Zašto je ovaj forum toliko dosadan?

Stare teme i začeci foruma
Moment

Post 20 Dec 2011, 22:07

:conspiracy: :kokice:

Mislin da san bija jasan
Polina Belilowsky

Post 20 Dec 2011, 22:09

aisling » wrote: Što je najružnije što ti se može dogoditi?

Da ti netko kaže da nisi u pravu? Da te vrijeđa? Stvarno ne razumijem te ponavljajuće optužbe o nekim ljudima koji su radili sranja. KOji ljudi, koja sranja? :confused:
Na drugom forumu, a tema je o Trkeljanju te kako ga popraviti. :misli:
Ne kanim oftopičarit, niti pretvorit temu u još jednu diskusiju o forumu haer.

JPK » wrote: Jel ti to pretendiraš na tron kraljice drame? Konkurencija je žestoka, morat ćeš se pošteno potruditi.
Ne, ima ih dosta i bez mene. :bicedobro:
ombia

Post 20 Dec 2011, 22:14

Ne ovdje, tj. ne znam i jel ovdje ali generalno moze ti se dogoditi stalking, mobbing, izmisljanje podataka o tebi, moderatorovo dilajnje tvog IP-a, mjesta boravka itd. Nije ugodno. Ali kad tad se takvi spotaknu na svoj vlastiti drek.
aisling

Post 20 Dec 2011, 22:22

ombia » wrote:Ne ovdje, tj. ne znam i jel ovdje ali generalno moze ti se dogoditi stalking, mobbing, izmisljanje podataka o tebi, moderatorovo dilajnje tvog IP-a, mjesta boravka itd. Nije ugodno. Ali kad tad se takvi spotaknu na svoj vlastiti drek.
Zašto ne ovdje? Priča i je krenula time da ti ljudi jesu ovdje.

Vjerujem da ni jedno od nabrojanog nije ugodno. Ali ako recimo ombia o meni izmišlja sranja onda ne vidim kako ja popravljam ovaj forum* govoreći da neki ljudi o meni izmišljaju sranja. Ako se nešto stvarno hoće popraviti, onda mi se čini bolje reći ombii što je ide, bez puno okolišanja. A ako mislim da to nema smisla, jer niti ću s ombiom doći do nekog sporazuma niti će mi itko drugi vjerovati, onda stvarno bolje da šutim. Tako nekako to vidim.

*
Polina Belilowsky wrote: Na drugom forumu, a tema je o Trkeljanju te kako ga popraviti. :misli:
Ne kanim oftopičarit, niti pretvorit temu u još jednu diskusiju o forumu haer.
Ne vidim ovdje offtopic.
Happy Easter!
JPK

Post 20 Dec 2011, 22:24

Polina Belilowsky » wrote: Ne, ima ih dosta i bez mene. :bicedobro:
Šteta. :(
Biti i mniti svemiropolisno
ombia

Post 20 Dec 2011, 22:32

aisling » wrote: Zašto ne ovdje? Priča i je krenula time da ti ljudi jesu ovdje.

Vjerujem da ni jedno od nabrojanog nije ugodno. Ali ako recimo ombia o meni izmišlja sranja onda ne vidim kako ja popravljam ovaj forum* govoreći da neki ljudi o meni izmišljaju sranja. Ako se nešto stvarno hoće popraviti, onda mi se čini bolje reći ombii što je ide, bez puno okolišanja. A ako mislim da to nema smisla, jer niti ću s ombiom doći do nekog sporazuma niti će mi itko drugi vjerovati, onda stvarno bolje da šutim. Tako nekako to vidim.

*
Ne vidim ovdje offtopic.
Nisi me shvatila. Sa "ne ovdje" sam mislila da si ja trenutno ne mogu zamisliti da se takve stvari - od mene nabrojane - ovdje dogadjaju ili budu dogadjale. Valjda je sad jasnije.
aisling

Post 20 Dec 2011, 22:40

ombia » wrote:
Nisi me shvatila. Sa "ne ovdje" sam mislila da si ja trenutno ne mogu zamisliti da se takve stvari - od mene nabrojane - ovdje dogadjaju ili budu dogadjale. Valjda je sad jasnije.
Shvatila sam, nije bilo baš toliko teško :D

Zapravo sam te samo iskoristila za ilustraciju.
Happy Easter!
Polina Belilowsky

Post 20 Dec 2011, 22:57

aisling » wrote: Zašto ne ovdje? Priča i je krenula time da ti ljudi jesu ovdje.

Sve mi je jasno, ali dosta od nabrojanog možeš doživit na svakom forumu. Ako ti je uopće do forumarenja, jel. Meni jest.
Međutim, ti ljudi koji su od foruma haer napravili Auschwitz-Birkenau meni tamo nisu radili ništa loše, jer se nisam niti usudila pisat tamo, ali gnjusno mi je vidjeti ih tu, kao kad vidiš vaspitača pedofila u dječjem vrtiću. Gnjusan osjećaj, ništa drugo. Kužiš?

S tim što, ako kažeš da trebam šutit, oke je. Šutim.
aisling

Post 20 Dec 2011, 22:59

Ne, Polina, ne mislim da trebaš šutit ako te nešto muči. Stvarno ne :)

Samo mislim da si ovakvim neodređenim pričanjem samo pojačavaš taj osjećaj gađenja. I da time ne radiš dobro nikome, ni sebi ni drugima ovdje.
Happy Easter!
A.P.
Cactus

Post 20 Dec 2011, 23:00

Polina Belilowsky » wrote: Sve mi je jasno, ali dosta od nabrojanog možeš doživit na svakom forumu. Ako ti je uopće do forumarenja, jel. Meni jest.
Međutim, ti ljudi koji su od foruma haer napravili Auschwitz-Birkenau meni tamo nisu radili ništa loše, jer se nisam niti usudila pisat tamo, ali gnjusno mi je vidjeti ih tu, kao kad vidiš vaspitača pedofila u dječjem vrtiću. Gnjusan osjećaj, ništa drugo. Kužiš?

S tim što, ako kažeš da trebam šutit, oke je. Šutim.
O kome ti govoriš?
Očito ti nick nije isti kao tamo i nitko ne zna tko si, pa možeš umjesto pasivnoagresivnog dozivanja pažnje jednostavno reći o kome i čemu se radi i bok. :xne zna:
Lord Byron

Post 20 Dec 2011, 23:18

Polina Belilowsky » wrote: Međutim, ti ljudi koji su od foruma haer napravili Auschwitz-Birkenau meni tamo nisu radili ništa loše, jer se nisam niti usudila pisat tamo, ali gnjusno mi je vidjeti ih tu, kao kad vidiš vaspitača pedofila u dječjem vrtiću. Gnjusan osjećaj, ništa drugo. Kužiš?
Gledaj, ovo je sad već nekorektno.

Točno se zna tko je tamo bio i tko je tamo još uvijek mod. Ako imaš konkretnu priču na kojoj temeljiš svoje, sve teže i teže riječi, ispričaj je. Ovo što radiš je nepravedno prema tim ljudima: vrlo ih ozbiljno pljuješ, i onda sve umotavaš u "ah, nema smisla to sad ovdje potezati" - kasno, kad si već potegnula.

Koliko god se ja ozbiljno i duboko ne slagao s nekima od tih ljudi, ne slažem se ni s jednom od ovih tvojih kvalifikacija - a mislim da mogu reći da sam dobro upućen u sve što se "tamo" događalo.
ombia

Post 20 Dec 2011, 23:54

aisling » wrote: Shvatila sam, nije bilo baš toliko teško :D

Zapravo sam te samo iskoristila za ilustraciju.
A dobro onda. :zubo: Rekoh kud bas mene pitas "a zasto ne ovdje" kad na to nisam ni mislila. :zubo:
ombia

Post 20 Dec 2011, 23:57

Koji modovi od tamo su tu? -Nica i Tupelo. Ja druge ne znam, ne, AP je negdje bila mod ili al tamo nisam zalazila. I Herp je negdje mod....
Bliss da i ona je mod.
Herp
Nikki Gauda

Post 20 Dec 2011, 23:58

Ne znam kako se pretplatiti na temu ako ne ostaviš post, pa evo.
Obećajem da ću napisati i nešto konstruktvinije od ovoga uskoro.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Nica

Post 21 Dec 2011, 00:00

Zaista se pokušavam sjetiti jesam li se ičime mogla nekome toliko zamjeriti. :confused:

Ne vjerujem da su i kolegice mi, mislim da ih dovoljno poznajem. :ne zna:

Zbilja je nezgodno ovako komunicirati, s nekim neodređenim poluinformacijama. Ne želim zvučati grubo, samo se loše osjećam jer mi se čini da sam nešto bitno propustila, a ne znam jesam li i sama sudjelovala u tom propustu.
Groupie :cerek:
Polina Belilowsky

Post 21 Dec 2011, 00:04

A.P. » wrote:
O kome ti govoriš?
Očito ti nick nije isti kao tamo i nitko ne zna tko si, pa možeš umjesto pasivnoagresivnog dozivanja pažnje jednostavno reći o kome i čemu se radi i bok. :xne zna:
Nije to pasivno-agresivno, a pažnju ne trebam.
Kako će itko znati tko sam kad nemam postova? :xne zna:
bliss

Post 21 Dec 2011, 00:06

Uopće ne znam jesam li pohvatala priču. Zamjerio ti se netko tko je tamo mod ili tko je tamo bio mod a tu piše? Ovo je vrlo nezgodno kad se stalno piše netko a ništa konkretno pa nitko ne zna je li on taj koji ti se nečim zamjerio.

Ali, ako ti nečije pisanje stvara nelagodu, a ne želiš to riješiti konkretnijim razgovoruom, ignore lista dobro funkcionira za izbjegavanje nepoželjnih.
Herp
Nikki Gauda

Post 21 Dec 2011, 00:08

Nica » wrote:Zaista se pokušavam sjetiti jesam li se ičime mogla nekome toliko zamjeriti. :confused:

Ne vjerujem da su i kolegice mi, mislim da ih dovoljno poznajem. :ne zna:

Zbilja je nezgodno ovako komunicirati, s nekim neodređenim poluinformacijama. Ne želim zvučati grubo, samo se loše osjećam jer mi se čini da sam nešto bitno propustila, a ne znam jesam li i sama sudjelovala u tom propustu.
Ako sam od tamošnjeg ŽK napravila Auschwitz-Birkenau, što onda tek radim ovdje, popoku? :xzubo:

Nah, ma valjda ne misli na mene.
Nemoguće.
Ja sam (bila) odličan mod, a lažna skromnost mi nikad nije bila jača strana. :hekla:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Nica

Post 21 Dec 2011, 00:10

Herp » wrote: Ako sam od tamošnjeg ŽK napravila Auschwitz-Birkenau, što onda tek radim ovdje, popoku? :xzubo:
Možda misli na mene, Tupelo i RiD. :facepalm: Nemam pojma, zaista. Ali baš mi je nelagodno.
Nah, ma valjda ne misli na mene.
Nemoguće.
Ja sam (bila) odličan mod, a lažna skromnost mi nikad nije bila jača strana. :hekla:
Da bih riječ rekla. :xo:
A.P.
Cactus

Post 21 Dec 2011, 00:11

bliss » wrote: Ali, ako ti nečije pisanje stvara nelagodu, a ne želiš to riješiti konkretnijim razgovoruom, ignore lista dobro funkcionira za izbjegavanje nepoželjnih.
Također, izostanak dramatičnog spominjanja "nekoga" i gnjusnosti koje je "netko" počinio javno dobro funkcionira, poglavito ako je ionako offtopic, a nemaš namjeru o tome dalje pričati.

Možda je netko s RiDa :xzubo:
Polina Belilowsky

Post 21 Dec 2011, 00:19

Lord Byron » wrote: Gledaj, ovo je sad već nekorektno.

Točno se zna tko je tamo bio i tko je tamo još uvijek mod. Ako imaš konkretnu priču na kojoj temeljiš svoje, sve teže i teže riječi, ispričaj je. Ovo što radiš je nepravedno prema tim ljudima: vrlo ih ozbiljno pljuješ, i onda sve umotavaš u "ah, nema smisla to sad ovdje potezati" - kasno, kad si već potegnula.

Koliko god se ja ozbiljno i duboko ne slagao s nekima od tih ljudi, ne slažem se ni s jednom od ovih tvojih kvalifikacija - a mislim da mogu reći da sam dobro upućen u sve što se "tamo" događalo.
Ništa ne umotavam, zna se tko su modovi, a zna se i što se "tamo" događa. Ako se složiš s nositeljima strahovlade i tvoja krivnja je neupitna.
Eks

Post 21 Dec 2011, 00:21

Ja mislim da si ti malo okasnila. :xne zna:

A sad idem, imam snažan osjećaj deja vua. :trk:
Nica

Post 21 Dec 2011, 00:23

Polina Belilowsky » wrote:
Ništa ne umotavam, zna se tko su modovi, a zna se i što se "tamo" događa. Ako se složiš s nositeljima strahovlade i tvoja krivnja je neupitna.
Ok. Žao mi je što ti moje prisustvo ovdje stvara tako loš osjećaj. I što je to činio, a možda i dalje čini, i "tamo". Ako pomaže, mogu te u nastavku ignorirati, a to mislim na čisto obziran način jer ti ne bih stvarala još veću neugodnost. Ako tako želiš.
bliss

Post 21 Dec 2011, 00:24

Polina Belilowsky » wrote:
Da, zna se tko su modovi tamo: Nica, Tupelo, Herp, ja. Netko do nas je nositelj strahovlade ili se mi slažemo s nositeljima strahovlade? :misli:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 21 Dec 2011, 00:26

Ajmo prvo raščistiti osnove, tko ovdje nikad nije moderirao tamo?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
  • Information