Muška sigurna kuća
ja sam ga otprve shvatila, ali se sad playin' dead, pa ono, ne smijem mu se obraćat
mrzim kad mi se tako pokvari zabava
čuj, jel bi se mogli igrat da si ti medij, ko unda, al da ne pričaš sa šljaštećim stvarčicama na nebu nego ono ko, s mrtvima pričaš?
i da si upravo imala seansu i da sam ti ostavila poruku za njega?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Zato jer tu situaciju tumačiš na maksimalno pozitivan način. Međutim, taj simplificirani opis ne definira jednu jedinu mogućnost -- ovu koju si ti odabrao. Pogledaj drugu stranu medalje.Lord Byron » wrote:
Istinski se trudim pronaći nešto zastrašujuće u provođenju života nerazdvojno zašarafljen uz onu koja mi je savršeno grbava koliko i ja njoj, koja mi hrli koliko i ja njoj, koja me voli jednako posebno i jednako nježno i jednako posvećeno i jednako jakojako koliko i ja nju...
Nikako mi ne uspijeva.
Veza između dvoje ljudi je (u mojem rječniku) interakcija. Između šarafa i matice nema interakcije. Oni su jedno. Ja ne bih htio biti jedno s mojom dragom. To već imam sa samim sobom. Nije mi zanimljivo. Ja bih da nas je dvoje.
Mene je kao klinca bilo sram reći Kurosawa. Bio sam siguran da je to nešto prosto.
Radio godinama s Japancima; znam ih. U cijeloj znanstvenoj fantastici (a čitao sam je i u kinu i na TV gledao dosta) nema aliena toliko drukčijeg od ljudi po razmišljanju koliko je Japanac dalek od nas. A opet, kad shvatiš, shvatiš i nije ti više tako neobično.Silajn » wrote:Učila sam japanski, prekratko (naravno) i tek kroz jezik shvatila da postoje stvarno ljudi koji su drukčiji od svih drugih ljudi![]()
![]()
Ejebiga, undica
- Lord Byron
Vijak i matica nisu jedno. Da jesu, postojao bi naziv za to jedno - a mi i dalje govorimo o "vijku i matici".Emericzy » wrote:Ja ne bih htio biti jedno s mojom dragom.
Ali, dobrom svakom svoje. Ja sam svoj reply započeo quoteom da bi navodno bilo "zastrašujuće da si partneri u paru jednako pašu, da se jednako vole"; ja, pak, ne znam zastrašuje li me uparenost s onom koju volim više no ona mene, ili s onom koja me voli više nego ja nju.
Čak i u slučaju proglašavanja "nejednakosti" zagovaranjem različitih vrsta (a ne različitih intenziteta) ljubavi (doduše, to se ne može učiniti s nejednakim pasanjem - nejednako pasanje jednostavno znači da netko nekome više paše), pogotovo me zastrašuje ljubav s nekom koja me ljubi drugom vrstom ljubavi - to mi izgleda kao dijalog dvoje govornika različitih jezika.
Vodena » wrote:![]()
bila vani, ptičice pjevaju, leptiri lete, mislim da imam miša u kamenjaru, veš skinut, veš stavljen, treći se pere, buncek pri kraju, jesen je krasna!
fali ti jos samo jedna..ok, mozda tri stvari da bi ovaj dan bio idealan i da se jesen pokaze u punom svom uzdahu.
..on je to rekao perzefoni.Emericzy » wrote: Oš reć da sam ja nekrofil?
..a perzefona je rekla da ima jedan sadrzajno zauzet..
jesam li ja to glup ili samo presporo shvacam?
Byrone, svatko voli drukčijom ljubavlju. Get used to it. Ne postoje dvije istovetne.Lord Byron » wrote: Vijak i matica nisu jedno. Da jesu, postojao bi naziv za to jedno - a mi i dalje govorimo o "vijku i matici".
Ali, dobrom svakom svoje. Ja sam svoj reply započeo quoteom da bi navodno bilo "zastrašujuće da si partneri u paru jednako pašu, da se jednako vole"; ja, pak, ne znam zastrašuje li me uparenost s onom koju volim više no ona mene, ili s onom koja me voli više nego ja nju.
Čak i u slučaju proglašavanja "nejednakosti" zagovaranjem različitih vrsta (a ne različitih intenziteta) ljubavi (doduše, to se ne može učiniti s nejednakim pasanjem - nejednako pasanje jednostavno znači da netko nekome više paše), pogotovo me zastrašuje ljubav s nekom koja me ljubi drugom vrstom ljubavi - to mi izgleda kao dijalog dvoje govornika različitih jezika.
On je to rekao Storukom. Ne kuri vatru u suhom šumarku...a unda » wrote:..on je to rekao perzefoni.
Bože, unda, vidiš me u svemu i svakoj...a unda » wrote: ..on je to rekao perzefoni.
..a perzefona je rekla da ima jedan sadrzajno zauzet..![]()
jesam li ja to glup ili samo presporo shvacam?![]()
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 757 times
- Been thanked: 1412 times
Ne. Samo da voliš nešto što je meni pec-pec.Emericzy » wrote: Oš reć da sam ja nekrofil?
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Onda preostaje tumačenje po kojem ne "nejednaka ljubav i pasanje" nejednaka po intenzitetu (jer se podrazumijeva da je nejednaka po vrsti, pa tu nema mjesta za zastrašenost)? Zastrašujuće je ako jedan ne voli više no drugi?Emericzy » wrote:Byrone, svatko voli drukčijom ljubavlju. Get used to it. Ne postoje dvije istovetne.
No, dobro. Meni je vijak čvrsto spojen s njemu pravom maticom stanje u kojem sam najsretniji, netko će preferirati neke druge kombinacije (ne bih sad u razvlačenje metafore). Velik je svijet.
-
- Information
-