Ljubavne pjesme

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Eks

Post 28 Dec 2011, 23:39

kuki » wrote: Meni je droljina perspektiva najlakša. :o
Jest.

Okružene smo mrziteljima Cohena. Nikad nećemo saznati. :crying:

blue
Asgard

Post 29 Dec 2011, 00:00

ex_anais » wrote:I mene.
Da ja sjebem prijateljicu i otmem njenom dečku nevolju iz oka bih li pisala pjesmu iz njene perspektive? :misli:
Na način nja, nja,nja ja sam bila bolja :B i opet bi bila bolja, a i nije mi za zamjerit :raspa:? Samo vrlo poetično oblikovano. Pa, ono, moguće da bi to mislila, ljudi se samozavaravaju iz svakakvih razloga :D
Jebemu, poremećeno. :xzubo:
Aha :top:
Eks

Post 29 Dec 2011, 00:02

blue » wrote: Na način nja, nja,nja ja sam bila bolja :B i opet bi bila bolja, a i nije mi za zamjerit :raspa:? Samo vrlo poetično oblikovano. Pa, ono, moguće da bi to mislila, ljudi se samozavaravaju iz svakakvih razloga :D

Aha :top:
Pa ne. Ako bih pisala iz prijateljičine perspektive onda bih pisala ... a je, o sebi velikoj. :xzubo:
Ufurala sam se. :raspa:
kuki

Post 29 Dec 2011, 00:04

blue » wrote: Na način nja, nja,nja ja sam bila bolja :B i opet bi bila bolja, a i nije mi za zamjerit :raspa:?
Ma ne, on je isto bio tužan, vraćao se s kolodvora bez svoje Lili svaki put, on ju je čekao a ona nije dolazila. :(

Btw, songfacts:
In a 1994 BBC Radio Interview Cohen remarked: "The problem with that song is that I've forgotten the actual triangle. Whether it was my own - of course, I always felt that there was an invisible male seducing the woman I was with, now whether this one was incarnate or merely imaginary I don't remember, I've always had the sense that either I've been that figure in relation to another couple or there'd been a figure like that in relation to my marriage. I don't quite remember but I did have this feeling that there was always a third party, sometimes me, sometimes another man, sometimes another woman. It was a song I've never been satisfied with. It's not that I've resisted an impressionistic approach to songwriting, but I've never felt that this one, that I really nailed the lyric. I'm ready to concede something to the mystery, but secretly I've always felt that there was something about the song that was unclear. So I've been very happy with some of the imagery, but a lot of the imagery."
Eks

Post 29 Dec 2011, 00:05

Najbolju pjesmu je zaboravio. Jebali ga opijati. :gaah:
kuki

Post 29 Dec 2011, 00:07

ex_anais » wrote:Pa ne. Ako bih pisala iz prijateljičine perspektive onda bih pisala ... a je, o sebi velikoj. :xzubo:
Pa ne sebi velikoj nego sebi u jednom istinski ljubavnom trokutu u kojem ljubav leži na svim stranicama i u svim kutevima i na svakoj dlaci preko trokuta, u kojem oni ipak ostaju zajedno iako je ona slobodna žena, i znaš da će ti brat i neprijatelj spavati dođeš li je ponovno jebati, ne jer se boji da ga ne ostavi, jer ona je sad slobodna žena a ipak je s njim, nego jer se volite, sve troje.

Kako tužno. :(
Eks

Post 29 Dec 2011, 00:08

kuki » wrote: Pa ne sebi velikoj nego sebi u jednom istinski ljubavnom trokutu u kojem ljubav leži na svim stranicama i u svim kutevima i na svakoj dlaci preko trokuta, u kojem oni ipak ostaju zajedno iako je ona slobodna žena, i znaš da će ti brat i neprijatelj spavati dođeš li je ponovno jebati, ne jer se boji da ga ne ostavi, jer ona je sad slobodna žena a ipak je s njim, nego jer se volite, sve troje.

Kako tužno. :(
Ja želim tako voljeti. Ja nisam imala pravi trokut. :crying:
kuki

Post 29 Dec 2011, 00:08

I oni ipak imaju jedno drugo a on, on živi sam u toj nekoj kućici, jer Lili nikad nije došla. :(
Eks

Post 29 Dec 2011, 00:09

kuki » wrote:I oni ipak imaju jedno drugo a on, on živi sam u toj nekoj kućici, jer Lili nikad nije došla. :(
Ali opet, on zna da može navratiti. Samo, da li zna, da li je pismo ikad stiglo. :(
kuki

Post 29 Dec 2011, 00:10

ex_anais » wrote:
Ja želim tako voljeti.
Kao tko od njih troje?

On na kraju ipak ostaje sam, ovaj s plavim kaputom, i on to zna i oni to znaju, ona šalje pozdrave i on pita za njega i drag je oboma, to se vidi, ali on ostaje sam i možda dođe vidjeti ih i seksnuti nju dok ovaj spava ali onda će ona ostati u svom domu u Clinton street a on će se vratiti sam u svoju kućicu negdje.. Negdje. :(
kuki

Post 29 Dec 2011, 00:11

ex_anais » wrote:
Ali opet, on zna da može navratiti. Samo, da li zna, da li je pismo ikad stiglo. :(
Okej, sad se zajebavaš. :rofl:
Eks

Post 29 Dec 2011, 00:11

kuki » wrote: Kao tko od njih troje?

On na kraju ipak ostaje sam, ovaj s plavim kaputom, i on to zna i oni to znaju, ona šalje pozdrave i on pita za njega i drag je oboma, to se vidi, ali on ostaje sam i možda dođe vidjeti ih i seksnuti nju dok ovaj spava ali onda će ona ostati u svom domu u Clinton street a on će se vratiti sam u svoju kućicu negdje.. Negdje. :(
Kao taj koji piše pisma. Nekako sam se ipak odlučila da mi je on najbliži. :šupendara: :cerek:
Eks

Post 29 Dec 2011, 00:12

kuki » wrote: Okej, sad se zajebavaš. :rofl:
Malo. :xzubo:
Ali zbilja, tko zna gdje je on. I tko zna da li je u toj kućici više..
blue
Asgard

Post 29 Dec 2011, 00:25

ex_anais » wrote:
Pa ne. Ako bih pisala iz prijateljičine perspektive onda bih pisala ... a je, o sebi velikoj. :xzubo:
A dašta :five:
kuki wrote: Ma ne, on je isto bio tužan, vraćao se s kolodvora bez svoje Lili svaki put, on ju je čekao a ona nije dolazila. : (
Činjenica da ona nije došla, nije ga spriječila da napiše odu o sebi :D Ego mu je velik ko New York :D

RL situacija - poznanica je nakon raskida kratkotrajne turbulentne veze smatrala da ih kleta sudba rastavi, ali ona je za njega nešto najspecijalnije i vječno, iako neostvareno; on je jedino smatrao da je ona pila, ter prekinuo iz tog razloga.
Eks

Post 29 Dec 2011, 00:28

Ih, kao da će javno reći zašto je prekinuo. :xzubo:
Perzefona

Post 29 Dec 2011, 18:16

Your Heart Is as Black as Night. Evo je. Budite blagi, nemojte jako, što bi rekla Tea Tree.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Eks

Post 29 Dec 2011, 18:19

Perzefona » wrote:Your Heart Is as Black as Night. Evo je. Budite blagi, nemojte jako, što bi reka Tea Tree.
Volim tu pjesmu.
Ali posesivna je i voli bešćutnog gada. :o :E

Bit ću blaga pa neću boldati tipfeler. Bar nije pravopisna. :xzubo:
aisling

Post 29 Dec 2011, 18:21

Gdje si to čula da je posesivna i da ga voli? Ja to ne čujem, morat ćeš mi crtati :D
Happy Easter!
Perzefona

Post 29 Dec 2011, 18:24

(Tražila sam si pet minuta tipfeler, jedva našla.)

Evo teksta, da bude lakše.

Your eyes may be whole but the story I'm told is
Your heart is as black as night
Your lips may be sweet such that I can't compete
But your heart is as black as night

I don't know why you came along
At such a perfect time
But if I let you hang around
I'm bound to lose my mind

'Cause your hands may be strong
But the feeling's all wrong

At such a perfect time

Your eyes may be whole but the story I'm told is
Your lips may be sweet such that I can't compete
But your heart is as black as night

At such a perfect time

Your heart is as black, your heart is as black
Oh, your heart is as black as night, as night, as night
Eks

Post 29 Dec 2011, 18:25

aisling » wrote:Gdje si to čula da je posesivna i da ga voli? Ja to ne čujem, morat ćeš mi crtati :D
Ok, možda je ljubav prejaka riječ. A moj engleski se pogoršao. :xzubo:

i don't know why you came along
at such a perfect time
but if i let you hang around
- ovisna, posesivna, you name it. :xd:

I jasno je da ako i nije, zaljubit će se u njega kao mlada majmunica. Šupendara u nastanku.
Perzefona

Post 29 Dec 2011, 18:30

Ja mislim da ona njega mrzi.
aisling

Post 29 Dec 2011, 19:20

Moram priznat da nisam to iz prvog slušanja, a bome ni čitanja shvatila. Meni se učinilo da je ona skužila da on nije dobar i da neće bit šupendara. Naivna li sam :D
Happy Easter!
Eks

Post 29 Dec 2011, 19:22

aisling » wrote:Moram priznat da nisam to iz prvog slušanja, a bome ni čitanja shvatila. Meni se učinilo da je ona skužila da on nije dobar i da neće bit šupendara. Naivna li sam :D
Imaš ti možda i pravo. :misli:
Perzefona

Post 29 Dec 2011, 19:35

aisling » wrote:Moram priznat da nisam to iz prvog slušanja, a bome ni čitanja shvatila. Meni se učinilo da je ona skužila da on nije dobar i da neće bit šupendara. Naivna li sam :D
Tako i ja čujem. Samo... Ovo što ti kažeš bilo bi mirno i razumno promišljanje. Meni ta pjesma ipak odašilje jake emocije. Ljubav nije, slažem se. Ali što je onda?
aisling

Post 29 Dec 2011, 19:37

Perzefona » wrote: Tako i ja čujem. Samo... Ovo što ti kažeš bilo bi mirno i razumno promišljanje. Meni ta pjesma ipak odašilje jake emocije. Ljubav nije, slažem se. Ali što je onda?
A ono napet mi je, vlažim se na njega, al vidim da je kreten pa ću ga iskoristit tek za malo maštanja dok ne naiđe netko drugi :rofl:
Happy Easter!
  • Information