22 Jan 2012, 04:32

Tea Tree » wrote: Možda je on na nekom drugom forumu. :rofl:
Pa to ti je najlakše: ona je duboko nesretna, hoda po cesti, plače, roni suze i ne vidi kud hoda. Onda se spotakne na nešto, kad tamo - kurac. Što je tebi tu čudno? :ne zna:
Pa dobro, to čak i da, ali gdje je tu osveta onda. :tuzni:
Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 05:22

ex anais » wrote:
Pa dobro, to čak i da, ali gdje je tu osveta onda. :tuzni:
Pa ako se pomire da mu može "pokajnički" priznati. :zubo:
Ah, ljubav! :cerek: Tko bi to razumio.
Almost Rosey

Post 22 Jan 2012, 12:25

Ne vidim ja u ogledalu postotak, to je sve štoć' reći.
ombia

Post 22 Jan 2012, 14:19

Dosla sam samo reci dobro jutro. :xlux:
Trebali danas na izlet, hiking i to kad ono opet kisa. Uglavnom sad imam dva sata za jutarnju kavu, dorucak uz net i tusiranje i onda se skupljamo i gledamo film. Tko kuha ne znam, ja necu, dosta mi jucer bilo. :visi:
Ja bih Skandinavce.
:cerek:

Mi Nismo Andjeli :cerek:
Moj pokojni kum je bio psihijatar.
A umro je ovaj...prirodnom smrcu?

Gdje je tema o zeni koja jedavno imala ONS i muz se naljutio na nju a tad ga nije bilo ono ni na karti? :facepalm:
Ja sam bila sa sefom mog bivseg muza :zubo: pa se nitko nije ljutio. Naravno muz je vec bio bivsi muz.
Shvaćaš, baš ništa neće čovjek promijeniti u svom životu, zaokruživanjem brojeva na papiriću. Treba li to dokazivati?
Onom zadnjem koji je dobio jack pot na lotu ti ne trebas nista dokazivati. :ne zna:

I da ljudi koji kukaju a oko mene su, zagadjuju mi zrak, atmosferu, dan. Nije bas da me nikako ne doticu.
nodens

Post 22 Jan 2012, 15:22

nina williams » wrote: Bolji mehanizam? Koji to? Postoji hrpa mehanizama i odlučili smo se da je demokracija najbolji. Ljudi za ništa tako rado ginuli nisu, ko za svoje pravo glasa i odlučivanja. I ti im/nam sad veliš da ima boljih? Znaš...mora čoek bit jako drzak da bi pljunuo u facu onima koji su mu omogućili da pljuje.
:misli: Ne kužim o kakvom 'pljuvanju' pričaš - samo kažem ono što je očito, a to je da pojedinačni čovjek ne utječe na rezultate izbora, pa prema tome nema razloga specijalno razbijati glavu oko toga. Time nisam rekao da 'treba' izbjegavat izbore - ako mu se baš ide, nema štete da i ode, neće mu ništa biti :rofl: - ali jedno je otići na izbore iz nekog mutnog osjećaja dužnosti, a drugo je brijati da je to 'iznimno bitno', hoćeš li uopće izaći i što ćeš zaokružiti.

nina williams » wrote:Nekako ti žalovanje gadno nadmeno zvuči. Nako, skoro sofistički. Skoro pa neistinito. Umalo ko i dedukcija.
:ne zna: Nije bitno kako zvuči, bitno je da nije u suprotnosti s kategoričkim imperativom, kao što si ti rekla.

ombia » wrote: A umro je ovaj...prirodnom smrcu?
Infarkt. Je l' to 'prirodno'? :misli:

ombia » wrote:Ja sam bila sa sefom mog bivseg muza pa se nitko nije ljutio. Naravno muz je vec bio bivsi muz.
A tko bi se ljutio? :ne zna:
Bolje pitanje jest, je l' ti šef bio napetiji od muža i od ranije, ili tek kad je muž postao bivši. :zubo:

ombia » wrote:Onom zadnjem koji je dobio jack pot na lotu ti ne trebas nista dokazivati.
:rofl: Mislio sam na ove izbore i referendume itd. A inače, i na lotu dobiti 7 od 39 imaš šansu 1 naprama 15 milijuna, a 6 od 45, 1 naprama 8 milijuna. :kava: Veća šansa ti je da te grom pogodi. :rofl:

ombia » wrote:I da ljudi koji kukaju a oko mene su, zagadjuju mi zrak, atmosferu, dan. Nije bas da me nikako ne doticu.
:ne zna: Nisam ni rekao da 'nikako' ne dotiču, nego da 'precjenjuje' njihov značaj. Ako možeš ignorirati lavež pasa i smog u zraku, ne vidim zašto ne bi i nečiju kuknjavu. Dakako, ako je to neki stranac, a ne recimo član obitelji.
nodens

Post 22 Jan 2012, 15:33

Almost Rosey » wrote:Ne vidim ja u ogledalu postotak, to je sve štoć' reći.
Elaboriraj. :cerek:

Možda... vidiš nekoga tko 'ne zna, a trebao bi znati'? Pa zato 'sram'? Hmmm ne znam baš, ni mnogo bolji poznavatelji politike 'ne znaju' što je bolje. To bi bilo kao da te sram što ne znaš sama koji lijek je najbolji za što, nego pitaš doktora. :ne zna: Tako je i politika danas prekomplicirana za prosječnog glasača.
Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 15:54

Almost Rosey » wrote:Ne vidim ja u ogledalu postotak, to je sve štoć' reći.
Koji? Jel' onih 30% dogovorenih? Nemoj opstruirat biznis prije nego što je i započeo. :tuctuc:
nevjerna

Post 22 Jan 2012, 16:03

Tea Tree » wrote:Nevezano za išta, ja samo imam potrebu reći da imam najljepšeg pasa. :cerek:
Ja imam najljepšeg psa. :durica:
Ajme majko, sveti Ante, Duje, Šime, Frane, divico Marijo i svi sveci !!!
Nica

Post 22 Jan 2012, 16:21

Hoću slike lijepih pasa. :o
Groupie :cerek:
nevjerna

Post 22 Jan 2012, 17:17

Biti će noćas, moram naći fotke. :D
Ajme majko, sveti Ante, Duje, Šime, Frane, divico Marijo i svi sveci !!!
Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 17:53

Moja izgleda kao mali crni konj. :rofl: OK, glava joj nije baš konjska, više pseća. :zubo:
nina williams

Post 22 Jan 2012, 18:42

nodens » wrote:
:misli: Ne kužim o kakvom 'pljuvanju' pričaš - samo kažem ono što je očito, a to je da pojedinačni čovjek ne utječe na rezultate izbora, pa prema tome nema razloga specijalno razbijati glavu oko toga. Time nisam rekao da 'treba' izbjegavat izbore - ako mu se baš ide, nema štete da i ode, neće mu ništa biti :rofl: - ali jedno je otići na izbore iz nekog mutnog osjećaja dužnosti, a drugo je brijati da je to 'iznimno bitno', hoćeš li uopće izaći i što ćeš zaokružiti.
Ti kažeš da postoje bolji mehanizmi. Koji?
Imamo demokraciju kao pojam za koji se ljudi negdje još uvijek bore, ono fakat bore. I ti mrtvo-ladno veliš ima boljeg. To jest pljuvanje.
nodens » wrote: :ne zna: Nije bitno kako zvuči, bitno je da nije u suprotnosti s kategoričkim imperativom, kao što si ti rekla.
Jest u suprotnosti. Aj ovako, nisam ja od filozofije, ja sam od prakse.
Ovo odakle je priča krenula:
nodens » wrote:... e, samo to sebi ponavljaj: nebitno je što ću JA zaokružiti. Neće se meni život promijeniti u ovisnosti o tome što JA zaokružim. Neće se nikome promijeniti život u ovisnosti o tome što JA zaokružim. Ergo, jednostavno nije bitno, a samim time nije ni razlog za sram.
+kategorički imperativ
+ovo
nodens » wrote: Ali tu si pobrkala neke stvari. Zaokružiti nekakav broj na papiriću, nije nikakav 'minimum da nešto promijeniš', nego je to doslovno NIŠTA. Shvaćaš, baš ništa neće čovjek promijeniti u svom životu, zaokruživanjem brojeva na papiriću. Treba li to dokazivati? :rofl:

---------------------
...pokušaj.

Uistinu pokušaj i ako ne ispadne sofizam il kaka logičko/filozofska neupotrebljivost, ja ću dubit na glavi na banovoj sablji i na sav glas vikat 'mama, ja sam budala'.
Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 19:13

nina williams » wrote: Ti kažeš da postoje bolji mehanizmi. Koji?
Imamo demokraciju kao pojam za koji se ljudi negdje još uvijek bore, ono fakat bore. I ti mrtvo-ladno veliš ima boljeg. To jest pljuvanje.
Hmmm, nije. To što se ljudi za nešto fakat bore i ginu, ne daje kredibilitet tome za što se ljudi bore. To ne dokazuje da je demokracija najbolje rješenje ikad i da se ne bi trebale stavljati zamjerke takvom društvenom uređenju, jer se ljudi za to bore. Ljudi su se kroz povijest borili za svašta, za različite ciljeve koji nisu uvijek bili ni smisleni.
Čak i da jest pljuvanje (a nije), zašto se ne bi smjelo pljuvati po demokraciji i smatrati da bi moglo postojati bolje rješenje?
  • Information