Ma da ti sto nemaju djece ne shvacaju da je posve normalno plasiti zivotinje, bacati petarde na pse i muciti drugo zivo bice. I ona takva odgaja dijete.Omega » wrote:U svezi i glede klinca na kojeg san se izderala. Gđa majka me nazvala, naravno. S obzirom da smo suside, teško ju je pogodilo šta san joj dite nazvala PSHITOPATOM, ali me zapravo razumi i suosjeća, jer "nemam svoje dice". Bilo bi cool da mogu reć da se nismo posvađale zato šta san vježbala izradu koktela, ma istina je da patim od sindroma naknadne pameti i da me takve situacije i ljudi uvik ostave bez riči.
Što vas je danas naživciralo?
Moram se nadovezat na ovu temu, jer šutim par dana, a to mi teško pada jer moram lajat, plus ne mogu pisat po moderatorskom jer sam jadni plebs. 
Da citiram:
Moram pitati zašto je netko uopće izdvojio te postove u zasebnu temu?
Dakle, na temi, na kojoj sasvim izvjesno i ja pišem, ljudi napišu par postova u kojima nagađaju nešto o mom privatnom životu.
Mislim da je sasvim razvidno bilo, dok su ti postovi još bili na temi o živciranju, da ja ne želim pisati o tome na forumu, dapače, lijepo sam to i napisala, i postovi bi se fino izgubili u temi i bok. Međutim, izdvojeni su.
Osjećam se poprilično mutavo i nelagodno zbog pozicije u koju sam stavljena, kako je jezebel i napisala koju stranu prije (nije ni ona sama pisala o tome, kolko vidim).
Kao prvo, jer sam lijepo zamolila da se o tome ne piše po forumu, što je ajde i trajalo pristojno vrijeme, i drugo, sad kad se to nespretno ipak ispisalo na forumu, i jasno se vidi moje neoduševljenje tom činjenicom - čemu nakon toga svejedno izdvajanje u zasebnu temu i zahtijevanje da se intimni ter privatni život prostre cijelom forumu? Da je otvorena tema o tome kako sam našao srodnu dušu/penis/sisu na forumu, tamo bi pisao tko hoće. Ovo izdvajanje jasno stavlja fokus na nekog, a zbog čega točno netko misli da ima pravo na to?
Lijepo je kad netko već želi podijeliti to s pučanstvom, al dozvolite da neki nisu tako egzibicionistički nastrojeni i da im to smeta, te to poštujte. Molim lijepo
:metlauguzici:
Da citiram:
Ovo nije topik o "kako sam pronašao", već je topik na kojem se napisalo par informacija o prisutnim ljudima i još nekoliko o ljudima koji ovdje uopće nisu. Držim odvajanje ovih postova u zasebnu temu totalno šupskim i bezobraznim potezom.
Moram pitati zašto je netko uopće izdvojio te postove u zasebnu temu?
Dakle, na temi, na kojoj sasvim izvjesno i ja pišem, ljudi napišu par postova u kojima nagađaju nešto o mom privatnom životu.
Mislim da je sasvim razvidno bilo, dok su ti postovi još bili na temi o živciranju, da ja ne želim pisati o tome na forumu, dapače, lijepo sam to i napisala, i postovi bi se fino izgubili u temi i bok. Međutim, izdvojeni su.
Osjećam se poprilično mutavo i nelagodno zbog pozicije u koju sam stavljena, kako je jezebel i napisala koju stranu prije (nije ni ona sama pisala o tome, kolko vidim).
Kao prvo, jer sam lijepo zamolila da se o tome ne piše po forumu, što je ajde i trajalo pristojno vrijeme, i drugo, sad kad se to nespretno ipak ispisalo na forumu, i jasno se vidi moje neoduševljenje tom činjenicom - čemu nakon toga svejedno izdvajanje u zasebnu temu i zahtijevanje da se intimni ter privatni život prostre cijelom forumu? Da je otvorena tema o tome kako sam našao srodnu dušu/penis/sisu na forumu, tamo bi pisao tko hoće. Ovo izdvajanje jasno stavlja fokus na nekog, a zbog čega točno netko misli da ima pravo na to?
Lijepo je kad netko već želi podijeliti to s pučanstvom, al dozvolite da neki nisu tako egzibicionistički nastrojeni i da im to smeta, te to poštujte. Molim lijepo
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Bespotrebno dramite.
Nije da vam je netko stavio ime i prezime ovdje. Ionako će tema zapasti dole od bezbroj aktivnih chatova i nikog ne boli kurac tko je s kim. Kamoli neke možebitne stalkere. Ovo me podsjeća na ono graktanje kako se netko drznuo otvorit temu o gutačicama, a da nije gutačica.
Nije da vam je netko stavio ime i prezime ovdje. Ionako će tema zapasti dole od bezbroj aktivnih chatova i nikog ne boli kurac tko je s kim. Kamoli neke možebitne stalkere. Ovo me podsjeća na ono graktanje kako se netko drznuo otvorit temu o gutačicama, a da nije gutačica.
Lijepo sam napisala da imam metlu u guzici po tom pitanju kao disklejmer.ex_anais » wrote:Bespotrebno dramite.![]()
Jebe mi se jel netko zna ili ne, ali svejedno, čemu izdvajanje kratkotrajnog četa u zasebnu temu suprotivo željama uključenih? Eto
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Daj nemojte vraćati temu natrag sad, pobogu 
Samo sam htjela reći da je to bio... malo čudan potez
Samo sam htjela reći da je to bio... malo čudan potez
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Puna mi je kapa srodnih duša. Možeš ih naći 3 hiljade godina prije Krista, ili u ludom umjetniku četrnaestog stoljeća ili u mizantropu dvadesetog. Ako ima štogod konkretnije, može, a duše si slobodno zadržite.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Problem je što svaki maloumnik može imati djecu. Kakvi da ti klinci i ispadnu? Ja sam svom susjedu prije par godina (vrlo zabrinutim glasom) rekla da petarde izazivaju trajnu impotenciju. Ne znam da li mi je povjerovao, ali mi više nije bacao petarde pod prozor
Sad samo povraća i razbija flaše.
Desire makes slaves out of kings.
ne mogu spavat'. 
i pukla mi je koza na prstu od zime.
i koji vrag je sad s kinom tuskanac?! kakva ''zimska stanka''?!
i pukla mi je koza na prstu od zime.
i koji vrag je sad s kinom tuskanac?! kakva ''zimska stanka''?!
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Ti punoljetna visokoskolovana osobo, ne odgovaraj mi na poruke
sa skracenicama.
Dogovori se otkazuju porukom ili pozivom neko vrijeme PRIJE nego se dogovoreno trebalo odigrati.
Ukratko, svim debilima koji smatraju da im je povisi nivo kulture i IQ dodjeljen po defaultu sa diplomom -
.
Mogli smo provesti jutro na suncu, uz more, ali ne.
Btw. fali nam two up smajli. :two up:
sa skracenicama.
Dogovori se otkazuju porukom ili pozivom neko vrijeme PRIJE nego se dogovoreno trebalo odigrati.
Ukratko, svim debilima koji smatraju da im je povisi nivo kulture i IQ dodjeljen po defaultu sa diplomom -
Mogli smo provesti jutro na suncu, uz more, ali ne.
Btw. fali nam two up smajli. :two up:
Mislin da san bija jasan
Moram opet odgovoriti na topik s moderatorskog
Odnosi se na post o kvalitetnim raspravama i mogućnosti izrastanja istih iz čet topika: jel vi mene jebete? :drito:
Ova tema i zbrda zdola čet postovi su izdvojeni zato što se žele znati tračevi o tome ko se s kim jebe/ženi, a ne zbog potencijalne kvalitete topika.
Još je lijepo i napisano da je ovo topik na kojem ću ja, i ostali očito, napisati markove konake o tome.
Kakve kvalitete?
Gdje je kvalitetna rasprava u tome da netko dođe i napiše da zna par (bračnih) parova koji su se upoznali preko foruma, i zaš bi oni koji su se jebali/u braku su/vezi trebali ovdje svima pisati takve stvari? Valjda svatko ikad tko se na bilo koji način uvezao s nekim s foruma je započeo odnos tako da je krenuo razgovarat s tom osobom preko foruma, i onda ju upoznao uživo. Jebeni spektakl!
Ajmo napravit od ove teme kvalitetnu temu kakva može bit
Odnosi se na post o kvalitetnim raspravama i mogućnosti izrastanja istih iz čet topika: jel vi mene jebete? :drito:
Ova tema i zbrda zdola čet postovi su izdvojeni zato što se žele znati tračevi o tome ko se s kim jebe/ženi, a ne zbog potencijalne kvalitete topika.
Kakve kvalitete?
Gdje je kvalitetna rasprava u tome da netko dođe i napiše da zna par (bračnih) parova koji su se upoznali preko foruma, i zaš bi oni koji su se jebali/u braku su/vezi trebali ovdje svima pisati takve stvari? Valjda svatko ikad tko se na bilo koji način uvezao s nekim s foruma je započeo odnos tako da je krenuo razgovarat s tom osobom preko foruma, i onda ju upoznao uživo. Jebeni spektakl!
Ajmo napravit od ove teme kvalitetnu temu kakva može bit
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Dobro, gdje sam tebe napala, smiri seombia » wrote:Ja sam se vec ispricala. Da sam znala da ce se iz toga izroditi ovakav cirkus, ne bih nikad ni rijec rekla.![]()
A ovu temu umjetno na zivotu drzis vec neko vrijeme bash ti.
Meni je ova tema inače zanimljiva
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Joj nije ništa krenulo od tvoje rečenice, daj
Samo sam nju citirala sasvim slučajno. Ovo uopće nije orjentirano na to dal neko zna, jer "tajni" tračevi ionak kruže o svima - nego ono, zašto se očekuje od forumaških odnosa da su neko javno dobro ili koji penis?
Sad sam totalno izgubila legitimnost ovog pitanja jer sam opet ispala prenadrkana i besna
Sad sam totalno izgubila legitimnost ovog pitanja jer sam opet ispala prenadrkana i besna
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Šta?
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-