Nodens žica PM.nodens » wrote: Probaj jednom. No dobro, ne sad nužno baš njemu, kad smo već otvorili temu LOL, ali nekom drugom?
Koliku anonimnost želimo: naši partneri i naši nickovi
Ma, zezam se na ovo tvoje 'traži se'. Nekad prije me to živciralo, danas me zabavljaÉowyn » wrote:Nisam. Nisam čak niti znala da si djevac. Nisam niti jednu tvoju temu čitala, a ne znam tko si na forum.hr.
Ček, a zašto to misliš? Tristana je djevica?
- Lord Byron
Vidiš da je napisala da mi je samo htjela poslati PM - prema tome, izgledi postoje
meni je i odgovorionodens » wrote: Da, ali brijem da si ti ipak iz malo drugačijeg razloga to poželjela.Osim toga, tebi bi on možda čak i odgovorio. Probaj jednom. No dobro, ne sad nužno baš njemu, kad smo već otvorili temu LOL, ali nekom drugom?
..ali bez šale, u jednom jako, jako teškom periodu, ponestalo mi je prijatelja koji bi mi mogli dat objektivan savjet, a nisam se znala sama ispetljat. I onda mi je sinulo
Nisam, jer mi se na kraju činilo sajko....ono, plati jebenog psihijatra a ne da gnjaviš ljude samo zato što lijepo pišu.
- Lord Byron
Šteta, mogla si.Tristana » wrote:Nisam, jer mi se na kraju činilo sajko....ono, plati jebenog psihijatra a ne da gnjaviš ljude samo zato što lijepo pišu.
Obrazlaganje bi bilo tako jako samoreklamersko da je čak i meni neugodno o tome pisati.
Ček, kak ti je odgovorio ako nisi ništa poslala?Tristana » wrote: meni je i odgovorio![]()
..ali bez šale, u jednom jako, jako teškom periodu, ponestalo mi je prijatelja koji bi mi mogli dat objektivan savjet, a nisam se znala sama ispetljat. I onda mi je sinuloidem pitat Lorda...
Nisam, jer mi se na kraju činilo sajko....ono, plati jebenog psihijatra a ne da gnjaviš ljude samo zato što lijepo pišu.
Enivej, kakve veze ima što ti se činilo sajko? Trebala si svejedno poslat', ništa ti se ne bi dogodilo. U najgorem slučaju bi te ignorirao, iako ja ne vjerujem da bi.
U biti, šansa mnogo veća da bi ti bar nešto odgovorio, nego da dobiješ na Lotu onaj najmanji iznos, koji samo pokriva troškove srećke. Pa ljudi svejedno igraju Loto, a eto ti se skanjivala da mu pošalješ P.P. Aj sad priznaj da je to prilično čudno, kakvi smo mi ljudi.
- Lord Byron
Ti ozbiljno vjeruješ da je istresanje svoje duše nekome nepoznatom u inbox onak piece of cake?nodens » wrote:Pa ljudi svejedno igraju Loto, a eto ti se skanjivala da mu pošalješ P.P.
Odgovorio mi je kad sam ga pitala nešto drugo.
I da, odgovorio bi mi sigurnao i tada, jer je pristojan.
A sa slanjem poruka nepoznatim nickovima nemam uopće problema, dapače, znala sam se toliko nasmijat na netu da mi se činilo sasvim smisleno nekom reći da mi je uljepšao dan.
I da, odgovorio bi mi sigurnao i tada, jer je pristojan.
A sa slanjem poruka nepoznatim nickovima nemam uopće problema, dapače, znala sam se toliko nasmijat na netu da mi se činilo sasvim smisleno nekom reći da mi je uljepšao dan.
Pa, da.Lord Byron » wrote: Ti ozbiljno vjeruješ da je istresanje svoje duše nekome nepoznatom u inbox onak piece of cake?
Osim toga, ne treba to biti baš odjednom. Može npr. prvo pitat 'jel te smijem nešto pitati?' itd.
- Lord Byron
Shvati: neki ljudi.nodens » wrote: ljudi istresu dušu ne samo pred jednim neznancem, nego pred njih cijelo mnoštvo.
Pa da.Lord Byron » wrote: Shvati: neki ljudi.
Ovi koji otvaraju teme na ŽuD-u, oni očito mogu (ili recimo, ja. LOL)
Meni jedino muz zna nick (mojom voljom), s nikim drugim nisam imala potrebu to podijeliti iako mi je jedna prijateljica rekla da me skuzila u roku 5 minuta nakon sto je naletjela na Morticiu. 
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Éowyn » wrote:Meni bi možda malo čudno bilo da me netko od poznatih čita na forumu. Posebno da netko ide provjeravati kakva sam i kakve postove pišem.
Moj najbolji prijatelj je vrlo vjerojatno negdje otkrio moj blog jer je znao za neke informacije koje sam samo tamo napisala i nakon što sam to shvatila više nikad nisam slobodno pisala. Počela sam vagati svaku riječ.
Tako da imam dečka koji čita moje postove na forumu, vrlo vjerojatno bih prestala pisati
Forum mi je previše isprepleten sa stvarnim životom i to više nije moguće odvojiti, like, nikad.
Stojim iza napisanog, mislim da nisam pregruba u stavovima i izričaju toliko da bi to povrijedilo nekog čitaoca sa strane.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
nodens » wrote:A bi l' ti malo elaborirao ovu misao, zvuči vrlo interesantno.
Više pojma nemam na što se taj post referenciraoombia » wrote:Je vrlo je sebicno dobro poseviti neku zensku. Ono ne znam jel mogu oprostiti liku koji to dobro obavi.
No da "rastumačim" dio, onaj tko bi sebično ševio teško da bi dobro poševio. Npr. da ti dođe, navali, za 5 minuta obavi što je trebao i okrene se dalje. Da li bi ti to bilo dobro? Ako je pazio da i ti "dovršiš" svoje onda je pitanje da li je sebičan
Nick mi znaju muž, najbolji frend i najbolja frendica.
Od njih troje, jedino je frendica na forumu, no rijetko kad se sretnemo na istoj temi.
Nemam problema da oni pročitaju išta što sam napisala, ali (a to se pogotovo odnosi na odnos s mužem) imala bih velikih problema kad bi oni neke bitne stvari o meni saznali tek čitajući forum.
Muž me ne čita. Nema živaca.
Od njih troje, jedino je frendica na forumu, no rijetko kad se sretnemo na istoj temi.
Nemam problema da oni pročitaju išta što sam napisala, ali (a to se pogotovo odnosi na odnos s mužem) imala bih velikih problema kad bi oni neke bitne stvari o meni saznali tek čitajući forum.
Muž me ne čita. Nema živaca.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
ni mene mojTupelo » wrote:...
Muž me ne čita.
i ide mi na živce kad se preko mene žive raspravlja s vama; svide mu se neke teme al' ne dovoljno da bi nam se pridružio pa po meni poručuje...
pitanje povjerenja i otvorenosti nema, za mene, posebnu težinu u virtualnim prostranstvima ali me, na sasvim osobnom nivou, ponekad žicne pomisao da sve što sam napisala ostaje zauvijek na uvid cijelom svijetu... svakoj budali
I moj muž zna nick, ali ne čita, dosadno mu to.
Na kompu sam stalno ulogirana tako da može kad hoće baciti pogled.
Nitko drugi ne zna, ali kad spomenem forum čudno me gledaju.
Ne bi imala problema da mi frendovi čitaju ako ih baš zanima, ali mi ne bi bilo drago da sad baš svi znaju, recimo neki random kolege s posla.
To bi mi bilo ko da me na kavi prisluškuju iz nekog kutka.
Na kompu sam stalno ulogirana tako da može kad hoće baciti pogled.
Nitko drugi ne zna, ali kad spomenem forum čudno me gledaju.
Ne bi imala problema da mi frendovi čitaju ako ih baš zanima, ali mi ne bi bilo drago da sad baš svi znaju, recimo neki random kolege s posla.
To bi mi bilo ko da me na kavi prisluškuju iz nekog kutka.
The planet is fine. The people are fucked.
Baš to.Morticia » wrote:Ja bih pala na guzicu kad bih skužila da ovaj moj čita.
Kao da mu nije dosta mog pametovanja u RL, još mu samo forumi fale.![]()
Znala sam ga nutkati sa nekim zanimljivim raspravama, ali njemu je dosta da mu prepričam, ima neke svoje specijalizirane forume koje prati.
Ionako sam mu u RL pokazala svoje best of, pa je u NNNI modu, a i ne pišem tako puno.
The planet is fine. The people are fucked.
-
- Information
-