A tu mu ne mogu pomoći, nek proba u Jamerici u nekoj naprednoj klinici da mu ugrade maternicu pa ga daju na carski rez.ex_anais » wrote:Kako ne shvaćaš? On želi roditi.
'Oće l' to? (posvećeno MadnessInMethod)
- Beta ženka
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Jok, ništa. Tijelo je ostalo netaknuto. Najozbiljnije.Beta ženka » wrote:A celulit? Ispucale kapilare?
Ni sise mi se nisu objesile.
Što se tiče tolerancije na bol-
Najveća sam plačipička koju je svijet ikad vidio.
Al' od toga da urlaš k'o ranjena krava stvarno nema nitko ništa, prvenstveno ti sama.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Beta ženka
Sretnico. Rušiš mi statistike i razloge protiv.Morticia » wrote:Jok, ništa. Tijelo je ostalo netaknuto. Najozbiljnije.
Ni sise mi se nisu objesile.
Ne znam, neću sudit, možda nekome i pomaže kanalizirati bol.Što se tiče tolerancije na bol-![]()
![]()
![]()
Najveća sam plačipička koju je svijet ikad vidio.![]()
![]()
Al' od toga da urlaš k'o ranjena krava stvarno nema nitko ništa, prvenstveno ti sama.
Meni je na prošlom poslu pomagalo urlikanje vani na pauzi nakon razgovora s Dalmatincima.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Čuj, zahvalna genetika valjda.
Imaj na umu da sam sa malo kila krenula u trudnoću i relativno malo dobila za vrijeme iste. Do 6. mjeseca mi se nije ni vidjelo da sam trudna, a onda je samo trbuščić iskočio.
Isuse, kako se brutalno hvalim.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Beta ženka
Treba Herpa nahuškati na tebe.Morticia » wrote:
Čuj, zahvalna genetika valjda.
Imaj na umu da sam sa malo kila krenula u trudnoću i relativno malo dobila za vrijeme iste. Do 6. mjeseca mi se nije ni vidjelo da sam trudna, a onda je samo trbuščić iskočio.
Isuse, kako se brutalno hvalim.![]()
Bila je i Morti protiv, a onda je upoznala jednog forumaša. Koji je isto bio protiv.Beta ženka » wrote: Sretnico. Rušiš mi statistike i razloge protiv.![]()
Ali ništa nije pomoglo, ta djeca uvijek nađu put.
Naših dvanaest već čeka na tebe.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
E moj Vrleče, svaka šuša danas može imati dijete. Ali CZSS ih ne dijeli baš svim šušamavrrrlet wrote:Tutlačo, a usvajanje?
Rado, ali ne vjerujem da bi bili darežljivi k'o ovi u Petrovoj koji ti, bez da te išta pitaju, daju dijete-to-go.
ex_anais » wrote:Sve se nešto ovih dana, prateći ove omaške, pitam- jesi ti (opet) trudna?
Nisam. Samo sam onepismenila još u trudnoći, a ni glupilo mi se nije povuklo.
Nu primjera od jutros:
Kupujem meso za sarmu.
Ja: 1 kg mješanog mesa, molim. 70 dag junetine i 40 svinjetine.
Mesar:
Ja: Ne. Trebam točno 1 kg. 70 junetine i 40 svinjetine, radi omjera (gledam ga k'o maloumnika)
Mesar (melje meso uz posprdni cerek na licu): izvol'te. Kila i deset.
Ja: ma dobro, može i tako. (jebote kila i deset, šta si toliko navalio
Idem doma i ništa mi nije jasno.
I tak
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Zapravo, imaš pravo. Tamo toliko provjeravaju da ne samo da ti ne bi dali novo dijete, nego bi ti uzeli i staro. Nađu oni nenormalnost i kod normalnih, gdje neće kod tebe.Tupelo » wrote:
E moj Vrleče, svaka šuša danas može imati dijete. Ali CZSS ih ne dijeli baš svim šušama![]()
Rado, ali ne vjerujem da bi bili darežljivi k'o ovi u Petrovoj koji ti, bez da te išta pitaju, daju dijete-to-go.![]()
Baš čitam njezin post i nešto mi nije jasno... A onda shvatim!
Tupelo je izašla do trgovine!!!
Čestitam, čestitam!!!
- Beta ženka
Morti je mlađa pa se dala obrlatiti.vrrrlet » wrote:
Bila je i Morti protiv, a onda je upoznala jednog forumaša. Koji je isto bio protiv.
Ali ništa nije pomoglo, ta djeca uvijek nađu put.
Naših dvanaest već čeka na tebe.
sarma s toliko junetine ti niš neće valjat. il mami, svejedno. bit će sva suha i tvrda i nikakva.Tupelo » wrote:
E moj Vrleče, svaka šuša danas može imati dijete. Ali CZSS ih ne dijeli baš svim šušama![]()
Rado, ali ne vjerujem da bi bili darežljivi k'o ovi u Petrovoj koji ti, bez da te išta pitaju, daju dijete-to-go.![]()
Nisam. Samo sam onepismenila još u trudnoći, a ni glupilo mi se nije povuklo.
Nu primjera od jutros:
Kupujem meso za sarmu.
Ja: 1 kg mješanog mesa, molim. 70 dag junetine i 40 svinjetine.
Mesar:da stavim manje junetine ili svinjetine? Stavit ću manje svinjetine. Ili treba kilu i deset?
Ja: Ne. Trebam točno 1 kg. 70 junetine i 40 svinjetine, radi omjera (gledam ga k'o maloumnika)
Mesar (melje meso uz posprdni cerek na licu): izvol'te. Kila i deset.
Ja: ma dobro, može i tako. (jebote kila i deset, šta si toliko navalio. Neš ti profita od 10 dag mesa. Ionako stara radi sarmu pa će valjda znati prilagoditi omjere. Ja bih pregorila da i to moram.)
Idem doma i ništa mi nije jasno.![]()
I tak
mora biti više svinje da bi bila rahla i soćna. :mljac:
Nek(v)arljiva.
- Beta ženka
31 - dovoljno da me se proglasi kobilom koja neće učiti nove trikove. (osim kad njoj paše)
- Beta ženka
Al' si bila JOŠ mlađa kad si obrlaćena (dijete je dokaz).
ja uopce vise ne kuzim (zapravo nikad nisam ni kuzila) tko je sve trudan, tko nije trudan, tko je rodio, tko ce rodit', kol'ko komada, tko je stomak imao naprijed, a tko na ledjima... ajd' neka netko kome se da sastavi trkeljaski leksikon pa se tamo lijepo popisite. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Beta ženka » wrote:
31 - dovoljno da me se proglasi kobilom koja neće učiti nove trikove. (osim kad njoj paše)
I Morti je bila kobila, pa je rodila kobilče. Zamantaće i tebe jedan Beta, nisi ni upola strašna kao što je ona bila, a i još se daš na svašta nagovorit', vidi samo kako obožavaš komunizam.
@ Ombia, ne trljaj mu sol na ranu. I kad si se ti zadnji put seksala, osim toga?
vrrrlet » wrote:
Hiljadu mu mrtvih Tita!!! Pa Beta, ja sam mislio da si ti piletina, a kad ono, možda sam te vukao za kečke u školi. Jesi išla u osnovnu u kvart prepun crvene buržoazije?
I Morti je bila kobila, pa je rodila kobilče. Zamantaće i tebe jedan Beta, nisi ni upola strašna kao što je ona bila, a i još se daš na svašta nagovorit', vidi samo kako obožavaš komunizam.
@ Ombia, ne trljaj mu sol na ranu. I kad si se ti zadnji put seksala, osim toga?
Mogla si i ti njemu napisati nešto ljepše.ombia » wrote:
ovo mi je najduza apstinencija otkad sam upoznala cari suprotnog spola...mogqao si me fakat pitati nesto ljepse
A zašto još nisi potrošila cimera? Što čekaš, da se oženi, da ti bude slađe?
-
- Information
-