Odgađanje prvog seksa

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Tea Tree

Post 04 Jan 2012, 03:15

ex_anais » wrote:
A zašto takve zvat na kavu? :zubo:
Nizašto. :rofl: Samo mislim da se teško može iz nečijih postova skužiti da je netko takav pa saznaš tek kad zoveš.
Dobro, možda može, ako je pisao na US-u, LJES-u i šta već tamo ima.
Čak i ne mislim da je to nešto negativno, ljudi samo žive tim nekim strejt životima i u tim životima su muško i žensko par. Malo ograničenje u razmišljanju.

Jao, zašto drobimo ovdje, a ne na četu koji postoji na ovoj temi?
Ništa, gotovo je sad, valjda će doći sutra on ili netko i ovo prebaciti negdje gdje treba.
Hek, vraćaj se, živ ili mrtav!!

Éowyn

Post 04 Jan 2012, 03:16

ex_anais » wrote:
Zezam se. :zubo:
Ja sam znala svratiti na zubarski topic. :rofl:
Ti naslovi na Zdravlju mi djeluju zastrašujuće i vjerujem da bih se razboljela da provedem dan na tom podforumu.

Ja se više ne upoznajem (mislim na potencijalno dejtanje) preko neta. Moja iskustva kažu- bullshit. :o
Ja sam jednom samo upoznala jednog tipa preko nekog foruma (ne forum.hr) i otišla sam s njim na kavu jer je ispalo da živi dvije ulice dalje od mene.
To divno iskustvo sam na forumu opisala na temi o najgorim dejtovima ikada, tako da možete zamisliti tu divotu. :zubo:

Da li bih to ponavljala, teško je reći. Ovisi o situaciji.
Desire makes slaves out of kings.
Tea Tree

Post 04 Jan 2012, 03:17

kuki » wrote: Mene na forumu ne doživljavaju tako i na fejsbuku me nitko ne pouka, tako da zapravo nemam takvih situacija baš. :D
Nemam ni fejsbuk. :veze nema:
Samo sam nagađala kako bi stvari otprilike mogle izgledati. Možda sam sve promašila.
Ili bar u tvom slučaju jesam. :D
Eks

Post 04 Jan 2012, 03:19

Sjebala sam kvot. :gaah:

@Tea

Ovo bi možda bilo dobro i za temu, ali neću spominjati izdvajanje. :zubo:
Ah, da, ja uvijek zaboravim da US, ŽuD i LJES nisu jedini podforumi i da postoje ljudi koji tamo ne pišu. :rofl:

@Eowin

:rofl:

A činio se ok na forumu ili?
kuki

Post 04 Jan 2012, 03:19

Pa onaj dio zašto cijenim da su ljudi na forumu nisi. :D
Onaj dio s kavama jesi - stvarno je prisutan opak deficit suvislih ljudi.
Tea Tree

Post 04 Jan 2012, 03:23

ex_anais » wrote: @Tea

Ah, da, ja uvijek zaboravim da US, ŽuD i LJES nisu jedini podforumi i da postoje ljudi koji tamo ne pišu. :rofl:
Postoje, postoje. :zubo:
Ja sam tamo slabo čitala, tu i tamo bih nešto pogledala i često mi je bilo nejasno zajebava li se netko ili se ljudi stvarno dovode u nekakve apsurdne situacije. Pa bih ubrzo odustala. :zvrko:
Tea Tree

Post 04 Jan 2012, 03:25

kuki » wrote:Pa onaj dio zašto cijenim da su ljudi na forumu nisi. :D
:cerek:
Onaj dio s kavama jesi - stvarno je prisutan opak deficit suvislih ljudi.
Ne znam za deficit, ali sam skužila da ima dosta idiota. A to sam skužila čitajući Trash Forum.hr-a. :rofl:
To sam jedno vrijeme pratila k'o seriju.
Eks

Post 04 Jan 2012, 03:27

Tea Tree » wrote: Postoje, postoje. :zubo:
Ja sam tamo slabo čitala, tu i tamo bih nešto pogledala i često mi je bilo nejasno zajebava li se netko ili se ljudi stvarno dovode u nekakve apsurdne situacije. Pa bih ubrzo odustala. :zvrko:
:zubo:
Propustila si puno zabave. :rofl:
Éowyn

Post 04 Jan 2012, 03:27

ex_anais » wrote:Sjebala sam kvot. :gaah:

@Tea

@Eowin

:rofl:

A činio se ok na forumu ili?
Bio je stvarno super, zanimljiv, elokventan, mislim da je bio kojih 11-12 godina stariji od mene pa sam odmah pretpostavljala da je i vrlo zreo.
Zapravo sam mislila da sam našla zanimljivu osobu s kojom ću tu i tamo moći popiti kavu u kvartu. Na kraju je ispao poremećeni tip opsjednut astrologijom koji se pere jednom tjedno. I isčuđavao se kako sam ja tako čista i kako to da se perem svaki dan :ne zna:

To je jedna od bitnih stvari; nečiju higijenu ne možeš procjeniti preko foruma jer se vjerojatno nitko ne hvališe da ne koristi deodoran.

Kasnije sam čitala sve poruke koje mi je poslao i stvarno se nije dalo naslutiti da nije normalan (osim što me pitao za datum rođenja).
Eks

Post 04 Jan 2012, 03:31

Éowyn » wrote:
Bio je stvarno super, zanimljiv, elokventan, mislim da je bio kojih 11-12 godina stariji od mene pa sam odmah pretpostavljala da je i vrlo zreo.
Zapravo sam mislila da sam našla zanimljivu osobu s kojom ću tu i tamo moći popiti kavu u kvartu. Na kraju je ispao poremećeni tip opsjednut astrologijom koji se pere jednom tjedno. I isčuđavao se kako sam ja tako čista i kako to da se perem svaki dan :ne zna:
Gospodebože :eek: :rofl:

Taj nije bio sa Zdravlja? :zubo:

Vidiš, to je zajebano. Kako znati te aspekte. Vani odmah vidiš jel smrdi.
kuki

Post 04 Jan 2012, 03:35

Éowyn » wrote: To je jedna od bitnih stvari; nečiju higijenu ne možeš procjeniti preko foruma
Vidi se da nikad nisi bila na ŽK. :(
Éowyn

Post 04 Jan 2012, 03:36

ex_anais » wrote:
Gospodebože :eek: :rofl:

Taj nije bio sa Zdravlja? :zubo:

Vidiš, to je zajebano. Kako znati te aspekte. Vani odmah vidiš jel smrdi.
To mene najviše brine. Mogu ja s luđakom sasvim lijepo popričati sat-dva (već iskušano), ali s osobom koja se ne pere i ne mijenja odjeću.. teško. Moje osjetilo njuha nije ne znam kako razvijeno, pa sam se ipak gušila u smradu.

To je definitivan minus kod upoznavanja osoba s neta.
Tea Tree

Éowyn » wrote:

To je jedna od bitnih stvari; nečiju higijenu ne možeš procjeniti preko foruma jer se vjerojatno nitko ne hvališe da ne koristi deodoran.

Kasnije sam čitala sve poruke koje mi je poslao i stvarno se nije dalo naslutiti da nije normalan (osim što me pitao za datum rođenja).
Aha! :E
Ja sam neki dan negdje napisala da sam donedavno mislila da po internetu pišu samo neki čudaci, dok nisam i sama počela pisati.
Na kraju ispade da nisam ništa pogrešno mislila, po internetu je većina nekih munjenih ljudi i ne može to umanjiti nekolicina normalnih. Džabe.
Eks

kuki » wrote: Vidi se da nikad nisi bila na ŽK. :(
Šuti, ja kad god vidim onu Lozimku na bilo kojoj temi imam neugodne vizualizacije i povraća mi se. :mama:
Éowyn

Post 04 Jan 2012, 03:40

kuki » wrote: Vidi se da nikad nisi bila na ŽK. :(
Ženski kutak? :eek: Svašta sam ja propustila.

Ali meni su nekako muškarci ciljana publika (za dejtove), a valjda se oni ne izjašnjavaju na ŽK o svojim higijenskim navikama? Ili sam stvarno jako puno propustila.
Eks

Post 04 Jan 2012, 03:44

Éowyn » wrote:
Ženski kutak? :eek: Svašta sam ja propustila.

Ali meni su nekako muškarci ciljana publika (za dejtove), a valjda se oni ne izjašnjavaju na ŽK o svojim higijenskim navikama? Ili sam stvarno jako puno propustila.
Moram ovo podijeliti. :E

Obrati pažnju na Lozimku.

Dejzi je tu. Sorry, dejzi, neka se ovo splita u posebnu temu ili baci na chat. :brukica:
kuki

Post 04 Jan 2012, 03:56

A ova koja pakira uloške u torbu da njen dečko ne bi vidio njen zamotan uložak u kanti za smeće. :facepalm:
Éowyn

Post 04 Jan 2012, 04:04

:mama: :mama: :mama:

Baš sam te mislila pitati da mi daš neki hint jer ima dosta tema s naslovima potencijalno privlačnim prljavicama (u stilu koliko vam traju najlonke i sl.).
ombia

Post 04 Jan 2012, 09:29

A.P. » wrote:
Zašto? :D
Trebam nekog povucenog, da mi u vezi ne radi konkurenciju trkeljanjem.
Ne trebam ove metero, sve znaju, nemaju tabu tema brbljavce. :zubo:
Kad pogledam današnje stanje ovdje, nisam sigurna da ne bih i sada
Amen.
Odgovor na tvoje pitanje je također jednostavan: razliika je u broju potencijalnih štovateljica. Onaj koji s mozgom djeluje mimo foruma ili nekog drugog net-posrednika, ima bitno manju publiku - pa onda i bitno manje izglede za dolijetanje grudnjaka iz te melobrojne publike.
Svasta. Ako predaje brucosicama, na izvoru je a da se dana ni na kakav forum ulogirao nije.
Imaju, ali ako ne pišu po forumu kako da ih ustalkam i vidim što njihov mozak običava proizvoditi i jesam li zainteresirana za to (ako opet pričamo o potencijalnim dejt ljudima, a ne o tome tko nam je općenito i neseksualno zanimljiv za čitanje)?
Daj i ti, sad ce jos ispasti da se ne moze naci kvalitetan materijal za decka ako ne forumare oba. :facepalm:
Mislim ono.
Ako netko puno piše na internetu, i
Onda moze i bit da mu je RL priclino dosadan. :zubo:
ombia

Post 04 Jan 2012, 09:42

Nesh ti vremena, odvojiti za kavu.
I odmah vidim jel mi se svidja kako gleda, kako prica, kako mirise, boja glasa. A na netu mogu s nekim trkeljati tjednima a da nakon pet minuta kave vidim da mi tip nije legao nimalo.

A tip o kojem bih mogla toliko otkriti na forumu mi za kavu vise ne bi bio nesto napet. :zubo:

Al sad kuzim temu od nedavno gdje je dosta forumasa napisalo kako im je net idealan nacin za upoznavanje ljudi :misli: a ja napisala da tu ipak prednost dajem RL-u.

@Eowin da milijon stvari ne mozes preko neta osjetiti. Mozda ima iritantan glas. Male prste. Mozda ima cool spiku al ne zraci nista. Mozda ima seljacke cipele. :zubo: Zaljubiti se preko neta znaci zaljubiti se u iluziju i svoju projekciju.
nodens

Post 04 Jan 2012, 09:54

blue » wrote: Ok, drugi put - kakav potencijal vide u sebi ako je glavno što mogu zbarit drolja?
Da seksualne odnose prvenstveno ostvarujem sa osobama za koje mislim da su dno, što bi tek mislila o sebi? Koliko moraš bit psihički poremećen da ševiš nekoga tko ti se gadi? I to opetovano?
Zapravo je i meni to misterij - no, valjda misle da je bolje ševiti 'drolje' nego ništa, pa u tome vide neku vrijednost. Ili uopće ne vide nikakvu vrijednost, nego jednostavno fiziološki užitak, s tankim slojem nečeg psihološkog povrh toga. Ne bih rekao da je to nužno 'poremećeno' - nego jednostavno, bestijalno. Lacan bi vjerojatno rekao da je seks u suštini baš to, nešto bestijalno, a sve ovo okolo toga je foklor, fantazmatski okvir. (Nemam neko osobno mišljenje o toj Lacanovoj tezi. :zubo:)

U svakom slučaju, nije ti se mudro razbacivati pojmovima poput 'psihičkog poremećaja'. Nema baš nekog konsenzusa oko toga što uopće jest psihički poremećaj. Čak i ovi pokušaji da se to definira putem društvenih interakcija, tj. 'problema' u njima, očito su promašeni - Grizzly Adams je sasvim lijepo živio bez društva. :cerek:

Nego, mene zapravo zanima što ljudi misle pod pojmom 'drolja'. Ono, žena bez kriterija, je l' to? :ne zna:

blue » wrote:Nemaš brige, ja pametno biram :)
A što znači 'pametno birati'? Po čemu se to vidi, u čemu se očituje, ta pamet u biranju?

Lord Byron » wrote: Objašnjenje, naravno, postoji, i razmjerno je jednostavno - ali, nije kratko i definitivno ga nemam namjeru ispisivati igdje izvan OSO-a :D.
Nego, da budemo ontopic - koliko dugo ti odlažeš prvi hmm seks? :zubo:
nodens

Post 04 Jan 2012, 09:57

ombia » wrote:Nesh ti vremena, odvojiti za kavu.
I odmah vidim jel mi se svidja kako gleda, kako prica, kako mirise, boja glasa. A na netu mogu s nekim trkeljati tjednima a da nakon pet minuta kave vidim da mi tip nije legao nimalo.

A tip o kojem bih mogla toliko otkriti na forumu mi za kavu vise ne bi bio nesto napet. :zubo:

Al sad kuzim temu od nedavno gdje je dosta forumasa napisalo kako im je net idealan nacin za upoznavanje ljudi :misli: a ja napisala da tu ipak prednost dajem RL-u.

@Eowin da milijon stvari ne mozes preko neta osjetiti. Mozda ima iritantan glas. Male prste. Mozda ima cool spiku al ne zraci nista. Mozda ima seljacke cipele. :zubo: Zaljubiti se preko neta znaci zaljubiti se u iluziju i svoju projekciju.
U biti imaš pravo, to je prilično česta stvar na netu - to s projekcijom, tj. iluzijom. :zubo:

Ali, zapravo nešto vrlo slično vrijedi i u stvarnosti. Ako tebi neki tip 'legne' u stvarnosti, jer ima dugačke prste, lijep glas, zrači, i ima moderne cipele :rofl: to još uvijek ne znači da ti nećeš stvoriti nekakav fantazmatski okvir u kojeg ćeš ga ukalupiti, i onda nakon X mjeseci shvatiti da je to sve bila tvoja fantazija, potaknuta točno tim ugodnim glasom, dugim prstima itd.
ombia

Post 04 Jan 2012, 10:00

Naravno ni tu zajeb nije iskljucen.
Ne mora imati moderne cipele.
Napisala sam da ima seljacke cipele. Pandan tome nisu moderne cipele nego cool cipele. :zubo:
Perzefona

Post 04 Jan 2012, 10:27

ombia » wrote:Naravno ni tu zajeb nije iskljucen.
Ne da nije isključen, nego su njegove posljedice, rekla bih, teže.

Prokekcije o nečijoj osobnosit iizgrađene na glasu, cipelama i osmijehu čine mi se pogubnijima od projekcija nečijeg izgleda utemeljnih na nečijim rečenicama, duhu, razmišljanju i stavovima.

Drugim riječima, cipele se lakše zamijene od mozga.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
nodens

Post 04 Jan 2012, 10:31

ombia » wrote:Naravno ni tu zajeb nije iskljucen.
Ne mora imati moderne cipele.
Napisala sam da ima seljacke cipele. Pandan tome nisu moderne cipele nego cool cipele. :zubo:
Pa da, nema garancije protiv zajeba. :zubo:

Premda, ne radi se samo o tome da je zajeb moguć, nego se radi o dubljem filozofskom pitanju :mudri: - što uopće jest zajeb. A što, valjda, pogodak. Što zapravo ljudi hoće... jedni od drugih? :cerek:

I drugo, u tome što netko preferira RL a netko net, može se vidjeti i otprilike na što je 'slab', tj. što mu je bitno. Prema tome, ako je tebi za 'padanje' bitno ono što si nabrojala, onda ti upoznavanje preko neta očito uglavnom neće odgovarati. Kod mene to nije slučaj, meni je jednako zajebano i jedno i drugo. :zubo:
  • Information