Zašto je ovaj forum toliko dosadan?

Stare teme i začeci foruma
schmokljan

Post 20 Dec 2011, 01:57

Je li do pretencioznosti članova? :ne zna:

Možda se radi o činjenici da nitko ne želi ispasti glup pa shodno tome ni ne tipka? :E

Možda je, a to bi bilo lijepo, ispunio svoju funkciju, ma koja ona bila? :Sex:

Ili je, realno gledano, sve već davno rečeno, a mudri članovi ovog foruma to, što svjesno što nesvjesno, shvaćaju? :mudri:

No, da se razumijemo, dosada nema opravdanja. :usama:

A.P.
Cactus

Post 20 Dec 2011, 03:02

Jer na ovom forumu ne obitava toliko retarada koliko bi ih pametnim članovima bilo potrebno da bi u odnosu na njih i s njima iskazali svoju pamet, zanimljivost i slično, te da bi forum dobio na dinamici kakvu priželjkuješ. Tako da, šmoksi, otvori klona i budi glup ili se nosi s awesomenessom postojećih članova koji su bez mawih pwawih još uvijek prisiljeni biti si međusobno dosadni.
Ako ima pošten vegetarijanac na ovom forumu, potičem ga da otvori topik.
Svatko s new age bullcrapom također!
Eks

Post 20 Dec 2011, 04:38

A.P. » wrote:Jer na ovom forumu ne obitava toliko retarada
Ali, zašto ne privlačimo takve? :crying:

Ja znam koga bih pozvala otamo, ali mislim da bi me stjerale u pičku materinu. :xlux:
Polina Belilowsky

Post 20 Dec 2011, 04:59

schmokljan » wrote:Je li do pretencioznosti članova? :ne zna:

Možda se radi o činjenici da nitko ne želi ispasti glup pa shodno tome ni ne tipka? :E
Ne radi se o tom.
Nego većina vas novim članovima djeluje kao zatvoren krug ljudi koji se međusobno znaju jako dobro i na javnim temama uglavnom izmjenjuju privatne šale u koje nije lako ili je nemoguće uključit se.

Zato je tako.

Ili kad si nov, pa ohrabren lažnom neformalnom atmosferom na određenom topicu predložiš neku zgodnu sitnicu, a na tebe se stušti moderator krvavo-crvenim postom, da se više nikad ne usudiš zinut. Vjerujem da je u tome problem. Vi se svi/većina dobro znate, forum je relativno nov i svi ti novi moderatori nemaju se na kog istresat i pokazat tko je gazda (jer na frendove, logično, ne mogu). A zna se - i zec oštri kurac na siroče, jel.... :zubo:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 20 Dec 2011, 07:17

ex_anais » wrote:Ali, zašto ne privlačimo takve? :crying:

Ja znam koga bih pozvala otamo, ali mislim da bi me stjerale u pičku materinu. :xlux:
..pa sta. cemu strah? ..ko zeli zivjeti vjecno? :xzubo:

..barem vidi sta ima pozitivno u tome. stjeraj ti njih unaprijed : perin bicikl: , pa oni ako dodju, dodju..ti si svoje napravila i barem si zbacila jedan teret sa sebe.. :xlux:

edit..

o, ne..pa ovo pisem na ozbiljnom podforumu.. :facepalm:
Pješčana

Post 20 Dec 2011, 07:27

Polina Belilowsky » wrote: Ne radi se o tom.
Nego većina vas novim članovima djeluje kao zatvoren krug ljudi koji se međusobno znaju jako dobro i na javnim temama uglavnom izmjenjuju privatne šale u koje nije lako ili je nemoguće uključit se.

Zato je tako.

Ili kad si nov, pa ohrabren lažnom neformalnom atmosferom na određenom topicu predložiš neku zgodnu sitnicu, a na tebe se stušti moderator krvavo-crvenim postom, da se više nikad ne usudiš zinut. Vjerujem da je u tome problem. Vi se svi/većina dobro znate, forum je relativno nov i svi ti novi moderatori nemaju se na kog istresat i pokazat tko je gazda (jer na frendove, logično, ne mogu). A zna se - i zec oštri kurac na siroče, jel.... :zubo:
zar je ta boja tak grda? birali smo neku da bude vidljivo kad se piše kao mod, da ne bude možda sam forumaš, a možda sam mod situacija.
nisam ni znala da ima i otresanja ovdje.
ajde, i otresanje je početak :zubo:
mislim da bi za takveprimjere trebalo reći, ja na primjer ne znam za ovo. a premali smo za baje u selu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Tea Tree

Post 20 Dec 2011, 07:46

Polina Belilowsky » wrote:Ne radi se o tom.

Zato je tako.

Imam potrebu ovo demantirati. Novija si od mene za svega dva mjeseca.
Nisam poznavala nikoga pa me to nije sprječavalo da se uključim.
Zapravo još uvijek ne mogu reći da bilo koga ovdje poznajem, što god to značilo.
Meni je upravo u tome čar, mlatiti gluposti s potpuno nepoznatim ljudima. :D

Privatne šale kapnu tu i tamo, daleko od toga da su to uglavnom privatne šale.

Isto bih rekla da je lažna neformalna atmosfera barem pretjeran izraz, da ne kažem nešto drugo.

Ne biti tako osjetljiva -- samo opušteno. :D
Eks

Post 20 Dec 2011, 08:16

Ovima kojima djelujemo kao ozbiljna zatvorena grupa:

To nipošto nismo. Ni ozbiljni ni zatvoreni. Zapravo, neću govoriti u množini jer je svatko ovdje dovoljno pametan da govori o sebi i dovoljno lud da priča sa sobom.
Ja nisam bila dio nikakve grupacije (kako ovo zvuči :rofl: ) kad sam došla ovdje, a danas imam najviše postova. Što mi i ne služi na čast, ali you get the point. :xd:
Dakle, sutra to možete biti i vi. Da, da, ti s najviše postova. :xlux: Štoviše, izazivam vas. :xzubo:

Ako su ovi mogli upasti, a ko vama brani? :s
..a unda wrote: ..pa sta. cemu strah? ..ko zeli zivjeti vjecno? :x zubo:

..barem vidi sta ima pozitivno u tome. stjeraj ti njih unaprijed : perin bicikl: , pa oni ako dodju, dodju..ti si svoje napravila i barem si zbacila jedan teret sa sebe.. :xl ux:

edit..

o, ne..pa ovo pisem na ozbiljnom podforumu.. :fac epalm:
Tea Tree wrote: Imam potrebu ovo demantirati. Novija si od mene za svega dva mjeseca.
Nisam poznavala nikoga pa me to nije sprječavalo da se uključim.
Zapravo još uvijek ne mogu reći da bilo koga ovdje poznajem, što god to značilo.
Meni je upravo u tome čar, mlatiti gluposti s potpuno nepoznatim ljudima. : D

Privatne šale kapnu tu i tamo, daleko od toga da su to uglavnom privatne šale.

Isto bih rekla da je lažna neformalna atmosfera barem pretjeran izraz, da ne kažem nešto drugo.

Ne biti tako osjetljiva -- samo opušteno. :D
p.s.I živo me zanima što je perin bicikl. :misli:
Morticia

Post 20 Dec 2011, 08:19

Zato što nas je u prosjeku dvoje registriranih onlajn, a i to dvoje si više nemaju što za reći. :kava:

Ok, možda se pitaš zašto ne privlačimo nove članove.
Zato što na internetu postoje veći forumi, na kojima je u prosjeku 5 K registriranih u svakom trenutku.

Ne razumijem čemu ovako dosadna tema da bi se odgovorilo na tako jednostavno pitanje.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Eks

Post 20 Dec 2011, 08:20

Morticia » wrote:Zato što nas je u prosjeku dvoje registriranih onlajn, a i to dvoje si više nemaju što za reći. :kava:
Loš brak? :crying:

Idem, dok bliss ne poludi. :xd:
Morticia

Post 20 Dec 2011, 08:24

ex_anais » wrote:Loš brak? :crying:

Idem, dok bliss ne poludi. :xd:
Tako nekako, predobro se poznajemo, dosadni smo si, nema više ni iznenađenja ni tenzija.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
slafko

Post 20 Dec 2011, 08:55

A.P. » wrote: Ako ima pošten vegetarijanac na ovom forumu, potičem ga da otvori topik.
Svatko s new age bullcrapom također!
Yogu si nepravedno ispustila iz popisa. :mad:
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
ali

Post 20 Dec 2011, 09:32

Što očekivati od foruma koji se zove trkeljanje :xne zna:
Morticia

Post 20 Dec 2011, 09:36

m.za » wrote:Što očekivati od foruma koji se zove trkeljanje :xne zna:
Yep.
Lijepo sam im govorila na početku, al' mene nitko ne sluša. :durica:
baja

Post 20 Dec 2011, 09:44

m.za » wrote:Što očekivati od foruma koji se zove trkeljanje :xne zna:
trkeljanje :xne zna:

slažem se
naziv foruma pojačava dojam neke, kao, interne atmosfere
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 20 Dec 2011, 10:32

Jebeš forum na kojemu je najveći ustaša Hrobi... :tuzni:
ali

Post 20 Dec 2011, 10:51

baja » wrote: trkeljanje :xne zna:

slažem se
naziv foruma pojačava dojam neke, kao, interne atmosfere
Samoispunjavajuće proročanstvo :mig:

(a i to što su trkeljaši uglavnom napuhana, pretenciozna, egotripaška bića također ne pomaže :xd: )
Morticia

Post 20 Dec 2011, 10:53

Netko je jednom prilikom dobro napisao, možda čak ti mirza- vatromet taštine. :xzubo:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 868 times
Been thanked: 1660 times
Post 20 Dec 2011, 11:02

Znači, zaključak je da treba promijeniti domenu i naziv?
Potpisi su za budale.
Morticia

Post 20 Dec 2011, 11:03

Ja nažalost nemam zaključak niti pametan savjet.
ali

Post 20 Dec 2011, 11:06

Morticia » wrote:Netko je jednom prilikom dobro napisao, možda čak ti mirza
Nemoguće :zubo:

Problem ovog foruma je što su oni koji pišu u biti nedovoljno zanimljivi onima koji ih čitaju, a kojih je teško impresionirati, tj. jednostavno nemaš više sa čim :xne zna:
Preelitni klub je ovo sastajalište, ljudi dragi :crying:
Kao kad se pitaš "što kupiti x-u, on sve već ima??".

Npr. što je itko tu novoga naučio/saznao/spoznao/doznao/otkrio? Tko od postojećih uopće više može evoluirati :xne zna:

(dobro, osim Silajn koja je otkad je ovdje počela stavljat nepopeglanu robu u ormar :xne zna: :s )
:xzubo:
ombia

Post 20 Dec 2011, 11:09

Prednost velikog foruma je well sto si anoniman. Na malom se kad tad svi "upoznaju".
Vidim neki od vas se znaju. Zamisljam da ima ovdje 2-3 cure s kojima tu i tamo popijem kavu. Ne znam bih li onda na neka initmnija pitanja ovdje tako slobodno odgovarala ili cak otvarala temu s istima. A pogotovo ne o odnosu sa prijateljima, sifra Sigurna. :zubo:
Eks

Post 20 Dec 2011, 11:10

Dobro, što sad, ćemo se kolektivno samoubit, najavit to unaprijed, što? :gaah: :rofl:
Morticia

Post 20 Dec 2011, 11:10

Nije nemoguće, zaklela bih se. :xzubo:
Možda ne doslovno tim riječima, al' ipak... :xd:
Nica

Post 20 Dec 2011, 11:12

Meni nije dosadno. :xlux:

Ali ja ne visim tu satima svaki dan, čak ne stignem ni svratiti baš svaki dan, a nova Gu(gu)tanja nisam još ni otvorila. :eek:
Groupie :cerek:
  • Information