Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
ali

Post 25 Sep 2011, 19:26

Silajn » wrote:Na Traču su, koliko sam shvatila, i neke osobe koje su predmet tog topika :zubo:
Hint? Inicijali? Nick?
Imena :zubo:

jevgenija

Post 25 Sep 2011, 19:26

Lord Byron » wrote: Nisam (bio) redovita kokoš, pa bih molio kokoši-starosjedilice (staronesilice? :D) za pomoć: je li moguće da su se na Kokošinjcu fakat ispisivale "iste, ili još gore stvari" o drugim forumašima? Mislim, to što ja to nikad nisam vidio ne znači da toga nije ni bilo.
na ŽK nije, bar koliko ja znam. S KOkošinjca sam čitala samo gutanja, di smo bile toliko zaposlene pričajući o sebi ( :raspa: ) da nismo stigle pričati o drugima, tojest o njihovim statusima. Cijela gutanja su bila gomila brzomijenjajućih statusa, da budemo iskreni :nezna:

Uopće nisam sigurna na što su mislili kad su to rekli - na olajavanje putem pm-a ili zbilja na topikovlje ili nešto treće.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Eks

Post 25 Sep 2011, 19:27

m.za » wrote: Hint? Inicijali? Nick?
Ne čudi me. Koga bi zanimale te gluposti nego aktere tog istog života.
Gdje je stajala ta optužba da su se na Kokošinjcu ogovarali forumaši? Na pžk?
dimnjak

Post 25 Sep 2011, 19:30

Ashtaroth » wrote:
Što se pizdarija tiče o tome što je privatno, ja sam pobrala karton jer sam za kretena rekla da je kreten pritom navodeći što mi je napravio IRL. Obrazloženje je bilo da NE smijem koristiti informacjie koje sam forumaš nije o sebi napisao NA forumu.
ovog se sjecam.

Byrone, to nije bilo na zk.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
dejzi

Post 25 Sep 2011, 19:30

ex_anais » wrote:
Gdje je stajala ta optužba da su se na Kokošinjcu ogovarali forumaši? Na pžk?
Da, baš kad se povelo o tračanju.

Mislim, komentiralo se, ali samo ono što je javno napisano. Ne sjećam se da sam ikad vidjela da netko povezuje forumaša s informacijama iz RL. :ne zna:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Lord Byron

Post 25 Sep 2011, 19:33

dimnjak » wrote:Byrone, to nije bilo na zk.
Ne govorim o ovome s Ash. Zbunila me rečenica "Ljudi takve stvari pričaju i na moderatorskima, i na jebenom kokošinjcu. Pričaju i puno gore stvari."

Ne sjećam se da sam igdje na forumu vidio objavljivanje nečijih podataka koje on sâm nije postavio na forum. Štoviše, bilo je ozbiljnog moraliziranja o ponavljanju osobnih podataka koje su ljudi ničim izazvani sâmi napisali.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 25 Sep 2011, 19:34

dimnjak » wrote: ovog se sjecam.

Byrone, to nije bilo na zk.
ja se ne sjecam. ovdje se moze, sta ne? ajde ashtaroth..da cujemo.. :kokice:
dejzi

Post 25 Sep 2011, 19:36

..a unda » wrote: ja se ne sjecam. ovdje se moze, sta ne? ajde ashtaroth..da cujemo.. :kokice:
Koja si ti baba, ja to u životu ne vidjeh.
Silajn

Post 25 Sep 2011, 19:37

m.za » wrote: Hint? Inicijali? Nick?
Dobro, s čim je Kiss, primjrice, uopće uletila na taj topik? S pričom iz svojeg privatnog života koja se ticala javne osobe, zar ne? Pa je onda pičala o drugim "prijateljima" iz tog "života". Pa su se javljali i neki "prijatelji" nekih drugih forumašica. Zar nisu? Maritze, jesi li to ti? Pa više si tam bila nego ja :ne zna:
jevgenija

Post 25 Sep 2011, 19:38

dejzi » wrote:
X ko kuća!

i još ima moje pare! :mad:
ali

Post 25 Sep 2011, 19:38

ex_anais » wrote:
Želiš reći da na Traču pišu samo glupani i akteri sami :o
Silajn

Post 25 Sep 2011, 19:39

m.za » wrote: Želiš reći da na Traču pišu samo glupani i akteri sami:o
Pa piše i hrpa ekstremno duhovitih koka, zato sam ja to čitala. Ali, isusati, nikad nisam shvatila kak se nekome da to pratit, čitat, gledat :o
Eks

Post 25 Sep 2011, 19:40

m.za » wrote: Želiš reći da na Traču pišu samo glupani i akteri sami:o
Ja sam napisala jedan post na Traču. :rofl: :glupača: Slučajno sam zabasala i vidjela da spominju žensku čiju sam knjigu čitala (nije Nives :zubo: ).

Ne, nego mi je čudno da nekoga zanima život nekakvih Radeljaka ako i sami u tome ne sudjeluju. Da, to meni jesu gluposti i voljela bih kad mi ne bi svaki medij, uključujuć internetski isporučivao dnevnu dozu tog šita. No logično mi je da wannabe selebritije zanima taj svijet. Za ostale mi nije logično, razapnite me sad. :zubo:
jevgenija

Post 25 Sep 2011, 19:42

Silajn » wrote:
Dobro, s čim je Kiss, primjrice, uopće uletila na taj topik? S pričom iz svojeg privatnog života koja se ticala javne osobe, zar ne? Pa je onda pičala o drugim "prijateljima" iz tog "života". Pa su se javljali i neki "prijatelji" nekih drugih forumašica. Zar nisu? Maritze, jesi li to ti? Pa više si tam bila nego ja :ne zna:
Dobro, ja se njome i ne bih poslužila kao primjerom - žena nije pri sebi - prvo je svima izlajala sve detalje IKAD o sašenjku i sebi, a onda otvorila topik o jel bila u pravu kad mu je rekla da nije spreman na vezu nakon rastave.

Iskreno se nadam da ona nije ono, prosječan predstavnik :eek: :zubo:
jevgenija

Post 25 Sep 2011, 19:46

ex_anais » wrote:
Ja sam napisala jedan post na Traču. :rofl: :glupača: Slučajno sam zabasala i vidjela da spominju žensku čiju sam knjigu čitala (nije Nives :zubo: ).

Ne, nego mi je čudno da nekoga zanima život nekakvih Radeljaka ako i sami u tome ne sudjeluju. Da, to meni jesu gluposti i voljela bih kad mi ne bi svaki medij, uključujuć internetski isporučivao dnevnu dozu tog šita. No logično mi je da wannabe selebritije zanima taj svijet. Za ostale mi nije logično, razapnite me sad. :zubo:
Žao mi je što ću te razočarat - nije logika ta kojom index.mag i njihovi tobožčlanci skupljaju klikove/čitaj pare. ko ni pismenost i novinarstvo. Dio ekipe s trača ostatak dana živi na komentarima članaka poput "jelena urukalo pila je i pjevala, kvarcanje ju je izašlo sto kuna, dvajs je posudila od Ljeposave"

:D
"moderirala" sam ih dovoljno dugo, znam ih u slovo :zubo:
ali

Silajn » wrote:
Jesam, baš zato mi nije jasno o čemu se radi.
Kiss je došla s pričom, ali nije ona (forumašica) bila predmetom topika :ne zna: a on nije forumaš. Ne kužim ni ja koje su to "gore stvari ispisane" na Kokošinjcu, čini mi se da ne govore o topiku Trač.
Eks

jevgenija » wrote: Dobro, ja se njome i ne bih poslužila kao primjerom - žena nije pri sebi - prvo je svima izlajala sve detalje IKAD o sašenjku i sebi, a onda otvorila topik o jel bila u pravu kad mu je rekla da nije spreman na vezu nakon rastave.

Iskreno se nadam da ona nije ono, prosječan predstavnik :eek: :zubo:
Ja sam se na toj temi opako suzdržavala da ne napišem da je svima na forumu vidljivo da nije spreman. Naime, nema teme gdje nije spominjao glupe sponzoruše i pisao rečenice tipa "i onda se čudite kad ruka poleti" (to konstatno spominjanje nasilja u njegovim postovima mi je bilo nevjerojatno).
Nije mi bilo jasno zašto je ljudi uvjeravaju da krivo misli. Valjda su se svi pretvarali da je riječ o općenitoj temi.
dejzi

Post 25 Sep 2011, 19:47

Jelena Urukalo Stoku varala i zatrudnjela s oženjenim muškarcem. :rofl:

Sjećaš se tog topika, Jevg? :D
..a unda
Undaminator

Post 25 Sep 2011, 19:48

dejzi » wrote:
briga tebe, ti znas o cemu se radi, a ja onda ispadnem baba. dakle..:kokice:
ZgSash

Post 25 Sep 2011, 19:49

ajme nemojte tračati nekoga iza njegovih leđa, djevojke :) nije lijepo :(
jevgenija

Post 25 Sep 2011, 19:49

m.za » wrote: Jesam, baš zato mi nije jasno o čemu se radi.
Kiss je došla s pričom, ali nije ona (forumašica) bila predmetom topika :ne zna: a on nije forumaš. Ne kužim ni ja koje su to "gore stvari ispisane" na Kokošinjcu, čini mi se da ne govore o topiku Trač.
ma jasno je, bre, da jasnije ne mož da bidne.
fora s moderatorskog - proglasiš nešto istinom, ponoviš dovoljno puta, i onda to bude istina.
Pitaj whereabout kako je postala bolesnica ili mene kako sam pred par godina za vrijeme sranja i pobune zidićki stalno bila na PŽK.

ne znam zaš se uzrujavate :o
jevgenija

Post 25 Sep 2011, 19:50

ZgSash » wrote:ajme nemojte tračati nekoga iza njegovih leđa, djevojke :) nije lijepo :(
ma imaju lajv striming preko, ne brini :D

E, di je tviti?
Jesi se čuo s njim? Kad će doć?
Eks

Post 25 Sep 2011, 19:50

jevgenija » wrote:
Žao mi je što ću te razočarat - nije logika ta kojom index.mag i njihovi tobožčlanci skupljaju klikove/čitaj pare. ko ni pismenost i novinarstvo. Dio ekipe s trača ostatak dana živi na komentarima članaka poput "jelena urukalo pila je i pjevala, kvarcanje ju je izašlo sto kuna, dvajs je posudila od Ljeposave"

:D
"moderirala" sam ih dovoljno dugo, znam ih u slovo :zubo:
Znam zašto prosječni konzument klika na to, ali ovdje sam pokušala ostati politički korektna jer nisam boravila na Traču pa ne znam jesu li selebritice, wannabe selebritice ili nisu naročito inteligentne. Neki kažu da su cure duhovite. :ne zna: Druga stvar je moje općenito mišljenje o svom tom svijetu.
..a unda
Undaminator

Post 25 Sep 2011, 19:51

jevgenija » wrote: X ko kuća!

i još ima moje pare! :mad:
..kad smo kod toga..rekao sam vrletu da stavi na ajaksa i alkmara i da nikako ne stavlja hendikep na psv.

nadam se da se nije kladio. ajaks nerijeseno, a psv tukao..7-1. :facepalm:

osim toga, ajde..da ti nije traca, uginula bi.. : :o
Silajn

Post 25 Sep 2011, 19:51

m.za » wrote: Jesam, baš zato mi nije jasno o čemu se radi.
A nemam pojma. koliko je tamo polupanih lončića i nerazumijevanja, nitko ne može znat što misle :ne zna:
  • Information