Zašto je ovaj forum toliko dosadan?
- Polina Belilowsky
Na drugom forumu, a tema je o Trkeljanju te kako ga popraviti.aisling » wrote: Što je najružnije što ti se može dogoditi?
Da ti netko kaže da nisi u pravu? Da te vrijeđa? Stvarno ne razumijem te ponavljajuće optužbe o nekim ljudima koji su radili sranja. KOji ljudi, koja sranja?
Ne kanim oftopičarit, niti pretvorit temu u još jednu diskusiju o forumu haer.
Ne, ima ih dosta i bez mene.JPK » wrote: Jel ti to pretendiraš na tron kraljice drame? Konkurencija je žestoka, morat ćeš se pošteno potruditi.
Zašto ne ovdje? Priča i je krenula time da ti ljudi jesu ovdje.ombia » wrote:Ne ovdje, tj. ne znam i jel ovdje ali generalno moze ti se dogoditi stalking, mobbing, izmisljanje podataka o tebi, moderatorovo dilajnje tvog IP-a, mjesta boravka itd. Nije ugodno. Ali kad tad se takvi spotaknu na svoj vlastiti drek.
Vjerujem da ni jedno od nabrojanog nije ugodno. Ali ako recimo ombia o meni izmišlja sranja onda ne vidim kako ja popravljam ovaj forum* govoreći da neki ljudi o meni izmišljaju sranja. Ako se nešto stvarno hoće popraviti, onda mi se čini bolje reći ombii što je ide, bez puno okolišanja. A ako mislim da to nema smisla, jer niti ću s ombiom doći do nekog sporazuma niti će mi itko drugi vjerovati, onda stvarno bolje da šutim. Tako nekako to vidim.
*
Ne vidim ovdje offtopic.Polina Belilowsky wrote: Na drugom forumu, a tema je o Trkeljanju te kako ga popraviti.![]()
Ne kanim oftopičarit, niti pretvorit temu u još jednu diskusiju o forumu haer.
Happy Easter!
Nisi me shvatila. Sa "ne ovdje" sam mislila da si ja trenutno ne mogu zamisliti da se takve stvari - od mene nabrojane - ovdje dogadjaju ili budu dogadjale. Valjda je sad jasnije.aisling » wrote: Zašto ne ovdje? Priča i je krenula time da ti ljudi jesu ovdje.
Vjerujem da ni jedno od nabrojanog nije ugodno. Ali ako recimo ombia o meni izmišlja sranja onda ne vidim kako ja popravljam ovaj forum* govoreći da neki ljudi o meni izmišljaju sranja. Ako se nešto stvarno hoće popraviti, onda mi se čini bolje reći ombii što je ide, bez puno okolišanja. A ako mislim da to nema smisla, jer niti ću s ombiom doći do nekog sporazuma niti će mi itko drugi vjerovati, onda stvarno bolje da šutim. Tako nekako to vidim.
*
Ne vidim ovdje offtopic.
Shvatila sam, nije bilo baš toliko teškoombia » wrote:
Nisi me shvatila. Sa "ne ovdje" sam mislila da si ja trenutno ne mogu zamisliti da se takve stvari - od mene nabrojane - ovdje dogadjaju ili budu dogadjale. Valjda je sad jasnije.
Zapravo sam te samo iskoristila za ilustraciju.
Happy Easter!
- Polina Belilowsky
Sve mi je jasno, ali dosta od nabrojanog možeš doživit na svakom forumu. Ako ti je uopće do forumarenja, jel. Meni jest.aisling » wrote: Zašto ne ovdje? Priča i je krenula time da ti ljudi jesu ovdje.
Međutim, ti ljudi koji su od foruma haer napravili Auschwitz-Birkenau meni tamo nisu radili ništa loše, jer se nisam niti usudila pisat tamo, ali gnjusno mi je vidjeti ih tu, kao kad vidiš vaspitača pedofila u dječjem vrtiću. Gnjusan osjećaj, ništa drugo. Kužiš?
S tim što, ako kažeš da trebam šutit, oke je. Šutim.
O kome ti govoriš?Polina Belilowsky » wrote: Sve mi je jasno, ali dosta od nabrojanog možeš doživit na svakom forumu. Ako ti je uopće do forumarenja, jel. Meni jest.
Međutim, ti ljudi koji su od foruma haer napravili Auschwitz-Birkenau meni tamo nisu radili ništa loše, jer se nisam niti usudila pisat tamo, ali gnjusno mi je vidjeti ih tu, kao kad vidiš vaspitača pedofila u dječjem vrtiću. Gnjusan osjećaj, ništa drugo. Kužiš?
S tim što, ako kažeš da trebam šutit, oke je. Šutim.
Očito ti nick nije isti kao tamo i nitko ne zna tko si, pa možeš umjesto pasivnoagresivnog dozivanja pažnje jednostavno reći o kome i čemu se radi i bok.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
- Lord Byron
Gledaj, ovo je sad već nekorektno.Polina Belilowsky » wrote: Međutim, ti ljudi koji su od foruma haer napravili Auschwitz-Birkenau meni tamo nisu radili ništa loše, jer se nisam niti usudila pisat tamo, ali gnjusno mi je vidjeti ih tu, kao kad vidiš vaspitača pedofila u dječjem vrtiću. Gnjusan osjećaj, ništa drugo. Kužiš?
Točno se zna tko je tamo bio i tko je tamo još uvijek mod. Ako imaš konkretnu priču na kojoj temeljiš svoje, sve teže i teže riječi, ispričaj je. Ovo što radiš je nepravedno prema tim ljudima: vrlo ih ozbiljno pljuješ, i onda sve umotavaš u "ah, nema smisla to sad ovdje potezati" - kasno, kad si već potegnula.
Koliko god se ja ozbiljno i duboko ne slagao s nekima od tih ljudi, ne slažem se ni s jednom od ovih tvojih kvalifikacija - a mislim da mogu reći da sam dobro upućen u sve što se "tamo" događalo.
Zaista se pokušavam sjetiti jesam li se ičime mogla nekome toliko zamjeriti. 
Ne vjerujem da su i kolegice mi, mislim da ih dovoljno poznajem.
Zbilja je nezgodno ovako komunicirati, s nekim neodređenim poluinformacijama. Ne želim zvučati grubo, samo se loše osjećam jer mi se čini da sam nešto bitno propustila, a ne znam jesam li i sama sudjelovala u tom propustu.
Zbilja je nezgodno ovako komunicirati, s nekim neodređenim poluinformacijama. Ne želim zvučati grubo, samo se loše osjećam jer mi se čini da sam nešto bitno propustila, a ne znam jesam li i sama sudjelovala u tom propustu.
Groupie :cerek:
- Polina Belilowsky
Nije to pasivno-agresivno, a pažnju ne trebam.A.P. » wrote:
O kome ti govoriš?
Očito ti nick nije isti kao tamo i nitko ne zna tko si, pa možeš umjesto pasivnoagresivnog dozivanja pažnje jednostavno reći o kome i čemu se radi i bok.
Kako će itko znati tko sam kad nemam postova?
Uopće ne znam jesam li pohvatala priču. Zamjerio ti se netko tko je tamo mod ili tko je tamo bio mod a tu piše? Ovo je vrlo nezgodno kad se stalno piše netko a ništa konkretno pa nitko ne zna je li on taj koji ti se nečim zamjerio.
Ali, ako ti nečije pisanje stvara nelagodu, a ne želiš to riješiti konkretnijim razgovoruom, ignore lista dobro funkcionira za izbjegavanje nepoželjnih.
Ali, ako ti nečije pisanje stvara nelagodu, a ne želiš to riješiti konkretnijim razgovoruom, ignore lista dobro funkcionira za izbjegavanje nepoželjnih.
Ako sam od tamošnjeg ŽK napravila Auschwitz-Birkenau, što onda tek radim ovdje, popoku?Nica » wrote:Zaista se pokušavam sjetiti jesam li se ičime mogla nekome toliko zamjeriti.
Nah, ma valjda ne misli na mene.
Nemoguće.
Ja sam (bila) odličan mod, a lažna skromnost mi nikad nije bila jača strana.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Možda misli na mene, Tupelo i RiD.Herp » wrote: Ako sam od tamošnjeg ŽK napravila Auschwitz-Birkenau, što onda tek radim ovdje, popoku?![]()
Da bih riječ rekla.Nah, ma valjda ne misli na mene.
Nemoguće.
Ja sam (bila) odličan mod, a lažna skromnost mi nikad nije bila jača strana.
Također, izostanak dramatičnog spominjanja "nekoga" i gnjusnosti koje je "netko" počinio javno dobro funkcionira, poglavito ako je ionako offtopic, a nemaš namjeru o tome dalje pričati.bliss » wrote: Ali, ako ti nečije pisanje stvara nelagodu, a ne želiš to riješiti konkretnijim razgovoruom, ignore lista dobro funkcionira za izbjegavanje nepoželjnih.
Možda je netko s RiDa
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- Polina Belilowsky
Ništa ne umotavam, zna se tko su modovi, a zna se i što se "tamo" događa. Ako se složiš s nositeljima strahovlade i tvoja krivnja je neupitna.Lord Byron » wrote: Gledaj, ovo je sad već nekorektno.
Točno se zna tko je tamo bio i tko je tamo još uvijek mod. Ako imaš konkretnu priču na kojoj temeljiš svoje, sve teže i teže riječi, ispričaj je. Ovo što radiš je nepravedno prema tim ljudima: vrlo ih ozbiljno pljuješ, i onda sve umotavaš u "ah, nema smisla to sad ovdje potezati" - kasno, kad si već potegnula.
Koliko god se ja ozbiljno i duboko ne slagao s nekima od tih ljudi, ne slažem se ni s jednom od ovih tvojih kvalifikacija - a mislim da mogu reći da sam dobro upućen u sve što se "tamo" događalo.
Ok. Žao mi je što ti moje prisustvo ovdje stvara tako loš osjećaj. I što je to činio, a možda i dalje čini, i "tamo". Ako pomaže, mogu te u nastavku ignorirati, a to mislim na čisto obziran način jer ti ne bih stvarala još veću neugodnost. Ako tako želiš.Polina Belilowsky » wrote:
Ništa ne umotavam, zna se tko su modovi, a zna se i što se "tamo" događa. Ako se složiš s nositeljima strahovlade i tvoja krivnja je neupitna.
Da, zna se tko su modovi tamo: Nica, Tupelo, Herp, ja. Netko do nas je nositelj strahovlade ili se mi slažemo s nositeljima strahovlade?Polina Belilowsky » wrote:
Ništa ne umotavam, zna se tko su modovi, a zna se i što se "tamo" događa. Ako se složiš s nositeljima strahovlade i tvoja krivnja je neupitna.
-
- Information
-