Izuzmemo li moje emocionalno retardirane razloge za želju za seksom s nekim ljudima nekad (koje znam nabrojati u tri ujutro, samo mi se o njima ne razgovara na internetu, i ionako se radilo o ljudima koji mi nisu bili zanimljivi kao partneri) - svidi mi se mozak. Naravno, ne poznajem detaljno svih par kila mozga u tom trenutku, ali nakon nekoliko desetaka sati komunikacije svidi mi se mozak.nodens » wrote:Nego jednostavno o pitanju ŠTO ti se 'sviđa'
Odgađanje prvog seksa
Samo što se ovdje ne radi o nekoj rijetkoj pojavi poput daltonizma, nego o dominantnom mehanizmu fizičke privlačnosti kod muškaraca.kuki » wrote:Znam da to postoji na svijetu. Ne razumijem kako to izgleda. Isto kao što ne znam kako izgleda daltonizam daltonistu. A nije da mi nisu objašnjavali, ali na kraju priče ja i dalje ne razumijem. Tako i ovo.
Okej, nekad imaš petnaest, hormonalno divljanje, i muha u letu djeluje seksualno privlačno. Ali onda prođe godina i imaš 16.
A to što će većina muškaraca o tome lagati ili bar malo muljati.... eee, to je već nešto o čemu je Lacan pričao, tj. filozofirao. Iz nekog razloga sam se sad sjetio jedne kolumne koju sam pročitao prije dosta godina u Cosmopolitanu

Ukratko, lik laže k'o stoka, jednostavno je zaključio da za njen ego zdravije da 'ne primijeti' sise od te cimerice i to je to. A ta veleumna kolumnistica, ne samo da je popušila tu storiju nego je čak nije bilo sram to ni napisati. Ili to, ili je to pak nekakva autoironija koja je presuptilna za mene.

Nisam siguran što si zapravo htjela reći s ovom zadnjom rečenicom, ali dobro.

Svidi ti se mozak, ili što bi Derrida rekao, to što je 'takav i takav'.kuki » wrote:Izuzmemo li moje emocionalno retardirane razloge za želju za seksom s nekim ljudima nekad (koje znam nabrojati u tri ujutro, samo mi se o njima ne razgovara na internetu, i ionako se radilo o ljudima koji mi nisu bili zanimljivi kao partneri) - svidi mi se mozak. Naravno, ne poznajem detaljno svih par kila mozga u tom trenutku, ali nakon nekoliko desetaka sati komunikacije svidi mi se mozak.
A onda kasnije shvatiš da ipak nije samo takav i takav, nego još nekakav. A to dodatno nešto ti se ne svidi? Ili zbog kojeg drugog razloga uopće prekineš s jednim, i tražiš drugog? Jebiga, ništa to meni nije jasno.
Može li ti se svidjeti na taj gore način 3 mozga odjednom? Mene sva ta pitanja prilično deprimiraju, zapravo.
Kakvima? Misliš ono, u trudnoći dobiješ trbuh, strije i te sheme?kuki » wrote:S takvim se muškarcima onda može seksati najkasnije do trudnoće, a onda bok.
Dakle, takvi mi nisu zanimljivi.
Ja samo govorim o mehanizmu čisto fizičke, apersonalne privlačnosti. A ne tvrdim da nikakva druga privlačnost ne postoji. Naravno da postoji. Čak i muškarci LOL su sposobni i za neke druge razine osim čisto fizičke. Samo što te druge razine privlačnosti u principu ne dokidaju ovu prvu - osim, možda, ako je doslovno 'ludo zacopan', no to jednostavno ne može trajati dugo.
Naravno da je još nekakav, a nekakav sad i nije, ali će biti za deset godina.nodens » wrote:
Svidi ti se mozak, ili što bi Derrida rekao, to što je 'takav i takav'.
A onda kasnije shvatiš da ipak nije samo takav i takav, nego još nekakav.
Onda ga takvog ili želim, ili ne želim.A to dodatno nešto ti se ne svidi?
Nastavak odnosa s njim zahtijeva od mene da ne budem sa sobom.Ili zbog kojeg drugog razloga uopće prekineš s jednim
Ne radi se o istovremenom sviđanju mozgova - sviđa se meni i sad više od jednog mozga, ali ako mi se cijeli paket sviđa dovoljno da ga jako želim, više mi se ne mogu svidjeti drugi paketi dok god mi se sviđa ovaj.Može li ti se svidjeti na taj gore način 3 mozga odjednom?
Meni je takva savršeno nepotrebna u životu i ne želim da me ikad jebe itko jer mu se sviđam apersonalno. Nek umetne penis u vazu ako mu se sviđa apersonalno. Vaza, jel.nodens » wrote: Ja samo govorim o mehanizmu čisto fizičke, apersonalne privlačnosti.
S takvima kojima je dominantan razlog želje za seks s određenom ženom izgled njenog tijela. Realno, ljudske ženke imaju najboljeizgledajuće tijela tamo negdje dok šize u koju srednju će se upisati. Sise su narasle ali još nisu podlegle utjecaju gravitacije, baby fat više nemaju, nemaju celulit, jedre su i zategnute, i sve tako to.Kakvima? Misliš ono, u trudnoći dobiješ trbuh, strije i te sheme?
Muškarac kojem je dominantan motivator za seks izgled tijela meni je prenezreo i za kavu popit s njim, a do veze ne bismo došli ni da me spasi od ljudi koji me drže zatočenu u podrumu i prisilno drogiraju.
Za stvarno dobar seks bitna je seksualna zrelost koju nema nijedna maloljetnica, koliko god krasne sise imala i koliko god pametnica bila. Zrelost zahtijeva, well, sazrijevanje, a sazrijevanje zahtijeva protok vremena (ne možeš imati sazrelo vino, kako li se ono zvalo rječnikom enologa, od grožđa pobranog prije godinu dana) i učenje tijekom tog vremena (tu je vino u prednosti pred ljudima, ne mora ništa raditi, samo leži

Dakle, što je tijelo izraubanije, to je veća vjerojatnost da je žena seksualno zrela.
Netko tko to ne primjećuje i nije mu to bitno nije baš osoba kakvu bih si izabrala za partnera u odnosu za koji želim da potraje desetljećima. Prebalav je.
No, to kakav će 'postati', nije moguće predvidjeti... no iskreno: koliko često je problem u tome da se netko 'promijeni' - a koliko da jednostavno 'saznaš', nešto što je od početka bilo tako?kuki » wrote:Naravno da je još nekakav, a nekakav sad i nije, ali će biti za deset godina.

Ali znaš razumski da u čovjeku ima svačega. Kako onda možeš reći da nekoga 'želiš', ako si svjesna da tek jedan mali dio znaš, i da taj mali dio 'želiš'? Ono sve ostalo te nimalo ne 'grebe'?kuki » wrote: Onda ga takvog ili želim, ili ne želim.
Kako to misliš? Postane posesivan?kuki » wrote:Nastavak odnosa s njim zahtijeva od mene da ne budem sa sobom.

To sam čuo s više strana i nije mi jasno.kuki » wrote:Ne radi se o istovremenom sviđanju mozgova - sviđa se meni i sad više od jednog mozga, ali ako mi se cijeli paket sviđa dovoljno da ga jako želim, više mi se ne mogu svidjeti drugi paketi dok god mi se sviđa ovaj.

kuki » wrote:Meni je takva savršeno nepotrebna u životu i ne želim da me ikad jebe itko jer mu se sviđam apersonalno. Nek umetne penis u vazu ako mu se sviđa apersonalno. Vaza, jel.

Eh, keksiću, koliko si samouvjerena... pazi - da je to 'apersonalno' toliko nebitno, koliko ti sebe želiš uvjeriti da 'treba' biti - što misliš, zašto gayeva nema bar 50%, ako ne i više? Pa muškarci će se valjda čak i bolje razumjeti s drugim muškarcima, nego sa ženama. Ili ti možda tu malo ono, mistificiraš stvari? Yang, yin i te sheme?
Poanta je u tome da to 'apersonalno' ne mora *nužno* biti odvojeno od neke osobe. Može se odvojiti, ako netko baš tako hoće - ali ne mora. Međutim, mislim da bi ipak morala biti svjesna kako stvari stoje, a ne brijati na nekakvu zrelost koja valjda nema baš nikakve veze s bazičnim biološkim impulsima zbog kojih seks, zapravo, i postoji kao takav.
Da, točno tako. Opet stvar postavljaš kao ili/ili, za što ni dalje nema potrebe. Ne radi se SAMO o fizičkoj privlačnosti, ali ako svoju fizičku privlačnost zanemariš ili je smatraš nebitnom - jebiga, ja mislim da ćeš se još mnogo puta razočarati.kuki » wrote:S takvima kojima je dominantan razlog želje za seks s određenom ženom izgled njenog tijela. Realno, ljudske ženke imaju najboljeizgledajuće tijela tamo negdje dok šize u koju srednju će se upisati. Sise su narasle ali još nisu podlegle utjecaju gravitacije, baby fat više nemaju, nemaju celulit, jedre su i zategnute, i sve tako to.
Hmm dobro, ovdje si rekla 'dominantan' pa te ne mogu prejako... znači, ne smije biti baš dominantan, nego onda reci - koliko bitan smije biti taj faktor? I probaj razmisliti, što taj faktor proglasiš manje bitnim, to se više povećava postotak homoseksualaca.kuki » wrote:Muškarac kojem je dominantan motivator za seks izgled tijela meni je prenezreo i za kavu popit s njim, a do veze ne bismo došli ni da me spasi od ljudi koji me drže zatočenu u podrumu i prisilno drogiraju.

A misliš li ti da je ta seksualna zrelost proporcionalna s brojem partnera?kuki » wrote:Za stvarno dobar seks bitna je seksualna zrelost koju nema nijedna maloljetnica, koliko god krasne sise imala i koliko god pametnica bila. Zrelost zahtijeva, well, sazrijevanje, a sazrijevanje zahtijeva protok vremena (ne možeš imati sazrelo vino, kako li se ono zvalo rječnikom enologa, od grožđa pobranog prije godinu dana) i učenje tijekom tog vremena (tu je vino u prednosti pred ljudima, ne mora ništa raditi, samo leži).

Fair enough. Ako nađeš takvog, meni će biti drago.kuki » wrote:Dakle, što je tijelo izraubanije, to je veća vjerojatnost da je žena seksualno zrela.
Netko tko to ne primjećuje i nije mu to bitno nije baš osoba kakvu bih si izabrala za partnera u odnosu za koji želim da potraje desetljećima. Prebalav je.

(tj. htio sam reći, onakvog suprotnog, koji će se valjda paliti na žene od 68 godina, s obzirom da su dotične definitivno mnogo seksualno zrelije od bilo koje u dvadesetima.)
Nije, da. No, ako mi odgovara ono sad, onda sam sad s njim. Ako mi više ne bude odgovaralo, neću biti.nodens » wrote:
No, to kakav će 'postati', nije moguće predvidjeti...
Moje godine čitanja ŽUD-a kažu mi da je problem obično u tome što je on ili ona 2 ili 3 ili 15 godina kasnije nepromijenjen.no iskreno: koliko često je problem u tome da se netko 'promijeni' - a koliko da jednostavno 'saznaš', nešto što je od početka bilo tako?
Ali znaš razumski da u čovjeku ima svačega. Kako onda možeš reći da nekoga 'želiš', ako si svjesna da tek jedan mali dio znaš, i da taj mali dio 'želiš'? Ono sve ostalo te nimalo ne 'grebe'? [/quote]kuki » wrote: Onda ga takvog ili želim, ili ne želim.
Partner nije bojler pa da dobiješ s njim garantni list koji potvrđuje da proizvod odgovara specifikacijama navedenim na popisu specifikacija i ukoliko nešto ne funkcionira tako ili nešto počne funkcionirati na nepredviđene načine, možeš dobiti drugi proizvod u zamjenu.
Mislim da imam još puno kvaliteta i kvantiteta željenja za otkriti, imam 25 tek i ne mislim da znam što je najželjenje. Želim u okviru vlastitih kapaciteta za željenje.
Kako to misliš? Postane posesivan?kuki » wrote:Nastavak odnosa s njim zahtijeva od mene da ne budem sa sobom.

Ne, nema veze s time. To je, onako, veza u fazi u kojoj je njen nastavak Pirova pobjeda - naša strana pobijedi, ali svi koji bi se tome mogli veseliti su poginuli.
To sam čuo s više strana i nije mi jasno.kuki » wrote:Ne radi se o istovremenom sviđanju mozgova - sviđa se meni i sad više od jednog mozga, ali ako mi se cijeli paket sviđa dovoljno da ga jako želim, više mi se ne mogu svidjeti drugi paketi dok god mi se sviđa ovaj.

Pa ne prolazi to tek tako. Dug je put, meni barem, od voljenja onog kojim se voli u vezi do nevoljenja.
Dok traje, ekskluzivno je.Jer, da je to nešto svemirski intenzivno i traje 20 godina, onda bih shvatio da 'istisne' sve ostalo, tj. da je ekskluzivno.
Nisam to postavila kao ili-ili. Da, mogu živjeti

Netko tko bi me jebao samo zbog mog tijela mi je zbilja nepotreban element u životu i ne treba mi takav seks.
Ha?Eh, keksiću, koliko si samouvjerena... pazi - da je to 'apersonalno' toliko nebitno, koliko ti sebe želiš uvjeriti da 'treba' biti - što misliš, zašto gayeva nema bar 50%, ako ne i više? Pa muškarci će se valjda čak i bolje razumjeti s drugim muškarcima, nego sa ženama. Ili ti možda tu malo ono, mistificiraš stvari? Yang, yin i te sheme?

Muškarac koji se fantastično razumije s drugim muškarcem neće ga htjeti jebati, ako je heteroseksualan. Kakve to veze ima i sa čime?
Muškarac kojeg seksualno privlači konkretna ženska osoba želi tu ženu, a ne bilokoje dobre sise i bilokoje oblo dupe.
Ne sviđa mi se ta odvojenost. Za apersonalni seks mi se ne bi dalo skinut se uopće. Nije mi zanimljiv ni na razini seksualnog zadovoljstva koje donosi, premalo mi je to.Poanta je u tome da to 'apersonalno' ne mora *nužno* biti odvojeno od neke osobe. Može se odvojiti, ako netko baš tako hoće - ali ne mora.
Otkud ti znaš kako u mom životu i mom krevetu stvari stoje?Međutim, mislim da bi ipak morala biti svjesna kako stvari stoje,

Pogotovo kad uzmemo u obzir tvoje seksualno iskustvo.
Ne jebem se zbog bazičnih bioloških impulsa nego zbog želje za konkretnom osobom. Seksualno zadovoljstvo koje mi donosi pražnjenje čisto biološke seksualne napetosti nije mi dovoljno da išta učinim po tom pitanju, omjer uloženog i dobivenog mi nije vrijedan truda.ne brijati na nekakvu zrelost koja valjda nema baš nikakve veze s bazičnim biološkim impulsima zbog kojih seks, zapravo, i postoji kao takav.
Još mnogo puta? A koliko sam se ja to puta razočarala?Opet stvar postavljaš kao ili/ili, za što ni dalje nema potrebe. Ne radi se SAMO o fizičkoj privlačnosti, ali ako svoju fizičku privlačnost zanemariš ili je smatraš nebitnom - jebiga, ja mislim da ćeš se još mnogo puta razočarati.
Postoji nešto što ti očito ne razumiješ, a to je da ljudi oba spola stare. Dobivaju bore, strije, salo, koža se opušta, dobiju podbratke, ili postanu suhonjavi, dobiju staračke pjege po rukama, celulite, oćelave, narastu im uši, odlakave im uši, padne im pokoji zub, ovoono.
Neki, osim tog prirodnog starenja tijela, uz to steknu ožiljke od opekotina, ozljeda, operacija, neki ostanu bez udova, neke ostanu bez dojaka, neki ostanu bez testisa, i tako dalje.
Ti se ljudi, ukoliko seksualno ne stagniraju nego sazrijevaju i imaju partnera koji čini to isto, jebu s većim užitkom nego što ga ja sada uopće mogu zamisliti. Jer u seksu trideset godina sazrijevanja vrijedi više nego što dobre noge ikad mogu.
Kakav talent? Sazrijevanje je nešto što si proizvedeš u životu tako da živiš i tako da rasteš. Ne, ne treba ti za to puno partnera, niti je kvantiteta iskustava nužan indikator zrelosti. Nije dovoljno samo da vrijeme prolazi i da se stvari dešavaju, treba nešto s njima i napraviti. Svi imamo talent za sazrijevanje i svi se rodimo s potencijalom da u nekoj mjeri sazrijemo. Kao i svi drugi potencijali, ni taj se ne realizira sam od sebe.A misliš li ti da je ta seksualna zrelost proporcionalna s brojem partnera?Ili samo količina iskustva, bez obzira na broj, ovaj, različitih. Igra li možda tu i talent neku ulogu?
I tako misliš razmišljati do kada, točno?kuki » wrote:Nije, da. No, ako mi odgovara ono sad, onda sam sad s njim. Ako mi više ne bude odgovaralo, neću biti.
Što zapravo znači 'odgovara' tj. 'ne odgovara'? Zar je to nekakav bistabil? Prekapča se iz stanja 0 i 1? Danas mi odgovara, hops, sutra ne odgovara?
Ili je to ipak nekakav spektar. Godine će te natjerati na kompromise. A i ako ne budu, to će samo značiti da ćeš postajati sve sličnija meni, na neki paradoksalni način.
Hmm da. Ja nisam baš mnogo čitao ŽuD, previše depresivno za mene - no ono što jesam me vodi jedino do zaključka da mi nije jasno zašto ljudi uopće sklapaju 'veze', u okolnostima kakve vladaju.kuki » wrote:Moje godine čitanja ŽUD-a kažu mi da je problem obično u tome što je on ili ona 2 ili 3 ili 15 godina kasnije nepromijenjen.
Pa zapravo, meni se nekako čini da tvoj svjetonazor bolje paše na tu usporedbu s bojlerom. Znači, imaš jedan bojler, shvatiš da ne odgovara zamišljenim specifikacijama, ili skužiš da čudno šušti, ili bi htjela nekog s većim obujmom ili većom snagomkuki » wrote:Partner nije bojler pa da dobiješ s njim garantni list koji potvrđuje da proizvod odgovara specifikacijama navedenim na popisu specifikacija i ukoliko nešto ne funkcionira tako ili nešto počne funkcionirati na nepredviđene načine, možeš dobiti drugi proizvod u zamjenu.

kuki » wrote:Mislim da imam još puno kvaliteta i kvantiteta željenja za otkriti, imam 25 tek i ne mislim da znam što je najželjenje. Želim u okviru vlastitih kapaciteta za željenje.

Zapravo imam i na to hrpu pitanja, no jebiga, postaje previše osobno. Pa ne mogu dalje tako.kuki » wrote:Ne, nema veze s time. To je, onako, veza u fazi u kojoj je njen nastavak Pirova pobjeda - naša strana pobijedi, ali svi koji bi se tome mogli veseliti su poginuli.
A koliko traje? Čuvene 2 godine?kuki » wrote:Pa ne prolazi to tek tako. Dug je put, meni barem, od voljenja onog kojim se voli u vezi do nevoljenja.
Dok traje, ekskluzivno je.

Dok ne budem imala djecu dovoljno malenu da bi im neživot s roditeljem podjednako dobrim i bitnim kao što ću ja biti drastično utjecao na odnos s tim roditeljem. Mislim da se ne bih razvodila dok bi mi djeca bila mala i deprivirala ih života s tatom, osim ako bi baš njegova destruktivnost u odnosu prema njima bila razlog razlaza.nodens » wrote: I tako misliš razmišljati do kada, točno?
Rekla sam ti već da je put od voljenja do nevoljenja meni dug. Ne, pod tim nisam željela reći "4 sata dug". To je dugo kad čekaš frendicu da dođe na kavu dogovorenu za 3 popodne, ne kad prekidaš vezu.Što zapravo znači 'odgovara' tj. 'ne odgovara'? Zar je to nekakav bistabil? Prekapča se iz stanja 0 i 1? Danas mi odgovara, hops, sutra ne odgovara?
Ako želim taj konkretan bojlerPa zapravo, meni se nekako čini da tvoj svjetonazor bolje paše na tu usporedbu s bojlerom. Znači, imaš jedan bojler, shvatiš da ne odgovara zamišljenim specifikacijama, ili skužiš da čudno šušti, ili bi htjela nekog s većim obujmom ili većom snagom- i onda jebiga, nađeš drugi bojler. Što će ti uopće garantni list kad bojlera ima k'o blata okolo.

Uopće ne mislim da bojlera koji bi mi odgovarali ima puno, u zadnjih 6 godina su mi ravno dva ..bojlera

Hajde me to pitaj nekad kasnije pa ću ti reći traje li još, trenutno sam u vezi dvije godine.A koliko traje? Čuvene 2 godine?![]()

Pa pričali smo o ekskluzivnosti u smislu "samo tog jednog čovjeka želim", ne o ekskluzivnosti odnosa.I kako znaš da je ekskluzivno. To možeš za sebe eventualno biti sigurna; za onog drugog - možeš jedino vjerovati na riječ.
Ne mislim da vjerujem na riječ, stekla sam dosad dojam da ga primjećujem dovoljno da vidim kad nešto nije u redu. Naravno, možda griješim. To su te famozne garancije na bojlere.

Ne sjećam se da sam igdje rekao ovo 'samo zbog tijela'. U biti, ne da se ne sjećam, nego nisam.kuki » wrote:Nisam to postavila kao ili-ili. Da, mogu živjetis tim da je mom partneru privlačno kako izgledam.
Netko tko bi me jebao samo zbog mog tijela mi je zbilja nepotreban element u životu i ne treba mi takav seks.

Ima s tvojim downplayingom onog biološkog, tjelesnog, što ja kažem 'apersonalnog' - jer u principu i jest apersonalno. Zgodne sise su zgodne sise; zgodno je ako su pričvršćene za dragu osobu LOL, ali iste takve sise bi bile zgodne i na nekoj ne-dragoj osobi. Zato kažem da je to 'apersonalno'. Whatever, očito se nismo shvatili; ja nisam govorio da to mora biti odvojeno od svega ostalog, a ti si to valjda shvatila baš tako.kuki » wrote:Ha?![]()
Muškarac koji se fantastično razumije s drugim muškarcem neće ga htjeti jebati, ako je heteroseksualan. Kakve to veze ima i sa čime?
Ja ti samo kažem da 95% muškaraca može osjetiti privlačnost i SAMO prema dobrim sisama i dobroj guzi. Ne bi postojale prostitutke da to nije točno. Sad, možda su tebi tvoji dečki prodavali kojekakve spike - jebiga, muljali su. Jedno je između francuske i graha odabrati francusku, a drugo je tvrditi da ti je grah nejestiv.kuki » wrote:Muškarac kojeg seksualno privlači konkretna ženska osoba želi tu ženu, a ne bilokoje dobre sise i bilokoje oblo dupe.

A muškarci kakvi jesu, nekad će se zaželjeti graha čak i ako stalno imaju francuske na tanjuru. Možeš ti imati još 10 godina seksualnog iskustva, a i dalje ne znati neke temeljne stvari o muškarcima.
A što bi osjećala prema liku koji bi pored francuske tu i tamo poželio i graha, a ne vidio razloga da se suzdržava - ako me pratiš?kuki » wrote:Ne sviđa mi se ta odvojenost. Za apersonalni seks mi se ne bi dalo skinut se uopće. Nije mi zanimljiv ni na razini seksualnog zadovoljstva koje donosi, premalo mi je to.

Nije potrebno imati seksualnog iskustva da bi znao fiziologiju tijela, recimo. Pa ni psihologiju spolova.kuki » wrote:Otkud ti znaš kako u mom životu i mom krevetu stvari stoje?
Pogotovo kad uzmemo u obzir tvoje seksualno iskustvo.

kuki » wrote:Ne jebem se zbog bazičnih bioloških impulsa nego zbog želje za konkretnom osobom. Seksualno zadovoljstvo koje mi donosi pražnjenje čisto biološke seksualne napetosti nije mi dovoljno da išta učinim po tom pitanju, omjer uloženog i dobivenog mi nije vrijedan truda.

Jedno... 3-4?kuki » wrote:Još mnogo puta? A koliko sam se ja to puta razočarala?

Misliš ono, najviše zapravo u seksu uživaju 80-godišnjaci, ako ne stagniraju. Dapače, 2 mjeseca prije smrti im je seks uvjerljivo najbolji u životu.kuki » wrote:Postoji nešto što ti očito ne razumiješ, a to je da ljudi oba spola stare. Dobivaju bore, strije, salo, koža se opušta, dobiju podbratke, ili postanu suhonjavi, dobiju staračke pjege po rukama, celulite, oćelave, narastu im uši, odlakave im uši, padne im pokoji zub, ovoono.
Neki, osim tog prirodnog starenja tijela, uz to steknu ožiljke od opekotina, ozljeda, operacija, neki ostanu bez udova, neke ostanu bez dojaka, neki ostanu bez testisa, i tako dalje.
Ti se ljudi, ukoliko seksualno ne stagniraju nego sazrijevaju i imaju partnera koji čini to isto, jebu s većim užitkom nego što ga ja sada uopće mogu zamisliti. Jer u seksu trideset godina sazrijevanja vrijedi više nego što dobre noge ikad mogu.
I mene je strah starosti, inače.
Ali ne razumijem. Ja s tobom evo pričam do 7 ujutro jer si mi zanimljiva. No nikako mi nije jasno što tebe drži da do 7 ujutro pričaš s nekim tko stagnira tko zna koliko godina, bolje da ni ne znaš. Altruizam? Pa lijepo od tebe, moram priznati.kuki » wrote:Kakav talent? Sazrijevanje je nešto što si proizvedeš u životu tako da živiš i tako da rasteš. Ne, ne treba ti za to puno partnera, niti je kvantiteta iskustava nužan indikator zrelosti. Nije dovoljno samo da vrijeme prolazi i da se stvari dešavaju, treba nešto s njima i napraviti. Svi imamo talent za sazrijevanje i svi se rodimo s potencijalom da u nekoj mjeri sazrijemo. Kao i svi drugi potencijali, ni taj se ne realizira sam od sebe.

A kad djeca odrastu? Hoćeš li se onda prešaltati na onaj prijašnji modus vivendi? U biti, bezveze pitam, nema razloga zašto bi o tome uopće razmišljala.kuki » wrote:Dok ne budem imala djecu dovoljno malenu da bi im neživot s roditeljem podjednako dobrim i bitnim kao što ću ja biti drastično utjecao na odnos s tim roditeljem. Mislim da se ne bih razvodila dok bi mi djeca bila mala i deprivirala ih života s tatom, osim ako bi baš njegova destruktivnost u odnosu prema njima bila razlog razlaza.

No, u tom slučaju ona rečenica 'bit ću s njim dok mi odgovara, kad mi ne bude odgovarao, neću biti' - odjednom postaje prilično maglovita i podložna svakakvim interpretacijama i/ili kompromisima.kuki » wrote:Rekla sam ti već da je put od voljenja do nevoljenja meni dug. Ne, pod tim nisam željela reći "4 sata dug". To je dugo kad čekaš frendicu da dođe na kavu dogovorenu za 3 popodne, ne kad prekidaš vezu.

Interesantno je upravo to pitanje, zašto bojler odjednom postane loš bojler, ako je prethodne 2-3-4 bio odličan. To je vrlo interesantna pojava... bar meni. Kažeš, najčešće zato što se nije promijenio hmmm vidiš, tu ta usporedba s bojlerima više ne paše baš dobro...kuki » wrote:Ako želim taj konkretan bojler, onda ću s njim i biti. Ako želim neki drugi i drugačiji bojler, ovaj bojler i ja smo očito završili zajednička tuširanja.
Bilo bi interesantno čuti specifikacije dotičnih bojlera.kuki » wrote:Uopće ne mislim da bojlera koji bi mi odgovarali ima puno, u zadnjih 6 godina su mi ravno dva ..bojleraprošla uopće inicijalni filter koji razdvaja bojlere od potencijalno mojih bojlera.

Hmm pa kažu da je to vrijeme kad se voda počne hladit iz nekog neobjašnjivog razloga...kuki » wrote:Hajde me to pitaj nekad kasnije pa ću ti reći traje li još, trenutno sam u vezi dvije godine.![]()
No, pa to i pitam. Tebi je ekskluzivna. A ukoliko nisam terribly mistaken, nije ti posebno drago ako isto ne vrijedi i natraške. Interesantno bi bilo istražiti zašto točno. Cijeniš one koji hoće samo francusku, ali ne i grah tu i tamo? Jeeeer, nekad grah može biti jaaako dobro pripremljen...kuki » wrote:Pa pričali smo o ekskluzivnosti u smislu "samo tog jednog čovjeka želim", ne o ekskluzivnosti odnosa.

kuki » wrote:Ne mislim da vjerujem na riječ, stekla sam dosad dojam da ga primjećujem dovoljno da vidim kad nešto nije u redu. Naravno, možda griješim. To su te famozne garancije na bojlere.

Rekao si "apersonalno". Ako ne zbog tijela, zbog čega, zbog pičke?nodens » wrote: Ne sjećam se da sam igdje rekao ovo 'samo zbog tijela'. U biti, ne da se ne sjećam, nego nisam.![]()
Oprosti, ne razumijem uopće što pišeš po ovom pitanju.Ima s tvojim downplayingom onog biološkog, tjelesnog, što ja kažem 'apersonalnog' - jer u principu i jest apersonalno.
Ali ne jebeš se sa sisama zbog sisa, jebeš se s OSOBOM. Koja ima zgodne sise. Ili nema.Zgodne sise su zgodne sise; zgodno je ako su pričvršćene za dragu osobu LOL, ali iste takve sise bi bile zgodne i na nekoj ne-dragoj osobi.
Ili se jebeš zbog sisa, ali meni takav seks uopće nije zanimljiv.
Ja ti samo kažem da 95% muškaraca može osjetiti privlačnost i SAMO prema dobrim sisama i dobroj guzi. Ne bi postojale prostitutke da to nije točno.
Nisam se nikad seksala s prostitutom, ali pričala sam s nekim ljudima koji jesu, i nije njih privukla guza nit sisa, oni su htjeli jebat, došli su negdje u Mađarsku i jebali su neku djevojku koja je bila raspoloživa. Meni je taj seks radi pražnjenja nezanimljiv. Razumijem mehanizam, ali ne shvaćam kakvo seksualno zadovoljstvo tu netko nađe, a da mu se isplati skidat gaće za njega.
I da se radi o privlačnosti sisa i guzice, dalek je, meni, put od percipiranja nečije fizičke zgodnosti do želje za seksom.
A s koliko si ti muškaraca razgovarao o njihovom intimnom, namjerno ne kažem seksualnom, životu, pa da znaš?A muškarci kakvi jesu, nekad će se zaželjeti graha čak i ako stalno imaju francuske na tanjuru. Možeš ti imati još 10 godina seksualnog iskustva, a i dalje ne znati neke temeljne stvari o muškarcima.
Vjerojatno ništa.
A što bi osjećala prema liku koji bi pored francuske tu i tamo poželio i graha, a ne vidio razloga da se suzdržava - ako me pratiš?
Gle, uopće me ne zanima kako stvari stoje s muškarcima u statističkom smislu.Enivej, nisam govorio kako stoje stvari u tvom krevetu, nego kako stoje stvari s muškarcima, u statističkom smislu.

Meni je, onako, jedan dosta. To je ta ekskluzivnost koju sam maloprije spominjala. 95% me ne zanima. Možeš si ih ti uzeti.

Uopće, ali uopće ne razumijem ovo o homoseksualnosti.Sve je to lijepo, no ja nisam ni rekao da su bazični impulsi JEDINO što je bitno. Dapače, pa baš meni nisu. Nego samo kažem, da bez njih ne ide. A oni kod muškaraca imaju jako mnogo veze s fizičkim atributima. Objasnio sam ti i zašto. Jer, da nije tako - onda bi se zvali biseksualci, s tendencijom prema homoseksualnosti, s obzirom da je očito da će muškarac bolje razumjeti drugog muškarca, nego ženu - i obrnuto.
A o kakvim razočaranjima pričamo? Ne pratim baš.Jedno... 3-4?Lupam napamet, može biti bilo koji broj od 1 do 20.
Pa, jedan jako slavan seksualni terapeut tu i tamo na predavanjima pita kada žene dosežu seksualni peak. I onda ljudi u publici govore "u tridesetima", "u četrdesetima", a onda se pojavi neko "u šezdesetima" i to uvijek kaže žena koja ima šezdeset i nešto i sretno lice.Misliš ono, najviše zapravo u seksu uživaju 80-godišnjaci, ako ne stagniraju. Dapače, 2 mjeseca prije smrti im je seks uvjerljivo najbolji u životu.
Moram proizvesti nešto kreativno prije nego odem spavati, a forum mi skreće misli s toga u pauzama traženja pa se manje živciram što mi ne ide.No nikako mi nije jasno što tebe drži da do 7 ujutro pričaš

Tako da hvala na društvu.
Pa da, apersonalno, u smislu da 'nije nužno vezano' uz osobu. To što 'nije nužno' vezano, ne znači da *ne može* biti vezano. Ali vezano je zato to netko tako hoće, a ne zato jer je to bogomdano.kuki » wrote: Rekao si "apersonalno". Ako ne zbog tijela, zbog čega, zbog pičke?
Drugim riječima, kad kažem 'apersonalno' time samo ističem tu činjenicu da to *može* funkcionirati i na toj razini, neosobnoj. A nisam rekao da je to meni osobno nešto pozitivno ili poželjno. Don't shoot a messenger.
Prvo, ja se uopće ne jebem.kuki » wrote: Ali ne jebeš se sa sisama zbog sisa, jebeš se s OSOBOM. Koja ima zgodne sise. Ili nema.
Ili se jebeš zbog sisa, ali meni takav seks uopće nije zanimljiv.

Ali čini mi se sasvim lako moguće jebati se zbog sisa, a ne zbog osobe. Dapače, prilično sam uvjeren da je to većini muškaraca posve jednostavna stvar. Pa ako to ne radi, onda ne radi u najboljem slučaju jer je tako odlučio - a u najgorem slučaju jer nema tu mogućnost, ili jer ima nekakve psihološke išjuze - a ne zato što je 'jednostavno takav' ili zato što mu 'ne može ni pasti na pamet dok voli' itd.
Postoje jeftine kurve i elitne kurve. Što misliš zašto su ove elitne skupe? Nikakvom filozofijom ne možeš zaobići činjenicu da se muškarci pale na kojekakve ženske tjelesne atribute. A to što u nuždi vrag i muhe jede, to je posve deseta stvar. U biti meni malo i nejasna, jer ne vidim točno koja je prednost jeftine kurve nad desankom šakić.kuki » wrote:Nisam se nikad seksala s prostitutom, ali pričala sam s nekim ljudima koji jesu, i nije njih privukla guza nit sisa, oni su htjeli jebat, došli su negdje u Mađarsku i jebali su neku djevojku koja je bila raspoloživa. Meni je taj seks radi pražnjenja nezanimljiv. Razumijem mehanizam, ali ne shvaćam kakvo seksualno zadovoljstvo tu netko nađe, a da mu se isplati skidat gaće za njega.

Tebi možda jest, ali muškarcima je to jedan mali 'hop', samo da ta fizički zgodna to hoće. Ili da bar hoće novce, a oni tih novaca imaju, i nemaju moralnih ili psiholoških ograda u vezi s tim.kuki » wrote:I da se radi o privlačnosti sisa i guzice, dalek je, meni, put od percipiranja nečije fizičke zgodnosti do želje za seksom.
S vrlo malo njih. Ali sam čitao što govore, gledao kako žive, uspoređivao ono što vidim s onim što osjećam, i dosta razmišljao o tome. Nije baš da su ljudi danas nešto posve deseto nego ono što su bili kroz povijest, a o tome ima mnogo literature, i ozbiljne, i beletristike.kuki » wrote:A s koliko si ti muškaraca razgovarao o njihovom intimnom, namjerno ne kažem seksualnom, životu, pa da znaš?
Misliš, ohladila bi se? A nekako nagađam da ti se neće dati elaborirati to malo, zašto bi se ohladila, tj. što bi ti točno smetalo u tome.kuki » wrote:
Vjerojatno ništa.
kuki » wrote:Gle, uopće me ne zanima kako stvari stoje s muškarcima u statističkom smislu.Da me privlači prosjek, vjerojatno bih u 6 godina vezno poželjnima za moi percipirala više od dvojicu ljudi.

Ne zanimaju me oni, nego me zanima što se dogodi s tom ekskluzivnošću, s vremenom.kuki » wrote:Meni je, onako, jedan dosta. To je ta ekskluzivnost koju sam maloprije spominjala. 95% me ne zanima. Možeš si ih ti uzeti.
Ovako iz moje perspektive, zvuči kao nešto nezgodno - čim te 'to nešto' natjera da s takvom energijom braniš istovremeno i ekskluzivnost - i njenu prolaznost.
Rekoh ti, to bi bila krajnja konzekvenca tvrdnje da ono fizičko nije uopće bitno, nego valjda jedino ono 'osobno'. U tom slučaju bi svi bili gender blind, a čisto zbog psiholoških podudarnosti, naginjali bi homoseksualnosti.kuki » wrote:Uopće, ali uopće ne razumijem ovo o homoseksualnosti.
kuki » wrote:Pa, jedan jako slavan seksualni terapeut tu i tamo na predavanjima pita kada žene dosežu seksualni peak. I onda ljudi u publici govore "u tridesetima", "u četrdesetima", a onda se pojavi neko "u šezdesetima" i to uvijek kaže žena koja ima šezdeset i nešto i sretno lice.

Eh kako to poznato zvuči.kuki » wrote:Moram proizvesti nešto kreativno prije nego odem spavati, a forum mi skreće misli s toga u pauzama traženja pa se manje živciram što mi ne ide.![]()
Tako da hvala na društvu.

nisam u životu kalkulirala sa sexom da bi netko mislio/ne mislio nešto o meni.
najduže sam čekala u svojoj ikad prvoj vezi, i to dva tjedna. da je bilo ranije prilike, ranije bi se pojebali.
isto tako, nikad mi se nije desilo da sam se poševila na prvom dejtu, ne zato jer imam neka pravila, nego mi je obično potrebno mrvu više vremena da mi se netko svidi.
u prosjeku, 2.-3. susret.
ali imala sam situaciju gdje sam s jednim tadašnjim dečkom pričala o dotadašnjim iskustvima, i premda je u usporedbi sa mnom on bio debelo iskusniji po broju partnerica, njemu je zasmetalo ono što sam dotad prošla. baš je imao nekakav izraz "padaš mi u očima" što je mene zbunilo.
no, to je bio samo pokazatelj nekih drugih stvari.
oko sebe ne vidim dečke koji tako važu vrijednost nekih žena ni isplativost bivanja s njima na duge staze, niti obrnuto. možda taje, ali nemam takav dojam.
najduže sam čekala u svojoj ikad prvoj vezi, i to dva tjedna. da je bilo ranije prilike, ranije bi se pojebali.
isto tako, nikad mi se nije desilo da sam se poševila na prvom dejtu, ne zato jer imam neka pravila, nego mi je obično potrebno mrvu više vremena da mi se netko svidi.
ali imala sam situaciju gdje sam s jednim tadašnjim dečkom pričala o dotadašnjim iskustvima, i premda je u usporedbi sa mnom on bio debelo iskusniji po broju partnerica, njemu je zasmetalo ono što sam dotad prošla. baš je imao nekakav izraz "padaš mi u očima" što je mene zbunilo.
oko sebe ne vidim dečke koji tako važu vrijednost nekih žena ni isplativost bivanja s njima na duge staze, niti obrnuto. možda taje, ali nemam takav dojam.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Da potrose malo vise vremena u krevetu, muzjaci bi pol toga po kuhinji ionako sami sredili. Dobrovoljno.OliverZG » wrote: Pa ono ako na jednoj strani troše manje vremena onda ostaje više vremena na drugoj strani i tako to. Uostalom ako se tako ponašaju u skladu s tim će i odgajati a možda neki mužjak ne bi htio takvu kćer, ....
Jedino me cudi, ovdje se bas nitko ne testira na bolesti?
Amen.U tom slučaju, neka njegovo seksualno ponašanje bude manifestacija njegovog dostojanstva i samopoštovanja, neka ne jebe žene koje prezire, neka ih ne jebe u uvjetima od kojih će ih ih prezirati, neka ne jebe žene koje mu se gade, neka jebe jer želi pojebati tu osobu pred njim, a ne jer želi izdrkati u nešto živo.
Odgovorno očinstvo počinje time da ne oplodiš osobu koju ne poštuješ. I time da nisi čovjek kojeg ne poštuješ.
Nondens a jesi ti ikad imao vezu, ono ljubio se pipao i to?
Bold 1. Nego, bi l' ti meni mogla ovako reći - što misliš o dejtanju s 3-4 njih paralelno? Evo napeto razmišljam, no nije mi jasno zašto bi se ograničila samo na jednog.Pješčana » wrote:nisam u životu kalkulirala sa sexom da bi netko mislio/ne mislio nešto o meni.

Danas Jure, sutra Stipe, preksutra Ante... i onda iznova. Dakako, osim ako si kao kuki pa ih nađeš ukupno 2 prihvatljiva u 6 godina, onda jasno da čisto tehnički ne možeš s njih 3-4 paralelno? Što kažeš, jesi l' izbirljiva?

Bold 2. Od takvih likova dobijem ospice. Could you believe the nerve of that guy.

Ja ne.ombia » wrote:Da potrose malo vise vremena u krevetu, muzjaci bi pol toga po kuhinji ionako sami sredili. Dobrovoljno.
Jedino me cudi, ovdje se bas nitko ne testira na bolesti?

Nodens, a ne Nondens.ombia » wrote: Nondens a jesi ti ikad imao vezu, ono ljubio se pipao i to?

Nego, a što si ti ono po zanimanju? Zaboravih.

Amen.kuki » wrote:[quote="[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=87067#p87067]
Čak i u onim slučajevima kad nije došlo do spontanog raspada šavova na rublju izazvanog razgovorom, čovjek je morao imati nekakvu karizmu i nekakav način na koji razgovara i nekakav način na koji se kreće i nekakav dodir i miris.
Za stvarno jako seksualnu želju moram još i obožavati način na koji mu radi mozak i voljeti način na koji razmišlja i razloge za smijeh i razloge zbog kojih mu ljudi idu na živce i željeti ga sa svim njegovim prekrasnoćama i sjebanostima..
Pa...zgodjusan je, sta je je

http://www.independent.ie/multimedia/ar ... 58386t.jpg
Inace kad vi ljudi spavate?!

A kako se odlucis probati novo jelo? Otici na put u novu zemlju?li znaš razumski da u čovjeku ima svačega. Kako onda možeš reći da nekoga 'želiš', ako si svjesna da tek jedan mali dio znaš, i da taj mali dio 'želiš'? Ono sve ostalo te nimalo ne 'grebe'?
Jelo odneses na laboratorijsku analizu, guglas svaki pojedini sastojak, procitas sve ikad napisano o tim sastojcima ili ti za onaj inicijalni gust jest dosta sto dobro mirise, sto ti se cini da bi moglo biti dobro i sto si dovoljno otvoren za pruziti sansu.
Jedini koji brije si ti. Prosjecan muskarac zna razliku seksanja sa zenom koja zna sto voli i zna svrsiti za razliku od iskompleksirane ukocene i neoslobodjene mladice. Al kome ja to pricam.ne brijati na nekakvu zrelost koja valjda nema baš nikakve veze s bazičnim biološkim impulsima zbog kojih seks, zapravo, i postoji kao takav.

Skuzajte tek sam dosla do postova jutros od sedam.
Zato sto se razvijamo. Mijenjamo. Nekad se promijenimo u razlicitim smjerovima. A nekad se promijeni samo jedan i to onda isto bude problem.nteresantno je upravo to pitanje, zašto bojler odjednom postane loš bojler, ako je prethodne 2-3-4 bio odličan. To je vrlo interesantna pojava... bar meni. Kažeš, najčešće zato što se nije promijenio hmmm vidiš, tu ta usporedba s bojlerima više ne paše baš dobro...
Inace kad se budem javljala na temu o zanimanjima, onda me mozes pitati o mome.
Posto se javljamo na temu o seksu i ljubavnim vezama, ja sam tebe pitala jesi li ikad imao ljubavnu vezu?
Tvoj odgovor ce vjerojatno biti, sto znaci ljubavna veza?

Od seksanja na prvom dejtu ili drugom, kad se stigne netko testirati?Ne razumijem ovo, odakle si to izvukla?
Pa to što se netko seksao na prvom dejtu, ne mora značit da ima prve dejtove svaki tjedan. I da se na svakom prvom seksa. Stvarno ne vidim poveznicu između seksa na prvom dejtu i testiranja.ombia » wrote: Od seksanja na prvom dejtu ili drugom, kad se stigne netko testirati?

Možeš ti misliti da je netko neodgovoran ako se seksa na p.d. i da se onda sigurno i ne testira, ali to ti baš ne stoji.

Osim toga, nije baš ni ista stvar prvi dejt s tipom kojeg si upoznala sinoć u mračnoj birtiji i s nekim kojeg poznaješ već duže vrijeme pa vam je to samo službeno prvi dejt.

Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
-
- Information
-