gledala, ok je.ombia » wrote: Cirkus Columbia (nas)
ima dobrih trenutaka
Ja ga ne mogu nabaviti.Pješčana » wrote: gledala, ok je.
ima dobrih trenutaka
Nisam ni ja znala dok se kolega s kojim sam si bila super nije uvrijedio sto sam mu za rodjendan kupila sitnicu.ali nisam znala da su toliko rigidni da je vjernicima zabranjeno ne samo pušit i proslavljat rođendane, nego i prim
Kužim, premda ne dijelim takav pristup. Meni je (pojednostavljeno rečeno) svejedno što je radio prije. Ne gledam opus, nego film. Ne gledam autora nego film. Nastojim ne uspoređivati, nego doživljavati kao svijet za sebe. Imam dojam da tako puno više doživim.Sve stoji što si napisao.
Ali ja sam odrasla na starim Woodyevim filmovima, meni je prvi film kojeg se sjećam Love and Death. Noviji njegov opus (nakon Match Point-a) me blago razočarao, a ova dva, kako ih ja zovem, turistička filma (Vicky Cristina Barcelona i Midnight in Paris) su čisto OK.
Samo, ja ga više volim onakvog, kužiš? Love and Death, Deconstructing Harry, Shadows and Fog...
Distribuiraju ga Megupload i Filesonic, provjereno jučer.Pješčana » wrote: ja sam ga gledala na ZFF i stvarno ne znam tko ga distribuira
Eto, sve si rekla.Jesu.
Uzmi primjerice Larsa von Triera. On je redatelj filma Dancer in the dark, jednog od pet meni najdražih filmova uopće. Sviđa mi se i fizički, da smo bliže probala bih ga.![]()
Što se događa? Radi tog jednog, stvarno posebnog filma, ja gledam Manderlay (smeće), Antichrista (smeće) i Melancholiu (nije smeće, ali je užasno dosadan). I sve to zato jer imam nekakva očekivanja, jer se nadam radi onog jednog krasnog filma da bude opet nešto dobroga snimio.
Ali neću više.
Poše, klonka.klonka » wrote:Drive
Ne znam što da mislim. Pogledala sam ga i pomislila WTF, kakvo smeće od filma, ali nešto me (a nije mazohizam) vuče da ga pogledam još jednom. I još jednom nakon toga. Atmosferičan je i nekako... autistično lijep.
A popljuvala sam ga nakon gledanja i sad mi je bed priznati da mi se sviđa.
I ovaj s kojim sam ja gledala isto, ne u zadnjih deset, ali kao "naaaaajbolji film godine". I poslije pričam s frendom koji je zaljubljenik u filmove i kaže da je njemu isto odličan, ali da je skužio da je ljudima ili sjajan ili smeće.dejzi » wrote:Ako će ti bit lakše, čovjek s kojim sam išla u kino tvrdi da je to najbolji film u zadnjih deset godina.
Evo.klonka » wrote: I ovaj s kojim sam ja gledala isto, ne u zadnjih deset, ali kao "naaaaajbolji film godine". I poslije pričam s frendom koji je zaljubljenik u filmove i kaže da je njemu isto odličan, ali da je skužio da je ljudima ili sjajan ili smeće.
Daj mi link na svoj popljuv.
Meni uvijek bude muka kad gledam Cruisea. On je zapravo dobar glumac. Velika je šteta što je tako rijetko imao priliku to pokazati.A.P. » wrote:Inače: Mission impossible: Ghost protocol![]()
Zabavno i gledljivo koliko takav film može biti, a ja volim filmove s dozom treša
Allen je specifičan glumac, ima hiljadu mhmmm- ova po rečenici, mucanje, trese se i no, šta već radi. Nešto što bi kod mnogih u biti bilo neprihvatljivo. Wilson je neuobičajeno za sebe, odglumio svoj lik onako kako je to Allena radio u sve i jednom filmu u kojem je glumio. Za mene je Wilson odglumio Allena, a ne lika koji dolazi u Paris sa svojom zaručnicom i upada u priču u koju upada. Cijelo vrijeme sam samo vidjela Wilsona kako uspješno glumi neurotičnog Allena. Stvarno uspješno, čak i bojom glasa.Emericzy » wrote: Ovo boldano mi je malo kontradiktorno.
Meni se baš dopalo kako je odglumio, a dopalo mi se i da ga je Allen izvukao iz njegovog uobičajenog okruženja plitkih komedija.
Hahahaha... meni obrnuto. Meni tek sad DiCaprio postaje malo-pomalo vrijedan gledanja. Do sada mi je bio bljak.Meni je Cruise čisto OK, ali ne volim Di Capria. Dječje uloge su mu dobre, ali kad je porastao (ne u visinu) i neugodno se razdebljao, a lice mu poput tijesta, nije mi drago gledat ga. Iako jest dobar glumac, kao praščić je.
Zanimljivo. Možda imaš pravo. Vidim što želiš reći.zeleni zub » wrote:
Allen je specifičan glumac, ima hiljadu mhmmm- ova po rečenici, mucanje, trese se i no, šta već radi. Nešto što bi kod mnogih u biti bilo neprihvatljivo. Wilson je neuobičajeno za sebe, odglumio svoj lik onako kako je to Allena radio u sve i jednom filmu u kojem je glumio. Za mene je Wilson odglumio Allena, a ne lika koji dolazi u Paris sa svojom zaručnicom i upada u priču u koju upada. Cijelo vrijeme sam samo vidjela Wilsona kako uspješno glumi neurotičnog Allena. Stvarno uspješno, čak i bojom glasa.
Može se to gledati na način da je odglumio uspješno tog smušenjaka kao što bi to napravio i Allen, no ja to gledam kao da dođe na hrvatsku glazbenu scenu žena koja pjeva kroz nos prilično afektirajući i još ima neki planetarni sustav na glavi pa da je se smatra jedinstvenom umjetnicom, a ne replikom Josipe Lisac.
I meni. Zna biti sjajan.Emericzy » wrote: Hahahaha... meni obrnuto. Meni tek sad DiCaprio postaje malo-pomalo vrijedan gledanja. Do sada mi je bio bljak.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests