Onoliko koliko mi treba i onako kako mi treba, meni nije nimalo dosadno. Naravno da time upadam u zamku "oni kojima nije dosadan imaju niske kriterije i/ili su upravo to oni koji ga čine dosadnim", ali nemam problema s tom činjenicom. Ignore opcija postoji i provjereno radi.
Meni forum treba na dva načina: da zadovoljim svoje skribomanske porive, ponajviše tijekom jutarnjeg ispijanja kave, ispišem rečenice koje će možda nekim drugim dragim ljudima biti zanimljive i pitke, koje će možda nekim drugim dragim ljudima uljepšati njihovo jutarnje ispijanje kave, i da povremeno prozborim poneku "rečenicu o ničemu" s nekim drugim dragim ljudima. Za nešto više od toga nemam ni potrebe ni vremena.
Bilo je logično očekivati da će se jedan dio ljudi, dijelom ili u potpunosti, vratiti na fhr. Jednako tako, bilo je logično očekivati da će se s vremenom smanjiti početna glad za forumarenjem - tu glad je dobrim dijelom izazvala prisilna dijeta u predtrkeljaško vrijeme. Činjenica je da nedostaje novih ljudi, ali ne vidim da je uzrok tom nedostajanju u bilo čemu i bilo kome ovdje; ne vidim da itko piše ili radi bilo što što bi odbijalo moguće nove ljude - upravo zbog toga bi mi bilo drago da se rečenica o moderatorima koji oštre svoje, jel'te

, na siročićima, potkrijepi slučajem gdje se to dogodilo i da se ta priča raspravi.
Rečenica "otvarajte teme" zvuči malo kao "drugovi borci, ajmo: pjesma!". Teme se ispisuju sâme, ne može ih se otvarati po dekretu.
Konačno, recimo i ovo: forum je "toliko dosadan" u odnosu na - što? Koja je to etalonska vrijednost nedosadnosti u odnosu na koju je ovdje dosadno za 635 koma 6 dosadnova? Možda negdje i postoji neki nenadjebivo zabavan forum - ali, ja sam praktički prestao čitati fhr, ne zbog nekakve dosljednosti i istjerivanja nekakvih principa, nego zbog toga što me niti jedan naslov nije ozbiljnije privukao da bih zavirio u postove.