Dalmoši/Tovari

Sve od javnog i tajnog interesa
Lastan

Post 31 Dec 2011, 13:25

Beta ženka » wrote:Pa recimo da sam na netu tražila, al ne dovoljno ustrajno, o čemu se tu radilo - i sve je bilo zapakirano u celofan, u stilu "nisu se voljeli", znaš ono kad su najbliži susjedi uvijek u nekom sukobu, pa kao - tako i oni. Bezveze. :ne zna: Ovo tvoje objašnjenje mi je logičnije, a i na njega sam davno naletjela - svakako mi je onda jasno. I navijam za Gradec. :xlux: Što se mene tiče - Kaptol je zaostala seljačija u tom kontekstu. :zubo:
Daleko od toga da ja išta o povijesti znam, ali ovo mi se čini prilično jasno i jednostavno.
Crkva je imala Kaptol ter kmetove i poreze koje je skupljala. I kupovala/otimala zemljišta oko Zagreba. Ona ista čiji povrat danas traži. A Gradecu valjda nije bilo milo da Kaptol njihovim novcem kupuje zemljišta oko grada i jebe građane u zdrav mozak. Znam da meni ne bi bilo drago.

Silajn

Post 31 Dec 2011, 13:26

Postoji jedna odlična monografija o Zagrebu (informativna, inteligentna) iz koje sam ja učila vlastiti grad: Tisućljetni Zagreb, Kampuš/Karaman. Voljela sam i Crvenu Trešnjevku. Za suvremeni urbanizam volim ove ljude http://www.uiii.org/pipipp/maksimir_01.swf?online=yes
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 31 Dec 2011, 13:30

Gori i od Srba? Aupićku.
Ti si neki sumnjiv element. Vrag svih boja. :rofl:
Omega

Post 31 Dec 2011, 13:32

Ne ne ne. Ja tu vidim i da je ljude koje ne bi trebalo bit sram - sram. Meni se konstantno netko ispričava da "ovo što sad vidim nije Split". Je, jebiga, je. Zašto ga ne branite? :azdaja: Ja da vam ga branim? :azdaja: :D
Sutradan nakon što izabrasmo Prvog Bracu, spomenik Marku Maruliću na trgu povrh rive je osvanuo potpuno umotan u žute vrećice iz Kerumovih butiga. Meni je to izgledalo ko tračak sunca i nekakve nade da ovaj grad nije sasvim izgubljen. Postoji manjina koja se trudi, ma da bi se bilo šta prominilo, ljudi koji su u stanju to napravit prvo bi tribali shvatit da je ovaj grad nije isti ka i onaj od prije dvadesetak godina, a ne se držat Matejuške ka da je centar svemira.
Blagajnica želi ući u more
Beta ženka

Post 31 Dec 2011, 13:33

Tea Tree » wrote: Ma ne sereš, ali ovako: tih nabrijanih budala ima bilo gdje, kao što će se u ZG naći skupina BBB koji će rado izmlatiti nekoga samo zato što nije iz ZG, a, ako je po mogućnosti iz Dalmacije - tim bolje.

Prijateljica nije trebala uzvraćati na pičkaranje već se maknuti od budala.

Vozim se svakog ljeta po cijeloj Dalmaciji, sa ZG tablicama, obično prođem skoro sve, od ZD do DU, i nikada mi nitko nije ni pokušao nešto napraviti.

Ne treba ni unaprijed očekivati napad kad se netko nađe u Dalmaciji, nije baš sve tako crno. :xd:
Mlađe generacije znaju raditi upravo to: pogledavati ispod oka ekipu koja stoji nedaleko od njih i došaptavati se: eno ih, mogli bi nam nešto srat. Tako puno lakše dođe do sranja.
Problem u Bibinju je bio što je samo njezin dečko vozio, a prilično se napio pa su čekali da dođe k sebi. Što je lokalcima bila savršena prilika za napad. :zubo:

Inače, prošle godine u DU su jedva čekali da nešto kenjkaju kad su vidjeli ZG tablice na autu kojim smo došli, ali smo ih odjebavali po kratkom postupku (jedan lokalac i ja smo pričali uglas istu priču [moja navika iz SZK kad je netko nedokazan :zubo: ], on da jutros smetlari nisu mogli do kontejnera zbog ZeGe tablica parkiranih ispred [to je bilo jedino što je zapamtio - ZG tablice, valjda trebamo svi snositi kolektivnu krivnju :xd: ], a ja da to nismo bili mi jutros, i da smo sad stali samo na pol sata jer se netko parkirao na naše "redovno" mjesto - i tako ukrug dok nismo krenuli; drugi put je sestra izlazeći iz uskog prakirališta "zagazila" prednjim krajem auta u pješačku zonu pa se našao neki da nam sere da je mogla pokupit pješaka [valjda pretpostavlja da je ćorava pa ne vidi ništa :rofl: ], i tako je nastavio dok ona nije rekla "gle, žurimo u ZAGREB i trebamo doći još danas" i nagazila po gasu). :rofl:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ombia

Post 31 Dec 2011, 13:35

Pa nisu Bibinjani krivi sto njen frajer loce :xne zna:

:zubo:
Tea Tree

Post 31 Dec 2011, 13:38

Beta ženka » wrote:
Problem u Bibinju je bio što je samo njezin dečko vozio, a prilično se napio pa su čekali da dođe k sebi. Što je lokalcima bila savršena prilika za napad. :zubo:

Inače, prošle godine u DU su jedva čekali da nešto kenjkaju kad su vidjeli ZG tablice na autu kojim smo došli, ali smo ih odjebavali po kratkom postupku (jedan lokalac i ja smo pričali uglas istu priču [moja navika iz SZK kad je netko nedokazan :zubo: ], on da jutros smetlari nisu mogli do kontejnera zbog ZeGe tablica parkiranih ispred [to je bilo jedino što je zapamtio - ZG tablice, valjda trebamo svi snositi kolektivnu krivnju :xd: ], a ja da to nismo bili mi jutros, i da smo sad stali samo na pol sata jer se netko parkirao na naše "redovno" mjesto - i tako ukrug dok nismo krenuli; drugi put je sestra izlazeći iz uskog prakirališta "zagazila" prednjim krajem auta u pješačku zonu pa se našao neki da nam sere da je mogla pokupit pješaka [valjda pretpostavlja da je ćorava pa ne vidi ništa :rofl: ], i tako je nastavio dok ona nije rekla "gle, žurimo u ZAGREB i trebamo doći još danas" i nagazila po gasu). :rofl:
Jeste to negdje besplatno parkirali u DU, ono baš u gradu, u sezoni? Gdje?

Ma jebeš ovog sa smećarskim kamionom, to su bezvezna prepucavanja po cesti, najbolje ti je praviti se da ih ne čuješ. Ja takvima samo odem, kao da ih nema. I najgore što se dogodi je da viču za mnom da se ne pravim da ih ne čujem. :xd:
Beta ženka

Post 31 Dec 2011, 13:39

nina williams » wrote:
Gori i od Srba? Aupićku.
Ti si neki sumnjiv element. Vrag svih boja. : rofl:
Jesam. Ne diraj mi Srbe, osim ako nemaš argumenata. :o
Odnosno točnije - ne diraj mi Jugoslavene. :zubo:

(btw, ovo je offtopic - ali kad dođem u Srbiju, slušam ISTE, ali ISTE priče kao i u HR - samo su uloge zamijenjene - i kad im daš protuargument kakav tipično daju u HR, oni opet lupe kontru na to kakvu daju i Hrvati kad se udari po Srbima - iskreno, idu mi i Hrvati i Srbi na pizdin živac i ne vjerujem nikome - svi imaju različite priče. Jugoslaveni imaju istu priču, i njima vjerujem :cerek: :p :jugoslavenka: ).
Omega wrote:
Sutradan nakon što izabrasmo Prvog Bracu, spomenik Marku Maruliću na trgu povrh rive je osvanuo potpuno umotan u žute vrećice iz Kerumovih butiga. Meni je to izgledalo ko tračak sunca i nekakve nade da ovaj grad nije sasvim izgubljen. Postoji manjina koja se trudi, ma da bi se bilo šta prominilo, ljudi koji su u stanju to napravit prvo bi tribali shvatit da je ovaj grad nije isti ka i onaj od prije dvadesetak godina, a ne se držat Matejuške ka da je centar svemira.
Sjećam se tog s Kerumovim vrećicama - i isto sam pomislila kao i ti - da ima nade i za Split. :)
ombia wrote:Pa nisu Bibinjani krivi sto njen frajer loce : xne zna:

: zubo:
:rofl:

Silajn - pa meni taj kip ne izgleda strašno :ne zna: - koja je priča iza njega?

Tea Tree - parking je bio plaćen, na Lapadu.
Tamo smo išle na kavu/pivu i besplatan WiFi jer su cijene bile samo mrvicu iznad zagrebačkih - stari grad nije dolazio u obzir. A i Lapad je baš lijep.

A što se tiče ignoriranja - ja ne mogu ignorirati, prevelik sam živac. Pravim se da ignoriram dok kipim u sebi, ali samo zato što znam da će i ignorirani kipjeti. :E :zubo:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
nina williams

Post 31 Dec 2011, 13:44

Beta ženka » wrote:
Jesam. Ne diraj mi Srbe, osim ako nemaš argumenata. :o
Odnosno točnije - ne diraj mi Jugoslavene. :zubo:

(btw, ovo je offtopic - ali kad dođem u Srbiju, slušam ISTE, ali ISTE priče kao i u HR - samo su uloge zamijenjene - i kad im daš protuargument kakav tipično daju u HR, oni opet lupe kontru na to kakvu daju i Hrvati kad se udari po Srbima - iskreno, idu mi i Hrvati i Srbi na pizdin živac i ne vjerujem nikome - svi imaju različite priče. Jugoslaveni imaju istu priču, i njima vjerujem :cerek: :p :jugoslavenka: ).
Počeli smo se šamarat, a? Sad bi i argumente, a? :mad:

(Kako se zove kad s ozbiljnošću zatrolavaš trol-temu? :misli: )
Silajn

Post 31 Dec 2011, 13:45

Beta, vidiš li ti gdje je taj kip? Možda ne vidiš da se radi o betonskom odljevu, a možda ti se nije ni dalo čitat linkane članke. Ali kip je pred Radovanovim portalom :mama: Na spomeniku nulte kategorije, naprđen protiv pravila struke, protiv zdravog razuma. Na disproporcionalnom postamentu. Jebeni užas, nemoj reć da ne vidiš da "nešto" nije u redu :facepalm:
Također, izgleda da ni to nije sasvim jasno: kip je postavljen prije nekoliko mjeseci.
Beta ženka

Post 31 Dec 2011, 13:53

nina williams » wrote: :rofl:
Počeli smo se šamarat, a? Sad bi i argumente, a? :mad:

(Kako se zove kad s ozbiljnošću zatrolavaš trol-temu? : misli: )
Ja sam Srpkinja, i to jer sam se morala opredijeliti od svog jugoslavenstva u kojem sam odgajana, a koje se nije priznavalo devesesetih - i iskreno, ne vidim nijednu od ovih državica kao svoju domovinu. Imala sam tu "sreću" da se rodim u SRH i da živim devedesetih u RH, u gradu blizu linije fronta gdje su nas jebali Hrvati u mozak i prijetili nam, a granate "naših" su padale oko naše kuće koja je btw bila i na popisu za miniranje pa je jedan Hrvat to stopirao jer je bio tada glavni u MUP-u i jedan od rijetkih ostao prijatelj s mojima - mogla bih svašta reći za Hrvate i što smo ovdje proživjeli, ali ima li smisla, iskreno? Boli me više kurac za rat, ne mogu više gledati prizore iz rata, jedna sam od onih koji osjećaju kolektivnu krivnju za ratne zločine i ne opravdavam zločince itd. - i što sad? Jebo te, 2011. je, u pičku materinu!

I ako mi netko kaže da se rat vodio na teritoriju Hrvatske - da, i? I ja sam tu isto. Tako da me boli kurac, imam i ja svoje "traume" pa se ne razbacujem njima. :kava:

Da smo kao Juga napravili nešto nakon rata u tih 15-16 godina od završetka - svaka nam čast. A ovog kukanja i izvlačenja na rat mi je više pun kurac. Daj ono - GOTOVO JE.
Silajn wrote:Beta, vidiš li ti gdje je taj kip? Možda ne vidiš da se radi o betonskom odljevu, a možda ti se nije ni dalo čitat linkane članke. Ali kip je pred Radovanovim portalom :mama: Na spomeniku nulte kategorije, naprđen protiv pravila struke, protiv zdravog razuma. Na disproporcionalnom postamentu. Jebeni užas, nemoj reć da ne vidiš da "nešto" nije u redu :facepalm:
Sori. :(
Ne mogu preko slike vidjet dok ne odem tamo (nisam nikad bila u Trogiru :brukica:).
..a unda
Undaminator

Post 31 Dec 2011, 13:57

..aj ne pizdi. :xzubo:

Daklem, s Dalmatincima sam se susrela kad sam došla studirati u Zagreb, i bili su mi većina simpatični, osim DIF-ovaca koji su se kurčili svojim porijeklom, no DIF-ovce ionako nikad nisam shvaćala previše ozbiljno.
niko difovce ne uzima ozbiljno. to ti je kao da sa stimcem pricas o nosenju olimpijske baklje po splitu 91. :xzubo:

nego, kad vec pricamo u tim gabaritima, dalmosi, splicani, dubrovcani, turopoljecki, purgerijanci..daj se malo legitimiraj, cisto onako da i tebe smjestim u neku ladicu..da se znam ravnat.
ukratko, izdlake si ti, odnosno..osjecas se kao da si iz kojeg kraja, sela? :xraspa:
Onda sam počela raditi u službi za korisnike.. ..
Prva rečenica bi bila, s ponosom u glasu "Dobar dan, zoven iSplita!" - oooobaaaveeeznooooo : rolle yes:
cek, cek, cek malo. jel ti to pricas slucajno o nekom telekomu, mobilkomu? jel slucajno taj telekom onaj hrvatski ili..kako se ono zove..mobile hrvatska?

jesi li ti zvala ikada informacije iz splita za pitat gdje je neka ulica? u splitu? e, onda te presaltaju na ko zna koji centar (valjda u dujizburgu gdje su zaposlili dva nasa tecna gastarbajter govornika trece generacije) ili te presaltaju negdje u zagreb ili oko zagreba, gdje je vec ta njihova podzemna baza.
i, navode oni mene..to vam je tu, pa livo, pa desno, jeste li dosli?..jel vidite konja?
..kojeg konja, jebote konj?
..pa konja na trgu bana republike.

od tada cak i kad zovem u sinj, kazem..zovem iz splita. ma sta sinj..kad zovem nekog na mertojaku, kamenu ili na brda (splicki kvartovi za one koji ne znaju zasto krvavi most nije danas krvav, a i nema bas tu nekog mosta) kazem..zovem iz splita.

apropo, vizavi, ampasan njurganja (knjiz. hrvatski = grintanje), kroatise te-kom je najpljackaskija tvrtka u blizem svemiru, sa i bez mudrinica.
jest, meni cesto bude zao tih ljudi, studenata, cega vec koji rade na pzk..sori..koji rade na szk, ali da parafraziram jednu iz dicma..cast njima i postenje, al nek idu oni u piskumatrinu.

dakle, nema tu price. t-kom nije komunikacijska firma, nego kolektorska firma. kolektorska u oba smisla. i sto se tice novca, i sto se tice eko kastelanskog zaljeva.
to treba ukinut. dezintegrirat, raspustit..

..a ti sto rade tamo, nema opravdanja. njihov je izbor, odabrali su stranu i ..jebiga, takav je zivot. dao bih ja svakom od njih motalicu i tri kalema zice, pa nek spajau linije lole, a ne tu neki ugovori, opci, namjenski, tarife..pa sta su se selili u kucu od horvatincica pa moraju maznut pare da bi zatvorili krug kradje.

ja mislim da ni u te-komovima i hate-mobajlima ne znaju tarife i sto i kako naplacuju, osim sto je to basnoslovno skupo. kolko je ono kostao sms? koji je bio ono odnos troska i cijene? 1:876,542 miljuna?
a o ovoj dtk, fiksnoj i kojoj sve vec infrastrukturi na koje se te-kom intavulao na gori nacin nego sto su krizari pokorili jeruzalem, o tom da i ne pricam..
njima je samo vazno da lova kapa sa svih strana i sto je moguce u vecim kolicinama i da na to imaju monopol.

dakle, nemoj mi pls pravdat kroacijen te-kom. to valja unistiti. nek propadne. nek se otvori trziste. nek ga prestanu stitit. ukratko, nek odjebe.. :xlux: xzubo:

eto, i to smo rijesili.. :xraspa:

Jednom me jedan klinac iz Zadra pitao (uživo, ne preko poziva SZK) zašto se mi ne šalimo s njima kad nazovu da zajebavaju. Odgovorila sam mu da se 1. ne možemo zajebavati, 2. nemamo ni vremena za zajebanciju jer čeka hrpa korisnika na liniji koji možda stvarno zovu s razlogom da se on skine s linije, 3. uopće nisu smiješne te šale i da je posao takav da nam nije do zajebancije s njima. Njegova reakcija na to je bila da bi mi najradije dao šamar. : misli: : s
cekaj..sta si mu ti rekla? ako se oce zajebavat da pritisne tipku 1. ako misli da se vi imate vremena zajebavat neka pritisne tipku 2? itd.. :xzubo:
Uglavnom, prema Dalmatincima sam razvila popriličnu odbojnost i predrasude, ..
cuj, zivo nam se jebe za to.. :xne zna:
Pitanje je zapravo - ZAŠTO su Dalmoši takvi, može li mi netko objasniti? :ne zna: :fašist:
ljepota je u oku promatraca. ustvari, ko ne zna, ne voli. ko zna, voli jos vise.. :xzubo:

:xd:
nina williams

Post 31 Dec 2011, 13:59

Beta ženka » wrote:
Ja sam Srpkinja, i to jer sam se morala opredijeliti od svog jugoslavenstva u kojem sam odgajana, a koje se nije priznavalo devesesetih - i iskreno, ne vidim nijednu od ovih državica kao svoju domovinu. Imala sam tu "sreću" da se rodim u SRH i da živim devedesetih u RH, u gradu blizu linije fronta gdje su nas jebali Hrvati u mozak i prijetili nam, a granate "naših" su padale oko naše kuće koja je btw bila i na popisu za miniranje pa je jedan Hrvat to stopirao jer je bio tada glavni u MUP-u i jedan od rijetkih ostao prijatelj s mojima - mogla bih svašta reći za Hrvate i što smo ovdje proživjeli, ali ima li smisla, iskreno? Boli me više kurac za rat, ne mogu više gledati prizore iz rata, jedna sam od onih koji osjećaju kolektivnu krivnju za ratne zločine i ne opravdavam zločince itd. - i što sad? Jebo te, 2011. je, u pičku materinu!

Da smo kao Juga napravili nešto nakon rata u tih 15-16 godina od završetka - svaka nam čast. A ovog kukanja i izvlačenje na rat mi je više pun kurac. Daj ono - GOTOVO JE.
Ojhaaa, tekj it izi. :zubo: Zabrijala si, probaj mi vjerovat. Ošla si u ozbiljnost, a meni ona nije bila ni na kraj pameti. Zar ne vidiš da sam probala pobrojat sve regije (pa čak i pokoju nacionalnost) kojih sam se uspjela sjetit?

Il je ovaj topić ozbiljan u nakani prikazivanja Dalmoša kao loših? :misli:
Silajn

Post 31 Dec 2011, 14:00

U svakoj šali, pol istine :kava:
schmokljan

Post 31 Dec 2011, 14:02

Dalmoši su novi Srbi. :mudri:
..a unda
Undaminator

Post 31 Dec 2011, 14:03

schmokljan » wrote:Dalmoši su novi Srbi. :mudri:
..sinje je novo suro! :mudri:

nina williams

Post 31 Dec 2011, 14:04

Silajn » wrote:U svakoj šali, pol istine :kava:
Baš i ne. Pouzdano znam da se Muji nije rodio sin s dvi glave.
schmokljan

Post 31 Dec 2011, 14:06

nina williams » wrote:
Baš i ne. Pouzdano znam da se Muji nije rodio sin s dvi glave.
Svaki sin ima dvije glave. :mudri:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 618 times
Been thanked: 958 times
Post 31 Dec 2011, 14:07

Beta ženka » wrote:
Ja sam Srpkinja, i to jer sam se morala opredijeliti od svog jugoslavenstva u kojem sam odgajana, a koje se nije priznavalo devesesetih - i iskreno, ne vidim nijednu od ovih državica kao svoju domovinu.
Što se mene tiče, možeš biti i Betazoiđanka, savršeno me zaboli. Ako si lijepa, dobra, pametna i bogata - ženit ću te. :kava:
Potpisi su za budale.
Beta ženka

Post 31 Dec 2011, 14:08

nina williams » wrote:
Ojhaaa, tekj it izi. : zubo: Zabrijala si, probaj mi vjerovat. Ošla si u ozbiljnost, a meni ona nije bila ni na kraj pameti. Zar ne vidiš da sam probala pobrojat sve regije (pa čak i pokoju nacionalnost) kojih sam se uspjela sjetit?
Raspizdilo me ono o zatrolavanju. Mrš, ustaškinjo. :zubo: :cerek:
(btw, dragi su mi nacionalisti koji ne mijenjaju smjer kako vjetar puše, nego se drže svoga - takve poštujem više nego ove konvertite, pa bili oni Rvatne, "nebeski" Srbende itd. - iako ni s njima ne volim baš komunicirati jer me raspižđuju - poštujem ih izdaleka)

Il je ovaj topić ozbiljan u nakani prikazivanja Dalmoša kao loših? :misli:
Otvorih ga nastavno na drugu temu - a i iskreno me muči što Dalmatince muči (možda i ne bi da nisam dobila po pi**i toliko puta od njih ni kriva ni dužna pa je postalo i moj osobni problem :zubo: )
..a unda wrote:
..aj ne pizdi. : xzubo:
Samo sam tebe čekala. :rofl:

nego, kad vec pricamo u tim gabaritima, dalmosi, splicani, dubrovcani, turopoljecki, purgerijanci..daj se malo legitimiraj, cisto onako da i tebe smjestim u neku ladicu..da se znam ravnat.
ukratko, izdlake si ti, odnosno..osjecas se kao da si iz kojeg kraja, sela? :xraspa:
Središnja 'Rvacka. Moje (rodno) selo se zove Siiiisak. :zubo:
cek, cek, cek malo. jel ti to pricas slucajno o nekom telekomu, mobilkomu? jel slucajno taj telekom onaj hrvatski ili..kako se ono zove..mobile hrvatska?

jesi li ti zvala ikada informacije iz splita za pitat gdje je neka ulica? u splitu? e, onda te presaltaju na ko zna koji centar (valjda u dujizburgu gdje su zaposlili dva nasa tecna gastarbajter govornika trece generacije) ili te presaltaju negdje u zagreb ili oko zagreba, gdje je vec ta njihova podzemna baza.
i, navode oni mene..to vam je tu, pa livo, pa desno, jeste li dosli?..jel vidite konja?
..kojeg konja, jebote konj?
..pa konja na trgu bana republike.

od tada cak i kad zovem u sinj, kazem..zovem iz splita. ma sta sinj..kad zovem nekog na mertojaku, kamenu ili na brda (splicki kvartovi za one koji ne znaju zasto krvavi most nije danas krvav, a i nema bas tu nekog mosta) kazem..zovem iz splita.
Za račun za mobitel mi stvarno info o tome kako je netko iz ponosnog Splita nije nikakva info, osim alarm da će biti čerupanja perja, a ja moram biti ljubazna i ne smijem odgovoriti onako kako bih htjela na uvrede i provokacije. :kava: :mad:

A za telekome redom se slažem s ovim što si napisao.
Nisam uopće branila telekom, ali nije razlog da me zoveš i sereš mi.
Ja ne znam na kojem ružičastom oblaku vi živite, ali vjerujte mi da to neće otići dalje - nadređene boli kurac za vas i vaše probleme, čak i ako agent digne frku. :(
Beta ženka

Post 31 Dec 2011, 14:13

Hekatonhir » wrote:
Što se mene tiče, možeš biti i Betazoiđanka, savršeno me zaboli. Ako si lijepa, dobra, pametna i bogata - ženit ću te. :kava:
TI, da se ženiš? Šta je ovo, udario te Dan dječje radosti u glavu? (ako se itko sjeća toga - hint: Jugoslavija :zubo: )
ali

Post 31 Dec 2011, 14:14

Isuse :s

Ovo je novogodišnja poslastica :s

Tema!
Tema od 4 stranice!
Tema koja miriši na klanje :klopa:

Beta Ženka, prst ti se pozlatio :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 31 Dec 2011, 14:14

Beta ženka » wrote: Ja sam Srpkinja, i to jer sam se morala opredijeliti od svog jugoslavenstva u kojem sam odgajana..
..nu nje sad. sad bi ona rjesavala bitak i bit. ja sam kineska grkinja i sta sad..ne vrdaj, nego gukni da mogu oplest kontru. vizure i vedute koje nosis u sebi? di je to di ces se htjet vracat u djetinjstvo kad ostaris. to te ja pitam, koke moja.. :xraspa:

edit..a sad vidim. a siiisak. pa sta ne kazes. :xzubo:
nina williams

Post 31 Dec 2011, 14:17

Beta ženka » wrote: Raspizdilo me ono o zatrolavanju. Mrš, ustaškinjo. :zubo: :cerek:
(btw, dragi su mi nacionalisti koji ne mijenjaju smjer kako vjetar puše, nego se drže svoga - takve poštujem više nego ove konvertite, pa bili oni Rvatne, "nebeski" Srbende itd. - iako ni s njima ne volim baš komunicirati jer me raspižđuju - poštujem ih izdaleka)
Ae, ženska, nek smo se razumjele. :cerek:

Savršeno me boli kurac za tuđu nacionalnost. Pa i regijonalnu pripadnost.
Beta ženka

Post 31 Dec 2011, 14:17

..a unda » wrote: ..nu nje sad. sad bi ona rjesavala bitak i bit. ja sam kineska grkinja i sta sad..ne vrdaj, nego gukni da mogu oplest kontru. vizure i vedute koje nosis u sebi? di je to di ces se htjet vracat u djetinjstvo kad ostaris. to te ja pitam, koke moja.. :xraspa:

Maloprije je ovo bio post od Silajn. I kako onda vjerovati vama dolje iz ST, tko piše i zašto piše? :udba:
Sve bih ja vas na Goli, da malo tucate... kamen. :zubo:

Ne vrijedi mi povratak u djetinjstvo, jer toga više nema što je bilo. Jeb'ga.
m.za wrote:Isuse :s

Ovo je novogodišnja poslastica :s

Tema!
Tema od 4 stranice!
Tema koja miriši na klanje :klopa:

Beta Ženka, prst ti se pozlatio :cerek:
Kravo.

Jebite se, zar vam ja moram oživljavati koljačke teme. Sad će me još optužiti da je to zbog mojeg koljačkog genetskog sklopa. :rofl:
  • Information