schmokljan » wrote:Je li do pretencioznosti članova?
Možda se radi o činjenici da nitko ne želi ispasti glup pa shodno tome ni ne tipka?
Možda je, a to bi bilo lijepo, ispunio svoju funkciju, ma koja ona bila?
Ili je, realno gledano, sve već davno rečeno, a mudri članovi ovog foruma to, što svjesno što nesvjesno, shvaćaju?
No, da se razumijemo, dosada nema opravdanja.

Nisam clan od pocetka rada foruma i nisam citala sve sto je napisano o postanku istog. Bez obzira na to, djelomicnim citanjem nekih tema i uvidjanjem koji su nickovi ovdje dosla sam do zakljucka da je ovaj forum nastao od povrijedjenih ljudi.

Tocnije receno povrijedjenih ljudi s foruma hr. i njihovih simpatizera.
Naziv trkeljanje vjerujem nije slucajan, jer taj naziv ocrtava upravo ono sto je bilo reducirano na spomenutom forumu ili ako nije bilo reducirano trkeljanje onda je bila reducirana sloboda trkeljaskog sadrzaja.
Koliko i u kojoj mjeri su se clanovi poznavali ja to ne znam. Ocigledno je da jesu bar na neki nacin (preko foruma, osobno) jer ih je bilo dovoljno (istomisljenika) da pokrenu forum na kojem bi dobili ono sto na predhodnom nisu imali.
Vecina clanova ovog foruma je pismena. Vecina clanova lijepo pise. Vecina clanova ima znanja o temema na kojima sudjeluje.
Neki od tih (muskih) clanova pomalo pati od sindroma foruma hr. Ostavljaju dojam da zele zadrzati svoj 'zvjezdani status' koji su imali na forumu hr. Ali, kako zadrzati privilegiran status medju sebi jednakima? Tesko. Za tako nesto treba(ju) im upravo on(akv)i kojih su se zeljeli rijesiti.
Na vrhu kad tad postane dosadno. Jer nema publike, a i nema onih na koje bi se pljuckalo s visoka.
I sto sad? Je li trkeljanje presusilo? Je li se ispucalo sve sto se nakupljalo a ostalo neizreceno na inicijalnom forumu? Ima li zelje za razgovorom a da je razgovor upravo to, a ne nadj..vanje?
Koliko je to moguce a da se ne zamjeris sad vec stvorenim poznanicima/prijateljima, a neprijatelj - bilo ideoliski, bilo glupskonski, bilo kakav - se ne nazire?
Je li rijesenje trkeljanje.com, pretvoriti u forum.hr 2 pa da zvijezde opet zasjaju punim sjajem?