ElliQuinn » wrote:Nije li određivanje minimalne cijene usluge svojevrsni kartel? Mislim da sam čitala da je netko jednu takvu strukovnu komoru tužio zbog određivanja cijena usluga.
IMO? Je.
Ove nije nitko tužio. Valjda je kritična masa premala.
Mislim, kad se ekipa pokupi s prakse na kavu, ne znam odakle bi naučili ili zašto bi ih kasnije bilo briga, ako ih ranije nije briga za to što rade - dakle, moj hunch je da sadašnje stanje odgovara mentalnom sklopu trenutačne većine.
klonka wrote:Ja imam puno protiv propisanih cijena. Radi se o savjetu. O pranju zuba. Savjetu kojeg vjerojatno ponavlja 347 puta dnevno, koji se ne odnosi na tvoje zube posebno i koji se može pročitati u udžbeniku. Zubar tebi, ti meni, ja Mati-s-ceste. Kršiš li ti kakav pravilnik komore time što meni ovdje prenosiš znanje koje je tvoj zubar tebi naplatio? Da odem tamo naplatiti svoj savjet o ulju crnog kima Melodičnoj jer sam ga ja isto pobrala od nekoga? Da odem mami i teti u vrtić vratiti dug jer su me učile da perem ruke prije jela i poslije zahoda? Ne može se svaka jebena riječ naplatiti zato što iza nje stoji šuša s titulom. Osim što je nelogično, kad se o zdravlju radi, glupo je i štetno. I mislim da bi netko komotno mogao tužiti komoru zbog toga i da bi im pravilnik pao na sudu. Lihvari i gulikože.
Ček, ček.
Rekla sam da mi propisana cijena KAO TAKVA ne smeta, ali iza nje mora stajati - kvaliteta.
Po meni - u cijenu kvalitetne usluge kod zubara treba ići i pregled, i sanacija i savjet i anestezija. I više od 5 vatica po čovjeku. [1]
No, ako dođeš SAMO pitati nešto - da, ok mi je da se i to naplati. Uzeo si vrijeme.
S time da bih ja ipak gledala - koliko vremena. Instrukcije se naplaćuju. Pitanje 'jel bolje da ja uzmem elmex ili sensodyn' - da, šašavo je naplatiti (iako, formalni propisi mogu reći drugačije), no, 'kako da točno perem zube', uz pola sata demonstracija dok pacijenti čekaju - da, meni je to ok naplatiti.
Općenito - naplata savjeta/pregleda? Savjet jede vrijeme. Odvjetnici naplaćuju savjete. Možemo o tarifama, ali znanje košta. Dođeš li prostitutki - jebao ili ne - plaćaš satnicu. Dođeš mehaničaru koji pogleda auto i bude sve ok ili ne nađe kvar - naplatit će pregled.
Nemamo razvijenu svijest o cijeni nematerijalne usluge. Komp ti vrisne, zoveš servisera, on popravi s 'par klikova'. Da, možda 5 minuta posla - ali ti plaćaš i njegovo znanje, ono koje ti nemaš da si sama to poklikaš.
'Pećnica ne radi' - dođe majstor, i poštela sat, pećnica proradi.
Plaćaš dolazak, kod nekih i sat rada. I to je ok - jer je on za tebe rezervirao sat rada za dijagnostiku. To što je posao obavio brzo, je benefit ili rezultat njegovog znanja.
Nekad je išlo usluga za uslugu. Ako ti radiš kao profesor fizike, a pokvario ti se auto - ako mehaničaru trebaju instrukcije iz fizike, možete kompenzirati. Ako ne - platiš parama.
Stvari koje dobijemo besplatno, nisu skroz besplatne

Nekad je to 'čuvanje klijenta', nekad je to 'dobar glas daleko se čuje', nekad jest altruizam, ali, realno - cijenit ćeš free service.
Meni je ok da se i satnica savjeta naplaćuje ako nije nekako uračunata u cijenu neke druge usluge.
To se zove 'usluga'. To ima li netko papir ili ne, je svejedno. Oni su zakonski dužni to naplatiti. Rade li to svi? Ne. Ima li ih koji rade? Da. Koliko će pacijenata doći braniti svog doktora koji im nije posebno naplatio anesteziju kad mu dođe inspekcija? Ovo ostavljam kao retoričko.
Nema meni komora što raditi, jer ja nisam stomatolog pa me se njihov propis ne tiče niti mi ta komora izdaje licencu za rad.
Ako u mojoj struci bude licenca za rad, i ako bude takvih propisa, a ono, banana, vidjet ću što bude pisalo.
Moje je samo bilo da ste svjesni da neki ljudi zbog toga što im je stalo da vas ne opljačkaju i zbog toga što su im pravila jednako stupidna kao vama - krše zakon. Treba imati to na umu, just that.
Ja osobno ne bih prijavila nekog takvog like nikad, jer propis smatram imebcilnim, jer se ne bavi kvalitetom usluge. Imaš ispuna kojima je stvarna cijena utrošenog materijala oko 200 kn, i onih kojima je oko 50. A pacijent plati isto i ne kuži razliku. Sad. Za par godina će biti razlike, no, koliko si zubara srela da kaže 'da, da, zajebao sam materijal, sad ću ja o sovm trošku'?
Za koliko si čula da imaju i neko 'garantno vrijeme' na rad? Obično slušam priče 'nije valjalo, žalio sam se, rekao je da tako mora biti, ali može raditi ispočetka'. Ne kažem da SVE spada u 'garanciju', no ne jednom sam čula priču da je netko odbio sanirati nešto, da se otišlo drugom zubaru i da je taj rekao 'da, fakat, ovo je loše/krivo napravljeno'.
[1]Naime, ako ih upotrijebe više - tvrdnja je da varaju, jer na kojeg bi čovjeka trebalo potrošiti više od 5 onih komprimiranih vatica - neovisno o zahvatu

(da, mora se prijavljivati broj potrošenog materijala - banana ako ti padne na pod)
Mislim da je taj broj sad friško stupio na snagu