Zašto je ovaj forum toliko dosadan?

Stare teme i začeci foruma
N'dugu

Post 24 Dec 2011, 16:14

Nica » wrote:Ajme. :facepalm:

A i taj tko te zamolio da opereš Tupelo stvarno je neinventivan. Od svih stvari koji te mogao zamoliti i ti bi očito napravio, izabrati to... :( Tužno, tužno... Zbilja svatko danas ima pristup internetu.
Ma oprao bih je i ja, samo mi se nije dalo. Ispada da se ja nešto posebno bunim, no pogledaj ovo:

http://roditeljstvo.freeforums.org/

Cijeli forum koji je nastao od žena koje je Tupelo sasvim bezrazložno otjerala s forum.hr-a. :facepalm:
I sasvim normalno funkcionira, nema nereda... onda zašto ih je trebalo otjerati? Jer se njoj digla ona stvar ili joj se nisu dovoljno uvlačili u guzicu. Zapravo se i meni dogodila slična stvar - gđa T. se izdrkavala nad temom o prijateljici koja se ukazuje na Duhovnosti, onda je to vidio podivljali ZgSash pa napravio rusvaj. Trebali bi odgovarati svi koji su za to odgovorni, ne samo neki....

A.P.
Cactus

Post 24 Dec 2011, 16:16

Kriste isuse koji lik :facepalm:
Nica

Post 24 Dec 2011, 16:21

Može li netko ovu temu prebaciti na OSO? Tamo je bliss mod i tako... :vrti nožicom:
Groupie :cerek:
Zekoslawa

Post 24 Dec 2011, 16:43

Ja sam kriva jer blesavo ostavih onaj post misleći da se neće nastaviti ovi razgovori. Premjestit ću, nije problem, samo što je tema već bila tamo, pa je došla ovamo i meni više ništa nije jasno. Nekakav chat sam čistila, ali što točno učiniti s temom, ne znam ni ja. Šmokljo, ako navratiš, izjasni se, a i ti bliss viči hoćemo li ovo prebacivati gore.

N'Dugu, priti pliz prestani, vi ostali nastojte preskočiti.
Polina Belilowsky

Post 24 Dec 2011, 16:49

Tema je s Ozbiljnog premještena ovdje na chat i ne diraj ju.
Ako N'dugu ima ozbiljno pitanje, neki de na OSO.
Tupelo

Post 24 Dec 2011, 16:51

N'dugu » wrote:Zapravo se i meni dogodila slična stvar - gđa T. se izdrkavala nad temom o prijateljici koja se ukazuje na Duhovnosti, onda je to vidio podivljali ZgSash pa napravio rusvaj. Trebali bi odgovarati svi koji su za to odgovorni, ne samo neki....
:rofl: :facepalm:

N'dugu, meni je tebe istinski žao. Baš onako zbilja zbilja žao. Bez zajebancije.
Na stranu što si patološki lažljivac, imaš ti i ozbiljnijih problema od toga. I vjerujem da ti nije lako.
Rado bih tipkala s tobom, ali jebiga...not my cup of mental illness. :o

Za ostatale trkleljaše, samo bih napomenula da sa spomenutom temom o prijateljici nemam nikakve veze niti znam o čemu se radi, a na Duhovnost nisam u životu nogom kročila. Štoviše, do N'duguovog umobolnog ispada nisam ni znala da dotični postoji (lik, djelo i dijagnozu sam upoznala naknadno :s ), a kamoli da nešto moderira. Također, veze nemam ni sa drugim stvarima za koje me on optužuje niti mi je jasno o čemu on trkelja.
Zašto se N'dugu napizdio na mene najbolje je objasnila Afrika. :xo:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Zekoslawa

Post 24 Dec 2011, 16:53

Polina Belilowsky » wrote:Tema je s Ozbiljnog premještena ovdje na chat i ne diraj ju.
Ako N'dugu ima ozbiljno pitanje, neki de na OSO.
Još bolje bi bilo da ide na forumhaer. :kava:
Zekoslawa

Post 24 Dec 2011, 16:54

Tupelo, pliz, nemoj. Stvarno.
Polina Belilowsky

Post 24 Dec 2011, 16:57

Zekoslawa » wrote: Još bolje bi bilo da ide na forumhaer. :kava:
Permabaniran je. :kava:
Zekoslawa

Post 24 Dec 2011, 16:57

Polina Belilowsky » wrote: Permabaniran je. :kava:
Znam i baš me briga. :kava:
Polina Belilowsky

Post 24 Dec 2011, 17:00

Zekoslawa » wrote: Znam i baš me briga. :kava:
Član je Trkeljanja.
Nakon što ga baniraš i poskidaš opcije pisanja, kako to radi Nica tamo, možeš reći da te nije briga. :kava:
Tupelo

Post 24 Dec 2011, 17:01

Zekoslawa » wrote:Tupelo, pliz, nemoj. Stvarno.

Sori, pisala sam u vrijeme kad si stavila svoju molbu.
Svoje sam rekla, morala sam :o . Nastavljati neću. :zubo:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Zekoslawa

Post 24 Dec 2011, 17:03

Pa ja ga kao člana Trkeljanja, kao i sve druge koji bi se bavili ovom temom, molim da prestane razvlačiti tu temu na ovom mjestu, ne zato što imam nešto protiv njega ili te teme, nego zato što tomu ovdje nije mjesto. To je sve. Ako želi razgovarati o tome, kao i ako mu netko želi odgovarati, neka nađu bolje mjesto za to.
Nica

Post 24 Dec 2011, 17:03

Polina Belilowsky » wrote: Član je Trkeljanja.
Nakon što ga baniraš i poskidaš opcije pisanja, kako to radi Nica tamo, možeš reći da te nije briga. :kava:
Ammm... Nica nema opciju skidanja opcije pisanja. A ne znam da sam ikog bezrazložno i neopravdano banirala.

Isprike Zekoslawi.
Groupie :cerek:
Polina Belilowsky

Post 24 Dec 2011, 17:05

Nica » wrote:Ammm... Nica nema opciju skidanja opcije pisanja. A ne znam da sam ikog bezrazložno i neopravdano banirala.

Isprike Zekoslawi.
Ali ima opciju brisanja koju zlorabi samo tako.

Isprike Zekoslawi.
bliss

Post 24 Dec 2011, 17:19

Polina Belilowsky » wrote: Ali ima opciju brisanja koju zlorabi samo tako.

Isprike Zekoslawi.
Isuse, prestani. Svi prestanite. Koji vam je vrag da stalno iznova povlačite forum.hr. Ovo ne ide Tupelo jer se samo brani. Jeste li kad je zatvorena ona tema o forum.hr-u rekli da toga više neće biti, da smo završili sa seciranjem forum.hr-a i postupaka tamo? I evo sad se opet ljudi koji su moderatori tamo moraju opravdavati za nešto što se događa TAMO.
A sve je počelo od Poline, kad je rekla da joj se gadi kad vidi da ovdje pišu ljudi koji su tamo radili gnjusne stvari i zbog toga joj je nelagodno. I to sam pustila i mislila raščistiti jer je rekla da ovdje osjeća nelagodu a da tamo nije ni pisala to mi se učinilo kao problem ovog foruma. I onda smo završili tu temu , ali ne - morao je doći i judolino i N'dugu i onda opet i Polina nastavlja.

Prestanite više, ponašate se kao djeca u vrtiću.

I ne, ne želim ovo prebaciti na OSO jer temi nema spasa. Tamo bi funkcionirala tako da se makne 90% postova.
Polina Belilowsky

Post 24 Dec 2011, 17:28

bliss » wrote:A sve je počelo od Poline... (blah, blah)
Bilo je toga i prije Poline. :kava:
bliss

Post 24 Dec 2011, 17:32

Polina Belilowsky » wrote:Bilo je toga i prije Poline. :kava:
Ne bih rekla. Bilo je sporadičnih referenci na fhr u smislu komentara da je ono dobro mjesto za informaciju i slično. Nije bilo prozivanja ni seciranja moderatorskih poteza. I kažem - tebe sam pustila jer mi se činilo potrebnim raščistiti zrak zbog tvoje nelagode. Očito sam pogriješila. I daj se onda nemoj opet vraćati na tu temu. Pusti Nicu na miru i ne provociraj.
Polina Belilowsky

Post 24 Dec 2011, 17:46

bliss » wrote:Ne bih rekla. Bilo je sporadičnih referenci na fhr u smislu komentara da je ono dobro mjesto za informaciju i slično. Nije bilo prozivanja ni seciranja moderatorskih poteza. I kažem - tebe sam pustila jer mi se činilo potrebnim raščistiti zrak zbog tvoje nelagode. Očito sam pogriješila. I daj se onda nemoj opet vraćati na tu temu. Pusti Nicu na miru i ne provociraj.
Da li si pogriješila ili ne, ovisi o tvojem stajalištu. Sličnih situacije je bilo i biti će ih još.

Ne vraćam se na to i nikog ne provociram. No vidim li Nicin upis poput onog od maloprije, odgovorit ću.
bliss

Post 24 Dec 2011, 17:55

Polina Belilowsky » wrote:Ne vraćam se na to i nikog ne provociram. No vidim li Nicin upis poput onog od maloprije, odgovorit ću.
Taj upis si ti isprovocirala ovim postom:
Polina Belilowsky wrote:Član je Trkeljanja.
Dakle, ti si ta koja opet potežeš Nicu i njene postupke 'tamo'.

Zna li netko gdje je ona Mortišina obavijest o tome da smo završili sa seciranjem fhr-a? Ja ju ne mogu naći, a čini mi se da su ju neki propustili pročitati.
Polina Belilowsky

Post 24 Dec 2011, 18:06

bliss » wrote:Dakle, ti si ta koja opet potežeš Nicu i njene postupke 'tamo'.

Zna li netko gdje je ona Mortišina obavijest o tome da smo završili sa seciranjem fhr-a? Ja ju ne mogu naći, a čini mi se da su ju neki propustili pročitati.
Ništa ja ne potežem, sama se prozvala.

Mortišinu obavijest držim pod kušinom.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 24 Dec 2011, 18:08

A.P. » wrote:Stvarno se svi internetski poremećeni ljudi lijepe na Tupelo :xd:
Srećom je već udana.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
JPK

Post 24 Dec 2011, 18:24

Pješčana » wrote:ne znam na koja pisma misliš. ovo se desilo u Francuskoj, čovjeku je sud presudio da je kriv zbog skidanja muzike i filmova.
U Francuskoj će ti samo isključiti Internet i staviti te na crnu listu nakon nekoliko kršenja copyrighta, kako je opisano ovdje: http://en.wikipedia.org/wiki/HADOPI_law

Nevezano uz to, i u Hrvatskoj je nelegalno skidati, ona naknada na medije nema veze s time, nego sa snimanjem za osobnu upotrebu stvari koje posjeduješ. Dakle, ako posudiš DVD od prijatelja ili u videoteci, on je u tvom posjedu i tada ga je legalno kopirati. Skidanje s Interneta u bilo kojem obliku nije legalno u Hrvatskoj, pa čak ni s plaćenih servisa poput Amazona, jer oni nemaju ugovor s lopovima iz ZAMP-a.

Sve to je irelevantno, jer, ako ne koristiš javne torrent trackere i druge p2p mreže, nemoguće je da itko uopće zna da skidaš materijal pod copyrightom, jer file hosteri poput Rapidsharea uopće ne drže logove IP adresa za downloadere, nego samo za uploadere koji imaju account.
Biti i mniti svemiropolisno
Polina Belilowsky

Post 24 Dec 2011, 18:33

JPK » wrote:Nevezano uz to, i u Hrvatskoj je nelegalno skidati, ona naknada na medije nema veze s time, nego sa snimanjem za osobnu upotrebu stvari koje posjeduješ. Dakle, ako posudiš DVD od prijatelja ili u videoteci, on je u tvom posjedu i tada ga je legalno kopirati. Skidanje s Interneta u bilo kojem obliku nije legalno u Hrvatskoj, pa čak ni s plaćenih servisa poput Amazona, jer oni nemaju ugovor s lopovima iz ZAMP-a.

Sve to je irelevantno, jer, ako ne koristiš javne torrent trackere i druge p2p mreže, nemoguće je da itko uopće zna da skidaš materijal pod copyrightom, jer file hosteri poput Rapidsharea uopće ne drže logove IP adresa za downloadere, nego samo za uploadere koji imaju account.
Pa uglavnom to i radimo, barem većina.
Eks

Post 24 Dec 2011, 18:40

Zašto se ova tema jednostavno ne zaključa?
  • Information