Ne znam da li rade, ali viđam njihove autobuse na linijama koje nisu njihove - ili su u najmu ili voze za te drugePješčana » wrote:to što je firma u stečaju ne znači da ne rade.
Nesvrstani
ma Čazmatrans je već sto godina u raspadu, a voze ko najzaposlenija firma
i ne rade dobro.
ne volim ih previše
kud sve , tud i Čazmatrans, moja m.za
i ne rade dobro.
ne volim ih previše
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Predlažem da Čazmatrans dobije svoju temuPješčana » wrote:ma Čazmatrans je već sto godina u raspadu, a voze ko najzaposlenija firma![]()
i ne rade dobro.
ne volim ih previše
Ovakav forum zaslužuje jedan takav naslov
E, kad sam bila mala miješala sam Čapljinu i Čazmu
- schmokljan
Te spoznaje koje dođu s godinama teško da se mogu smatrati dovoljnom utjehom za starenje. 
Ombia! Neeeeee, sigurno i sigurno, ne!
Ja mislim na neki metalni aparat, koji je izgledao kao da ima 2-3 kg, a nekada davno su ga kondukteri nosili oko vrata. Neke mini karte su izlazile iz tog aparata.
Mislim da si nešto pobrkala. Toga nikada nije bilo u tramvaju.

ČTR d.d. brisan.
Očigledno postoje još neke ranije osnovane kćerinske firme Čazmatransa.
Zapravo mi se čini da su to nekadašnji OUR-i od SOUR-a.
M.za, ne brzajmo. Pustimo da vidimo kako će se razvijati ovo o Čazmatransu, možda zaslužuje cijeli pdf, ne samo temu.
Tamo se usplahirili oko seksa. Pih! Lako je jebat.
ja se tog sjećam. nešto što izgleda ko Hitlerov stroj za dešifriranje iz onog rata, ima puno prečkicai polugica, a karte su bile male i akrtonske i onda su se bušile.Tea Tree » wrote: Ombia! Neeeeee, sigurno i sigurno, ne!
Ja mislim na neki metalni aparat, koji je izgledao kao da ima 2-3 kg, a nekada davno su ga kondukteri nosili oko vrata. Neke mini karte su izlazile iz tog aparata.
kad sam išla busom u školu, jedna jako zgodna kondukterka je bila, duge plave kose, i sjedila je u nekom odjeljku za konduktere i tamo je bušila
Čazmatrans je imao običaj ne stati na svakoj stanici na kojoj su ga vidljivi putnici čekali, ter bukirati preko jedan put jedno mjesto u autobusu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Tea Tree » wrote: ČTR d.d. brisan.
Očigledno postoje još neke ranije osnovane kćerinske firme Čazmatransa.
Zapravo mi se čini da su to nekadašnji OUR-i od SOUR-a.
M.za, ne brzajmo. Pustimo da vidimo kako će se razvijati ovo o Čazmatransu, možda zaslužuje cijeli pdf, ne samo temu.
Pdf, pdfPješčana wrote:
Čazmatrans je imao običaj ne stati na svakoj stanici na kojoj su ga vidljivi putnici čekali, ter bukirati preko jedan put jedno mjesto u autobusu
Oćemo podforum Čazmatrans
Božić je
Zaslužili smo
Oćemo i :čazmatrans: smajlić
Kome se treba obratit
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 855 times
- Been thanked: 1640 times
Potpisi su za budale.
Ja mislim na ovo, takvih sad jos uvijek ima i po novim tramvajima koji izgledaju kao spejs satl. Da izlaze i danas tanka traka, karta.Tea Tree » wrote: Ombia! Neeeeee, sigurno i sigurno, ne!

Pun je trul zapad toga.
Ovo i ja citam i ne vjerujem.Hekatonhir » wrote:Čazmatrans na otoku Hvaru?! Svašta.
- Lord Byron
Šta imaš komentirat' , kad neznaš pozadinu.m.za » wrote:Btw. smije li se po topicima komentirati moderiranje ili samo na pžk
Joooj, prije par danas sam negdje tu napisala da je nemoguće smisliti nešto toliko debilno, a da to već netko nije smislio. I opet se pokazalo točnim.
Ne, ne postoji već negdje pdf o Čazmatransu, postoji FORUM o autobusima i prijevoznicima.
Nisam ga stigla proučavati, ali se mogu, ovako na neviđeno, kladiti da ima koja riječ o Čazmatransu.
Ne, ne postoji već negdje pdf o Čazmatransu, postoji FORUM o autobusima i prijevoznicima.
Nisam ga stigla proučavati, ali se mogu, ovako na neviđeno, kladiti da ima koja riječ o Čazmatransu.
A za komentare ću valjda stvarno morat Čazmatrans unajmit. Nitko ni da zucne.Tea Tree » wrote:Eto, glasala sam, Darojković me odvezao do tamo. I nije mi bilo lako, samo da se zna!
Happy Easter!
Kako ne? Čekaš da prođe pa onda komentiraš, pozadina se bolje vidi od izaLord Byron wrote: Šta imaš komentirat' , kad neznaš pozadinu.![]()
Dakle, tu
Olićna ideja je zaključavanje jedine aktivnije teme. Nije baš da razumijem u čemu je problem. One koji se nisu držali pravila može se i kazniti ili obrisati, temu si mogao i preusmjeriti ako je skrenula....nije valjda ključ jedini alat koji imaš.
Bezvezna politika, ako mene pitaš.
-
- Information
-