A najbolji je jezik. Dođe frajer, zabrenči nešto nabrzinu dubokim basom, zvuči ko traktor kojem je netko otkinuo auspuh pa se ljuti - a ono u titlu: Volim te, trešnjin cvijete moj!..a unda » wrote:
..japan...rituali.
muskarac kad se sprema, priprema, oblaci, uteze, daje sebe..ide u thanathos, u smrt. zena kad se sreduje, uljepsava, priprema, dotjeruje, daje sebe..ide u eros, u zivot. pajebotipassve..i nes se zaljubit u njih..
Muška sigurna kuća
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 757 times
- Been thanked: 1412 times
ma to je haiku klasika, bari je kontrapunktom ili pjescanim zen vrtovima.Hekatonhir » wrote:
A najbolji je jezik. Dođe frajer, zabrenči nešto nabrzinu dubokim basom, zvuči ko traktor kojem je netko otkinuo auspuh pa se ljuti - a ono u titlu: Volim te, trešnjin cvijete moj!
jel znas, mene je moja osobna savjetnica za japanski naucila da kao nemaju futura i da imaju pomocni glagol koji bi mi praveli kao..igrati se.
Meni je intrigantan ovaj naslov.
Je, forast je, i kužim asocijaciju i zgodan kalambur.
Ali opet misim da nije samo zgodna igra riječima ovdje u pitanju.
Kakvu sigurnost tražite, dječaci? Čega se bojite? Ajd priznajte!
Je, forast je, i kužim asocijaciju i zgodan kalambur.
Ali opet misim da nije samo zgodna igra riječima ovdje u pitanju.
Kakvu sigurnost tražite, dječaci? Čega se bojite? Ajd priznajte!
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..kazite nam vase strahove.
to bi htjela znat? posljednju tajnu? jok.
Ma gle, ja znam da se muškarci boje mene. Nije mi to baš nešto drago, ali što mogu...a unda » wrote: ..kazite nam vase strahove.mii cemo vam pomoc.
..imajte povjerenja.
![]()
to bi htjela znat? posljednju tajnu? jok.
No ovdje to nije slučaj budući da me ne poznajete.
Znatiželjna sam, priznajem.
Vodena » wrote:Mislim da čuvaju guze.
zasto to mislis? zasto se smijes? zelis nam reci da nije to tako strasno? u smislu katastrofe, ne strasti..
neuspjela provokacija. moze bit svasta, moze bit i to, ali..jok. no habla.
- Stitch
- Head Honcho
Ne znam za druge, ali ja posjedujem strahovit potencijal za papučara.
Potpisi su za budale.
ti znas? ..ti znas???Perzefona » wrote: Ma gle, ja znam da se muškarci boje mene. Nije mi to baš nešto drago, ali što mogu.
No ovdje to nije slučaj budući da me ne poznajete.
Znatiželjna sam, priznajem.
zasto bi se tebe iko bojao?
cuj, poznavali te, ne poznavali..isto je. uostalom, kao da je znatizelja kod vas/tebe sad nesto ultra novo sto mi nikada nismo znali da postoji. ha ha.
ili je to ono..evo ja sam priznala jednu tajnu, sad vi..
ha ha.
O šećeru! : srcad:Hekatonhir » wrote:
Ne znam za druge, ali ja posjedujem strahovit potencijal za papučara.Nijednu vezu nisam prekinuo, čak ni kad mi nije bilo osobito dobro. Vjerujem u popravljanje i davanje druge, treće, desete šanse. Dobro, možda sam samo lijen.
Ali mislim da nije to, vjerujem u ljubav. U to da treba biti strpljiv, žrtvovati se, činiti kompromise. Idealist sam.
Ne lažeš, jelda, ne izlažeš se ovdje i ne reklamiraš? : sumnjičava:
Hekatonhir » wrote:
Ne znam za druge, ali ja posjedujem strahovit potencijal za papučara.Nijednu vezu nisam prekinuo, čak ni kad mi nije bilo osobito dobro. Vjerujem u popravljanje i davanje druge, treće, desete šanse. Dobro, možda sam samo lijen.
Ali mislim da nije to, vjerujem u ljubav. U to da treba biti strpljiv, žrtvovati se, činiti kompromise. Idealist sam.
- Stitch
- Head Honcho
Ne lažem. Podcjenjuješ moj škorpionski ekshibicionizam. Neka ti objasni Unda. Jesmo manipulatori, ali ovo je drugo.Perzefona » wrote: O šećeru! :srcad:
Ne lažeš, jelda, ne izlažeš se ovdje i ne reklamiraš? : sumnjičava:
Potpisi su za budale.
ti i ja smo stvoreni jedno za drugo!Hekatonhir » wrote:
prekinula sam gotovo sve veze, osim one jedne di je čovjek otišo 300 000 kilometara daleko da me se riješi, čak i kad mi je bilo dobro jer sam htjela kruva prek pogače, odurno sam zlopamtilo koje pamti kad je ko zadnji put popustio oko ičega, a kamoli oko važnih stvari, nema šansi, sve ih pamtim. Aktivna sam. Vjerujem u ljubav, al ono, prema djeci, životinjama, crtićima i treš hororima. Ne da mi se čekat, ne znam ni spelovat kompromis, i vidim stvari još gorima nego što jesu.
da se uzmemo mi?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Ja to ne vidim kao nešto za hvalit se, ali kad ti kažeš, porazmislit ću i možda nađem nešto pozitivno u tome i nadogradim samopouzdanje. Hvala.
Eto, kako sam prozirna. Upravo kako sam htjela i biti.ili je to ono..evo ja sam priznala jednu tajnu, sad vi..
ha ha.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
-
- Information
-