moje mi se prezime ne svidja pretjerano (a i ljudi ga nerijetko krivo cuju

). a on ima dva prezimena. dva nema sanse da nosim, tko ce to izgovorit'. tri da ni ne spominjem, tu mi se vec plete jezik. jedno od njegova dva me vise privlaci, srecom pa ne samo da mi je ljepse, nego je to prezime od one (jedine) polovice njegove familije koju poznajem. tak' da cu, ako se uzmemo, vjerojatno uzet' to…
iako mozda i necu jer sam prelijena. tko ce mijenjat' papire... a tko ce mijenjat' onu ''sluzbeniju'' mail adresu i ponovno se predstavljati ljudima… ono, sta ako ja 2035. diplomiram pa se odlucim javiti tamo nekima za koje sam vec nesto radila, a oni me ne prepoznaju?!

a sta ce mi moje??? a sta ce mi njegovo??? mrzim prezimena!!!!!!!1

:mulica:
btw, i on i ja, kad narucujemo dostavu, dajemo samo jedno prezime, iako su na zvoncu navedena sva tri. mislim, decko koji zaprima narudzbe (i koji nam se javio na telefon vec stotinjak puta) ionako i to jedno svaki put krivo zapise. zasto onda *ebati retar…, ovaj, ljude s kobasicom od prezimena?

a moja majka, kad salje paket, za svaki slucaj (a i njoj je to
tako draaago

) napise sva tri pa mi se na posti smiju kad dodjem po paket.
to ja sad tako piskaram po temi, ali prezime mi ne igra neku veliku ulogu u zivotu. ljudi me uglavnom brzo zapamte i obracaju mi se uglavnom imenom, cak i u formalnijim situacijama. a sto se nadimaka tice, nijedan od onih koji su u optjecaju nije proizasao iz mog prezimena.
meni je zapravo nick na forumu vazniji od prezimena.
a djecu ne planiram imati pa me tu boli k****. znam samo da djetetu, kad bih ga imala, ne bih zeljela bespotrebno komplicirati zivot pa mu natovariti nakaradu kao sto je kocisa cicin-sain.