Jest.kuki » wrote: Meni je droljina perspektiva najlakša.
Okružene smo mrziteljima Cohena. Nikad nećemo saznati.
Na način nja, nja,nja ja sam bila boljaex_anais » wrote:I mene.
Da ja sjebem prijateljicu i otmem njenom dečku nevolju iz oka bih li pisala pjesmu iz njene perspektive?![]()
AhaJebemu, poremećeno.
Pa ne. Ako bih pisala iz prijateljičine perspektive onda bih pisala ... a je, o sebi velikoj.blue » wrote: Na način nja, nja,nja ja sam bila boljai opet bi bila bolja, a i nije mi za zamjerit
? Samo vrlo poetično oblikovano. Pa, ono, moguće da bi to mislila, ljudi se samozavaravaju iz svakakvih razloga
Aha
Ma ne, on je isto bio tužan, vraćao se s kolodvora bez svoje Lili svaki put, on ju je čekao a ona nije dolazila.blue » wrote: Na način nja, nja,nja ja sam bila boljai opet bi bila bolja, a i nije mi za zamjerit
?
Pa ne sebi velikoj nego sebi u jednom istinski ljubavnom trokutu u kojem ljubav leži na svim stranicama i u svim kutevima i na svakoj dlaci preko trokuta, u kojem oni ipak ostaju zajedno iako je ona slobodna žena, i znaš da će ti brat i neprijatelj spavati dođeš li je ponovno jebati, ne jer se boji da ga ne ostavi, jer ona je sad slobodna žena a ipak je s njim, nego jer se volite, sve troje.ex_anais » wrote:Pa ne. Ako bih pisala iz prijateljičine perspektive onda bih pisala ... a je, o sebi velikoj.![]()
Ufurala sam se.
Ja želim tako voljeti. Ja nisam imala pravi trokut.kuki » wrote: Pa ne sebi velikoj nego sebi u jednom istinski ljubavnom trokutu u kojem ljubav leži na svim stranicama i u svim kutevima i na svakoj dlaci preko trokuta, u kojem oni ipak ostaju zajedno iako je ona slobodna žena, i znaš da će ti brat i neprijatelj spavati dođeš li je ponovno jebati, ne jer se boji da ga ne ostavi, jer ona je sad slobodna žena a ipak je s njim, nego jer se volite, sve troje.
Kako tužno.
Kao tko od njih troje?ex_anais » wrote:
Ja želim tako voljeti.
Okej, sad se zajebavaš.
Kao taj koji piše pisma. Nekako sam se ipak odlučila da mi je on najbliži. :šupendara:kuki » wrote: Kao tko od njih troje?
On na kraju ipak ostaje sam, ovaj s plavim kaputom, i on to zna i oni to znaju, ona šalje pozdrave i on pita za njega i drag je oboma, to se vidi, ali on ostaje sam i možda dođe vidjeti ih i seksnuti nju dok ovaj spava ali onda će ona ostati u svom domu u Clinton street a on će se vratiti sam u svoju kućicu negdje.. Negdje.
A daštaex_anais » wrote:
Pa ne. Ako bih pisala iz prijateljičine perspektive onda bih pisala ... a je, o sebi velikoj.![]()
Ufurala sam se.
Činjenica da ona nije došla, nije ga spriječila da napiše odu o sebikuki wrote: Ma ne, on je isto bio tužan, vraćao se s kolodvora bez svoje Lili svaki put, on ju je čekao a ona nije dolazila. : (
Volim tu pjesmu.Perzefona » wrote:Your Heart Is as Black as Night. Evo je. Budite blagi, nemojte jako, što bi reka Tea Tree.
Ok, možda je ljubav prejaka riječ. A moj engleski se pogoršao.aisling » wrote:Gdje si to čula da je posesivna i da ga voli? Ja to ne čujem, morat ćeš mi crtati
Tako i ja čujem. Samo... Ovo što ti kažeš bilo bi mirno i razumno promišljanje. Meni ta pjesma ipak odašilje jake emocije. Ljubav nije, slažem se. Ali što je onda?aisling » wrote:Moram priznat da nisam to iz prvog slušanja, a bome ni čitanja shvatila. Meni se učinilo da je ona skužila da on nije dobar i da neće bit šupendara. Naivna li sam
A ono napet mi je, vlažim se na njega, al vidim da je kreten pa ću ga iskoristit tek za malo maštanja dok ne naiđe netko drugiPerzefona » wrote: Tako i ja čujem. Samo... Ovo što ti kažeš bilo bi mirno i razumno promišljanje. Meni ta pjesma ipak odašilje jake emocije. Ljubav nije, slažem se. Ali što je onda?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests