Zanemarimo nekoliko dana zatvora, ranjene bradavice i mrlje od mlijeka i padanje kose i strije i koješta. Sve je to normalno.
O Poše!!!! Mislim da ovuliram.
Vodena » wrote:Reci mu da baš ne može van i da neće ići van do daljnjega, takav stav obično prolazi kod tvrdoglave djece.![]()
A to ja malo, onako...MadnessInMethod » wrote:jbg, rosey, dobro da se još sjećam da je za to zadužen dio mozga, a ne, eventualno, bubrezi ili jetra
A što si ti rodio?Potjeh » wrote:Ja sam iz rađaone izašao jedno kilogram lakši.
Taj osjećaj se zove trijeznost.Morticia wrote: I unatoč svemu, trudnoća mi je bila fuj.
Nije mi se sviđao taj osjećaj da moje tijelo nije samo moje i da ne smijem ovo ili ono.
naslov je u redu, jedino kad mad napokon rodi - treba dodati 'Oće!Zekoslawa » wrote:Premjestih porođajni čet (Elli, hvala što nađe početni post), pa ako se tkogod dosjeti naslova, neka viče.
I to.
Potjeh » wrote:Ni jedne jedine strije.
A celulit? Ispucale kapilare?Morticia » wrote:
Dakle, ja sam dobila svega 14 kila, a iz rodilišta sam izašla s 2 kg više nego što sam imala prije trudnoće, nisam bila otečena, dva tjedna nakon poroda sam stala u stare traperice, dojila od prvog trena bez ikakvih problema, ni jedne jedine strije nisam dobila. :herp:![]()
Nemaju svi isti prag boli.Idu mi na živce stravične priče i žene koje urlaju k'o da ih kolju, a rode za dva sata.
Bio je u WC-u.vrrrlet wrote:
A što si ti rodio?![]()
Tupelo » wrote:
Možda će vas sad šokirati, ali meni je trudnoća fizički bila čisti užas. Vjerojatno zbog godina
![]()
Psihički mi je bila čisti urnebes. Dio ste vijeli, a dio ide sa mnom u grob.![]()
Tutlačo, a usvajanje?Tupelo » wrote: Isplatilo se, naravno, ali posve sam sigurna da mi je to bila prva i zadnja trudnoća u životu.
Batinom me ne bi natjerali na još jednu.
Žao mi je što Punki neće imati sestru ili brata, ali zbilja ne mogu.
Beta ženko, ja te volim i želim dijete s tobom.Beta ženka wrote: Btw, hvala na ovom topicu - ako mi itko opet kaže da me voli i želi dijete sa mnom - samo ću mu pokazati ove postove kao dokaz da je to paradoks.(osim ako se on ponudi da rodi i brine o djetetu, onda nemam ništa protiv
)
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests