ex anais » wrote:Danas sam u prolazu vidjela Zokija na ekranu.
Zaštob trebala reć?

Zapravo, rekla mu je pa je on zahladio odnose. Ne znamo što se dalje zbilo.
Čitala sam samo njene postove da vidim kakva je situacija, ali kako je tamo tako nevjerojatno sporo, nisam uspjela doći do toga da mu je rekla. Nije ni važno, teško da bih je ja išla tamo savjetovati.
Uglavnom, ono što sam uspjela skužit je da je ona bila jednom s tim nekim likom, a sad se pokazalo da se taj lik i njen muž poznaju. Ne viđaju se, stupili su u kontakt emailom radi nekog posla i taj lik bi mogao pomoći njenom mužu vezano za posao. Tu već postoji neka mogućnost i da dođu u kontakt uživo, ali ne prevelika. (moguće je da mi je nešto promaknulo, ako je nešto krivo u ovom opisu, ispravite me)
E, sad, zašto mislim da bi mu trebala reći? Iz čisto praktičnih razloga. Ako postoji, makar i mala mogućnost da muž i taj lik dođu u kontakt ili da na neki način surađuju kroz posao, onda postoji i mogućnost da njen muž to sazna od tog lika. Koliko god mala mogućnost bila, ipak postoji.
E, tek to bi bilo loše. Onda bi stvarno izgledalo kao da postoji neki razlog zašto mu to nije rekla, a razlog ne bi izgledao kao da nije rekla jer nije bitno.
S druge strane, ne znam kakav će sad biti razvoj događaja, jer bi se moglo dogoditi da muž ne prihvati tu pomoć u poslu koji bi mogao dobiti od ovog švalera za jednokratnu upotrebu. Jer mu je jebo ženu, koliko god to davno bilo. Nadam se da neće biti tako glup.