Dobna granica za seks

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
JPK

Post 02 Jan 2012, 00:14

Tea Tree » wrote:Mislim da je pojam seksa između muškarca od 30 ili 40 godina i cure od 14 svima neprihvatljiv zato što je izgledno i vjerojatno da će lakše netko takav prodati bilo koju priču i obrlatiti tako mladu osobu, koja je još na neki način dijete (!) nego nekoga od npr. 20 godina.
Onda bi valjda trebalo zabraniti i zgodnim i šarmantnim šesnaestogodišnjacima da jebu takve, jer će im lakše prodati priču i obrlatiti ih.
Neka jebu samo oni kojima je teško obrlatiti!

Biti i mniti svemiropolisno
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 02 Jan 2012, 00:15

Aurora » wrote:Što mislite koja je dobna granica prihvatljiva za seks?
Od 13, eventualno muški godinicu više.
Ne mislim da trebaš bit 'emocionalno zreo' pa da se moš jebavat. Emocionalno ljudi nisu zreli bar dok ne izađu iz puberteta, neki nikako da sazore ni do starosne pemzije.
Razlika od +5 godina među partnerima prihvatljiva mi je tek kad mlađe čeljade napuni 18-u.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 02 Jan 2012, 00:15

OliverZG » wrote: Lako za prostituke, pitanje je dali su djevojčice recimo 30-ih godina takvo ponašanje smatrale minusom, plusom ili nečim neutralnim ... odnosno pitanje je tko je promovirao to da su slobodne od odgovornosti prema ikome ikada ...
Znači, neodgojena djeca općenito nisu postojala prije sufražetkinja.

I koje točno djevojčice? Iz svih slojeva društva? Sa sela ili iz grada? Je li brak tad bio shvaćan kao danas ili je bila riječ o nečem drugom? S koliko se godina udavalo i što je brak ekonomski i društveno nudio jednoj petnaestogodišnjakinji?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Karlinjo

Post 02 Jan 2012, 00:24

ElliQuinn » wrote: Znači, neodgojena djeca općenito nisu postojala prije sufražetkinja.
Bilo ih je značajno manje.
I koje točno djevojčice? Iz svih slojeva društva? Sa sela ili iz grada? Je li brak tad bio shvaćan kao danas ili je bila riječ o nečem drugom?
Djevojčice svih slojeva društva, pri tome mislim na zapadni dio svijeta. A brak je više manje shvaćan kao i danas jedino se malo razlikovao put/način od upoznavanja do ženidbe.
S koliko se godina udavalo i što je brak ekonomski i društveno nudio jednoj petnaestogodišnjakinji?
Sreću i zadovoljstvo :xzubo: Prosjek je rekao bi bio oko cca 20 godina.
Karlinjo

Post 02 Jan 2012, 00:25

nina williams » wrote: Od 13, eventualno muški godinicu više.
Zaš' sad muški moraju čekati koju godinicu više?
Eks

Post 02 Jan 2012, 00:25

OliverZG » wrote: Bilo ih je značajno manje.
Naravno, s obzirom na metode prisile i mučenja koje su na njima primjenjivane. :kava:
Karlinjo

Post 02 Jan 2012, 00:26

ex_anais » wrote: Naravno, s obzirom na metode prisile i mučenja koje su na njima primjenjivane. :kava:
Kao npr.
Eks

Post 02 Jan 2012, 00:27

OliverZG » wrote: Kao npr.
Neću s tobom u tu raspravu. Tužno je da ti ja moram tumačiti povijest.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 02 Jan 2012, 00:28

OliverZG » wrote: Bilo ih je značajno manje.

Djevojčice svih slojeva društva, pri tome mislim na zapadni dio svijeta. A brak je više manje shvaćan kao i danas jedino se malo razlikovao put/način od upoznavanja do ženidbe.

Sreću i zadovoljstvo :xzubo: Prosjek je rekao bi bio oko cca 20 godina.
Drugim riječima, pozivaš se na svoje iskustvo iz prve ruke i k tome uopće se ne trudiš shvatiti način funkcioniranja tog društva, nego na njega automatski preslikavaš današnje društveno stanje minus ono što ti smatraš negativnostima.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Karlinjo

Post 02 Jan 2012, 00:30

ex_anais » wrote: Neću s tobom u tu raspravu. Tužno je da ti ja moram tumačiti povijest.
Pa baš zato i nećeš, jer bi morala tumačiti :mig: a ne samo izreći popularnu predrasudu.
Eks

Post 02 Jan 2012, 00:31

OliverZG » wrote: Pa baš zato i nećeš, jer bi morala tumačiti :mig: a ne samo izreći popularnu predrasudu.
Neće ti ni navlakuša pomoći. Jednom sam se raspravljala s čovjekom koji vjeruje da šovinizam nikad nije postojao i da žene nikad nisu potlačene i otad si to više ne želim priuštiti. :xd:
Tea Tree

Post 02 Jan 2012, 00:42

JPK » wrote: Onda bi valjda trebalo zabraniti i zgodnim i šarmantnim šesnaestogodišnjacima da jebu takve, jer će im lakše prodati priču i obrlatiti ih.
Neka jebu samo oni kojima je teško obrlatiti!
Nemoj ti meni ništa, ja sam se ogradila da ja to ne mislim, a i ne bih se bunila protiv šesnaestogodišnjaka. :zubo:
Pa neka misli da sam ga obrlatila.
Pješčana

Post 02 Jan 2012, 00:44

da se na sex čeka dok osoba ne sazri, neki odrasli ni do danas ne bi jebali.
sex je sex, za početak je nagon. i tijelo će biti voljno za sex prije nego um skuži što se sve događa oko njega.
nije društveno prihvatljivo sexati se s 12, ali evo curke sve ranije dobivaju menstruaciju i sve se provokativnije oblače i ponašaju i ispituju teren.
nije, s medicinske strane gledano, pametno tako rano započeti jer sama menstrucija ne znači da si spolno zrela, nego samo da ti jajnici rade, i zeznuto ako neka tad pokupi neku infekciju, jer još nije imunosistem najjači.
s nekakve duhovne strane, pojavljuje se mogući problem da takva cura neće znati za drugačiji odnos, pogotovo ako se u njenoj okolici zna da se jebala., što povlači određena ponašanja.
ali, gledajte, ovo sve je slovo na papiru. ima ljudi koji se požele jebati ranije, i nemaju nikakve posljedice. kao i oni koji se ne požele jebati. ikad.
sex 14godišnjakinje sa 16 godišnjakom nam je prihvatljivi jer već vidimo sliku nekog pedofila i sugar daddya kako ševi malu s 20 godina razlike, kao da se nikad dosad takve veze i brakovi nisu događali.
pa svako malo izađe nekakav intervju kako su se zagledali puno prije nego su to ikome rekli, jer je ona bila debelo maloljetna. sad, 30 godina kasnije, nikog nije briga.
ali nije svaka 14godišnjakinja tuka, niti je svaki odnos sa tipom starijim dosta od nje negativan.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
nina williams

Post 02 Jan 2012, 00:45

OliverZG » wrote: Zaš' sad muški moraju čekati koju godinicu više?
Piše 'eventualno godinicu'. Ne koju godinicu i ne ziher. :zubo:
A razlog je taj što kasnije ulazite u onaj onaj puberetet.
Karlinjo

Post 02 Jan 2012, 00:47

ElliQuinn » wrote: Drugim riječima, pozivaš se na svoje iskustvo iz prve ruke i k tome uopće se ne trudiš shvatiti način funkcioniranja tog društva, nego na njega automatski preslikavaš današnje društveno stanje minus ono što ti smatraš negativnostima.
Društvo onda i danas je bilo slično u tom smislu s jednom bitnom razlikom u zadnjih 50ak godina a to je da u nedostatku ičega kreativnog i novog što bi stvorili, kreativnost je postalo micanje tabua koji su očito ne bezrazložno stajali tu milenijima.

Današnje ponašanje mladih dječaka i djevojčica isključiva je posljedica toga što su im/nam roditelji zaboravili prenesti neke pozitivnije životne vrijednosti zbog posla a u isto vrijeme divljanje raznih ideologija kroz divlje medije je dovelo do upijanja nekih drugih vrijednosti koje su osmislili neki sumnjivi elementi :xzubo:

Negdje sam čitao da su mlade žene u Francuskoj konzervativnije od svojih mama, koje bez problema hodaju u toplesu i slično, a kao razlog se navelo otprilike to da su napokon nakon x godina oslobađanja skidanjem i ogoljivanjem skužile da ima nešto u skrivenosti i čednosti. Odnosno da su shvatile da ih poslodavac i društvo ne može prihvatiti samo zato što su žene, nego moraju donesti u tvrtku, javni život i slično nešto što bi bila dodatna vrijednost a to definitivno nije golotinja i raskalašeno ponašanje.
ex_anais wrote: Neće ti ni navlakuša pomoći. Jednom sam se raspravljala s čovjekom koji vjeruje da šovinizam nikad nije postojao i da žene nikad nisu potlačene i otad si to više ne želim priuštiti. :xd:
Ne bi ja znao. Ne znam s kim si to raspravljala ali i ja bih rekao da šovinizam nije bio u općem smislu i na svim razinama. Na razini javnog života da ali na razini nuklearne obitelji složio bi se s tim s kim si raspravljala da i nije bilo previše šovinizma.

Ja iskreno ne vidim potlačenost žene u tome što mora ostati kod kuće, skuhati nešto i odgojiti dijete (dakle fini intelektualni posao) dok njezin dragi okolo radi 12 ili više sati da je nahrani :xzubo:
Pješčana

Post 02 Jan 2012, 00:52

OliverZG » wrote:
Negdje sam čitao da su mlade žene u Francuskoj konzervativnije od svojih mama, koje bez problema hodaju u toplesu i slično, a kao razlog se navelo otprilike to da su napokon nakon x godina oslobađanja skidanjem i ogoljivanjem skužile da ima nešto u skrivenosti i čednosti. Odnosno da su shvatile da ih poslodavac i društvo ne može prihvatiti samo zato što su žene, nego moraju donesti u tvrtku, javni život i slično nešto što bi bila dodatna vrijednost a to definitivno nije golotinja i raskalašeno ponašanje.
to je ciklus. svako toliko se događa slično. sjećam se, mislim u srednjoj školi kad smo učili romantizam, kako su unuke bile posramljene ponašanjem svojih baka, koje su živjele u puno slobodnijem duhu svog vremena. i uvijek, kad sloboda i ponašanje dođu do ruba, počne se cijeniti onaj drugi extrem.

što se tiče potlačenosti, nema je ako je to dogovor oboje partnera.
ima je ako se to od žene očekuje ili joj se ne nudi izbor i /ili mogućnost.
također, uzmi u obzir potrebu ljudi da se realiziraju na više polja osim roditeljskog
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ombia

Post 02 Jan 2012, 00:52

Gledala veceras film slicne tematike :zubo:

Nakon punoljetnosti oba sudionika nista me ne sablaznjava. Da sablaznjava me seks 15 godisnjakinje i 40 godisnjaka.
Tea Tree

Post 02 Jan 2012, 00:57

ombia » wrote:Gledala veceras film slicne tematike :zubo:

Nakon punoljetnosti oba sudionika nista me ne sablaznjava. Da sablaznjava me seks 15 godisnjakinje i 40 godisnjaka.
A, obrnuto?
Svi nešto imaju taj zaštitnički stav prema mladim curicama. Moguće i da je to zato što je na forumu većina žena.
Stvarno, što u obrnutom slučaju?
Karlinjo

Post 02 Jan 2012, 01:00

Tea Tree » wrote: Stvarno, što u obrnutom slučaju?
Ja sam čuo za nekolio slučajeva u SAD-u gdje su žene odrobijale nekoliko godina zbog seksa s maloljetnikom. Koliko pamtim u svim slučajevima to su bile učiteljice :xd: .
nodens

Post 02 Jan 2012, 01:01

Tea Tree » wrote: A, obrnuto?
Svi nešto imaju taj zaštitnički stav prema mladim curicama. Moguće i da je to zato što je na forumu većina žena.
Postoji izvjesna asimetrija u anatomiji, fiziologiji i psihologiji spolova, otuda i asimetrija shvaćanja takvih odnosa, tj. razlike u godinama.

Činjenica jest da normalni (hetero)seksualni odnos uključuje 'penetriranje' onog muškog člana, u ženski član. :zubo:

Nema smisla praviti se da ta asimetrija nema baš nikakvog značaja, zar ne? :cerek:
Tea Tree

Post 02 Jan 2012, 01:03

nodens » wrote:
Postoji izvjesna asimetrija u anatomiji, fiziologiji i psihologiji spolova, otuda i asimetrija shvaćanja takvih odnosa, tj. razlike u godinama.

Činjenica jest da normalni (hetero)seksualni odnos uključuje 'penetriranje' onog muškog člana, u ženski član. :zubo:

Nema smisla praviti se da ta asimetrija nema baš nikakvog značaja, zar ne? :cerek:
Hoćeš li mi reći da se pravim ako ti kažem da ne znam na što ciljaš?
Pješčana

Post 02 Jan 2012, 01:04

nodens » wrote:

morat ćeš ovo malo polakše objasniti. što pokušavaš reći? da je odrastao muškarac prevelik ?
nodens

OliverZG » wrote: Ja sam čuo za nekolio slučajeva u SAD-u gdje su žene odrobijale nekoliko godina zbog seksa s maloljetnikom. Koliko pamtim u svim slučajevima u su bile pitanju učiteljice :xd: .
Ja se sjećam jedne profesorice engleskog (cca. 35) koja se vidljivo ložila na neke osmaše... sad kad se toga prisjećam, nije isključeno da se i poševila s jednim od njih. :zubo:
nina williams

Tea Tree » wrote: A, obrnuto?
Ista mi je to stvar. Nije mi normalan odnos između dvoje ljudi od kojih jedno ima 15, a drugo 40. Nebitno ko je kojeg spola, pederi i lezbe uključiti.
Karlinjo

Post 02 Jan 2012, 01:05

Pješčana » wrote: također, uzmi u obzir potrebu ljudi da se realiziraju na više polja osim roditeljskog
Naravno ali u ono vrijeme nitko se baš ni nije imao posebno gdje realizirati sve da je i mogao. Kako muško, tako žensko.

Nije se baš moglo biti slavna spisateljica lijepih pjesmica kad je ne znam 60% ljudi bilo nepismeno.

Uostalom tako je i danas u nekim zemljama Afrike. Mislim može ona maštati da bude dizajnerica ili on da bude arhitekt ali ne postoji netko tko bi kupovao dizajniranu odjeću niti gradio takve kuće za koje bi bio potreban arhitekt, tako da je ona potlačena koliko je i on potlačen. Jedino je eto on malo slobodniji pa se smatra da mora zaraditi za jest sebi, njoj i djeci.
  • Information