Što vas je danas naživciralo?

Stare teme i začeci foruma
Herp
Nikki Gauda

Post 23 Dec 2011, 09:02

*jezebel* » wrote:ovo se cini fora, ali... zar vama to nije malcice neugodno slati kao poslovnu cestitku? :lol:
Recimo to ovako; meni, iz moje pozicije/radnog mjesta, to ne bi bilo primjereno.
Za našeg dotičnog "poslovnog partnera", malu simpatičnu ustanovu s mladim kadrom, to je okej. :D

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Moment

Post 23 Dec 2011, 11:05

Jel imam ja plavu kacigu na glavi?
Mene netko placa za ovo?
Ja nisam arbitar.

Ajmo sad polako:

Ja.
Nisam.
Arbitar.

Kapiši?
Mislin da san bija jasan
*jezebel*

Post 23 Dec 2011, 15:39

ne mogu oguliti ljesnjake! umri! umriiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Image

ne mogu vise, ja bih u krevet. Image
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
*jezebel*

Post 27 Dec 2011, 22:35

opet ja. evo sad cu se malo zesce olaksat' pa onda necu neko vrijeme. :xd:

---

kakav retardirani dan. :s

sjedim u domu zdravlja.

ispred mene troje ljudi, ali zapravo ih se izredalo sezdesetak. pizdim. konacno dobijem uputnicu za onkologa i ultrazvuk. prikladno, negdje u gradu nailazim na najavu za izlozbu o starim zagrebackim grobljima i pogrebima. :rofl:

odem u vinogradsku.

nikako da nadjemo mjesto za parking. pizdim. nadjemo parking. nadjemo bolnicu. odvratne stare zgradurine. penjem se 1243260 stepenica do onkologije. pizdim jer ne kuzim kako se tamo penju ljudi koji se raspadaju. zapravo nema bas 1243260 stepenica, ali ih je definitivno previse. zasto tamo nisu smjestili, recimo, psihijatriju? pokazem uputnice na salteru. mi vam to tu ne narucujemo, morate na centralno, ali odite prvo pitati na ultrazvuk. popnem se na ultrazvuk. blijedo me gledaju. morate na centralno. spustim se i odem na jebeno centralno, stojim u redu, a nesto nije u redu s ulaznim vratima pa uzasno jako grozno lupaju kad god netko prodje. a stalno netko prolazi. pizdim na vrata. jako. ispred mene neki siroti priglupi starac koji hoce ultrazvuk, ali ne zna koji dio tijela treba slikati. pizdim. konacno dodjem na red, dam teti na salteru uputnice, kaze mi da se za onkologa moram naruciti na onkologiji (iako me lik s onkologije poslao k njoj na centralno). za ultrazvuk narucujemo za deseti mjesec iduce godine. ja, rek'o, ali ja mogu umrijeti do desetog mjeseca. tu je pocela nesto trkeljati, ne sjecam se vise sto, ali sam se zahvalila, sama sebi rekla da se nikada necu vratiti i otisla.

na rebro.

ispred mene polusenilni starci kojima objasnjavaju istu stvar po peti put. pizdim. vruce mi je. strah me. konacno dodjem na red. pristojno i ustraseno pitam koliko se ceka. kaze: prvi slobodan termin za ultrazvuk je krajem drugog mjeseca. ja opet (sad nisam toliko ozbiljna, vise onako...prcam): ali ljudi mogu umrijeti za dva mjeseca. oni: zao nam je, to je kod nas tako. a za onkologa ne narucujemo. ja: a gdje trebam ici za onkologa? oni: pitajte u glavnoj zgradi na informacijama. (btw, salter koji mi je trebao za onkologa se nalazio svega par metara dalje, trebalo je samo proci kroz mali hodnicic, a bezobraznica me salje u drugu zgradu. :rolleyes:)
nadjem, i to slucajno, taj drugi salter, ali doktoru me ne mogu naruciti jer nemam nikakav nalaz. pijuckaju kavu, cekaonica im je prazna, a salter prepun nekih retardiranih porculanskih figurica, uz bombonijere i pica koje su dobile od zahvalnih pacijenata. ok, moram prvo na ultrazvuk. ocito se ne mogu naruciti ni mailom kad prvo zele vidjeti nalaze.

odem u medikol. termin za dva tjedna. ono, dva tjedna je ok, ali ja cu za dva tjedna umrijeti samo zbog vlastitih zivaca koje sam vec napola pojela.

na kraju odem u polikliniku sunce. ultrazvuk znatno skuplji, ali kazu mi da mogu odmah doci na red jer nema guzve. i tako lijepo ostanem i slikam se. :cerek: sto je najgluplje, ova se poliklinika nalazi svega ulicu dalje od moje, treba mi par minuta pjesice, da sam znala, ne bih toliko putikala naokolo. :s

kad vec imam slikice, a i dan je otisao u k****, odem ponovno na rebro da se narucim za pregled. ne zele me naruciti na pregled jer je, kao, nalaz uredan, onaj tamo nateceni limfni cvor ispod pazuha navodno nema neke veze s vidljivom upalom u mojoj sisi. onak', jbt, sta te boli k****, ja imam uputnicu, a ti je, obicna sestra, prakticki proglasavas nevazecom. ako mi ista bude, tuzit cu ih. problem je sto ovo cega se bojim bas i nije tipicno (nema karakteristicne kvrge), a prognoze nisu dobre.

u medjuvremenu sam jos jednom bila u domu zdravlja. taj detaljcic nije bio nesto frustrirajuci, ali sam se izvozala k'o isus. i mrzim zdravstvene ustanove, gade mi se.

dali su mi prejaki antibiotik, iako sam prije toga rekla da ih ne volim jer imam vrlo neugodne nuspojave. njima nuspojave valjda nisu bitne.

na kraju sam sjela u orijent na kolace iako doma imam i kolaca i cokolade i hoummejd karamela. volim orijent, ali ovo sto sam jela je bilo, blago receno, bezveze i preskupo. vratila sam se doma i opet jela slatko. :zamjena za alkohol:

sad se malo manje bojim. ali opet pizdim jer sustav ljudima dozvoljava da se mjesecima, pa i duze, muce u neizvjesnosti ili jos vise razbole (setkanje od vrata do vrata, od ustanove do ustanove da ni ne spominjem), dok tamo negdje za svega par stotina kuna dolazis na red u roku odmah. :( :flop: tristopedeset kuna i odmah si na redu. a tamo netko iz nekog seoceta tko nema za platiti mora cekati do desetog mjeseca jer po mjestu stanovanja spada u vinogradsku. divno.

sad idem na onu drugu temu. upis nece biti toliko plodan, ali jbg... boli me k..., ovaj, sisa. :xzubo:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Almost Rosey

Post 27 Dec 2011, 22:48

Jez :grli:

Kako vidiš, silno sam rječita kad vidim ovakve priče :facepalm:
Pješčana

Post 27 Dec 2011, 22:49

jez,
postoji ova stranica http://najdoktor.com/ i tamo ostavi komentare za doktore za koje smatraš da zaslužuju kritiku.
Drugo, po iskustvu meni dragih prijatelja, pisma upućena ravnateljstvima bolnica se čitaju, piši jbn mailove.
ministarstvu zdravstva.
svima.

:grli:
nadam se da će biti sve ok sa sisom i limfnim čvorom. u jednom periodu pohodila sam nuklearnu i sjedenje i čekanje na red u čekaonicama punim ljudi koji umiru je sve samo ne ugodno. drži se.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
*jezebel*

Post 27 Dec 2011, 22:59

fala fala! Image *skuplja i skladisti vibrice za ubuduce*
blaze

Post 27 Dec 2011, 23:22

o jadna jez :crying:

ps: jesu ti rekli da ponoviš ultrazvuk kad ti prođe upala? ja sam isto bila u suncu
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
*jezebel*

Post 27 Dec 2011, 23:27

nisu nist'. ako mi ne prodje od ili se vrati nakon antibiotika, idem opet i inzistiram na... necemu, ne znam cemu, vjerojatno konzultacijama. mislim, nemrem sam' tak' doc' i rec': punktirajte me! :rofl:
blaze

Post 27 Dec 2011, 23:36

meni je bio neki stariji radiolog, koji je objašnjavao da se od upaljenog tkiva ne vidi sve dobro i zato se uzv mora ponoviti kad se upala smiri
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Tea Tree

Post 28 Dec 2011, 01:43

Evo svi šute pa je moj post zadnji na četiri prve teme.
Neka bude i na petoj.
Odoh tražiti šestu. :mad:
Potjeh

Post 28 Dec 2011, 08:23

*jezebel* » wrote: kakav retardirani dan. :s
And the Oscar goes to.... :)

Žao mi je, baš je to bio ružan dan.

Mene je naživcirao top shop. Jednom kupiš nešto kod njih i sada me zovu na telefon jer sam njihov 'cijenjeni kupac'. I sada slušam ženu kako mi pobrojava sve artikle koje, valjda, imaju na skladištu i ako odgovoriš na da nisi upoznat tek onda naježiš.

Naravno, trebalo je presjeći tu bujicu riječi.
Morticia

Post 28 Dec 2011, 09:14

Jez, jako mi je žao. :grli:

Ne odustaj, obavi sve moguće kontrole čim prije, nađi vezu, inzistiraj, prijeti tužbama, što god je potrebno, al' ne daj se otjerati.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 28 Dec 2011, 09:32

Potjeh » wrote:
Mene je naživcirao top shop. Jednom kupiš nešto kod njih i sada me zovu na telefon jer sam njihov 'cijenjeni kupac'. I sada slušam ženu kako mi pobrojava sve artikle koje, valjda, imaju na skladištu i ako odgovoriš na da nisi upoznat tek onda naježiš.

Naravno, trebalo je presjeći tu bujicu riječi.
+1
probudio me spiker ko s američke televizije, da mi kaže da se razgovor snima i što ja mislim o spejs bagovima koje sam kupila 2009.
znate onaj trenutak kad ste još sneni, glas je pukao, i još ne vodite razgovor, pa samo odgovarate na pitanja sa "daaa, ja sam" "nee, probudili ste me", a razgovor nije razgovor nego set pitanja oja ne staju?
taman se zaletio s pitanjima jesam li čula za njihove Dormeo proizvode.
do tad sam bila svoja :o

jbt u 9 ujutro.
za nešto kupljeno pred tri godine.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ali

Post 28 Dec 2011, 09:50

Pješčana » wrote: +1
probudio me spiker ko s američke televizije, da mi kaže da se razgovor snima i što ja mislim o spejs bagovima koje sam kupila 2009.
znate onaj trenutak kad ste još sneni, glas je pukao, i još ne vodite razgovor, pa samo odgovarate na pitanja sa "daaa, ja sam" "nee, probudili ste me", a razgovor nije razgovor nego set pitanja oja ne staju?
taman se zaletio s pitanjima jesam li čula za njihove Dormeo proizvode.
do tad sam bila svoja
jbt u 9 ujutro.
za nešto kupljeno pred tri godine.
+1

Mene u 8 i 25 (ujutro), prvo na fiksni gdje sam rekla da gospođe nema i da je se ne može dobit. Za sekundu zvoni mobitel i kad sam uspjela u toj paljbi ugurat pitanje otkud im broj....
- pa kupovali ste kod nas :) :) ...
- :rolleyes: kod vas? A šta sam ja to kupila kod vas molim vas :vidiga: :Sigurna 100% da nema šanse da sam kupovala u firmi koja se zove Media Nova ili tako nešto i prodaje Dormeo i spama telemarketingom:
- gospođo, pa u proljeće 1896. ste kupili paket spejs begova :) :)
- :brukica:
- bla bla
- ne hvala. I šta nije malo rano za telefon?
- Draga gospođo, pa pola devet je :bicedobro:
- Znači rano je
- Ne gospođo, nije
- :mlati slušalicom u ormarić:

I sigurna sam da se firma nije zvala tako kako se sad zove, znači NISAM im dala svoje podatke nego su ih pribavili protuzakonito :E
Pješčana

Post 28 Dec 2011, 09:54

mislim da imaju pravo jer je topshop dio Studio Moderne, bla :rolleyes:

ali ideja da imaju bazu od faze Sanadera :ne zna:
i to pozivanje u 9. ja nikog ne bih nazvala u 9. osim poslovno kad znam da rade .
9 je zabranjeno po svim bontonima svijeta.
moj predzadnji dan godišnjeg!
ovako započet.
idem skuhat kavu
Eks

Post 28 Dec 2011, 09:56

Jedno mi nikako nije jasno. Zašto pričate s njima? Lupila bih im slušalicu i isključila telefon. :xne zna:
Pješčana

Post 28 Dec 2011, 10:00

zvali su me na mob. probudili su me. koliko si ti u njinja modu čim se zbudiš?
nikom tako ne završavam poziv .
ali

Post 28 Dec 2011, 10:00

Pješčana » wrote:mislim da imaju pravo jer je topshop dio Studio Moderne, bla :rolleyes:

ali ideja da imaju bazu od faze Sanadera :ne zna:
i to pozivanje u 9. ja nikog ne bih nazvala u 9. osim poslovno kad znam da rade .
9 je zabranjeno po svim bontonima svijeta.
moj predzadnji dan godišnjeg!
ovako započet.
idem skuhat kavu
Studio Moderna, da :s

Mislila sam da je to kakti nasljednik firme kojoj sam platila SB i da se ne spominje u "sitnim slovima" iz doba kupovine. Šteta, propao mi je as iz rukava sad :xzubo:
ali

Post 28 Dec 2011, 10:03

ex_anais » wrote:Jedno mi nikako nije jasno. Zašto pričate s njima? Lupila bih im slušalicu i isključila telefon. :xne zna:
Mene su zvali na kućni i onda odmah na mobitel.

Ženska je zvala isto s nekog mobitela :xne zna: Mislila sam da je netko pametniji jebote :xd:

(nisam uživala, ako na to sumnjaš :zubo: )
Potjeh

Post 28 Dec 2011, 10:08

ex_anais » wrote:Jedno mi nikako nije jasno. Zašto pričate s njima? Lupila bih im slušalicu i isključila telefon. :xne zna:
Koliko ja znam ti telefonski operateri su bijedno plaćeni, ne kroje marketinšku strategiju firme i sasvim sam siguran - naslušaju se kojekakvih sranja preko telefona.

Ne vidim razloga da budem nepristojan prema njima.
Pješčana

Post 28 Dec 2011, 10:10

jel se vama čini da netko ima tel.imenik Trkeljaša? već nas je troje razgovaralo s njima :zubo:
Eks

Post 28 Dec 2011, 10:10

Dok oni mene zovu bez mog pristanka u osam ujutro, ja vidim. :E
To ne bih tolerirala ni bližnjima.
Pješčana

Post 28 Dec 2011, 11:06

fejsbuk status.
ima netko čije objave volim čitati.
smiren je i odgovara mom stanju uma. i danas naljepi nešto što djeluje ko prstom u oko.
i na svaki komentar koji nije "aaaa, totalno se slažem, njih treba ubit, zatuć, nešto" se reagira kao da crni neprijatelj želi doć i pobit sve.
vrijeme Božića i blagdana, nepoznato., jel da?
kritičko mišljenje o kojem toliko govoriš, ne baš tako blisko, ha?
sabaa

Post 28 Dec 2011, 11:12

Morala sam ustati u 4:40. :mama:

I onda dva sata slušati kolegicu koja nije stigla ni udahnuti od silne priče.

Ne posjedujem živce više, pogubila sam ih prije nego je svanulo.
The planet is fine. The people are fucked.
  • Information