Što vas je danas naživciralo?
Isus je moj zaručnik 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Jebate, eno se modovi svade oko ove teme.
Lijepo umoljavam administratoricu da ih prestane mirit
, jer otkako su se na Dalmatincima smirili ono na moderatorskom je najzabavnije za čitat.
ON: nisam nikad pronašla nikakvu seksualno srodnu dušu na vorumu, a ovih aseksualnih je bilo.
Lijepo umoljavam administratoricu da ih prestane mirit
ON: nisam nikad pronašla nikakvu seksualno srodnu dušu na vorumu, a ovih aseksualnih je bilo.
Isus je drolja?
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Mislim da je problem u tome što im Isus ne daje... često 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Pa zapravo gotovo da si u pravu. Čitao sam da je Majka Tereza veliki dio života osjećala "duhovnu suhoću" odnosno osjećaj odsutnosti Boga, Ivan od Križa zvao je to "tamna noć duha".A.P. » wrote:Mislim da je problem u tome što im Isus ne daje... često
Tako da je uredu da se daješ bez da primaš
Daj dosta, ovo je prebizaran razgovor 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Ja bih voljela da kad se pohvalim da sam nešto naučila da to stvarno i naučim, a ne da zaboravim prvom idućom prilikomElliQuinn » wrote: Ja bih voljela da se u hrvatskom naglasne cjeline pišu zajedno, da to bude pravilo.
Happy Easter!
Poše, pa šta čekaš, ispričaj nam 
Poslala si slike sisa na peem?
Poslala si slike sisa na peem?
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- robot jura
A izbrisalo ih zbog čega?
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
Jednoj: neredovito javljanje na biro, iako knjizica kaze drugacije.
Drugoj: odbijanje posla, nije ga odbila vec ga je dobio netko drugi, uredno se odazvala na razgovor.
Treca: odbijanje posla, iako je za taj posao bila potrebna jedna dozvola koju ona nema, a na birou to uredno imaju evidentirano.
I to samo od jutros.
Drugoj: odbijanje posla, nije ga odbila vec ga je dobio netko drugi, uredno se odazvala na razgovor.
Treca: odbijanje posla, iako je za taj posao bila potrebna jedna dozvola koju ona nema, a na birou to uredno imaju evidentirano.
I to samo od jutros.
Mislin da san bija jasan
Ma jasno mi je to, ovakvi detalji su me zanimali:Moment » wrote:Pa ako ljudi vise nisu na burzi, zaposleni su.
Moment wrote:Jednoj: neredovito javljanje na biro, iako knjizica kaze drugacije.
I to samo od jutros.
Što je sljedeće, izbrisat Rome ko Slovenci i odmah porast GDP po glavi
Fakat me naživcirao ovaj vatromet taštine u moderatorskim prepucavanjima.
Zašto smo država puna ekstrema? S jedne strane na vlasti budu oni koji se ne daju skinuti ni kad ih čupaju, unatoč svim pizdarijama koje rade; s druge pak kompetentni ljudi odustaju na prvoj prepreci.
Da popizdiš.
Zašto smo država puna ekstrema? S jedne strane na vlasti budu oni koji se ne daju skinuti ni kad ih čupaju, unatoč svim pizdarijama koje rade; s druge pak kompetentni ljudi odustaju na prvoj prepreci.
Da popizdiš.
-
- Information
-