Zašto je ovaj forum toliko dosadan?
- Polina Belilowsky
Naj se gredo solit.Moment » wrote:Pa ne treba zakljucati, samo deletat postove, par edita i warnova, parc. banova... : polina:
Inace, tema sama po sebi drzi vodu.
Jedva čekam permaban za polinu.
Dobro, jebemu, ja sam počeo dolaziti na trkeljanje iz dva razloga: zbog poznate ekipe i da bih se odmorio od kretenskog moderiranja na drugom forumu.bliss » wrote:Isuse, prestani. Svi prestanite. Koji vam je vrag da stalno iznova povlačite forum.hr. Ovo ne ide Tupelo jer se samo brani. Jeste li kad je zatvorena ona tema o forum.hr-u rekli da toga više neće biti, da smo završili sa seciranjem forum.hr-a i postupaka tamo? I evo sad se opet ljudi koji su moderatori tamo moraju opravdavati za nešto što se događa TAMO.
A sve je počelo od Poline, kad je rekla da joj se gadi kad vidi da ovdje pišu ljudi koji su tamo radili gnjusne stvari i zbog toga joj je nelagodno. I to sam pustila i mislila raščistiti jer je rekla da ovdje osjeća nelagodu a da tamo nije ni pisala to mi se učinilo kao problem ovog foruma. I onda smo završili tu temu , ali ne - morao je doći i judolino i N'dugu i onda opet i Polina nastavlja.
Prestanite više, ponašate se kao djeca u vrtiću.
I ne, ne želim ovo prebaciti na OSO jer temi nema spasa. Tamo bi funkcionirala tako da se makne 90% postova.
Koja je poanta ovog foruma ako će imati iste moderatore kao na efhaeru?
Kaj tebi nije dosta biti moderator na jednom forumu da bi zadovoljila svoje emocionalne i psihološke potrebe?
Evo opet njega.judolino » wrote: Kaj tebi nije dosta biti moderator na jednom forumu da bi zadovoljila svoje emocionalne i psihološke potrebe?
To zašto sam moderator ovdje pitaj one koji su me na to mjesto postavili. Nije baš da me se pitalo. Stavila se anketa, ljudi su glasali i odjesnom sam vidjela da sam postavljena za moda. Ako imaš problem s tim, obrati se onima koji su me stavili za moda, a komentare o mojim emocionalnim i psihološkim potrebala ostavi za sebe.
A ti si ionako sve zakuhala s "nekim osobama" i "nekim postupcima". Kažeš da si svojedobno bila admin. Tko si? Zašto ne kažeš u bebu kaj ti smeta? Jel te jebe to kaj više nemaš moć?
- Polina Belilowsky
Ja i jesam admin na svojem forumu.judolino » wrote: A ti si ionako sve zakuhala s "nekim osobama" i "nekim postupcima". Kažeš da si svojedobno bila admin. Tko si? Zašto ne kažeš u bebu kaj ti smeta? Jel te jebe to kaj više nemaš moć?
Na forumu haeru nemam nijednog posta (a niti moć, jel).
Mene ne jebe ništa, ali neki s foruma haera ovdje su se malko uzjebali.
Ma nemam ih kaj pitat, znam da imaju previše posla.bliss » wrote:Evo opet njega.
To zašto sam moderator ovdje pitaj one koji su me na to mjesto postavili. Nije baš da me se pitalo. Stavila se anketa, ljudi su glasali i odjesnom sam vidjela da sam postavljena za moda. Ako imaš problem s tim, obrati se onima koji su me stavili za moda, a komentare o mojim emocionalnim i psihološkim potrebala ostavi za sebe.
Osim toga, i drug Tito je svojedobno pokušao surađivati s monarhistima, kasnije se pokazala da je takva suradnja kontraproduktivna.
Neke stvari nemrem ostavit za sebe. Izuzetno su mi slatki ljudi koji za mene traže parcijalu...
I kaj imaš od toga da prošetavaš svoju avatarsku mačju guzicu i demonstrativno se duriš?Polina Belilowsky » wrote: Ja i jesam admin na svojem forumu.
Na forumu haeru nemam nijednog posta (a niti moć, jel).
Mene ne jebe ništa, ali neki s foruma haera ovdje su se malko uzjebali.
Naravno, problem je u drugim ljudima a ne u tebi i tvojoj nemogućnosti poštivanja jednostavnih pravila i nevjerojatnoj želji da ovdje ničim izazvan pičkaraš ljudima s kojima se ovdje nisi nikad ni susreo, a sve zato jer si tamo dobio par kartona.judolino » wrote: Neke stvari nemrem ostavit za sebe. Izuzetno su mi slatki ljudi koji za mene traže parcijalu...
EDIT: pardon, jedan karton
Ima li taj forum još članova osim Elvisa i tebe?Polina Belilowsky » wrote: Ja i jesam admin na svojem forumu.
Biti i mniti svemiropolisno
- Polina Belilowsky
Ima, oko šest tisuća.JPK » wrote: Ima li taj forum još članova osim Elvisa i tebe?
Elvis mi nije član.
Uopće nije problem u kartonima, već u tome da se ovlasti daju ljudima malene moći razumijevanja a usto brzima na obaraču.bliss » wrote:Naravno, problem je u drugim ljudima a ne u tebi i tvojoj nemogućnosti poštivanja jednostavnih pravila i nevjerojatnoj želji da ovdje ničim izazvan pičkaraš ljudima s kojima se ovdje nisi nikad ni susreo, a sve zato jer si tamo dobio par kartona.
To uništava svaki forum.
Koliko sam skužio, ovaj bi forum trebao biti drukčiji. Što će mu onda revolveraši?
Tko je brz na obaraču? Ja? Jer sam te banala? Neće ići. Krenuo si šiziti prije toga i jebat nam mater a da ti nitko od nas nije riječ rekao.judolino » wrote: Uopće nije problem u kartonima, već u tome da se ovlasti daju ljudima malene moći razumijevanja a usto brzima na obaraču.
To uništava svaki forum.
Koliko sam skužio, ovaj bi forum trebao biti drukčiji. Što će mu onda revolveraši?
A tamo isto nisam brza na obaraču.
Ali samo ti nastavi s ovim o maloj moći razumijevanja, o zadovoljavanju emocionalnih i psihičkih potreba kroz moderiranje.
Narode, žao mi je, ali drugoga rješenja ne vidim. Privremeno zaključavam, barem na jedan dan. Šmokljo, sorry, žao mi je teme, ali žao mi je i da izmiče kontroli. Vidim da svi skupa jedni druge prozivate, a nastavljate svi. Što mi je razumljivo, ali ne znam što drugo da radim, osim da moljakam ili pak dijelim upozorenja. A to nije badnjački. Stoga, privremeni ključ u nedostatku bolje ideje.ex_anais » wrote:Zašto se ova tema jednostavno ne zaključa?
-
- Information
-