Kako zovete...ono za ono?
Sve za razvijanje tijesta je oklagija 
Talog od kave je soc.
Kada je kada
Jorgan je jorgan, poplun mi više dođe ko neko nadpokrivalo nego baš jorgan.
Talog od kave je soc.
Kada je kada
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Što ovo? Grožđe, stol, štap, stepenice, vrt?
- Nikolajevna
Mi to zovemo loš domaćin. Zato stavi na stol malo vina, pršuta i sira. 
To se zove pod lozon
Blesačo.Nikolajevna » wrote:Mi to zovemo loš domaćin. Zato stavi na stol malo vina, pršuta i sira.
Daklem, ovo, ka, loza skup s pridrživačem za lozu koji iđe prvo ravno gore, pa okomito na to ravno, a vodoravno s tlom, pa uobičajito, opet ravno pa dolje, okomito na ovo vodoravno s tlom, a u zraku.
U ovim krajevima to zovu brajdom, kaže slika.
Nek(v)arljiva.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Slično kao i tvoji: odrina.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Potpisi su za budale.
soc ili zoc.
kukuriku wrote:
kako zovete ovo
?
kod mene je virnica.
a moji starci to zovu odrna.
brajda?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Shpioda.Hekatonhir » wrote:Sigurnosna igla, sigurnica, učvrsnica.
A kako zovete cikaru. (meko c)?
Nemam tipkovnicu s nasim slovima. Kako da je prisilim da pise naski, samo 'vako usput da pitam?
kaže se još i perina.A.P. » wrote:
kad je od perja, fkors
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Sad me sjetilo ovo na dushek. Mi smo zvali dushek ono plasticno za izlezavati se na povrsini mora.A.P. » wrote:
Onda su dosle tamo neke godine jeli, pa se vise nije tako zvalo. Cula sam da neki zovu shtramac ali shtramac je ono na cemu se spava. E da da, sjetila sam se. Luftic! Tako su ga zvali sjevernjaci.
Meni je dushek nekako kao i Dinamo. Naziv koji nije za mijenjanje.
Ajme, da, dušek je odjednom postao nepoćudan, pa sam i ja nekako prešla na luftić. A luftić govore oni koji sa sobom na more nose frižider, paštete, rajčice, šešir, kremu za sunčanje, fotkaju se kad ulaze i izlaze iz mora i vraćaju se doma za 10 dana. 
Moje je šalica nekako sa č, dakle čikara.
Pamidore.Zekoslawa » wrote:Ajme, da, dušek je odjednom postao nepoćudan, pa sam i ja nekako prešla na luftić. A luftić govore oni koji sa sobom na more nose frižider, paštete, rajčice, šešir, kremu za sunčanje, fotkaju se kad ulaze i izlaze iz mora i vraćaju se doma za 10 dana.
Tocno tako. Ne zelim biti dio luftic-populacije.
- nina williams
Šalica. Nekad i šolja.Aristocat » wrote:
Shpioda.
A kako zovete cikaru. (meko c)?
Nemam tipkovnicu s nasim slovima. Kako da je prisilim da pise naski, samo 'vako usput da pitam?
Za ono što se napuše koristim sve navedeno i još luft-madrac. Ono na čemu spavam mi je samo madrac, bez prefiksa.Aristocat wrote:
Sad me sjetilo ovo na dushek. Mi smo zvali dushek ono plasticno za izlezavati se na povrsini mora.![]()
Onda su dosle tamo neke godine jeli, pa se vise nije tako zvalo. Cula sam da neki zovu shtramac ali shtramac je ono na cemu se spava. E da da, sjetila sam se. Luftic! Tako su ga zvali sjevernjaci.
Meni je dushek nekako kao i Dinamo. Naziv koji nije za mijenjanje.![]()
- nina williams
Ma da, to mu ga dođe isto ko i kaladont, digitron i slični primjeri. Sve prolazi.Zekoslawa » wrote: Jogi.
I meni omražena radenska.nina williams » wrote: Ma da, to mu ga dođe isto ko i kaladont, digitron i slični primjeri. Sve prolazi.
- nina williams
Glede radenske...moram priznat da mi je sad čudno čut kisela (voda), iako su u mojoj okolini to prije često govorili. Mineralna mi je O.K., njoj se ne čudim.
-
- Information
-