Zanimljiva tema.
Ispričavam se što upadam tako kasno, nestalo struje u ovoj metropoli velikih i malih 'rvata.
Dakle, uzrok dosade na ovom forumu je to što je forum luzerski. Zašto je luzerski? Jer je previše ukočen. Ja sam tu priču naučio na metodi vlastite kože i nakon toga više nisam nikada htio biti u luzerskom vagonu. Makar je ponekad dobro i izgubiti ako si na pravoj strani. Na primjer: podržavao sam Kregara u kampanji protiv Bandića, jer sam smatrao da je to ispravno, iako je bilo jasno da će na kraju izgubiti jer nije imao dosta para. A i SDP-u ne bi pasalo da baš dobije, ipak je Bandić još bio njihovi, premda se od njih odmetnuo.

Isto tako je i kampanja Velimira Sriće bila u startu luzerska, jer je on previše ukočen, profesorski tip. Umjesto s njim, išao sam sa don Grubišićem, makar je pop, jer bolje priča i ima više šanse za uspjeh. Osvojio je dva mandata, a imao je šanse i za treći, pa čak i četvrti u Zg. Kad sam to u početku kampanje rekao Pilselu, da bi mogao dobiti i više od jednog mandata, taj mi je rekao da se ne zanosim. A i on je popušio kao prvi u svojoj jedinici. Ne volim biti s neuspješnima. Za uspjeh je potrebna i određena karizma.
I tako sam ja 2009. u jeku Zg izbora pisao na forumu.hr i sve je bilo dobro dok nije krenuo drugi krug, a ja krenuo još žešće, pa sam tako dobio karton za govor mržnje protiv Bosanaca. Jer sam napisao nešto što svi znaju, a to je da se gradski stanovi u gradu Zagrebu dobivaju preko veze ili bespravnim useljavanjem, a možda Bosancima to ide nešto lakše nego ostalima. Nakon toga sam ipak izabran za moderatora, ali Duhovnosti (i to "po kazni" kako veli Tyndall, jer da moderatore na tom pdf-u biraju po kazni). Odradio sam mandat od 2 godine, ali mi je dopizdilo iživljavanje ZgSasha i njegov primitivan nacionalizam (kao i Powerlocka itd.), pa sam onda provocirao oko Đure Brodarca (i Judolino je bio tamo, naravno) i zato zaradio od Čika Strileta ban od 7 dana. Onda me je netko zamolio da operem i Tupelo jer je zasrala ŽuD i RiD svojom strahovladom, pa sam dobio i permaban. Uglavnom, morate imati ljude s kičmom i stavom koji nisu luzeri, pa će forum biti zanimljiviji. Za utjehu, forum.hr je postao potpuno dosadan, iako ima puno više korisnika. To je jedna dosadna beslovesna masa koja se valja bespućima forumske nezbiljnosti.

To što je Čika Strile za svoje beskičmenjačko okretanje kako vjetar puše i uvlačenje u guzicu promoviran u Tyndallovog zamjenika samo govori o krajnjem moralnom krahu i rasapu foruma.hr i njegovoj ubrzanoj propasti.