Zašto je ovaj forum toliko dosadan?

Stare teme i začeci foruma
Polina Belilowsky

Post 22 Dec 2011, 14:53

vrrrlet » wrote::gaah:

Judolino je nježna dušica koja vapi da ga se uvrijedi. Vrati mu. Vrati mu: :moli:

kaj ti misliš, kako se zaljubio u svoju dragu? Tako što je ona na njegov vulgaran (iako istinit) proser uzvratila još većim, a ne zato što se sakrila iza staklenog zvona.
Moj dragi je isto reagirao na mene.
Drago mi je da sam na forumu naišla na nekog sličnog meni (sad nam možete gladit penise, jel) :xlux:

Morticia

Post 22 Dec 2011, 14:56

vrrrlet » wrote:Ne poznajem ga niš' više od tebe. :ne zna: Ako i je ružan, dobar je u srčeku.
Pih.
Ne laži.
Svi znaju da su ružni ljudi i zli.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ombia

Post 22 Dec 2011, 16:32

Lastan » wrote: Dođi da ti striček Lastan objasni neke stvari o P2P tehnologijama… :xzubo:
Ako mislis na skidanje filmova s neta, hvala ne bih, skupo me kostalo. A i pricao mi susjed da su njega ulovili, doduse nakon 5 godina bavljenja time za osobne upotrebe i za tu kaznu koju je platio kino si je mogao kupiti. :rofl:
I dalje sam za film ideju, nemam dovoljno znanja da se angaziram ali cu sudjelovati.
Tupelo

Post 22 Dec 2011, 16:33

Poše, što sam sve propustila :mama:

Judolino me sterao u kurac. :crying:
Dobro je, zadnji put je, ako se dobro sjećam, prijetio mom psu. :rofl: :cerek:

A imamo i pasivno agresivno novo milo trolče. :cerek:
Nadajmo se da će nam trajati. :o :drži fige:

I tak... :o

Poše, kako sam konstruktivna :xlux:
Skoro pa k'o Dejzi i Mulica zajedno.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Polina Belilowsky

Post 22 Dec 2011, 16:36

ombia » wrote:I dalje sam za film ideju, nemam dovoljno znanja da se angaziram ali cu sudjelovati.
Ma daj, pa ne moraš skidati. Skoro sve što želiš (osim najnovijih) možeš pogledati on line ili na YT. :xne zna:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 22 Dec 2011, 17:03

Tupelo » wrote:Poše, što sam sve propustila :mama:

Judolino me sterao u kurac. :crying:
Dobro je, zadnji put je, ako se dobro sjećam, prijetio mom psu. :rofl: :cerek:
Daj, nemoj me jebat, kaj je to bilo?
Pa gdje sam našo jadnog pesa uza sve te ustašoide&hitleroljupce?

Tupelo, aj kil pipl for mani, bat ju ar maj frend end aj kil ju for noting...
Samo sam demonstrirao Polini kako se to radi, al jebga, nije upalilo.

Nema smisla da budemo na ratnoj nozi. Već nosim na duši jadnu Blisku koja će teško moći mirne duše zaspati ako ne dobijem parcijalu... :rofl:
ombia

Post 22 Dec 2011, 17:14

Polina Belilowsky » wrote: Ma daj, pa ne moraš skidati. Skoro sve što želiš (osim najnovijih) možeš pogledati on line ili na YT. :xne zna:
YT je youtube? Hm a nisu im videici ograniceni pa svako malo moras startati drugi da bi pogledao cijeli film? Gdje wse mogu filmici online gledati?
Tupelo

Post 22 Dec 2011, 17:31

judolino » wrote:Daj, nemoj me jebat, kaj je to bilo?
Pa gdje sam našo jadnog pesa uza sve te ustašoide&hitleroljupce?
Ako se dobro sjećam, mislim da sam ti dala karton pa si onda popizdio i prijetio mom psu. :rofl:
Žao mi je samo što su to bile prazne prijetnje. :xzubo:
Taman sam se bila ponadala da ću je se riješiti.

Doduše, mislio si da imam dobermana. Lako je dobermanima prijetiti. :crying:
Kad sam ti rekla da imam jorkicu, onda si se zasr'o. :xraspa:
Razumijem :o

judolino » wrote:Nema smisla da budemo na ratnoj nozi. Već nosim na duši jadnu Blisku koja će teško moći mirne duše zaspati ako ne dobijem parcijalu... :rofl:
Ne diraj mi Bliss.
Pustit ću ćuku na tebe :o
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
JPK

Post 22 Dec 2011, 17:40

ombia » wrote:Ako mislis na skidanje filmova s neta, hvala ne bih, skupo me kostalo. A i pricao mi susjed da su njega ulovili, doduse nakon 5 godina bavljenja time za osobne upotrebe i za tu kaznu koju je platio kino si je mogao kupiti. :rofl:
I dalje sam za film ideju, nemam dovoljno znanja da se angaziram ali cu sudjelovati.
Pa nemoj koristiti P2P nego servise poput Megauploada, Filesonica i slične.
Biti i mniti svemiropolisno
ombia

Post 22 Dec 2011, 17:44

JPK » wrote: Pa nemoj koristiti P2P nego servise poput Megauploada, Filesonica i slične.
Ma necu koristiti nish. Dobila sam Trojanca tak. A nisam cak ni ja skidala. Nego lik koji radi na odrzavanju cijele mreze jedne firme i "zna", jer je voditelj it odjela. :facepalm:

Platim onjaln videoteci par eura i imam film odmah i sad i legalno. Nazalost ne svaki. A i ak me ulove skupo ce mi biti. Bojim se. A i ne kuzim se nish pa cu si garant opet neko cudo uloviti sto mi ne treba.
bliss

Post 22 Dec 2011, 17:48

judolino » wrote:Baš i jesam popizdio na Polinu i njeno kenjkanje, a onda me Bliss traži jedan dobar razlog da me ne kartonira.
Ma pun mi kurac više tih modratorskih preseravanja.
Kartoniraj ili odjebi. Ali, molim, bez dociranja i patroniziranja.
Na kraju krajeva, bar smo se malo razdrmali.
Ne, ja sam te tražila nakon što si nakon Poline, krenuo pičkarati meni i Tupelo. Ničim izazvan. Nikakvog kontakta s nama ovdje nisi imao ali si imao nevjerojatnu potrebu reći nam da odjebeno. I onda kad sam ti rekla da se počneš držati pravila jer ako toliko šiziš zašto ti ne bih dala ban, ti nisi odgovorio na PM nego si išao šiziti na topik.

Ah što si je zabavan izričaj. :bicedobro:

Vrrrlet - okani me se više.
bliss

Post 22 Dec 2011, 17:49

ombia » wrote:Ako mislis na skidanje filmova s neta, hvala ne bih, skupo me kostalo. A i pricao mi susjed da su njega ulovili, doduse nakon 5 godina bavljenja time za osobne upotrebe i za tu kaznu koju je platio kino si je mogao kupiti. :rofl:
:horor:

Torenti? :horor:
Lord Byron

Post 22 Dec 2011, 18:09

bliss » wrote::horor:

Torenti? :horor:
Žena je u inozemstvu. :bicedobro:
bliss

Post 22 Dec 2011, 18:19

Lord Byron » wrote:Žena je u inozemstvu. :bicedobro:
Sad mi je lakše :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Dec 2011, 18:27

..isuse kisuse..svasta se ovdje dogadjalo..i ban i odban i obrana granica intimnog prostora i bauk judolina, ptsp uzrok svakog moderatora naseg regionalnog internetskog i ostalog voida..:xd:
JPK

Post 22 Dec 2011, 18:28

Ma ni u inozemstvu se to ne kažnjava, nego određene kompanije imaju botove kojima kupe IP-ove ljudi koji uploadaju na P2P mrežama, i onda njihovi odvjetnici šalju prijeteća pisma s ponudama za "nagodbu" prije tužbe, koje su reda veličine parsto eura, pa tko plati jer se usrao, plati.

To se sve ne odnosi na servise tipa Megaupload, Filesonic, Rapidshare, oni su u principu isti kao i YT, i kod njih se ništa ne uploada, a niti oni daju korisnikov IP s raznim copyright razbojnicima.
Pješčana

Post 22 Dec 2011, 18:34

imam frendicu vani koja bogobojazno kupuje DVDe s filmovima i glazbom, jer su kod njih zakoni strogi, i znaju nekog tko je nastradao.
također, ali ovo nije iz prve/druge ruke, znam da je nekto u zg dobio packu jer je skidao. e sad, koliko je skidao, nemam pojma.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
JPK

Post 22 Dec 2011, 19:05

Pješčana » wrote:imam frendicu vani koja bogobojazno kupuje DVDe s filmovima i glazbom, jer su kod njih zakoni strogi, i znaju nekog tko je nastradao.
također, ali ovo nije iz prve/druge ruke, znam da je nekto u zg dobio packu jer je skidao. e sad, koliko je skidao, nemam pojma.
A eto, ljudi su informatički nepismeni, pa se boje nečega čega se ne bi trebali bojati, a nasumične DMCA mailove od Universala, koje svi hrvatski ISP-ovi osim Carneta* blokiraju, jer su zakonski beznačajni, smatraju nečim strašnim.

*Carnetov admin za te stvari je pizda s metlom u guzici, pa gnjavi korisnike.
Lastan

Post 22 Dec 2011, 19:27

Lord Byron » wrote:Žena je u inozemstvu. :bicedobro:
Čak i tako, teško je uhvatiti nekoga tko se služi privatnim trackerima, VPN-ovima i enkripcijom.
Lastan

Post 22 Dec 2011, 19:29

JPK » wrote: A eto, ljudi su informatički nepismeni, pa se boje nečega čega se ne bi trebali bojati, a nasumične DMCA mailove od Universala, koje svi hrvatski ISP-ovi osim Carneta* blokiraju, jer su zakonski beznačajni, smatraju nečim strašnim.

*Carnetov admin za te stvari je pizda s metlom u guzici, pa gnjavi korisnike.
CARNet, objašnjeno mi je, jebeno skupo plaća uplink na van. I zato korisnicima koji seedaju lupa packe samo tako.
Za download ih boli kurac kao i sve ostale ISP-ove. Uostalom, Vojky je onomad objašnjavao da download nije ilegalan – problem je samo upload.
Polina Belilowsky

Post 22 Dec 2011, 19:34

ombia » wrote:YT je youtube? Hm a nisu im videici ograniceni pa svako malo moras startati drugi da bi pogledao cijeli film? Gdje wse mogu filmici online gledati?
Na YouTube gledam normalno, ništa mi ne prekida. Imaju sve ex-yu klasike, imaju europskih i američkih, nisu najnoviji, al dobro...

Utipkaj naslov filma u Google i traži gdje ima za pogledat on line. Izbacit će ti hrpu toga.
Jedino španjolske i nizozemske moram skidati jer ne znam jezik. :crying:
JPK

Post 22 Dec 2011, 19:35

Lastan » wrote: CARNet, objašnjeno mi je, jebeno skupo plaća uplink na van. I zato korisnicima koji seedaju lupa packe samo tako.
Za download ih boli kurac kao i sve ostale ISP-ove. Uostalom, Vojky je onomad objašnjavao da download nije ilegalan – problem je samo upload.
Moguće, ova moja interpretacija je proizašla iz poznavanja njegovog Usenet opusa.
JPK

Post 22 Dec 2011, 19:38

Lastan » wrote: Čak i tako, teško je uhvatiti nekoga tko se služi privatnim trackerima, VPN-ovima i enkripcijom.
Ili jednostavno ima seedbox. Ali s tim mi se nikad nije dalo zajebavati, lakše je dati $9 Filesonicu, i skidati sve 10 MB/s.
ombia

Post 22 Dec 2011, 20:05

JPK » wrote:Ma ni u inozemstvu se to ne kažnjava, nego određene kompanije imaju botove kojima kupe IP-ove ljudi koji uploadaju na P2P mrežama, i onda njihovi odvjetnici šalju prijeteća pisma s ponudama za "nagodbu" prije tužbe, koje su reda veličine parsto eura, pa tko plati jer se usrao, plati.

To se sve ne odnosi na servise tipa Megaupload, Filesonic, Rapidshare, oni su u principu isti kao i YT, i kod njih se ništa ne uploada, a niti oni daju korisnikov IP s raznim copyright razbojnicima.
Naravno da se kaznjava i naravno da su ulovili dosta ljudi, opet siris dezinformacije.
Pitaj uostalom na policiji jel to kriminalno djelo. Pa i na tv-u reklamiraju sto se dogadja s uhvacenima. :zubo:

Ja doduse ne znam svu ovu zastitu koju ste nabrojali, ali potpuna je neistina da nije kaznjivo i da nisu ljudi pobrali kazne. Bivsi kolega je dobio i otkaz zbog toga al to je vec druga prica.

Inace za nekog tko opetovano prekrsi taj zakon sljedi kazna zatvora od 3 godine. I davno sam prestala vjerovati da smo na netu fakat anonimni. Zato ne skidam nis sto nisam platila.

Na YT mi je slika losa kad povecam na cijeli ekran.
ombia

Post 22 Dec 2011, 20:14

Pješčana » wrote:imam frendicu vani koja bogobojazno kupuje DVDe s filmovima i glazbom, jer su kod njih zakoni strogi, i znaju nekog tko je nastradao.
Ma naravno. U zadnjih par godina je bilo velikih racija po Svedskoj, Njemackoj, Poljskoj itd. i da prvo nastradaju najveci i oni koji to rade u komercijalne svrhe. Ali nastradalo je i privatnih ljudi, vjerujem vise kao opomena malima. I kazna nije bila par stotina eura.
Dosta je da te Sigurna recimo cinka nadleznima. :zubo:

Pa prije dva tjedna je bilo u novinama da su opet ulovili nekog privatno. Prije svega se kaznjava Filesharing a koliko se mutno sjecam emule recimo radi brze i bolje i lakse dodjes do filma ako i ti dijelis...vjerujem da ima nacina gdje je gotovo nemoguce uloviti nekoga (ali ne i nemoguce :zubo: ) ali bas zato nude onlajn viodeteke filmove jeftino, pa i nema se neka isprika.

Sto me podsjetilo na jednu zgodu, poznanica vrlo obrazovana zena, vodi neku firmu, ima odgovornost, nije bas tuka reko bi covjek, mi saopci na mail da je nasla super stranicu gdje gleda filmove besplatno, njen muz neki politicar, znaci mislim si ja ne bi se zajebavali s glupostima.
Odem na stranicu, ne da je ilegalno nego i vrvi virusima.
Pitam ju da tko je njoj rekao da je to legalno, onda i dalje uvjerava da je, mislim da joj je to bila prva ilegalna aktivnost ever. A pametna zenska. :xzubo:

edit: ako netko zna kako na legalan a jeftin nacin do filmova bez virusa molim informaciju na pm. Moze i na mail.
  • Information