kako nije..a unda » wrote:..a jel neko ovdje zna kako cu promijenit nik na fejsu? jel se moze to? prije se nije moglo..
ja ga mijenjam stalno. ok, nisam zadnjih godinu i pol. al moze se.
kako nije..a unda » wrote:..a jel neko ovdje zna kako cu promijenit nik na fejsu? jel se moze to? prije se nije moglo..
ne znam. ja sam se zeznuo sa nikom odmah kod registracije. nije mi nesto dalo prihvatit..predugo..prekratko, tako nesto. i kad sam poslije pokusao prepravit, nije mi dalo.
meni je jednom javilo da mi ime sadrzi vugarnu rijec i da biram neko drugo..a unda » wrote: ne znam. ja sam se zeznuo sa nikom odmah kod registracije. nije mi nesto dalo prihvatit..predugo..prekratko, tako nesto. i kad sam poslije pokusao prepravit, nije mi dalo.
ma mislila sam na one like grupe, ne na zatvorena društva.dimnjak » wrote: pa ja na tom lajvstrimu vidim kad mi frendovi komentiraju moje nefrendove, a njihove frendove.
grupe se ne vide ako su tajne. vide ih samo oni koji su skupa s tobom u grupi.
ma imam familiju koja gleda kako mi dijete raste. ne treba gledat kako rastem i ja. or something.ex_anais » wrote:Mislim da nas fejs tjera da postanemo iskreniji i obrišemo one ljude od kojih ionako imamo potrebu sve sakriti.![]()
Priznajem da ovo sa zaključanim wallom nisam nikad kužila. Koj će mi kurac frend koji je zaključao wall? Listu prijatelja mu mogu gledati i da nismo frendovi, ako je tako podesio.
Takvog bih s guštom obrisala.
Aha. Dobro, ja sam sebe sakrila da me familija ne može naći, ali ja nemam djece pa mogu.dimnjak » wrote: ma imam familiju koja gleda kako mi dijete raste. ne treba gledat kako rastem i ja. or something.
ili s ljudima s kojima komuniciram preko pp. imam opciju da mi samo frend moze slati pp.
Ok.dejzi » wrote:Imam tetku i profesore na listi. Jer se s njima (tetkom) čujem preko inboksa, ili smo u grupi gdje se lijepe materijali potrebni za vježbe/predavanja (to je ujedno jedini razlog zbog kojeg sam napravila fejs). Oni ne trebaju znat da ja psujem, gledam trash filmove, vičem svrš na glazbu koja me oduševljava i lajkam retardirane grupe.
Lista frendova mi je zaključana za sve.
Jao što me sad sram
To bi značilo da je ona prastara Kraš čokolada za kuhanje od 100 g imala samo pet rebara?
Moguće. Velika su bila ta rebraLord Byron » wrote: To bi značilo da je ona prastara Kraš čokolada za kuhanje od 100 g imala samo pet rebara?
A nije?Lord Byron » wrote: To bi značilo da je ona prastara Kraš čokolada za kuhanje od 100 g imala samo pet rebara?
Šta nije obična 100gramska čokolada od 6 redova/rebara?Lord Byron » wrote: To bi značilo da je ona prastara Kraš čokolada za kuhanje od 100 g imala samo pet rebara?
Koliko su stari ti recepti?Ajvi » wrote:Starinske čokolade su imale 200g i 10 rebara. Ako laže gugleto, lažem i ja.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests