I meni se dopao. Ležerno je duhovit.DanyBD » wrote:Morning Glory
Simpatičan, meni čak i zabavan, i fina glumačka ekipa (Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton). Jedan od onih privremeno motivišućih, što podsjete čovjeka da nikad ne bi tebao odustati od svojih snova.
Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
- Sudden Sid
Ima svojih mana (recimo, meni je pripovijedanje čudno: jedan od glavnih likova nestaje na 30 minuta da bi odjednom značaj dobili potpuno sporedni likovi Kokove sestre i frenda sa sela), ali uspio je stvoriti karakterističnu atmosferu i klinci su fakat, fakat dobro odglumili. Može se gledati bez osjećaja neugode.
Jeste, zaista, i odlična mi je kombinacija veterana koji nikako da shvati da se ne živi od stare slave, pa ronca li, ronca, i njene vedrine i energičnosti. Voljela bih biti onako energična.Emericzy » wrote: I meni se dopao. Ležerno je duhovit.
Page Eight
Nije loš, ali nije ni bogznašto. Problem je što je težište sasvim pomjereno sa akcije na dijalog, napetosti nema ni u tragovima, pa je radnja nekako usporena i pomalo smarajuća. Gledljivo je jedino zahvaljujući dobrom kastingu (Bill Nighy, Michael Gambon, Ralph Fiennes...), prekrasnim engleskim krajolicima i enterijerima, a bogami, ima i dobre muzike, džeza uglavnom.
- robot jura
Ja sam neki dan naletila na "Sudar Titana" na TV-u. Nije ni bio toliko loš. No, imala sam jako mala očekivanja pa je možda u tome stvar.
Male bonding momenti i cijela ta ekipa glumaca su mi bili skroz ok.
Male bonding momenti i cijela ta ekipa glumaca su mi bili skroz ok.
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
- robot jura
Jebi ga, slaba sam na muškarce u suknjama, bit će da je to to.Morticia » wrote:Jao, meni je taj Sudar Titana dno dna, stvarno.
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
čak je i meni sudar titana bio dosta loš.robot jura » wrote:Jebi ga, slaba sam na muškarce u suknjama, bit će da je to to.
a paz, ja sam osoba koja obožava put u središte zemlje s brendanom frejžerom.
Nek(v)arljiva.
kukuriku » wrote:
čak je i meni sudar titana bio dosta loš.
a paz, ja sam osoba koja obožava put u središte zemlje s brendanom frejžerom.
Nisam mogla zamisliti da bi obožavanje i taj film mogli stajati u istoj rečenici
+1kukuriku » wrote: a paz, ja sam osoba koja obožava put u središte zemlje s brendanom frejžerom.
A i ono putovanje u središte zemlje koje je napravljeno kao dvodjelna serija u kojoj ženska ode tražit svog muža u središte zemlje, da bi ga našla kako tamo praši neku polugolu pripadnicu urođeničkog plemena
Pft, amateri 
Men' Clash of the Titans bijo odličan, gledala ga u tri de
No, opet, i ovaj mi je bio odličan
Men' Clash of the Titans bijo odličan, gledala ga u tri de
No, opet, i ovaj mi je bio odličan
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ja sam to čudo pogledala samo zato što su mi na prevaru obećali neki kul crtić
I sjedim u kinu, a nešto se otega ta trejler, nikako film da krene
Vani je bilo minus milijun i nije mi se dalo okolo gluvariti dok ostali pogledaju film, pa sam ostala šutke u kinu i odgledala ga do kraja. Doma bi to napravila otprilike nikad.
DATE NIGHT
Komedija o bračnom paru koji upada u frku zbog želje da naprave mali iskorak iz svakodnevne rutine. Osrednji scenario, par zadovoljavajuće smiješnih scena i standardno dobri Steve Carell i Tina Fey.
Komedija o bračnom paru koji upada u frku zbog želje da naprave mali iskorak iz svakodnevne rutine. Osrednji scenario, par zadovoljavajuće smiješnih scena i standardno dobri Steve Carell i Tina Fey.
Zadnja tri filma koja sam gledala su Paranormal Activity, Hostel 2 (opet) i remake od The Thing te Urban Explorer.
Je sve je isti zanr.
Nedavno doma Biutiful, Les petits mouchoirs, Blue Valentine
Na wish listi za jedan od kisnih vikenda mi je Toast, La petite chambre, Cirkus Columbia (nas)
Je sve je isti zanr.
Nedavno doma Biutiful, Les petits mouchoirs, Blue Valentine
Na wish listi za jedan od kisnih vikenda mi je Toast, La petite chambre, Cirkus Columbia (nas)

Blue Valentine
Jako mi se svidio. Vrlo realistična, depresivna ljubavna drama ( od onih koje bi trebalo pustiti onim gore mladencima iz Lordovog topica), gluma savršena.
Kome se sviđa Revolutionary Road voljet će i ovo.
Ryan Gosling me zaintrigirao pa sam odmah pogledala i All Good Things ali tu je nešto slabiji.
Možda i nije do njega , film je prema istinitom događaju pa više dominira priča nego gluma, ali on je mi je svakako jedan od boljih glumaca svoje generacije i prognoziram mu skorog Oskara ( nije da nešto znači ali...)
-
zeleni zub
Emericzy » wrote:Ponoć u Parizu.
Ispočetka sam zavolio Allena. Beskrajno simpatična priča. A bogatstvo Pariza (u svakom smislu) curi s ekrana.
Meni se nije svidjeo, nikako. Za početak, Wilson glumi Allena. Glumi ga odlično, ali mislim da mu to ipak nije bila uloga. Ma joj, sto stvari mi ne štima, ali da se ne udaljavam...
Ovo boldano mi je malo kontradiktorno.zeleni zub » wrote:Wilson glumi Allena. Glumi ga odlično, ali mislim da mu to ipak nije bila uloga. Ma joj, sto stvari mi ne štima, ali da se ne udaljavam...
Meni se baš dopalo kako je odglumio, a dopalo mi se i da ga je Allen izvukao iz njegovog uobičajenog okruženja plitkih komedija.
Nije li to poanta filma? Kao i u Hicima nad Broadwayom, Allen radi karikaturu. Sve je u filmu bar blago (i sa simpatijama) karikirano. Naravno da onda gluma vuče u tom smjeru, a da je turistički vizualni dojam potcrtan. Meni to savršeno odgovara.Polina Belilowsky » wrote:gluma i turistička kamera
-
- Information
-