Odgađanje prvog seksa

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
ombia

Post 03 Jan 2012, 16:13

dejzi » wrote:[quote="[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=87321#p87321]o. Stvarno ne vidim poveznicu između seksa na prvom dejtu i testiranja. :confused:a:
Kak ne vidis poveznicu? Ak mi je prvi dejt na kojem cu ga tek pitati jel se testira, kak onda ak mi je to bitno on moze istu vecer otici na test, sacekati rezultat i mi se mozemo potrositi? Cudno mi je da ne vidis poveznicu. :ne zna:

Mala je sansa da ce izvuci papiric iz dzepa jer se bas jucer testirao. A test star godinu dana ne priznajem.

dejzi

Post 03 Jan 2012, 16:25

ombia » wrote:
Kak ne vidis poveznicu? Ak mi je prvi dejt na kojem cu ga tek pitati jel se testira, kak onda ak mi je to bitno on moze istu vecer otici na test, sacekati rezultat i mi se mozemo potrositi? Cudno mi je da ne vidis poveznicu. :ne zna:

Mala je sansa da ce izvuci papiric iz dzepa jer se bas jucer testirao. A test star godinu dana ne priznajem.
Ali kakve veze ima to sve s mojim testiranjem?
Od toga smo krenuli.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
ombia

Post 03 Jan 2012, 16:29

dejzi » wrote:
Ali kakve veze ima to sve s mojim testiranjem?
Od toga smo krenuli.
Nismo od toga krenuli. Barem ne ja. Na pitanje "zar se ovdje nitko ne testira" mislila sam i na to zar nikome nije bitno da se potrosi sa zdravim likom/likicom?

Dakle logicno mi je da tebe ne zanima tvoje testiranje nego tudje, sta ne?
nodens

Post 03 Jan 2012, 16:34

ombia » wrote: A kako se odlucis probati novo jelo? Otici na put u novu zemlju?
Kad isprobavam novo jelo, definitivno ne brijem da ga želim 'cijelog'. :rofl: Nego, lako moguće da ću pola pojesti, a pola baciti. Onako, čisto po okusu, neće mi trebati laboratorij.

ombia » wrote:Jelo odneses na laboratorijsku analizu, guglas svaki pojedini sastojak, procitas sve ikad napisano o tim sastojcima ili ti za onaj inicijalni gust jest dosta sto dobro mirise, sto ti se cini da bi moglo biti dobro i sto si dovoljno otvoren za pruziti sansu.
Ljudi nisu jelovnik.

ombia » wrote:Jedini koji brije si ti. Prosjecan muskarac zna razliku seksanja sa zenom koja zna sto voli i zna svrsiti za razliku od iskompleksirane ukocene i neoslobodjene mladice. Al kome ja to pricam. :zubo: .
Pa i ja gledam. :rofl: Kud baš meni.
Pješčana

Post 03 Jan 2012, 16:36

nodens » wrote:
Bold 1. Nego, bi l' ti meni mogla ovako reći - što misliš o dejtanju s 3-4 njih paralelno? Evo napeto razmišljam, no nije mi jasno zašto bi se ograničila samo na jednog. :confused:

Danas Jure, sutra Stipe, preksutra Ante... i onda iznova. Dakako, osim ako si kao kuki pa ih nađeš ukupno 2 prihvatljiva u 6 godina, onda jasno da čisto tehnički ne možeš s njih 3-4 paralelno? Što kažeš, jesi l' izbirljiva? :cerek:

Bold 2. Od takvih likova dobijem ospice. Could you believe the nerve of that guy. :mad: Zapravo, a što ti se svidjelo kod njega, uopće? :cerek: I koliko ti je dugo još bio dečko nakon što te pogledao tako?
nisam nikad imala takvu sitauciju u životu. znala sam se nalaziti s nekima ali u principu šansa da se meni svidi netko je dovoljno mala da mi je to najmanji problem, zaista :D

što se tiče ovog, pa gle, bila sam malo mlađa i to mi je bio prvi jedini put da mi se tako netko postavio, pa nije sve letilo u zrak odmah.
bili smo skupa još neko vrijeme
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
nodens

Post 03 Jan 2012, 16:42

ombia » wrote:Zato sto se razvijamo. Mijenjamo. Nekad se promijenimo u razlicitim smjerovima. A nekad se promijeni samo jedan i to onda isto bude problem.
Inace kad se budem javljala na temu o zanimanjima, onda me mozes pitati o mome.
Posto se javljamo na temu o seksu i ljubavnim vezama, ja sam tebe pitala jesi li ikad imao ljubavnu vezu?
Ne, ovo je tema o odgađanju prvog seksa. Ja to ne radim. :rofl:

ombia » wrote:Tvoj odgovor ce vjerojatno biti, sto znaci ljubavna veza? :facepalm:
Pa da. Štošta ljudi nazivaju ljubavnom vezom.

ombia » wrote: Kak ne vidis poveznicu? Ak mi je prvi dejt na kojem cu ga tek pitati jel se testira, kak onda ak mi je to bitno on moze istu vecer otici na test, sacekati rezultat i mi se mozemo potrositi? Cudno mi je da ne vidis poveznicu. :ne zna:
Mda, to je vjerojatno vrlo ahem odgovorno prema svom zdravlju :zubo: - a i turbo romantično, ono, na prvom dejtu nekog pitat je l' se testira na spolne bolesti. :rofl:
ombia

Post 03 Jan 2012, 16:45

nodens » wrote:[quote="[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=87321#p87321]

Ne, ovo je tema o odgađanju prvog seksa. Ja to ne radim. :rofl:

Mda, to je vjerojatno vrlo ahem odgovorno prema svom zdravlju :zubo: - a i turbo romantično, ono, na prvom dejtu nekog pitat je l' se testira na spolne bolesti. :rofl:
Ti ne odgadjas prvi seks?

Nisam pitala sto drugi smatraju ljubavnom vezom nego po onome sto ti time smatras, jesi li ju imao ili ne?

Ovo zadje, nije romanticno, ja ne drzim previse do romantike i inace. I ne pitam na prvom dejtu. :zubo:
nodens

Post 03 Jan 2012, 16:53

Pješčana » wrote:nisam nikad imala takvu sitauciju u životu. znala sam se nalaziti s nekima ali u principu šansa da se meni svidi netko je dovoljno mala da mi je to najmanji problem, zaista :D
Hmmm dobro. :cerek: Ali ja to pitam načelno. Ono, jebiga, potrefi se da doslovno u istom periodu upoznaš 4 vrlo interesantna lika. Zbog čega ne bi dejtala svu četvoricu? I sve ono dalje, onako, u paraleli. :zubo:

Mislim, jest da malo provociram, ali nije samo provokacija, zbilja me zanima. :ne zna: Je li to nešto deeply ingrained u žensku psihu (bar većine žena), ili čisto neka socijalna pizdarija, ono, konvencija.

Pješčana » wrote:što se tiče ovog, pa gle, bila sam malo mlađa i to mi je bio prvi jedini put da mi se tako netko postavio, pa nije sve letilo u zrak odmah.
bili smo skupa još neko vrijeme
:cerek: Iskreno se nadam da si ti njega nogirala, a ne obrnuto...
dejzi

Post 03 Jan 2012, 16:56

ombia » wrote:
Nismo od toga krenuli. Barem ne ja. Na pitanje "zar se ovdje nitko ne testira" mislila sam i na to zar nikome nije bitno da se potrosi sa zdravim likom/likicom?

Dakle logicno mi je da tebe ne zanima tvoje testiranje nego tudje, sta ne?
Pa bitno je da se jebem sa zdravim čovjekom, ali to ne znači da ću ga tražit papire tri dana stare prije ikakvog doticaja.
Pitam čovjeka prije prvog dejta o takvim stvarima i vjerujem ono što mi kaže. I poduzimam mjere zaštite. :ne zna:
nodens

Post 03 Jan 2012, 17:02

ombia » wrote:Ti ne odgadjas prvi seks?
Pa da, reći da 'odlažem prvi seks' zvuči smisleno koliko i da kažem da 'odlažem bombardiranje Pakistana'. :ne zna: :rofl:

ombia » wrote:Nisam pitala sto drugi smatraju ljubavnom vezom nego po onome sto ti time smatras, jesi li ju imao ili ne?
:misli: Po mom shvaćanju - nisam.

ombia » wrote:Ovo zadje, nije romanticno, ja ne drzim previse do romantike i inace. I ne pitam na prvom dejtu. :zubo:
Tebi je seks gimnastika? :cerek: Ugodna razbibriga? Tjelovježba? :cerek:
ombia

Post 03 Jan 2012, 17:02

dejzi » wrote:
Pa bitno je da se jebem sa zdravim čovjekom, ali to ne znači da ću ga tražit papire tri dana stare prije ikakvog doticaja.
Pitam čovjeka prije prvog dejta o takvim stvarima i vjerujem ono što mi kaže. I poduzimam mjere zaštite. :ne zna:
Pa ti si jos naprednija! Pitas ga i prije prvog dejta!?
Kak stignes? :ne zna:

Ono tip me vidi negdje navecer vani, razmjenimo brojeve i odemo nakon sto me nazove na taj prvi dejt, kad da ga pitam prije toga?
dejzi

Post 03 Jan 2012, 17:04

ombia » wrote:

Ono tip me vidi negdje navecer vani, razmjenimo brojeve i odemo nakon sto me nazove na taj prvi dejt, kad da ga pitam prije toga?
Rijetko dejtam ljude koje sam upoznala večer prije u birtiji. I da nam je jedina komunikacija između tog susreta i dejta, sami dogovor za dejt.

Zapravo, nikad. :rofl:
ombia

Post 03 Jan 2012, 17:46

dejzi » wrote:
Rijetko dejtam ljude koje sam upoznala večer prije u birtiji. I da nam je jedina komunikacija između tog susreta i dejta, sami dogovor za dejt.

Zapravo, nikad. :rofl:
Ma da? Nerijetko mi se dogodilo da sam nova u gradu (drzavi), nemam ja tih zaliha da dejtam poznate. :zubo:
Hocu reci te poznate sam vec chekirala, da su sto valjali vec bi nesto bilo. :zubo:
No onda stignes provjeriti razne teme prije prvog dejta. Razmisljam jesam li ikad dejtala nekog prije poznatog :misli:
Nisam. :D
Éowyn

Post 03 Jan 2012, 18:09

nodens » wrote:
Ček, pa naravno da me TA pali jedino na fizičkoj razini - kad nijedna druga ni ne postoji u njenom slučaju, budući da je ne poznam. :ne zna:
Nego je pitanje bilo, zašto misliš da je meni to dovoljno.

Dobro, a ako nije fizička privlačnost - zbog čega je onda tebi taj Shane McGowan privlačan? Što znaš o njemu. :ne zna:
Napisao je Rainy night in Soho. To mi je apsolutno dovoljno :cerek:
Zapravo nisam sigurna. Inače mi alkoholizam nije baš među top 3 poželjne karakteristike, a taj čovjek je vječno pijan :ne zna: Jednostavno postoji nešto u njegovim pokretima, načinu na koji priča i naravno, za mene on ima najljepši glas koji sam ikad čula (znam da se monogi ne bi složili).
Nije uopće bitno to što je on poznati pjevač, bio bi mi jednako privlačan da pjeva po seoskim svadbama.

Čisto da ne bi bilo zabune, privlačan mi je. Ne znam bih li se ikad zaljubila u takvu osobu. Vjerojatno ne bih.
Desire makes slaves out of kings.
Pješčana

Post 03 Jan 2012, 20:17

nodens » wrote:
Hmmm dobro. :cerek: Ali ja to pitam načelno. Ono, jebiga, potrefi se da doslovno u istom periodu upoznaš 4 vrlo interesantna lika. Zbog čega ne bi dejtala svu četvoricu? I sve ono dalje, onako, u paraleli. :zubo:

Mislim, jest da malo provociram, ali nije samo provokacija, zbilja me zanima. :ne zna: Je li to nešto deeply ingrained u žensku psihu (bar većine žena), ili čisto neka socijalna pizdarija, ono, konvencija.

:cerek: Iskreno se nadam da si ti njega nogirala, a ne obrnuto...
da se potrefi da se u isto vrijeme pojave četvorica, otišla bih se naći sa svakim. ali shvati, ja sebe ne mogu zamisliti u par paralelnih otvorenih veza. mogu zamislit da se odmjeravamo jedno vrijeme, ali u biti kad i ako klikne s jednim, ostali otpadaju. mislim, nije mi se nikad desilo pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi.

što se tiče ovog, hvala na pitanju, to je bila moja polušupendarska faza :o , i ne, nisam ja prekinula.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
blue
Asgard

Post 03 Jan 2012, 21:47

OliverZG » wrote: Ne znam ja samo kažem da ne misle o sebi da su kako je kuki rekla šugavim droljama te da u sebi zbog toga vide baš super potencijal.
Ok, drugi put - kakav potencijal vide u sebi ako je glavno što mogu zbarit drolja?
Da seksualne odnose prvenstveno ostvarujem sa osobama za koje mislim da su dno, što bi tek mislila o sebi? Koliko moraš bit psihički poremećen da ševiš nekoga tko ti se gadi? I to opetovano?

Recimo meni su izrazito neprivlačni izrazito debeli muškarci (da se ne bi nakačili na ima škembić/nema škembić foru, evo ovo je slika na što mislim pod izrazito debelim). Da ne budem fina - ne bi se seksala s ovim tuljanom ni da je zadnji na planeti. Znači što bi se točno trebalo poremetit u mojoj racionalnoj glavi, da pomislim - gle tuljan, sad ću ga poševit; a što bi trebalo trajno poć kvragu da nastavim s takvom praksom i ševim ekstremno debele dok čekam svog mišićavog princa bijelom konju? :ne zna:
I da, ne znam da li sam te razumio ali otprilike izraz žnj droljetina je često u njihovim ustima odnosno neka njegova verzija tako da to nije baš lijepo govoriti pogotovo jer si žensko i moguće nekome takvom baš ta žnj.
Nemaš brige, ja pametno biram :)
kuki

Post 03 Jan 2012, 22:34

ombia » wrote:

Nisam nikad bila na takvom prvom dejtu. I teško mi je zamisliti da se na takvom prvom dejtu uopće želim seksati, osim ako smo cijelu noć razgovarali i ljubili se i onda je bio dan i mi smo i dalje i dalje i onda je bilo tri popodne i onda smo ipak otišli satko doma i dogovorili se da se nađemo kad se naspavamo. :D
ombia

Post 03 Jan 2012, 23:08

kuki » wrote: Nisam nikad bila na takvom prvom dejtu. I teško mi je zamisliti da se na takvom prvom dejtu uopće želim seksati, osim ako smo cijelu noć razgovarali i ljubili se i onda je bio dan i mi smo i dalje i dalje i onda je bilo tri popodne i onda smo ipak otišli satko doma i dogovorili se da se nađemo kad se naspavamo. :D
:zubo:

Dobro nego kakve prve dejtove imas?

Dobro nisam bila na milijon dejtova, ipak sam cijelu vjecnost bila ubracena, a i kako se svako malo selim nekamo, nemam kakvih drugih dejtova imati.

Cak i da odem na kavu s nekim koga znam dugo iz domaje, sta ja znam sto je lik radio zadnjih godina?
kuki

Post 03 Jan 2012, 23:18

Razmijenim dvjesto milijuna slovnih znakova, kako da bez toga uopće znam želim li s njim na dejt. :D
aisling

Post 03 Jan 2012, 23:23

kuki » wrote:Razmijenim dvjesto milijuna slovnih znakova, kako da bez toga uopće znam želim li s njim na dejt. :D
Taman sam htjela pitati ombiu da li ovo:
znači da nakon što razmjene brojeve se zapravo ni ne čuju do tog nekog susreta uživo?
Happy Easter!
ombia

Post 03 Jan 2012, 23:40

kuki » wrote:Razmijenim dvjesto milijuna slovnih znakova, kako da bez toga uopće znam želim li s njim na dejt. :D
Sms ili forum ili? :ne zna: Mail?
Sve troje bi mi s potencijalnim islo na zifce :zubo:
znači da nakon što razmjene brojeve se zapravo ni ne čuju do tog nekog susreta uživo?
Pa cujemo se, kako bi inace uopce ugovorili dejt?
Sto bi razmjenjivali brojeve ak se necemo cuti?
Ne kuzim sto me uopce pitas. :ne zna:

Ako mislis na to dal pricamo do tad tri puta po dva sata, ne. Jer bih ispalila na zivce tako.
Dogovorimo se za cugu drugi dan ili tako nekako i sve sto zelim saznam uzivo. Muskarci koji bi satima pricali na telefon ili mail su mi dosadni.
Pješčana

Post 03 Jan 2012, 23:47

zašto je problem pitati je li se testirao?
ombia

Post 03 Jan 2012, 23:52

Pješčana » wrote:zašto je problem pitati je li se testirao?
Pa...ako pitas mene, pa nije mi problem, vidis da pitam. :D
Diskusija se razvila oko toga da nisam bila sigurna kad se stigne pitati ako je eto prvi dejt i seks odmah, pa smo sad opisivanjem dosli do toga da nije svaki prvi dejt isti.
kuki

Post 03 Jan 2012, 23:55

ombia » wrote: Ako mislis na to dal pricamo do tad tri puta po dva sata, ne. Jer bih ispalila na zivce tako.
Dogovorimo se za cugu drugi dan ili tako nekako i sve sto zelim saznam uzivo.
Kako uopće zaključiš da želiš saznati išta? :D
ombia

Post 04 Jan 2012, 00:09

kuki » wrote: Kako uopće zaključiš da želiš saznati išta? :D
Znala sam da ces to pitati. :zubo:
Pa razmjenimo koju vani, iako se bas od muzike i ne moze nesto razgovarati. Ili smo za susjednim stolom, ja sam sa svojim drustvom pa necemo se bas separirati, ima dana. :zubo:
Dakle malo popricamo al ne toliko da bih ga pitala bas sve, a i optika mora biti zadovoljavajuca, ne mora biti lijep ali mora imati nesto na sto ce mi oko zaiskriti.

Nego koja ti ono slova razmjenujes? date si mailove pa caskate ili kako to ide? Poduci mene metuzalema.
  • Information