Hint? Inicijali? Nick?Silajn » wrote:Na Traču su, koliko sam shvatila, i neke osobe koje su predmet tog topika
Imena
na ŽK nije, bar koliko ja znam. S KOkošinjca sam čitala samo gutanja, di smo bile toliko zaposlene pričajući o sebi (Lord Byron » wrote: Nisam (bio) redovita kokoš, pa bih molio kokoši-starosjedilice (staronesilice?) za pomoć: je li moguće da su se na Kokošinjcu fakat ispisivale "iste, ili još gore stvari" o drugim forumašima? Mislim, to što ja to nikad nisam vidio ne znači da toga nije ni bilo.
ovog se sjecam.Ashtaroth » wrote:
Što se pizdarija tiče o tome što je privatno, ja sam pobrala karton jer sam za kretena rekla da je kreten pritom navodeći što mi je napravio IRL. Obrazloženje je bilo da NE smijem koristiti informacjie koje sam forumaš nije o sebi napisao NA forumu.
Da, baš kad se povelo o tračanju.ex_anais » wrote:
Ne čudi me. Koga bi zanimale te gluposti nego aktere tog istog života.
Gdje je stajala ta optužba da su se na Kokošinjcu ogovarali forumaši? Na pžk?
Ne govorim o ovome s Ash. Zbunila me rečenica "Ljudi takve stvari pričaju i na moderatorskima, i na jebenom kokošinjcu. Pričaju i puno gore stvari."dimnjak » wrote:Byrone, to nije bilo na zk.
Koja si ti baba, ja to u životu ne vidjeh...a unda » wrote: ja se ne sjecam. ovdje se moze, sta ne? ajde ashtaroth..da cujemo..
Dobro, s čim je Kiss, primjrice, uopće uletila na taj topik? S pričom iz svojeg privatnog života koja se ticala javne osobe, zar ne? Pa je onda pičala o drugim "prijateljima" iz tog "života". Pa su se javljali i neki "prijatelji" nekih drugih forumašica. Zar nisu? Maritze, jesi li to ti? Pa više si tam bila nego ja
Želiš reći da na Traču pišu samo glupani i akteri samiex_anais » wrote:
Ne čudi me. Koga bi zanimale te gluposti nego aktere tog istog života.
Ja sam napisala jedan post na Traču.m.za » wrote: Želiš reći da na Traču pišu samo glupani i akteri sami:o
Dobro, ja se njome i ne bih poslužila kao primjerom - žena nije pri sebi - prvo je svima izlajala sve detalje IKAD o sašenjku i sebi, a onda otvorila topik o jel bila u pravu kad mu je rekla da nije spreman na vezu nakon rastave.Silajn » wrote:
Dobro, s čim je Kiss, primjrice, uopće uletila na taj topik? S pričom iz svojeg privatnog života koja se ticala javne osobe, zar ne? Pa je onda pičala o drugim "prijateljima" iz tog "života". Pa su se javljali i neki "prijatelji" nekih drugih forumašica. Zar nisu? Maritze, jesi li to ti? Pa više si tam bila nego ja
Žao mi je što ću te razočarat - nije logika ta kojom index.mag i njihovi tobožčlanci skupljaju klikove/čitaj pare. ko ni pismenost i novinarstvo. Dio ekipe s trača ostatak dana živi na komentarima članaka poput "jelena urukalo pila je i pjevala, kvarcanje ju je izašlo sto kuna, dvajs je posudila od Ljeposave"ex_anais » wrote:
Ja sam napisala jedan post na Traču.:glupača: Slučajno sam zabasala i vidjela da spominju žensku čiju sam knjigu čitala (nije Nives
).
Ne, nego mi je čudno da nekoga zanima život nekakvih Radeljaka ako i sami u tome ne sudjeluju. Da, to meni jesu gluposti i voljela bih kad mi ne bi svaki medij, uključujuć internetski isporučivao dnevnu dozu tog šita. No logično mi je da wannabe selebritije zanima taj svijet. Za ostale mi nije logično, razapnite me sad.
Jesam, baš zato mi nije jasno o čemu se radi.Silajn » wrote:
Ja sam se na toj temi opako suzdržavala da ne napišem da je svima na forumu vidljivo da nije spreman. Naime, nema teme gdje nije spominjao glupe sponzoruše i pisao rečenice tipa "i onda se čudite kad ruka poleti" (to konstatno spominjanje nasilja u njegovim postovima mi je bilo nevjerojatno).jevgenija » wrote: Dobro, ja se njome i ne bih poslužila kao primjerom - žena nije pri sebi - prvo je svima izlajala sve detalje IKAD o sašenjku i sebi, a onda otvorila topik o jel bila u pravu kad mu je rekla da nije spreman na vezu nakon rastave.
Iskreno se nadam da ona nije ono, prosječan predstavnik![]()
ma jasno je, bre, da jasnije ne mož da bidne.m.za » wrote: Jesam, baš zato mi nije jasno o čemu se radi.
Kiss je došla s pričom, ali nije ona (forumašica) bila predmetom topikaa on nije forumaš. Ne kužim ni ja koje su to "gore stvari ispisane" na Kokošinjcu, čini mi se da ne govore o topiku Trač.
ma imaju lajv striming preko, ne brini
Znam zašto prosječni konzument klika na to, ali ovdje sam pokušala ostati politički korektna jer nisam boravila na Traču pa ne znam jesu li selebritice, wannabe selebritice ili nisu naročito inteligentne. Neki kažu da su cure duhovite.jevgenija » wrote:
Žao mi je što ću te razočarat - nije logika ta kojom index.mag i njihovi tobožčlanci skupljaju klikove/čitaj pare. ko ni pismenost i novinarstvo. Dio ekipe s trača ostatak dana živi na komentarima članaka poput "jelena urukalo pila je i pjevala, kvarcanje ju je izašlo sto kuna, dvajs je posudila od Ljeposave"
![]()
"moderirala" sam ih dovoljno dugo, znam ih u slovo
..kad smo kod toga..rekao sam vrletu da stavi na ajaksa i alkmara i da nikako ne stavlja hendikep na psv.
A nemam pojma. koliko je tamo polupanih lončića i nerazumijevanja, nitko ne može znat što mislem.za » wrote: Jesam, baš zato mi nije jasno o čemu se radi.
Kiss je došla s pričom, ali nije ona (forumašica) bila predmetom topikaa on nije forumaš. Ne kužim ni ja koje su to "gore stvari ispisane" na Kokošinjcu, čini mi se da ne govore o topiku Trač.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests